2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız bebişleriniz nasıl hepiniz iyi olun inşallah

Dün oğluşuma ciciler aldım
1 tane penye battaniye
1 tane peluş kadife karışımı battaniye
1 tane kundak
elbise havlu alt açma

resimlerini çekip yükleyeceğim sizlere ben genelde yeşil aldım en sevdiğim renk yeşil olunca herşey yeşil

selam hanımlarr nasılsınızz ?yine kar var yine soğukkk ama şükür biz sıcacık evimizdeyiz meleğimlee.geçmişi okuyamadımm dün kontroldeydikk kuzumm büyümüşş herbişeyimiz allaha şükür iyi çıktı 3 test için kan verdikk oğlum kocaman olmuş teyzelerii bi an olsun durmadıı kıpır kıpırdııı tek aksilik tam sıra bize gelmişkenn dr teyzemizi doğuma çağıdılarr ve tam 4 saat beklemek zorunda kaldıkk ama şükürr sağlıkla dünyaya geldi bebekk benide heyecan aldıı dua edip durdummm .

güle güle iyi günlerde kullanın annesii .sağlıkla dünyaya gelsinlerde daha neler neler alırız öyle değilmii

bilgili olduğun konuda aydınlattığın için sağol cnm o zaman sana bi soru: yazın ortasında doğcaklar bebeğimiz için güneşten korunması amacıyla ne kullanıcaz? bildiğim kadarıyla sebamedin bebekler için güneş kremi yok ya da ben denk gelmedim onun ürünlerini kullanmayı düşünüyodum senin önerin var mı

canım bence o his oldugunda ıcıne bebegın oldugu hıssı gelıosa o bebektır:)ben böyle ınanıyorum gaz kendını bellı edıo
İlk defa 2 gündür hissedince kızıma yordum bende...

Tuğçemm nerelerdesin canım pek göremiyorum seni ben.
Nasılsın, yakışılı oğlun nasıl ?

İlk defa 2 gündür hissedince kızıma yordum bende...

Tuğçemm nerelerdesin canım pek göremiyorum seni ben.
Nasılsın, yakışılı oğlun nasıl ?

İyiyim canım sen nasılsın oğluşumda iyi şükürler olsun artık bebiş eşyaları araştırıyorum napim bide çalışıyorumya iş ev derken geberiyorum yorgunluktan

İyiyim canım sen nasılsın oğluşumda iyi şükürler olsun artık bebiş eşyaları araştırıyorum napim bide çalışıyorumya iş ev derken geberiyorum yorgunluktan

Bizde iyiyiz teyzesi..
Canım sabahları zor kalkıyorum bende..
Doğum iznine çıkacağım günü iple çekiyorum..
Sanki hepinizi uzun zamandır tanıyor gibiyim.
Merak ediyor insan göremeyince...

merhaba anneler nasılsınız? Kilo olayı nasil gidiyor valla ben 12. haftada gittiğimde sadece 1.5 kilo almıştım ama bugün sabah tartıya çıktım 3 kilo almışım yan toplam 4.5 oldu birden fazla kilo aldım sizin nasıl gidiyor 55 ile başladım 59.5 oldum sonraki aylar dahada hızlı kilo alınıyormuş doğrumu tecrübeli anneler bilir

maşallah canım oğluşuna :)

ayyy sağlıkla iyi günlerde kullanın canım inşallah :)

Bizde iyiyiz teyzesi..
Canım sabahları zor kalkıyorum bende..
Doğum iznine çıkacağım günü iple çekiyorum..
Sanki hepinizi uzun zamandır tanıyor gibiyim.
Merak ediyor insan göremeyince...

Canım doğum izni ne kadar alınıyor bebiş en az 3 ay emzirilmelimi doğumdan sonra çalışacaksan eğer nasıl emzireceksin (

Canım doğum izni ne kadar alınıyor bebiş en az 3 ay emzirilmelimi doğumdan sonra çalışacaksan eğer nasıl emzireceksin (

Sabahları dolmuşa binince fen oluyorum başım dönüyor ensemden bir ağrı başlıyor göxlerimi açamıyorum tansiyon dönemindeyim sanırım maşallah bana hamileliğin herşeyini sırayla yaşıyorum eşim zaten ne duysan okusan sende oluyor diyor:))

Canım doğumdan önce 8 hafta..
Doğumdan sonra 8 hafta
Doktor raporuyla doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilirsin..
Doğumdan sonra 13 hafta olmuş oluyor..

Canım bizim doğumuz temmuz sonu gibi olursa Ekimin 2. haftası işe başlamam gerekecek ..
Sonra 30 gün yıllık iznim var.
Onu kullanırım.
Sonrada biraz rapor alırım diye düşünüyorum
Ocak ayına kadar çalışmam lazım..
Düğün borçlarımız aralık ayında bitiyor.
Ocak ayından sonra da ücretsiz izin almak istiyorum.
Rabbim hayırlısını versin..

canım bende calısan bır anne olucam kıbrısa doğum sonrası 40 gun ızın var ( evlet dairesinde ) 40 gunden sonrada tam emın deılım ama galıba 2 ay sabah ve akşam bırer saat emzirme izni var bunun dısındada sutu sağıp donduruca koyacagm gunluk olarak kayın valdem bakacagından onu ısıtım ( ozel ısıtma aleti var ) verıcek bebege başka turlu cozumu yok malesef

Eczanelerde satılan ürünler var benim önerim Hamilton markası olabilir. Avustralya meşeeli bir ürün dermokozmetik aynı zamanda. Avustralya ürünleri 4 ssatte bir yenilense yetiyor ve orada cilt kanseri çok sık görünen bir durum olduğu için hepsi sağlık bakanlığı onaylı oluyor. Bunun dışında Avrupa imalatı ürünlerden Mustela, Daylong ve Cappertone olabilir. Bunlarıda yazın 2 saatte bir yenilemen lazım. Mustela çocuk ürünleri ürettiği için belki içine daha çok sinebilir. Eeee bebişlerimizin teni kıymetli ve hassas tabi annesi :)

merhaba arkadaşlar msj yazdım ama kimse cevap yazmadı benden baska kilo yu önemseyen yok sanırım merak ediyorum çokmu hızlı kilo alıyorum yoksa normalmi diye paylaşırsanız sevinirim. Benim risk var o yüzden 1 aydır çoğunlukla yatıyorum ondan dolayı bukadar hızlı kilo aldım. yoksa çalışan koşturan hamilelerdemi alıyor kilo

Bende Senin gibi yapmayı düşünüyorum. Ücretli izinler bitince 6 ay ücretsiz izin almak istiyorum.Hem emzirebileyim diye ham de büyürken biraz yanında olayım istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…