- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.701
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için,cevap yazan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim,insan titiz davranmak istiyo bu dönemde hiç bişeyi şansa bırakmak istemiyo...
Nasılsınız bebişleriniz nasıl hepiniz iyi olun inşallah
Dün oğluşuma ciciler aldım
1 tane penye battaniye
1 tane peluş kadife karışımı battaniye
1 tane kundak
elbise havlu alt açma
resimlerini çekip yükleyeceğim sizlere ben genelde yeşil aldım en sevdiğim renk yeşil olunca herşey yeşil
canım güzel haberlerle donersın inşallah :) ayy bır ay falan olduysa gormeylı hazırlan ne kadar buyudugune sasıracaksın sende :)
Güzel haberle gelin annesi..
az kalmıs canım heyecan doruktadır..ay ben nedense hanı normlde de kendıme dıkkat ederım ama muayeneye gıderken kendıme ayrı bı özen gösterıp makyaj fılan yapıyorum sankı bebegımde benı sadece ordayken görüyormusta annesını güzel görmesını ıstıyorum gıbı
OOO SÜPER BİZE DAHA 5 GÜN VARR
GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH
HE BENDE ÖLE SANKİ MONİTÖRDEN ÇIKIP ANNE NE ÇİRKİN DİYECEKMİŞ GİBİ GELİYO
3 hafta falan oldu görmeyeli bebeğimi.heyecan dorukta, yanlız hepimiz aynıyız sanırım bende makyaj yapıp güzel giyinip gitmeye özen gösteriyorum bebişim güzel görsün diye he hee...ay canım benım tam 1ay oldu cok heycanlym luxxor paylaşmıs cok sasırmstm dahada bı heycan bastı yarın gorucem bakalm:)
selam hanımlarr nasılsınızz ?yine kar var yine soğukkkama şükür biz sıcacık evimizdeyiz meleğimlee.geçmişi okuyamadımm dün kontroldeydikk kuzumm büyümüşş herbişeyimiz allaha şükür iyi çıktı 3 test için kan verdikk oğlum kocaman olmuş teyzelerii bi an olsun durmadıı kıpır kıpırdııı tek aksilik tam sıra bize gelmişkenn dr teyzemizi doğuma çağıdılarr ve tam 4 saat beklemek zorunda kaldıkk ama şükürr sağlıkla dünyaya geldi bebekk benide heyecan aldıı dua edip durdummm .
maşallah ona..
bilgili olduğun konuda aydınlattığın için sağol cnm o zaman sana bi soru:Öncelikle tüm annelere ve bebişlerine günaydın:)
Canım ben dermokozmetik bir firmada çalışıyorum genellikle gebelik döneminde cilt maskesi dediğimiz bu lekelenmeler hamilelik dönemi bitince çoğunlukla geçer. Ancak Hamileler güneşe karşı daha hassas olduklarından ve güneş lekelenmelerinin kalıcı olabileceğinden dolayı "mutlaka" güneş koruyucu kullanmaları gerekir. Güneş koruyucunuzu güneş olsun veya olmasın her gün sürmeniz gerekiyor. Kışın günde iki kez kullanmanız yeterli olur ancak yazın Avrupa markalı bir ürün ise 2 saatte 1 Avusturya markalı bir ürün ise 4 saatte 1 yenilemeniz gerekli. Benim önerim hamilelik döneminde bebekler için olan güneş koruyucusunu kullanın. Bebekler daha hassas oldukları için ve sizde hamilelik döneminde daha hassas bir cilde sahip olduğunuz için alerji yapma sansını ortadan kaldırmış olursunuz. Birde mutlaka dermokozmetik bir ürün olsun.
Eğer cildinde aşırı derecede lekelenme yok ise ben sadece güneş koruyucu kullanmanı öneririm. Ancak seni çok rahatsız ediyor ise sadece doktorunun önerdiği ürünü kullan canım. Böylesi en güvenli olanı.
