- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.721
Canım doğumdan önce 8 hafta..
Doğumdan sonra 8 hafta
Doktor raporuyla doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilirsin..
Doğumdan sonra 13 hafta olmuş oluyor..
Canım bizim doğumuz temmuz sonu gibi olursa Ekimin 2. haftası işe başlamam gerekecek ..
Sonra 30 gün yıllık iznim var.
Onu kullanırım.
Sonrada biraz rapor alırım diye düşünüyorum
Ocak ayına kadar çalışmam lazım..
Düğün borçlarımız aralık ayında bitiyor.
Ocak ayından sonra da ücretsiz izin almak istiyorum.
Rabbim hayırlısını versin..
Bende Senin gibi yapmayı düşünüyorum. Ücretli izinler bitince 6 ay ücretsiz izin almak istiyorum.Hem emzirebileyim diye ham de büyürken biraz yanında olayım istiyorum:)
merhaba arkadaşlar msj yazdım ama kimse cevap yazmadı benden baska kilo yu önemseyen yok sanırım merak ediyorum çokmu hızlı kilo alıyorum yoksa normalmi diye paylaşırsanız sevinirim. Benim risk var o yüzden 1 aydır çoğunlukla yatıyorum ondan dolayı bukadar hızlı kilo aldım. yoksa çalışan koşturan hamilelerdemi alıyor kilo
Canım ben senin gibi birden değil ilk aydan itibaren almaya başladım aslında. 67 ile hamile kaldım şu an 71 kilo oldumdoktoruma sordum normal dedi ama dikkat etmem lazımmış:)
Canım şimdiden nasıl bebeğimi bırakıp işe gelicem onu düşünüyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Sen benim aldığım kiloyu görsen kafayı yersin demekki canım takma kiloyu kafana boşverrr hemen verirsin emzirince :))
Benimde doğum yapan arkadaşlarım çok zor oluyor diyorlar. valla bende bilmiyorum nasıl bırakırızDoğsun da hep gözümün önünde, her anını göreyim istiyorum şimdiden:)
Canım benim iş yerim eğer kabul ederse 1 ay doğum izni alıp hemen geri başlayacağım malesef bizimde düğün borcumuz çok isterdimki bebişimi kendim büyüteyim ama malesef ilk 3 ay emziremeyeceğim bile sağma makinesi ve saklama kapları kullansam sağlıklı olurmu merak ediyorum bunu doktorada sorcağım ama bebk beni emmesse eğer bana soğukmu olur( bir sürü şey kafama takılıyor
Eeee kim istemezki ama şartlar napacaksın canım ilk bebeğim benim böyle biraz sıkıntı çekecek ama inşallah geçecek diyorum düğün borcu olmasa sıkıntıda olmaz gerçi Allah herkeze yardım etsin( Hayat çok zor gerçekten
Canım hiç kötü düşünme lütfen.
Rabbim yardım eder.
İnan bizim de bu şehirde bir Allahın kulu yok tanıdığımız..
Çok zor olacak bizim için de ama inanıyorum her şey güzel olacak
Seneye haziranda tayinimiz çıkacak inşallah..
Sağma makinaları işini görür inşallah.
Aklına hiç kötü bir şey getirme olur mu canım ?
