- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.621
Günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese, aldıklarınızı çok beğendim,Allah güle güle giydirmemizi nasip etsin hepimize,ben size bişey soracaktım,yüz için lekelenmelere karşı doktorunuz hangi kremi önerdi ben daha başlamadım kullanmaya ama bu hafta başlmak istiyorum.Bana memleketteki doktorum SUNNY diye bi krem verdi,çalıştığım yerdeki doktorum da SEBAMED verdi ama karar verip alamadım,sizler ne kulanıyosunuz diye merak ettim...
Günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese, aldıklarınızı çok beğendim,Allah güle güle giydirmemizi nasip etsin hepimize,ben size bişey soracaktım,yüz için lekelenmelere karşı doktorunuz hangi kremi önerdi ben daha başlamadım kullanmaya ama bu hafta başlmak istiyorum.Bana memleketteki doktorum SUNNY diye bi krem verdi,çalıştığım yerdeki doktorum da SEBAMED verdi ama karar verip alamadım,sizler ne kulanıyosunuz diye merak ettim...
canım gercekten süper bı duygu maasallah bebişine..benım esımde uzakta cok üzüldügüm zamalarda bı pıt yapıo kızım ohh bi mutlu oluorumkıMerhaba Sevgili Temmuz Anneleri
Bende sizleri yakından takip ediyorum ama ancak bir kaç kez yazma fırsatım oldu. Fakat merakla kim cinsiyeti öğrendi, kimin hangi test sonucu ne çıktı hergün merakla sayfayı açıyorum. Bende allah nasip ederse temmuz annesi olucam ve bir prensesde benim olucak. 11 Temmuz muhtemel doğum tarihim. ama bebeğimi kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum. Bir kaç kez rüyamda bebeğimi gördüm ve hepsinde de emzirmeye çalışıyorum sütüm gelmiyor, kakasını temizlemeyi beceremiyorum ya da yatağını filan hazır etmemiş olarak görüyorum. Epey bir takıntı yapıyoruz işte annelik:) dün gece sonunda bebeğimi doğru dürüst emzirebildiğimi gördüm ve acaip mutlu oldum. tabii uyandığımda yanımda bebeğimi görememek beni üzdü fakat annesinin meleği o an da annesine ufak bir tekme atarak "ben yanındayım annecim" dedi. tekmelerini yaklaşık bir haftadır çok net hissediyorum, tarif edilemez bir duyguymuş. bir de kucağımıza aldığımızda neler yaşıycaz kimbilir. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)
canım süperlerrr:)
hayırlısı olsun canım ne güzel görceksın mınıgını..BUBA cnm ben bugün 18+3'üm 17 şubatta çağırdı beni doktorum 19+4 olucam o gün. Zaten bugün bebeğimi yine gördüm farklı bi doktorda o da baş ve bacak ölçümüne göre ileride olduğunu söyledihaftaya senin detaylı usg için ideal olur dedi. kocam kocakafalı oğlum diye sevmekte haklı yani bi şey demicem artık.
afiyet olsun yarasın miniğe:) bulantım olmasa kesin bi diyet listesi yapardım çünkü kendimi tutamaz ne bulduysam yerdim ciddi anlamda çok acıkıyorum. yalnız müsli de beni normalde bile hiiç doyurmazdı bi dene bakalım sen de işe yarar belki.
kızlarrrrrrrrrrrrr arada kaynadı amaaaa neysee bi daha yazayımmm
çok şükür Allah ıma hamdolsunnn 3lü testimiz de gayet iyi çıktıı
doktoruma şimdi napcaz ileri düzeymi dedim önce gel bi kez daha ay sonunda dedi.. bnde kontrol muayenesi olsun diye 20 şubata aldımo zaman gidince tam 20 haftalık olcaz inşallahhhhhhhh
o kontrolden sonra renkliye yönlendircem dedii ayy yaşasınnnnnnnnnnn 10 gün sonra yavrumu görcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ya bugun gozum ve karnım cok ac tost ydm banamısn dmedı ılk defa boyle oldum aklım hep bıseyler yemekte ama yemıcem abartmamam lazım sızdede oluyomu
kızlar ya bugun gozum ve karnım cok ac tost ydm banamısn dmedı ılk defa boyle oldum aklım hep bıseyler yemekte ama yemıcem abartmamam lazım sızdede oluyomu
bende de bu günlerde oluyor bazen. ama kilo almamam lazım zaten kiloluyum. o yüzden kendimi tutuyorum basit şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.