İlk defa 2 gündür hissedince kızıma yordum bende...canım bence o his oldugunda ıcıne bebegın oldugu hıssı gelıosa o bebektır:)ben böyle ınanıyorum gaz kendını bellı edıo
1 tane penye battaniye
1 tane kundak
elbise havlu alt açma
resimlerini çekip yükleyeceğim sizlere ben genelde yeşil aldım en sevdiğim renk yeşil olunca herşey yeşil
İlk defa 2 gündür hissedince kızıma yordum bende...
Tuğçemm nerelerdesin canım pek göremiyorum seni ben.
Nasılsın, yakışılı oğlun nasıl ?
İyiyim canım sen nasılsın oğluşumda iyi şükürler olsun artık bebiş eşyaları araştırıyorum napim bide çalışıyorumya iş ev derken geberiyorum yorgunluktan
selam hanımlarr nasılsınızz ?yine kar var yine soğukkkama şükür biz sıcacık evimizdeyiz meleğimlee.geçmişi okuyamadımm dün kontroldeydikk kuzumm büyümüşş herbişeyimiz allaha şükür iyi çıktı 3 test için kan verdikk oğlum kocaman olmuş teyzelerii bi an olsun durmadıı kıpır kıpırdııı tek aksilik tam sıra bize gelmişkenn dr teyzemizi doğuma çağıdılarr ve tam 4 saat beklemek zorunda kaldıkk ama şükürr sağlıkla dünyaya geldi bebekk benide heyecan aldıı dua edip durdummm .
1 tane penye battaniye
1 tane kundak
elbise havlu alt açma
Bizde iyiyiz teyzesi..
Canım sabahları zor kalkıyorum bende..
Doğum iznine çıkacağım günü iple çekiyorum..
Sanki hepinizi uzun zamandır tanıyor gibiyim.
Merak ediyor insan göremeyince...
maşallah canım oğluşuna :)
ayyy sağlıkla iyi günlerde kullanın canım inşallah :)
Canım doğum izni ne kadar alınıyor bebiş en az 3 ay emzirilmelimi doğumdan sonra çalışacaksan eğer nasıl emzireceksin(
Canım doğum izni ne kadar alınıyor bebiş en az 3 ay emzirilmelimi doğumdan sonra çalışacaksan eğer nasıl emzireceksin(
bilgili olduğun konuda aydınlattığın için sağol cnm o zaman sana bi soru:yazın ortasında doğcaklar bebeğimiz için güneşten korunması amacıyla ne kullanıcaz? bildiğim kadarıyla sebamedin bebekler için güneş kremi yok ya da ben denk gelmedim onun ürünlerini kullanmayı düşünüyodum senin önerin var mı
merhaba anneler nasılsınız? Kilo olayı nasil gidiyor valla ben 12. haftada gittiğimde sadece 1.5 kilo almıştım ama bugün sabah tartıya çıktım 3 kilo almışım yan toplam 4.5 oldu birden fazla kilo aldım sizin nasıl gidiyor 55 ile başladım 59.5 oldumsonraki aylar dahada hızlı kilo alınıyormuş doğrumu tecrübeli anneler bilir
Canım doğumdan önce 8 hafta..
Doğumdan sonra 8 hafta
Doktor raporuyla doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilirsin..
Doğumdan sonra 13 hafta olmuş oluyor..
Canım bizim doğumuz temmuz sonu gibi olursa Ekimin 2. haftası işe başlamam gerekecek ..
Sonra 30 gün yıllık iznim var.
Onu kullanırım.
Sonrada biraz rapor alırım diye düşünüyorum
Ocak ayına kadar çalışmam lazım..
Düğün borçlarımız aralık ayında bitiyor.
Ocak ayından sonra da ücretsiz izin almak istiyorum.
Rabbim hayırlısını versin..
pnrali güzel haberlerle gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?