2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sımdık adını hatrlamıyorum ama bı arkadas kızcesı ıcın poposu desenlı coraplardan arıyordu..markafonıde degısık tayt ve coraplar var bakabılır bugun

Tünaydın herkese
herkesler iyidir inşallah

bizede az önce milupadan paket geldi
içinde numune ıslak mendil , numune pişik kremi , numune bebek şampuanı , anne cd. si birde 8 adet yenidoğan için huggies bez

güle güle kullan canım. ben de üye oldum ama daha gelen bişey yok

sımdık adını hatrlamıyorum ama bı arkadas kızcesı ıcın poposu desenlı coraplardan arıyordu..markafonıde degısık tayt ve coraplar var bakabılır bugun

Canım bendim o arkadaş
Gördüm onları canım cok ciciler.
Ama benim istediğim daha değişik bişey.
Umarım bulurumda resmini siiznle paylaşırım
Kızçelerimize çok yakışır

Canım bendim o arkadaş
Gördüm onları canım cok ciciler.
Ama benim istediğim daha değişik bişey.
Umarım bulurumda resmini siiznle paylaşırım
Kızçelerimize çok yakışır

evet canım daha farklıları da var ben bı fikir vermek amaclı bakmanı ıstedım..ben de coraplara takmıs durumdayım gercı benım bebegım ılk 6-8 ayını yaz mevsımınde gecırecek sanırım o yuzden kıslık bıseler bakamıyorum yazlıklarda tamamen cıkmadı

merhabalar :) ben aslında agustos grubu annelerındeyim fakat hep içime 25 temmuzda dogacakmıs gibi gelıyor :) nasip olur ınsallah sağlıkla. sizlerede sdağlıklı hamılelık nasip olsun ınsallah.

Canım benim çok teşekkkür ederim..
Kızım olursa diye başlayan çok cümlem vardı.
Umarım söylediklerimi gerçekleştirebilirim.
Bizimde 4 gün kaldı kontrole...
Doktorumuz 3 hafta da bir çağırıyor kontrole..
Ama bize zaman geçmek bilmiyor..
Kızlar dün sanki karnımı itti gibi geldi kızım.
Bugün öğlen eşimle yemek yiyoruz yine aynısı oldu.
Sizce meleğim midir ?
Yoksa bağırsak hareketi mi ?

merhabalar :) ben aslında agustos grubu annelerındeyim fakat hep içime 25 temmuzda dogacakmıs gibi gelıyor :) nasip olur ınsallah sağlıkla. sizlerede sdağlıklı hamılelık nasip olsun ınsallah.

Bende 25 temmuz doğumluyum
Bebeğimin son usag sinde BDT 25 Temmuz görünüyordu
Amin canım inşallah..

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için,cevap yazan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim,insan titiz davranmak istiyo bu dönemde hiç bişeyi şansa bırakmak istemiyo...

canım bence o his oldugunda ıcıne bebegın oldugu hıssı gelıosa o bebektır:)ben böyle ınanıyorum gaz kendını bellı edıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…