- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.641
Aklımdasın merak etme..Görünce haber edicem sana.
Kilolardan bahsedilmiş...
Bende 1 hafta da 1 kilo almışım :26:
2 kilo aldım 16 hafta da..
Şu ünlüler bu işi nasıl beceriyolar bilmiyorum
Gönderdim canım..
Bu çantaya hep niyetleniyordum.Sonunda hediye çekimin olduğu internet sitesine geldi.
Alt açma örtüsü,Biberon yeri ısı yalıtılımlı,mikro fiber olduğu için leke tutmuyor.Umarım memnun kalırım.
bir de teyzeleri biz bebek arabamızla park yatağımızı aldık; henüz kurmadık tabi, kurduğumuzda kendi fotolarımızı da çekip koyarız inşallah
http://images.gittigidiyor.com/5130/Yeni-Kraft-Star-T236-Bebek-Arabasi-Mavi__51306215_0.jpg
http://www.bebekotokoltugu.org/g/504-k.jpg
inşallah sağ sağlim doğar da kullanırız.
eşim şimdiden aldı, taksite böldürdü. 3 taksitte bitecek inaşşah :) sonra da diğer eksiklerini tamamlarız inşallah :) gönlüm isterdi ki mobilyalı bebek odalarından alalım. o kadar güzel şeyler vardı ki, bayıldım hepsine. ama malesef, hem maddi olarak o kadar açılamayız, hem de tayinciyiz, daha nereye gideceğimiz bile belli değil. ama bebek odası takımlarına içim gitti bakarken
Sanada günaaayyydııınnngunaydın kızlarr
günaydın kızlar
Günaydınnnnnnnn
günaydıııınınnnnnGünaydınnn Günaydın
günaydınlar hayırlı cumalar hanımlar.Bugün doktor randevumuz var.inşlh hayırlı haberlele döneriz.
Günaydınnn Hayırlı haberlerle bekliyoruz sizi...Ne güzel göreceksin meleğini bizim daha 15 gün var
gunaydın kızlar sıze sabah yazmıstımya kızım az soguk almıs gıbı halsız dıye aksam az atesı cıkmıstı ılacla gecmıstı sonra uyudu bende uzandım
yatagıma burnu tıkalı dıye her yarım sat agladı uyamadı yavrum sat 2.30 bı kalktı burnu tıkalı balgamlarda mıdesını kaldırıyo nefes alamadı kucagımızda bayılır gıbı oldu cocuk esımle oluyo dıye aklımız karıstı hemen taksıle medıkalparka gıtık acıle doktor baktı ılaclar verdı geldık evımıze corba falan ıctı ılac az daha ıyı
sımdı uyudu ben se tum gece daha uyumamıs korkudan da uyuyamıcak haldeyımınsallah hemen gecer cok korktuk esımle
Canımmmm Özge'mize Allah şifalar versin çoook geçmiş olsunnnn
Kilolardan bahsedilmiş...
Bende 1 hafta da 1 kilo almışım :26:
2 kilo aldım 16 hafta da..
Şu ünlüler bu işi nasıl beceriyolar bilmiyorum
doktorumuz bıze de her gıttıgımızde renklı gösterıyor ama cok tuhaf ..ılerkı aylarda daha cok görmek ısteyeceksın renklı de dıyo et yapmaya baslasın bak nasıl yüzü net olacak dıyo..kalp atıslarının sesı mükemmel ötesı ınsan nasıl da duygulanıyor
Bu çantaya hep niyetleniyordum.Sonunda hediye çekimin olduğu internet sitesine geldi.
Alt açma örtüsü,Biberon yeri ısı yalıtılımlı,mikro fiber olduğu için leke tutmuyor.Umarım memnun kalırım.
