- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.401
Meleksen canım geçmiş olsun özgeye.merhaba kizlar nasilsiniz herkez iyi eskiyye baktigima gore
eskiye bakim dedim gozlerim agirdi resmen
bugun pek agirdan davrandim is yapmaya pc acmaya kizim az sanki usutmus gibi halsiz
sumdi onu uyutuyorum sabahlari benim oglum kalk ye diye icimi tekmeleyip duruyo
gece yata yatigimdada ben uyana kadar kipir kipir aksam esime ay simdi durdu ay simdi iti diye
annos ediyodum yatakta kizimda 22 haftadan sonra esimde hisediyodu vurusunu
bakalim bunda kac haftada hisedicek herkezde ayni dil kizlar esiniz 22 haftada hisede bilir 24 haftada bebeginiz guclulugune bakli vurusuuna
İstersen bana son adet tarihini ver ben senin için yapayım bir sakıncası yoksa
tabiiki yok teşekkür ederim hatta :)) 21 ekim sat
çizelgeyi hazırlayabiliyorum ama burada uygun değil diyo sürekli
Tamam canım.
Benim sat da 21 ekim
canım bende çalışıyorum çekmeceme sürekli birseyler koyuyorum kraker kek falan arada açıktıkca atıyorum agzıma ne yapayım[/QU
mrb arkadaşlar.Epey bir zamandır foruma bakamadım....ben de çalışıyorum..burayı da takip etmeye çalışıyorm...benim durumumda olanları görünce moral oluyor...benim de bebeşim 17+4 oldu. 2 hafta önce cinsiyetini öğrenmek için gittik ama bebşimiz poposunu döndü bize:) cinsiyetini öğrenemedik.neyse bende çalıştığımdan yanıma sürekli bir meyve(elma,mandalina,portakal,kivi) ve evde kendim hazırladığım ceviz, kuru üzüm, kayısı karışımımı getiriyorum...öğle yemeğinden sonra 5'e kadar çok acıkıyorum acıktıkça bunları atıştırıyorum....
Teşekkürler canım..
Bizim meleğimizde kız inşallah:1.
İnşallah canım inşallah.
Annesi bir de bebeğine bunu giydirdiğinde fotoğraf isteriz
Canım çok tatlı..Güle güle giysin annesi..
sağol canım
evet üstelik ben 3 erkekle aynı odada çalışıyorum
çok tatlı canım iyi günlerde giysin bebişin inşallah
evet haklısın her seferinde bir heyecan, bir bekleyiş oluyor mutlaka :)
PARPALMMM SMOKİNE BİTTİMM NE YAKIŞACK KİMBİLİR İYİ GÜNLERDE KULLANSIN MİNİĞİN
aaaa ne güzel aynı günlerdeyiz desene sen öğrenebildinmi cinsiyetini ben daha öğrenemedim3 haftadır gidiyorum hep sırtı dönük (
benim oluşumun teyzesi yok diye hiç üzülmüyorum çünkü sizler sayesinde birsürü teyzeleri var...çok teşekkür ederiz canlar inşlh resmini çekip eklemekte nasip olur.çok çok daha güzelleri sizin prenseslerin prenslerin olsun
canım bende kızıma pembe poposu tüllü coraplardan aldım ıstanbuldayım idilbaby dıe bı magazadan..belkı sızın oalarda da vardı.benım de küçüklüğümden berı o coraplar cok hevesımdı..ınsallah bulursun..Bebişimizin içinde daralmasın iyi yapmışsın
Kızlar limangoda seçen hamile giyim indirimde
Kızıma külotlu çorap arıyorum haberiniz olsun:)
Toto kısmında kabartmalar var
İnternette o kadar aradım bulamadım :2:
Eğer gözünüze takılırsanız söyler misiniz ?
detaylı ultrason benı de cok heyecanlandırıyor..benı de 20. haftamda cagrdı..dedıgın gıbı canım ay keseydı kalp atısıydı testlerdı cınsıyettı derken hıc bıtmıyor heyecanımız..senı kacıncı haftada cagırdılar canım?ben 21-22 gıbı de gıdebılırım cunku..detaylı ultrason günlerimize az kaldı....en heycanlı olduğum muayenem bu mu sanki? ama yok hepsi de aynıydı bee ilkinde keseyi görcektik, sonra kalp atışını görcez diye heycanlıydım, birinde elleri ayakları oluşmuştu, diğerinde cinsiyet kesinleşcekti hepsinin ne kadar ayrı bi heycanı var yaa! eskist dün detaylı usg'ye gircekti sanki acaba nasıl geçti daha gelmedi buraya galiba. kocaman oldular artık inşallah bunu da çok güzel atlatırız hep beraber hiç bir kusur, eksik olmadan içimiz bi kez daha rahatlar.
benim oluşumun teyzesi yok diye hiç üzülmüyorum çünkü sizler sayesinde birsürü teyzeleri var...çok teşekkür ederiz canlar inşlh resmini çekip eklemekte nasip olur.çok çok daha güzelleri sizin prenseslerin prenslerin olsun
Büyük ihtimal kız dedi doktorumuz.
Ama 14 Şubatta kesinleşecek inşallah
http://lbdf.lilypie.com/DjuUp2.png
Bunu profil bilgilerinde çizelge çıkan yere yapıştırır mısın
umarım olmuştur.
selam canlar nasıılsıınıız? bugün amirim başşladıı işşe rahat giremiyorum nete o yüzden. Geçen gün saçlarıımıı kestirdim çok rahat ettim küt
ayy sinema gösterimi gibi olmuş
bencede yaa en iyi makina nasılsa onda yaptıralım sende istanbuldamısın canım?
ay çok iyi ya güldürdün beni 5D ne ki içine mi doğdu var mı yoksa öle bi şii:) hakkaten günlerimiz aynıymış sat 3 ekim mi senin de? benim detaylı usg'm haftaya cuma (17 şubat) özel hastanede giricem ama inş. iyidir ve saatlerce bakarlar:) eğer onunla yetinmezsem üniversite hastanesine de gitmeyi düşünüyorum şimdiden. dün bi şey okudum "malformasyon ultrasonografisi" için en uygun hafta 20. hafta diyodu (kalp ve diğer iç organlara bakılan). bizim de tam 20. hafta olcak.
yapıştırdım bakalım oldu mu
birde bişey sorucam gece yatarken sizlerde de gerilme hissi kramp tarzı şeyler oluyor mu dönerken özellikle ani sancılar gibi ??
selam canlar nasıılsıınıız? bugün amirim başşladıı işşe rahat giremiyorum nete o yüzden. Geçen gün saçlarıımıı kestirdim çok rahat ettim küt
canım ne güzel ıyı yapmıssın ıyı günlerde kullan..ben batıl seylere pek ınanmazdım ama su sac kestırme mevzusuna taktım ve maalesf saclarım cok uzadıgı halde kestıremıyorumkeske hıc duymadan kestırseymısım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?