2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba sıteye pek gıremıyorum ara ara takıpteyım ben bıse sorucam.Bu bebege ılk hedıyeler falan verılıomus muhtemelen bılıyosunuzdur bana yardımcı olurmusunuz prımanın falanda varmıs varmı alanlar bende almak ıstıyorum..

Öncelikle tüm annelere ve bebişlerine günaydın:)
Canım ben dermokozmetik bir firmada çalışıyorum genellikle gebelik döneminde cilt maskesi dediğimiz bu lekelenmeler hamilelik dönemi bitince çoğunlukla geçer. Ancak Hamileler güneşe karşı daha hassas olduklarından ve güneş lekelenmelerinin kalıcı olabileceğinden dolayı "mutlaka" güneş koruyucu kullanmaları gerekir. Güneş koruyucunuzu güneş olsun veya olmasın her gün sürmeniz gerekiyor. Kışın günde iki kez kullanmanız yeterli olur ancak yazın Avrupa markalı bir ürün ise 2 saatte 1 Avusturya markalı bir ürün ise 4 saatte 1 yenilemeniz gerekli. Benim önerim hamilelik döneminde bebekler için olan güneş koruyucusunu kullanın. Bebekler daha hassas oldukları için ve sizde hamilelik döneminde daha hassas bir cilde sahip olduğunuz için alerji yapma sansını ortadan kaldırmış olursunuz. Birde mutlaka dermokozmetik bir ürün olsun.

Eğer cildinde aşırı derecede lekelenme yok ise ben sadece güneş koruyucu kullanmanı öneririm. Ancak seni çok rahatsız ediyor ise sadece doktorunun önerdiği ürünü kullan canım. Böylesi en güvenli olanı.

Güle güle kullan canım

Meleklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlarda..
Veririz doğumdan sonra kilolarızı hep birlikte

tabi canım onu mu dert etcem kendimee amannnnnnnnnn

teşekkür ederiz teyzesi bizde hiç bişi almadı kkiiiii ama martta ufak tefek alırız dedikeşimlee

şekerim ben kazandım primadan da noldu.. içinde 1 bez bi ıslak mendil bi anne cd si bilmem ne dergisi o kadaar.. güya wenice den tulum olcaktı bnde çıkmadı çoğu kişide de çıkmamış..ayrıca çıkanların tulumu da prematüre bebekler içinmiş çoğu kullanamamış..o yüzden tavsiye etmem yane

hmm bak bılmıodum sekerım bunu bende daha once basvuru yaptım donmedıler komık geldı banada daha hıc bısey almadım bebısıme cınsıyetınıde ogrenemedık zaten gostermedı bebıs kendını

ayy kalktığımdan beri yazacamm unuttumm arkadaşlarr hani bi arkadaşımız vardııı BİLGİLİİLGİLİ diyee ne zamandır yok rüyamda gördüm onu bennnnnnnnnnnnnnn bana hediye gönderiyoduu saolsunn acaba çekiliştenmi çıkacak ne

Ben vadettikerli şeyler çıkmayınca şikayet etmiştim.Onlarda tekrar beni aradılar.Wenice sözleşmeyi fesh ettiğinden falan bahsettiler.Sanırım yeni kampanyaya katılacaklar için yeni firmalarla anlaşmışlar.

Sanırım çekilişte bilgili sana çıkacak
Kız kardeşim de rüyasında benle kızımı görmüş..
Çok güzel bir bebekti abla hala etkisindeyim diyor

slm herkese nasılsınız :))
herkesin keyifler yerinde ne güzel
meleksen geçmiş olsun benim kısçede hastalanmış geldi okuldan hiçbirşey yemiyo yattı kaldı yavrum ama allah razı olsun annemden 1 haftadır bana bakıyo şimdide kızımla bana bakıyo yanında destekçi olması çok iyi oluyo bböyle durumlarda

hımmm demekk öylee.. o zamna bnde diğer hesabımdannnn tekrardan katılırımmm ni ha haaaaaaaaaa

Sanırım çekilişte bilgili sana çıkacak
Kız kardeşim de rüyasında benle kızımı görmüş..
Çok güzel bir bebekti abla hala etkisindeyim diyor

herhalde öyle oalcak valla ama bayadır görmüyom kii hediyeleşmeye katıldımı :26:

ay bnde bebekler görüp duruyom rüyalarımda..Allah hayır etsin caım

sizede geçmiş olsunnn ...

kızlar ya markafonideki bugünkü kampanyada baby fashion markada 5.90 a çıtçtlı badiler ayaklı pijamalar falan var 6 parça beğendim akşam kocacım gelince hangisi kalmışsa artık onlardan alıcamm çok beğendim bayıldımm

evet canım musaıtte abartırsam alırm diye korkuyorum ılerde cok alıcm cunkı
bende de bu günlerde oluyor bazen. ama kilo almamam lazım zaten kiloluyum. o yüzden kendimi tutuyorum basit şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.
evet canım benımde dunle bugun oldu
benim canım acayip ekşi istiyor bu günlerde. eve gider gitmez bir kasede nane, kırmızı biber, limon tuzu ve tuzu karıştırıp yiyorum. şimdi bile ağzım sulandı
aynı bende oyleym canım hep eksı ıstıyo canım tatlıyı gormek ıstemyorum o derece:)

evet canım 1kılo almşm abartırm ben :)

Tünaydın herkese
herkesler iyidir inşallah

bizede az önce milupadan paket geldi
içinde numune ıslak mendil , numune pişik kremi , numune bebek şampuanı , anne cd. si birde 8 adet yenidoğan için huggies bez

Bendede sirt agrilari cekiyorum canim ayakta cok durmamaya ve oturdugun yerdede mutlaka sirtina yastik koymaya dikkat et canim ......

Ayakta çok kalmıyorum canımda,Artık sırt ağrısından ağlıyorum yani.Sadece sol tarafım ciddi ağrıyor.Egezersiz yapıyorum ama 2 dk geçiyor sonra tekrar başlıyor.Eşim masaj yapmaktan artık bıktı o derece.

Tünaydın herkese
herkesler iyidir inşallah

bizede az önce milupadan paket geldi
içinde numune ıslak mendil , numune pişik kremi , numune bebek şampuanı , anne cd. si birde 8 adet yenidoğan için huggies bez

Tünaydın canım..
Bende üye olmuştum bakalım ne zaman gelecek.Telefonla falan mı arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…