- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.421
Canım bende çok duydum bunu ama yavrumuzun ömrünü belirleyecek Rabbim..Batıl inançlara takılsak hiç yaşayamayız herhalde..
evet canım ben bazen uykumdan uyanıyorum anıden sancı gırıyor..ödüm kopuyo ama alıstım doktorumda olacaktır normal dedı
selam canlar nasıılsıınıız? bugün amirim başşladıı işşe rahat giremiyorum nete o yüzden. Geçen gün saçlarıımıı kestirdim çok rahat ettim küt
hımm ben bayağı bi pimpiriklendim bu aralar bu aya kadar hiç bir risk yokken 15 gündür düşük riski var dedi doktor yatıyorum hep rapor aldım 1 hafta hep kendimi dinliyorum
Canım sat ı 21 ekim girdim amahımm 3 haftalık görünüyo burada yanlış oldı sanırım
selam canlar nasıılsıınıız? bugün amirim başşladıı işşe rahat giremiyorum nete o yüzden. Geçen gün saçlarıımıı kestirdim çok rahat ettim küt
Canım sat ı 21 ekim girdim ama
Nedenböyle oldu bende anlamadım.
Sen kendin yapıp o çıkan linki buraya yazar mısın ?
çalışan hamile olmanın en zor yanlarından biri (ben kendi adıma) şimdiden çok fazla açlık hissi ve halsizlik olduğu için ne yiyicemi bilemiyorum2 saatte midede bi şey kalmıyo sıfırı tüketiyo guruldamaya başlıyo o da bulantı yapıyo elden ayaktan düşürüyo. dışardan sürekli simit, börek falan alıyorum ki hijyenine güvenemediğim halde. :26:
ASLM CANIM GEÇMİŞE BAKTIM AMA SENİN MSJn yoktu benim doktorum muhabbet hanım çokta memnunum seninki kim peki
benim doktorum alev hanım ama daha 1 kez gittim bu c.tesi tekrar randevumuz var eğer memnun kalmazsam değiştiricem biraz ilgisiz çünkü.
iyi akşamlarrr nasılsınızz arkadaşlar ben çok mutluyum kalbim yerinden çıkacak gibi heyecanlıym minik meleğimm ilk kez tekmeledii rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsnnndarısı bebeğinin hareketlenmesini bekleyenlern başınaa :)
canım sakın dınleme kendını bılıyorum elınde degıl ama ben gecen cuma günü kendımı dınlemekten sancılandım ve acıle gttım ıkı göz ıkı cesmedoktor da bebegın pamuk ıplıgıne mı baglı sanıyorsun annesı senın vucudun onu cok ıyı koruyor dedı ammmaaa ne fayda bana..
canım ne güzel ıyı yapmıssın ıyı günlerde kullan..ben batıl seylere pek ınanmazdım ama su sac kestırme mevzusuna taktım ve maalesf saclarım cok uzadıgı halde kestıremıyorumkeske hıc duymadan kestırseymısım ben de
merhaba canım..
Kar-kış demeden çalışıyoruz biz..Geçen hafta herkesin bir saç kestirme töreni oldu anlaşılan.Güle güle uzat canım..
Bende kestirdim hem fiziksel hemde psikolojik olarak çok iyi geldi.
canım kolay gelsinnn
bnde saçımı c.tesi günü küt kestirdimmmmmvallahi kendime geldimm daha iyi hissettim kendimiii çok dökülüyorduu
kolay gelsin canım. saçlaırnı da güle güle kullan.
sorma canım yaaa neremden uydurduysam tutturmuşum 5D diyeevet canım istanbuldayım altunizade :) bugün doktorum beni arayacak 3lü için bakalım o ne dicek belki bi yeri önerir bana
ayol ne bileyim herhalde ben uydurdum 5D ult makinası zannetmem olsunbenim sat 5 ekim canım nasıl aynı oluyoz
evet en uygun 20.haftaymış ben şubatın son haftası gideyim diyorum bakalım nereye gitcemm çok heycanlıyımm
tamam canım çok sağol galiba hallettim oldu teşekkür ederim uğraştığın için :))
canıım ya sağğol senin de başşıına geleni okudum geçmişş sayfalarda işşten çııkarma filan.. İİnşşallah beklediğğin duyduğğun gibi olmaz tatlıım
sağğol hülyacıım öyle mi valla herkesler kestirmişş hakketen topluca güle güle uzatalıım o halde
canım doktorun biryer önerirse burdada paylaşda bizede fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?