2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende çok duydum bunu ama yavrumuzun ömrünü belirleyecek Rabbim..Batıl inançlara takılsak hiç yaşayamayız herhalde..

evet canım haklısın ama gecen haftada ufak problemler yasayınca tam doktora gıdecektım kuaförden kaslarımı aldırıp kestırmeden sacımı cıktım walla..aslında hıc ınanmam o tarz seylere aama cevrem rahat bırakmıyorkı..rabbıme ınancımda büyük ama ahh ahh seytan kurcalıyor herhalde bı yerde..

evet canım ben bazen uykumdan uyanıyorum anıden sancı gırıyor..ödüm kopuyo ama alıstım doktorumda olacaktır normal dedı

hımm ben bayağı bi pimpiriklendim bu aralar bu aya kadar hiç bir risk yokken 15 gündür düşük riski var dedi doktor yatıyorum hep rapor aldım 1 hafta hep kendimi dinliyorum

selam canlar nasıılsıınıız? bugün amirim başşladıı işşe rahat giremiyorum nete o yüzden. Geçen gün saçlarıımıı kestirdim çok rahat ettim küt

canım kolay gelsinnn

bnde saçımı c.tesi günü küt kestirdimmmmm vallahi kendime geldimm daha iyi hissettim kendimiii çok dökülüyorduu

hımm ben bayağı bi pimpiriklendim bu aralar bu aya kadar hiç bir risk yokken 15 gündür düşük riski var dedi doktor yatıyorum hep rapor aldım 1 hafta hep kendimi dinliyorum

canım sakın dınleme kendını bılıyorum elınde degıl ama ben gecen cuma günü kendımı dınlemekten sancılandım ve acıle gttım ıkı göz ıkı cesme doktor da bebegın pamuk ıplıgıne mı baglı sanıyorsun annesı senın vucudun onu cok ıyı koruyor dedı ammmaaa ne fayda bana..

Ya aynı şey bende de oluyor geçenlerde rekorumu kırdım 1simit + 1 dilim börek yemişim öğlene bile acıkmadım haliyle meyveyle geçiştirmek zorunda kaldım. Bugün yeni karar aldım. Kahvaltıda müsli süt falan yiyeceğim çok acıkırsam 1 tane de meyve yoksa 100 kiloyu geçeceğim vallahi:18:

çok güzel bir duygu değilmi :) bende bikaç gündür hissediyorum tarif edilemez bişey.Rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş.

doğru diyorsun ama risk olunca insan daha bir dikkatli dinliyor herhalde kendini elde değil dediğin gibi gece uyandıracak kadar oluyor benimde sıkıntı geliyor böğrüme bişey oturuyor sanki offff (

sağol canımcıım valla çok yııpranmıışştıı ben de duydum o batıl şeyleri ama, buraya da yazııp fikir aldıım önce arkadaşşlar da destek verince konkusuzca kestirdim Allah korusun hepimizin yavrusunu

bugün Ankarada da kar yağğııyor keşşke tatil olsaa Sağğol canıım sana da sııhatler olsun dediğğin gibi hem moral de oluyor. (benim tuşşlarıım 2 kez basııyor gibi ya anlamadıım:26:)
canım kolay gelsinnn

bnde saçımı c.tesi günü küt kestirdimmmmm vallahi kendime geldimm daha iyi hissettim kendimiii çok dökülüyorduu

sağğol hülyacıım öyle mi valla herkesler kestirmişş hakketen topluca güle güle uzatalıım o halde

kolay gelsin canım. saçlaırnı da güle güle kullan.

canıım ya sağğol senin de başşıına geleni okudum geçmişş sayfalarda işşten çııkarma filan.. İİnşşallah beklediğğin duyduğğun gibi olmaz tatlıım

canım doktorun biryer önerirse burdada paylaşda bizede fikir olsun

canıım ya sağğol senin de başşıına geleni okudum geçmişş sayfalarda işşten çııkarma filan.. İİnşşallah beklediğğin duyduğğun gibi olmaz tatlıım

sağol canım
yasal haklarıma baş vuracağım öyle birşey yaparlarsa. şimdilik beklemedeyim habersiz gibi davranıyorum. bakalım kısmet..

sağğol hülyacıım öyle mi valla herkesler kestirmişş hakketen topluca güle güle uzatalıım o halde

evet canımm hepimize sıhhatler olsunnnnnn ohhh miss luxxor canım sen ankaranın neresindensinn

canım doktorun biryer önerirse burdada paylaşda bizede fikir olsun

paylaşırım tabi canım bi arasa çatladım burda 3lü yü merak ediyorum ama genelde akşama arar ay çok heycanlıyım inşallah sonuçlar iyidir :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…