- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.661
Günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese, aldıklarınızı çok beğendim,Allah güle güle giydirmemizi nasip etsin hepimize,ben size bişey soracaktım,yüz için lekelenmelere karşı doktorunuz hangi kremi önerdi ben daha başlamadım kullanmaya ama bu hafta başlmak istiyorum.Bana memleketteki doktorum SUNNY diye bi krem verdi,çalıştığım yerdeki doktorum da SEBAMED verdi ama karar verip alamadım,sizler ne kulanıyosunuz diye merak ettim...
Güle güle kullan canım
Meleklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlarda..
Veririz doğumdan sonra kilolarızı hep birlikte
meleksen canım kızın hastaymıs çook gecmiş olsun tez zamanda iyleşsin inşallah
Hly canım 3lü temiz cıkmıs hayırlı olsun
ve bebişine bır suru kıyafet vs. alan arkadaslar hepsi birbirinden güzel bakarken ıcım gecti valla galibatopikte benim kadar sabırlı olabilen varmı başka bilmiyorum henuz birşey almadım içim nasıl gidiyor anlatamam size ama eşimle karar aldık 6 aylık olmadan bırsey almayacgız dıye hehe daha nısan da almaya balsayacagız yanı puff cok zaman var onumde
kızlar merhaba sıteye pek gıremıyorum ara ara takıpteyım ben bıse sorucam.Bu bebege ılk hedıyeler falan verılıomus muhtemelen bılıyosunuzdur bana yardımcı olurmusunuz prımanın falanda varmıs varmı alanlar bende almak ıstıyorum..
tabi canım onu mu dert etcem kendimee amannnnnnnnnn
teşekkür ederiz teyzesibizde hiç bişi almadı kkiiiii ama martta ufak tefek alırız dedikeşimlee
şekerim ben kazandım primadan da noldu.. içinde 1 bez bi ıslak mendil bi anne cd si bilmem ne dergisi o kadaar.. güya wenice den tulum olcaktı bnde çıkmadı çoğu kişide de çıkmamış..ayrıca çıkanların tulumu da prematüre bebekler içinmiş çoğu kullanamamış..o yüzden tavsiye etmem yane
ayy kalktığımdan beri yazacamm unuttumm arkadaşlarr hani bi arkadaşımız vardııı BİLGİLİİLGİLİ diyee ne zamandır yok rüyamda gördüm onu bennnnnnnnnnnnnnnbana hediye gönderiyoduu saolsunn acaba çekiliştenmi çıkacak ne
Ben vadettikerli şeyler çıkmayınca şikayet etmiştim.Onlarda tekrar beni aradılar.Wenice sözleşmeyi fesh ettiğinden falan bahsettiler.Sanırım yeni kampanyaya katılacaklar için yeni firmalarla anlaşmışlar.
Sanırım çekilişte bilgili sana çıkacak
Kız kardeşim de rüyasında benle kızımı görmüş..
Çok güzel bir bebekti abla hala etkisindeyim diyor
slm herkese nasılsınız :))
herkesin keyifler yerinde ne güzel
meleksen geçmiş olsun benim kısçede hastalanmış geldi okuldan hiçbirşey yemiyo yattı kaldı yavrum ama allah razı olsun annemden 1 haftadır bana bakıyo şimdide kızımla bana bakıyo yanında destekçi olması çok iyi oluyo bböyle durumlarda
evet canım musaıtte abartırsam alırm diye korkuyorum ılerde cok alıcm cunkıcanım bana bazen o ytmadan önce oluyor Allah ım ne yesem kesmıyor bence cok abartma tmm ama yeme ıstegını de kacırma bence annesı...yanlıs hatırlamıyorsam senın kılo gaaaaaayet müsaittı canım bolca yemeye:)bence afıyet olsn
evet canım benımde dunle bugun oldubende de bu günlerde oluyor bazen. ama kilo almamam lazım zaten kiloluyum. o yüzden kendimi tutuyorum basit şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.
aynı bende oyleym canım hep eksı ıstıyo canım tatlıyı gormek ıstemyorum o derece:)benim canım acayip ekşi istiyor bu günlerde. eve gider gitmez bir kasede nane, kırmızı biber, limon tuzu ve tuzu karıştırıp yiyorum. şimdi bile ağzım sulandı
evet canım 1kılo almşm abartırm ben :)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrr nasılsınızz?
canım çok geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin yavrunuzaaa ...
anlamaz mıyım canım çok iyi anlarım hmde.. çok şükür o günler geride kaldı...artık yavrularımız biizimle Allah ın izniyle de kucaklarımıza alacağız sağlıkla inşallahbnde inanamıyodumm taki artık yavrumun tekmelerini hissedene kadar
canım ben daha hiç renkli görmedimmm kiiiimartta görecem inşallahhh martın ilk haftasında gidecez renkliye anca o zaman görürüz ama normalini görünce bile benim tansiyon heycandan uçuyoo renklide bayılmam inşallahhh
ayyy canım aynı bndeee öyleyimm :) ayol dün gece azcık uyudum nerdeyse hiç eişmi yolladıktan sonra uyuyayım dedim nerdeeeeeeee hiç mümkün olurmuuu tekmik tekmikk uyandırdır beni şimdi yedim bişiler de accık duruldu
canım yaa saolasınnn paylaştın ben şükür sonunda buldum ateşölçeri68 du fiyatı ama napalımm arkadaşıma mahçup olunca aldım ona ama kendime almadım kampanya takip edeyim ordan alırım dedim
saolasınnn canım benimmm çok şükür bunu da atlattıkk
ayol pınarrrrrr ne güzel acıkmışsınnn yesene ne istiyosannn abartmazsın bişi olmaz zaten bi kilo mu aldınki ayol
Gunaydin kizlarrr ....... Nasilsiniz bakalim?
merhaba canım..
Bebişim iyidir inş.
Annesi ciddi manada sırt ağrısı çekiyor.
Bendede sirt agrilari cekiyorum canim ayakta cok durmamaya ve oturdugun yerdede mutlaka sirtina yastik koymaya dikkat et canim ......
kızlar biz bu haftalarda sırt ağrısı çekersek 8-9 aylarda noluruz bilmiyorummmm
Bendede sirt agrilari cekiyorum canim ayakta cok durmamaya ve oturdugun yerdede mutlaka sirtina yastik koymaya dikkat et canim ......
gunaydn canım ıyıyız sen nasilsnGunaydin kizlarrr ....... Nasilsiniz bakalim?
Tünaydın herkese
herkesler iyidir inşallah
bizede az önce milupadan paket geldi
içinde numune ıslak mendil , numune pişik kremi , numune bebek şampuanı , anne cd. si birde 8 adet yenidoğan için huggies bez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?