2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu çantaya hep niyetleniyordum.Sonunda hediye çekimin olduğu internet sitesine geldi.
Alt açma örtüsü,Biberon yeri ısı yalıtılımlı,mikro fiber olduğu için leke tutmuyor.Umarım memnun kalırım.

Eklentiler

• $vbig1.1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
Kilolardan bahsedilmiş...
Bende 1 hafta da 1 kilo almışım :26:
2 kilo aldım 16 hafta da..
Şu ünlüler bu işi nasıl beceriyolar bilmiyorum

canım ben de hıc ınanamıyorum gercı onlar devamlı spor pılates vs yapıyorlar..cagla sıkel sankı 6-7 aylık gıbı duruyo bana göre ama doguma gıdecekmıs maasallah yakında..ben 17 haftada 5 kıloyu buldum canım sen daha endıselenme

Gönderdim canım..

Bu çantaya hep niyetleniyordum.Sonunda hediye çekimin olduğu internet sitesine geldi.
Alt açma örtüsü,Biberon yeri ısı yalıtılımlı,mikro fiber olduğu için leke tutmuyor.Umarım memnun kalırım.

çok güzel canım güle güle kullan. benimki de buna benzer yeşil renk. biz de set olarak aldık içinde ana kucağı, kangru, alt açma minderi, çantası ve ana kucağı içine açacak bir minder vardı.

günaydın cnmm güle güle kullanın çok güzellermişş.....

gunaydın kızlarr
Sanada günaaayyydııınnn

Kilolardan bahsedilmiş...
Bende 1 hafta da 1 kilo almışım :26:
2 kilo aldım 16 hafta da..
Şu ünlüler bu işi nasıl beceriyolar bilmiyorum

canım benimmm niye dert ettin maşallah 4 ayda 2 kilo çok iyi bende 19.haftamın içindeyim 2 kilo aldım..artık marttansonra her ay alırız kiloları buda gayet normal

off ben daha yavrumu hiç renkli görmedimm mart başında reknli ultrasonda görüce naparım bilmem

canım çok güzel özellikleri iyi günlerde kullan..ben sırt çantası almak istiyorumm kola takılan değil.. o yüzden seçeneğim çok yok

canım çok güzel özellikleri iyi günlerde kullan..ben sırt çantası almak istiyorumm kola takılan değil.. o yüzden seçeneğim çok yok [/QUOTE]

ben de sırt cantası ıstıyorum canım dedıgın gıbı pek fazla bı secenegımız yok..arastırıyorum sımdılık bakalım

çok güzel canım güle güle kullan. benimki de buna benzer yeşil renk. biz de set olarak aldık içinde ana kucağı, kangru, alt açma minderi, çantası ve ana kucağı içine açacak bir minder vardı.

Sağol canım..Seninki daha kapsamlı olmuş.90 liradan 40 liraya inince bide 35 tllik hediye çekim vardı kaçırmayım dedim.

herkese günaydııınnn kızlar yapısal bır olay karının buyumsı vede kılo alması bıde oncekı kılonunda etkısı var ben 42 kılo ıle hamıle kaldım suan 46 kılo olmusum ama hıc bellı olmuyor doktorum bu ayda genelde hamıle bayanlar kavun yutmus gıbı olur sen fındık yutmussun dedi karnım hala kucuk cıktı bıraz benı tanıyan farkı anlayabılıyor ama yenı tanıstıgım bırı hamıle oldugumu hayata anlamaz bır suru yazı okudum bununla ılgılı tamamen kadının yapısıyla alakalıymıs.

kizlar merhaba iyi dilekleriniz icin bende prensesimde cok tesekur ederiz
biraz daha iyiz ama 1 sat uyukula ayakta durucak gucum yok esimde 2 uykula ise giti
klima fabrikasinda makinalara bakim yapiyo sorun cikinca esim bugun napar bilmem
yemek yecek vaktim yok oyle miz miz oyle nazliki kizim kiyamam ona
hem prensesimi hem kucugumu dusunuyorum kimse de yok yardim edicek vala kotuyum

insallah herkez iyidir vakit buldukca goz aticam

canım çok güzel özellikleri iyi günlerde kullan..ben sırt çantası almak istiyorumm kola takılan değil.. o yüzden seçeneğim çok yok

ben de sırt cantası ıstıyorum canım dedıgın gıbı pek fazla bı secenegımız yok..arastırıyorum sımdılık bakalım[/QUOTE]

Sağolun kızlar..
Bu markanın çantaları çok modern ve şık oluyor.Hatta yandan asılan bir model göstereyim.Fikir olur belki

cNIM özgecın bıraz rahatsızmıs gecmıs olsun canım ınsallah hemen toparlanır işi gücü bosver sen kızınla ılglen canım

Güle güle kullan canım

Bubacım ilk 12 hafta düşük riski nedeniyle inan doğru dürüst hareket edemedim.
Eşimde pek pimpirik yaptı..
Hızlı bile yürütmüyor
Nerde kaldı plates

Meleklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlarda..
Veririz doğumdan sonra kilolarızı hep birlikte

meleksen canım kızın hastaymıs çook gecmiş olsun tez zamanda iyleşsin inşallah

Hly canım 3lü temiz cıkmıs hayırlı olsun

ve bebişine bır suru kıyafet vs. alan arkadaslar hepsi birbirinden güzel bakarken ıcım gecti valla galibatopikte benim kadar sabırlı olabilen varmı başka bilmiyorum henuz birşey almadım içim nasıl gidiyor anlatamam size ama eşimle karar aldık 6 aylık olmadan bırsey almayacgız dıye hehe daha nısan da almaya balsayacagız yanı puff cok zaman var onumde

canım haklısın vücut yapısı da cok önemlı..aslında ılk baksta ben de 5 kılo almıs gıbı degılım ama hanı göbegımde aman aman da cıkmadı ama tartı yıne de +5i gösterıyo:)napalım saglık olsun

Limon da değil direk limon tuzu evlenmemiş olsan lendi turşunu mu kuruyorsun derdim

haha :) üstelik de 23 yaşımda evlendim daha turşuluk durumum yoktu yani :)
ama kriz geçiriyorum diyebilirim o derece istiyor canım. limon kesmediği için limon tuzu yiyorum direk

Sağol canım..Seninki daha kapsamlı olmuş.90 liradan 40 liraya inince bide 35 tllik hediye çekim vardı kaçırmayım dedim.

iyi yapmışsın canım. ben de tamamını 90 liraya aldım çarşıdan. %70 indirim yapmışlardı.

ben de sırt cantası ıstıyorum canım dedıgın gıbı pek fazla bı secenegımız yok..arastırıyorum sımdılık bakalım

bnde araştırıyorum ama henüz bulamadım

canım sen kızına kendine bak bizi sonrada okursun :)

Sağolun kızlar..
Bu markanın çantaları çok modern ve şık oluyor.Hatta yandan asılan bir model göstereyim.Fikir olur belki

Eki Görüntüle 343953

buda şık gerçekten.. ama ben kullanış açısından yani kucağımdayken bebeğim mesela çantam sırtımda olursa dengeli olurum kolda olursa çok yorucu olur diye düşünüyorum o sebepten sırt çantası bakıyorum aynı özelliklerde

Teşekkürler canım..Daha güzelleri sizlerin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…