bende de bu günlerde oluyor bazen. ama kilo almamam lazım zaten kiloluyum. o yüzden kendimi tutuyorum basit şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.
güle güle kullan çok çok güzellerbir de teyzeleri biz bebek arabamızla park yatağımızı aldık; henüz kurmadık tabi, kurduğumuzda kendi fotolarımızı da çekip koyarız inşallah
http://images.gittigidiyor.com/5130/Yeni-Kraft-Star-T236-Bebek-Arabasi-Mavi__51306215_0.jpg
http://www.bebekotokoltugu.org/g/504-k.jpg
inşallah sağ sağlim doğar da kullanırız.
eşim şimdiden aldı, taksite böldürdü. 3 taksitte bitecek inaşşah :) sonra da diğer eksiklerini tamamlarız inşallah :) gönlüm isterdi ki mobilyalı bebek odalarından alalım. o kadar güzel şeyler vardı ki, bayıldım hepsine. ama malesef, hem maddi olarak o kadar açılamayız, hem de tayinciyiz, daha nereye gideceğimiz bile belli değil. ama bebek odası takımlarına içim gitti bakarken
selam kızlar ve cici oğluşları vede cici kısçeleri
geçmişi okuyamadım iş yoğunluğum çok
bugün doktora gittik, doktor teyzemizin odasında muayene olurduk hep ama bugün ve bundan sonra 4D usg odasında muayene olmaya başladık
inanılmaz birşeydi siyah beyaz izlerken birden dört boyuta geçmek onu etli butlu görmek süper :)
doktor daha önceden hiç kalp sesini dinletmemişti o odada onuda dinletti o anda yaşlar süzüldü gözlerimden inanılması güç birşey evet hep görüyordum kalp atışını ama o ses şimdiye dek dinlediğim en güzel melodiydi ve sonrasında doktorun kalp ritmi gayet güzel demesi dünyalara bedeldi
bacaklarını kapalı tutuyor açarsa bakarız dedi sonra işte ilk önceleri baştan popoya ölçüm yapıldığını ama şmdi ekrana sığmayacağı için popodan diz kapağına ölçtüğünü söylüyordu bende o sıra bacak sow izliyordum çorap reklamı gibi adeta :)
ve o anda doktor 0 erkek dedi
ben çok sevindim ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim galiba
herşeyine baktı ama sıpam bir türlü yüzünü göstermedi bize hep kafasından doğru baktık ayakları kımıl kımıl elini alnına götürüp getirio fln süperdi Allahım nazarlardan saklasın sağlık versin ona inşallah
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza herkese hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum ve bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ALLAH'ım.
canım benim üyeliğim yok o siteye. eğer üye yapınca hediye çeki veriyorsa bana davet gönder hediye çeki kazan. pinar_pekmezci@hotmail.com
ıctıgımız vıtamınler v.s sebep oluyor denılıyor ama ben en basında aynen yıne böyleydım sonra bıraz duruldum ama yıne basladım..haklısın aslında canım cok abartmaya gerek yok
Evet hiç bu kadar kontrolsüz ve hızlı yemek yememiştim. sanki kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sabahları özellikle diğer öğünlerde pek olmuyor
gunaydın kızlar sıze sabah yazmıstımya kızım az soguk almıs gıbı halsız dıye aksam az atesı cıkmıstı ılacla gecmıstı sonra uyudu bende uzandım
yatagıma burnu tıkalı dıye her yarım sat agladı uyamadı yavrum sat 2.30 bı kalktı burnu tıkalı balgamlarda mıdesını kaldırıyo nefes alamadı kucagımızda bayılır gıbı oldu cocuk esımle oluyo dıye aklımız karıstı hemen taksıle medıkalparka gıtık acıle doktor baktı ılaclar verdı geldık evımıze corba falan ıctı ılac az daha ıyı
sımdı uyudu ben se tum gece daha uyumamıs korkudan da uyuyamıcak haldeyımınsallah hemen gecer cok korktuk esımle
evet canım ben de öyle oldum. yaşadığım duyguları en iyi sen anlarsın. hala inanamadığım zamanlar oluyor. öğrendiğimiz gün ve ertesi gece eşimle hiç uyumadık. Alalhıma şükürler olsun bunları bana yaşattığı için.
