2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese, aldıklarınızı çok beğendim,Allah güle güle giydirmemizi nasip etsin hepimize,ben size bişey soracaktım,yüz için lekelenmelere karşı doktorunuz hangi kremi önerdi ben daha başlamadım kullanmaya ama bu hafta başlmak istiyorum.Bana memleketteki doktorum SUNNY diye bi krem verdi,çalıştığım yerdeki doktorum da SEBAMED verdi ama karar verip alamadım,sizler ne kulanıyosunuz diye merak ettim...

cnm bana doktorum yüzz için bişey vermedi. sadece güneşli açık havalarda koruyucu güneş kremi sür yeter dedi

ben doktorumla bu konuyu görüşmedim ama ben sarışın olduğum için güneşte felan yüzümde çiller çıkıyor. üniversite hastanesine cildiyeye gitmiştim sebamed vermişlerdi. kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum. yine onu kullanamaya da devam edeceğim. bence bir dene.

günaydın herkese.sayfaları okudum ama son 10 sayfa kala yoruldum walla..herkesler ıyıdr ınsallah

canım gercekten süper bı duygu maasallah bebişine..benım esımde uzakta cok üzüldügüm zamalarda bı pıt yapıo kızım ohh bi mutlu oluorumkı
canım süperlerrr:)
hayırlısı olsun canım ne güzel görceksın mınıgını..

ayy canım burda cogu sey cogu zmaan kaynıyor..bebısıne maasallah kırkbınkez

kızlar ya bugun gozum ve karnım cok ac tost ydm banamısn dmedı ılk defa boyle oldum aklım hep bıseyler yemekte ama yemıcem abartmamam lazım sızdede oluyomu

kızlar ya bugun gozum ve karnım cok ac tost ydm banamısn dmedı ılk defa boyle oldum aklım hep bıseyler yemekte ama yemıcem abartmamam lazım sızdede oluyomu

canım bana bazen o ytmadan önce oluyor Allah ım ne yesem kesmıyor bence cok abartma tmm ama yeme ıstegını de kacırma bence annesı...yanlıs hatırlamıyorsam senın kılo gaaaaaayet müsaittı canım bolca yemeye:)bence afıyet olsn

bende de bu günlerde oluyor bazen. ama kilo almamam lazım zaten kiloluyum. o yüzden kendimi tutuyorum basit şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.

bende de bu günlerde oluyor bazen. ama kilo almamam lazım zaten kiloluyum. o yüzden kendimi tutuyorum basit şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.

ıctıgımız vıtamınler v.s sebep oluyor denılıyor ama ben en basında aynen yıne böyleydım sonra bıraz duruldum ama yıne basladım..haklısın aslında canım cok abartmaya gerek yok

Evet hiç bu kadar kontrolsüz ve hızlı yemek yememiştim. sanki kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sabahları özellikle diğer öğünlerde pek olmuyor

güle güle kullan çok çok güzeller ben de başta park yatak almakta kararlıydım ama bebek odasına döndüm diyebilirim. senin gibi görünce canım çekti en az ben kadar eşyası ıvırı zıvırı olcak zaten bu gidişle, baya dolap lazım e dolap olunca yatağı da takım olsun bütün eşyalar düzenlice bi odada dursun istedim. ilk bebeem yaa pahalı falan ama özeniverdimhavalar ısınsın mart-nisan gibi bakcaz inş.

Canım gözün aydın..
Cidden etli butlu görmek dahada heyecan verici olmuştur.Rabbim sağlıkla,sıhhatle oğluna kavuşmayı nasip etsin Rabbim..

ıctıgımız vıtamınler v.s sebep oluyor denılıyor ama ben en basında aynen yıne böyleydım sonra bıraz duruldum ama yıne basladım..haklısın aslında canım cok abartmaya gerek yok

Evet hiç bu kadar kontrolsüz ve hızlı yemek yememiştim. sanki kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sabahları özellikle diğer öğünlerde pek olmuyor

benim canım acayip ekşi istiyor bu günlerde. eve gider gitmez bir kasede nane, kırmızı biber, limon tuzu ve tuzu karıştırıp yiyorum. şimdi bile ağzım sulandı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrr nasılsınızz?

canım çok geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin yavrunuzaaa ...

anlamaz mıyım canım çok iyi anlarım hmde.. çok şükür o günler geride kaldı...artık yavrularımız biizimle Allah ın izniyle de kucaklarımıza alacağız sağlıkla inşallah bnde inanamıyodumm taki artık yavrumun tekmelerini hissedene kadar

Günaydın anneler ve bebişler;
Gözün aydın canım Renkli görmek gerçekten farklı bir duygu ben her seferinde görüyorum Kısmetse yarında göreceğim kızımı

canım ben daha hiç renkli görmedimmm kiiii martta görecem inşallahhh martın ilk haftasında gidecez renkliye anca o zaman görürüz ama normalini görünce bile benim tansiyon heycandan uçuyoo renklide bayılmam inşallahhh

günaydın kızlar işe gelirken geç kaldım kahvaltı yapamadım ve bebişim çok acıkmış olacak ki pıt pıt atmaya başladı güne mutlu başladım bugün

ayyy canım aynı bndeee öyleyimm :) ayol dün gece azcık uyudum nerdeyse hiç eişmi yolladıktan sonra uyuyayım dedim nerdeeeeeeee hiç mümkün olurmuuu tekmik tekmikk uyandırdır beni şimdi yedim bişiler de accık duruldu

canım yaa saolasınnn paylaştın ben şükür sonunda buldum ateşölçeri 68 du fiyatı ama napalımm arkadaşıma mahçup olunca aldım ona ama kendime almadım kampanya takip edeyim ordan alırım dedim

günaydın herkese.sayfaları okudum ama son 10 sayfa kala yoruldum walla..herkesler ıyıdr ınsallah

ayy canım burda cogu sey cogu zmaan kaynıyor..bebısıne maasallah kırkbınkez

saolasınnn canım benimmm çok şükür bunu da atlattıkk

ayol pınarrrrrr ne güzel acıkmışsınnn yesene ne istiyosannn abartmazsın bişi olmaz zaten bi kilo mu aldınki ayol

Aklımdasın merak etme..Görünce haber edicem sana.

canım gözün aydın tüm sayfaları okuyamamıstım sen de ögrenmıssın cınsıyetı ..güzel haberlerını de almıssın maasallah ogluna annesı

Kilolardan bahsedilmiş...
Bende 1 hafta da 1 kilo almışım :26:
2 kilo aldım 16 hafta da..
Şu ünlüler bu işi nasıl beceriyolar bilmiyorum

doktorumuz bıze de her gıttıgımızde renklı gösterıyor ama cok tuhaf ..ılerkı aylarda daha cok görmek ısteyeceksın renklı de dıyo et yapmaya baslasın bak nasıl yüzü net olacak dıyo..kalp atıslarının sesı mükemmel ötesı ınsan nasıl da duygulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…