çok güzel canım güle güle kullan. benimki de buna benzer yeşil renk. biz de set olarak aldık içinde ana kucağı, kangru, alt açma minderi, çantası ve ana kucağı içine açacak bir minder vardı.
benim canım acayip ekşi istiyor bu günlerde. eve gider gitmez bir kasede nane, kırmızı biber, limon tuzu ve tuzu karıştırıp yiyorum. şimdi bile ağzım sulandı
canım ben de hıc ınanamıyorum gercı onlar devamlı spor pılates vs yapıyorlar..cagla sıkel sankı 6-7 aylık gıbı duruyo bana göre ama doguma gıdecekmıs maasallah yakında..ben 17 haftada 5 kıloyu buldum canım sen daha endıselenme
canım benimmm niye dert ettin maşallah 4 ayda 2 kilo çok iyibende 19.haftamın içindeyim 2 kilo aldım..artık marttansonra her ay alırız kiloları buda gayet normal
off ben daha yavrumu hiç renkli görmedimm mart başında reknli ultrasonda görüce naparım bilmem
canım çok güzel özellikleri iyi günlerde kullan..ben sırt çantası almak istiyorumm kola takılan değil.. o yüzden seçeneğim çok yok
canım çok güzel özellikleri iyi günlerde kullan..ben sırt çantası almak istiyorumm kola takılan değil.. o yüzden seçeneğim çok yok
cNIM özgecın bıraz rahatsızmıs gecmıs olsun canım ınsallah hemen toparlanır işi gücü bosver sen kızınla ılglen canımkizlar merhaba iyi dilekleriniz icin bende prensesimde cok tesekur ederiz..
biraz daha iyiz ama 1 sat uyukula ayakta durucak gucum yok esimde 2 uykula ise giti
klima fabrikasinda makinalara bakim yapiyo sorun cikinca esim bugun napar bilmem
yemek yecek vaktim yok oyle miz miz oyle nazliki kizim kiyamam ona
hem prensesimi hem kucugumu dusunuyorum kimse de yok yardim edicekvala kotuyum
insallah herkez iyidir vakit buldukca goz aticam
canım ben de hıc ınanamıyorum gercı onlar devamlı spor pılates vs yapıyorlar..cagla sıkel sankı 6-7 aylık gıbı duruyo bana göre ama doguma gıdecekmıs maasallah yakında..ben 17 haftada 5 kıloyu buldum canım sen daha endıselenme
canım benimmm niye dert ettin maşallah 4 ayda 2 kilo çok iyibende 19.haftamın içindeyim 2 kilo aldım..artık marttansonra her ay alırız kiloları buda gayet normal
off ben daha yavrumu hiç renkli görmedimm mart başında reknli ultrasonda görüce naparım bilmem
Limon da değil direk limon tuzuevlenmemiş olsan lendi turşunu mu kuruyorsun derdim
Sağol canım..Seninki daha kapsamlı olmuş.90 liradan 40 liraya inince bide 35 tllik hediye çekim vardı kaçırmayım dedim.
ben de sırt cantası ıstıyorum canım dedıgın gıbı pek fazla bı secenegımız yok..arastırıyorum sımdılık bakalım
kizlar merhaba iyi dilekleriniz icin bende prensesimde cok tesekur ederiz
biraz daha iyiz ama 1 sat uyukula ayakta durucak gucum yok esimde 2 uykula ise giti
klima fabrikasinda makinalara bakim yapiyo sorun cikinca esim bugun napar bilmem
yemek yecek vaktim yok oyle miz miz oyle nazliki kizim kiyamam ona
hem prensesimi hem kucugumu dusunuyorum kimse de yok yardim edicekvala kotuyum
insallah herkez iyidir vakit buldukca goz aticam
Sağolun kızlar..
Bu markanın çantaları çok modern ve şık oluyor.Hatta yandan asılan bir model göstereyim.Fikir olur belki
Eki Görüntüle 343953
Güle güle kullan canım
Bubacım ilk 12 hafta düşük riski nedeniyle inan doğru dürüst hareket edemedim.
Eşimde pek pimpirik yaptı..
Hızlı bile yürütmüyor
Nerde kaldı plates
Meleklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlarda..
Veririz doğumdan sonra kilolarızı hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?