Günaydın anneler ve bebişler;
Gözün aydın canımRenkli görmek gerçekten farklı bir duygu ben her seferinde görüyorum Kısmetse yarında göreceğim kızımı
günaydın kızlar işe gelirken geç kaldım kahvaltı yapamadım ve bebişim çok acıkmış olacak ki pıt pıt atmaya başladıgüne mutlu başladım bugün
Günaydın,hayırlı cumalar herkese..
Geçmiş yine almış başını gidiyor.Okumadan önce kampanya haberini vereyim dedim.
Evinizin çok özel alışveriş kulübü | Evim.net de
Arzum ateş ölçer yok ama buhar makinası çok uygun fiyatta..Diğer ürünleride piyasanın baya altında ama almadığım için tavsiye edemiyorum.Bakmak isteyen olursa
Eki Görüntüle 343866
günaydın herkese.sayfaları okudum ama son 10 sayfa kala yoruldum walla..herkesler ıyıdr ınsallah
ayy canım burda cogu sey cogu zmaan kaynıyor..bebısıne maasallah kırkbınkez
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrr nasılsınızz?
canım çok geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin yavrunuzaaa ...
anlamaz mıyım canım çok iyi anlarım hmde.. çok şükür o günler geride kaldı...artık yavrularımız biizimle Allah ın izniyle de kucaklarımıza alacağız sağlıkla inşallahbnde inanamıyodumm taki artık yavrumun tekmelerini hissedene kadar
canım ben daha hiç renkli görmedimmm kiiiimartta görecem inşallahhh martın ilk haftasında gidecez renkliye anca o zaman görürüz ama normalini görünce bile benim tansiyon heycandan uçuyoo renklide bayılmam inşallahhh
ayyy canım aynı bndeee öyleyimm :) ayol dün gece azcık uyudum nerdeyse hiç eişmi yolladıktan sonra uyuyayım dedim nerdeeeeeeee hiç mümkün olurmuuu tekmik tekmikk uyandırdır beni şimdi yedim bişiler de accık duruldu
canım yaa saolasınnn paylaştın ben şükür sonunda buldum ateşölçeri68 du fiyatı ama napalımm arkadaşıma mahçup olunca aldım ona ama kendime almadım kampanya takip edeyim ordan alırım dedim
saolasınnn canım benimmm çok şükür bunu da atlattıkk
ayol pınarrrrrr ne güzel acıkmışsınnn yesene ne istiyosannn abartmazsın bişi olmaz zaten bi kilo mu aldınki ayol
Gönderdim canım..
canım gözün aydın tüm sayfaları okuyamamıstım sen de ögrenmıssın cınsıyetı ..güzel haberlerını de almıssın maasallah ogluna annesıselam kızlar ve cici oğluşları vede cici kısçeleri
geçmişi okuyamadım iş yoğunluğum çok
bugün doktora gittik, doktor teyzemizin odasında muayene olurduk hep ama bugün ve bundan sonra 4D usg odasında muayene olmaya başladık
inanılmaz birşeydi siyah beyaz izlerken birden dört boyuta geçmek onu etli butlu görmek süper :)
doktor daha önceden hiç kalp sesini dinletmemişti o odada onuda dinletti o anda yaşlar süzüldü gözlerimden inanılması güç birşey evet hep görüyordum kalp atışını ama o ses şimdiye dek dinlediğim en güzel melodiydi ve sonrasında doktorun kalp ritmi gayet güzel demesi dünyalara bedeldi
bacaklarını kapalı tutuyor açarsa bakarız dedi sonra işte ilk önceleri baştan popoya ölçüm yapıldığını ama şmdi ekrana sığmayacağı için popodan diz kapağına ölçtüğünü söylüyordu bende o sıra bacak sow izliyordum çorap reklamı gibi adeta :)
ve o anda doktor %100 erkek dedi
ben çok sevindim ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim galiba
herşeyine baktı ama sıpam bir türlü yüzünü göstermedi bize hep kafasından doğru baktık ayakları kımıl kımıl elini alnına götürüp getirio fln süperdi Allahım nazarlardan saklasın sağlık versin ona inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?