- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.681
kızlar biz bu haftalarda sırt ağrısı çekersek 8-9 aylarda noluruz bilmiyorummmm
Cok haklisin canim yaaaa
Tünaydın canım..
Bende üye olmuştum bakalım ne zaman gelecek.Telefonla falan mı arıyorlar.
Ben cidden düşünemyorum halimi
Tünaydın herkese
herkesler iyidir inşallah
bizede az önce milupadan paket geldi
içinde numune ıslak mendil , numune pişik kremi , numune bebek şampuanı , anne cd. si birde 8 adet yenidoğan için huggies bez
güle güle kullan canım. Ben de üye oldum ama daha gelen bişey yok
günaydınlar hayırlı cumalar hanımlar.Bugün doktor randevumuz var.inşlh hayırlı haberlele döneriz.gunaydn canım guzel haberlerını beklyoruz ınsallah:)
herkese günaydınn.. sanırım yine hasta olacağımburnum akıyordu zaten sürekli, bugün sabah boğazlarım da kötüleşmiş olarak uyandım... hava da çok kötü yaa, deli gibi kar yağıyor ama okul tatil olmadı zaten geldik artık olmasın..
meleksen geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşsin kızın inşallah..
parpalm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm..
çok teşekkür ederiz teyzeleri inşlh bakalım 15.30 randevumuz.
canım güzel haberlerle donersın inşallah :) ayy bır ay falan olduysa gormeylı hazırlan ne kadar buyudugune sasıracaksın sende :)
az kalmıs canım heyecan doruktadır..ay ben nedense hanı normlde de kendıme dıkkat ederım ama muayeneye gıderken kendıme ayrı bı özen gösterıp makyaj fılan yapıyorum sankı bebegımde benı sadece ordayken görüyormusta annesını güzel görmesını ıstıyorum gıbı
sımdık adını hatrlamıyorum ama bı arkadas kızcesı ıcın poposu desenlı coraplardan arıyordu..markafonıde degısık tayt ve coraplar var bakabılır bugun
Canım bendim o arkadaş
Gördüm onları canım cok ciciler.
Ama benim istediğim daha değişik bişey.
Umarım bulurumda resmini siiznle paylaşırım
Kızçelerimize çok yakışır
OOO SÜPER BİZE DAHA 5 GÜN VARR
GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH
az kalmıs canım heyecan doruktadır..ay ben nedense hanı normlde de kendıme dıkkat ederım ama muayeneye gıderken kendıme ayrı bı özen gösterıp makyaj fılan yapıyorum sankı bebegımde benı sadece ordayken görüyormusta annesını güzel görmesını ıstıyorum gıbı
HE BENDE ÖLE SANKİ MONİTÖRDEN ÇIKIP ANNE NE ÇİRKİN DİYECEKMİŞ GİBİ GELİYO
canım güzel haberlerle donersın inşallah :) ayy bır ay falan olduysa gormeylı hazırlan ne kadar buyudugune sasıracaksın sende :)
ay canım benım tam 1ay oldu cok heycanlym luxxor paylaşmıs cok sasırmstm dahada bı heycan bastı yarın gorucem bakalm:)
evet canım daha farklıları da var ben bı fikir vermek amaclı bakmanı ıstedım..ben de coraplara takmıs durumdayım gercı benım bebegım ılk 6-8 ayını yaz mevsımınde gecırecek sanırım o yuzden kıslık bıseler bakamıyorum yazlıklarda tamamen cıkmadı
Merhaba canım..
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook
Facebook'tan girip formu dolduruyorsun.Kampanya devam ediyorsa bir müddet sonra seni arayıp bilgi veriyorlar.
merhabalar :) ben aslında agustos grubu annelerındeyim fakat hep içime 25 temmuzda dogacakmıs gibi gelıyor :) nasip olur ınsallah sağlıkla. sizlerede sdağlıklı hamılelık nasip olsun ınsallah.
Öncelikle tüm annelere ve bebişlerine günaydın:)
Canım ben dermokozmetik bir firmada çalışıyorum genellikle gebelik döneminde cilt maskesi dediğimiz bu lekelenmeler hamilelik dönemi bitince çoğunlukla geçer. Ancak Hamileler güneşe karşı daha hassas olduklarından ve güneş lekelenmelerinin kalıcı olabileceğinden dolayı "mutlaka" güneş koruyucu kullanmaları gerekir. Güneş koruyucunuzu güneş olsun veya olmasın her gün sürmeniz gerekiyor. Kışın günde iki kez kullanmanız yeterli olur ancak yazın Avrupa markalı bir ürün ise 2 saatte 1 Avusturya markalı bir ürün ise 4 saatte 1 yenilemeniz gerekli. Benim önerim hamilelik döneminde bebekler için olan güneş koruyucusunu kullanın. Bebekler daha hassas oldukları için ve sizde hamilelik döneminde daha hassas bir cilde sahip olduğunuz için alerji yapma sansını ortadan kaldırmış olursunuz. Birde mutlaka dermokozmetik bir ürün olsun.
Eğer cildinde aşırı derecede lekelenme yok ise ben sadece güneş koruyucu kullanmanı öneririm. Ancak seni çok rahatsız ediyor ise sadece doktorunun önerdiği ürünü kullan canım. Böylesi en güvenli olanı.
Canım benim çok teşekkkür ederim..
Kızım olursa diye başlayan çok cümlem vardı.
Umarım söylediklerimi gerçekleştirebilirim.
Bizimde 4 gün kaldı kontrole...
Doktorumuz 3 hafta da bir çağırıyor kontrole..
Ama bize zaman geçmek bilmiyor..
Kızlar dün sanki karnımı itti gibi geldi kızım.
Bugün öğlen eşimle yemek yiyoruz yine aynısı oldu.
Sizce meleğim midir ?
Yoksa bağırsak hareketi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?