Merak etme annesi bebişin bereketiyle gelir inşallah:)) Hemencicik biter borçlar:) Sen canını sıkma önemli olan bebişlerin sevgiyle büyümesi:)
Nasılsınız bebişleriniz nasıl hepiniz iyi olun inşallah
Dün oğluşuma ciciler aldım
1 tane penye battaniye
1 tane peluş kadife karışımı battaniye
1 tane kundak
elbise havlu alt açma
resimlerini çekip yükleyeceğim sizlere ben genelde yeşil aldım en sevdiğim renk yeşil olunca herşey yeşil
bilgili olduğun konuda aydınlattığın için sağol cnm o zaman sana bi soru:yazın ortasında doğcaklar bebeğimiz için güneşten korunması amacıyla ne kullanıcaz? bildiğim kadarıyla sebamedin bebekler için güneş kremi yok ya da ben denk gelmedim onun ürünlerini kullanmayı düşünüyodum senin önerin var mı
Canım benim iş yerim eğer kabul ederse 1 ay doğum izni alıp hemen geri başlayacağım malesef bizimde düğün borcumuz çok isterdimki bebişimi kendim büyüteyim ama malesef ilk 3 ay emziremeyeceğim bile sağma makinesi ve saklama kapları kullansam sağlıklı olurmu merak ediyorum bunu doktorada sorcağım ama bebk beni emmesse eğer bana soğukmu olur( bir sürü şey kafama takılıyor
Canım ben senin gibi birden değil ilk aydan itibaren almaya başladım aslında. 67 ile hamile kaldım şu an 71 kilo oldumdoktoruma sordum normal dedi ama dikkat etmem lazımmış:)
inşallah maddi durumlar el verir de önümüzdeki yılın ikinci yarısını ücretsiz izinle tamamlayabiliriz... ben şimdiden seneye tatil diye düşününce çok güzel rahatlıyorum psikolojime çok iyi geliyoBende Senin gibi yapmayı düşünüyorum. Ücretli izinler bitince 6 ay ücretsiz izin almak istiyorum.Hem emzirebileyim diye ham de büyürken biraz yanında olayım istiyorum:)
Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah bu sıkıntılı günlerde geçerde artık bi sıkıntımız kalmadı diye güleriz bizlerde inşallah benim oğlumda emin ellerde inşallah annem ve kayınvalidem bakacak ama bebişimin elden ele sürünmesini istemiyorum perişan olacak kuzum benim bide ben nasıl dayanacağım hasretinegüle güle kullan canım. ben de genelde yeşil aldım. hem yeşili maviyle pembeden daha çok sevdiğim için, hem unisex bir renk olsun diye.
bebeğim kesin kızsa bile belki ikinci bebeğim erkek olur. herşeyi atıp yenisini alacak halim yok
ben sebamedin bebek bakım ürünlerini görmüştüm bir alışveriş sitesinde ama güneş kremi var mıydı hatırlamıyorum. yalnız bebek yağına kadar birçok şey vardı.
ben de o durumdayım
geçen bahsetmiştim ya ev kredisi var diye. inşallah işten çıkarmazlar son ana kadar çalışıp, doğumdan sonra da hemen dönmek mecburiyetindeyim bebeğimi bırakıp
Allahtan bebeğim emin ellerde olacak annem gelip benim evimde bakacak. tek tesellim bu
Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah bu sıkıntılı günlerde geçerde artık bi sıkıntımız kalmadı diye güleriz bizlerde inşallah benim oğlumda emin ellerde inşallah annem ve kayınvalidem bakacak ama bebişimin elden ele sürünmesini istemiyorum perişan olacak kuzum benim bide ben nasıl dayanacağım hasretine
Bebişime hep yeşil ve sarı aldım çünkü inşallah kızımda olursa bida bebiş giysisi eşyası almak istemiyorum bunları giyer artık napim idare edecekler artık sıkıntı çekilmeden mutluluk olmaz değilmi
inşallah maddi durumlar el verir de önümüzdeki yılın ikinci yarısını ücretsiz izinle tamamlayabiliriz... ben şimdiden seneye tatil diye düşününce çok güzel rahatlıyorum psikolojime çok iyi geliyohem bakıcıdan başka şansı olmayan ben gibiler için çok daha zor:26: ve şu an hiç bir bakıcıya da güvenebilme hissiyatında değilim, daha sürekli emmesi gereken bi dönemde bi de... inş. kocaların parası yeter çekirdek ailelerimize.
bu arada çok sağol markalar için, mustelayı çatlak kremi alırken öğrenmiştim sebamed bu ürünlerin kategorisine girmiyo mu peki?
Pınar limangoda görmüş olabilirsin cnm ben bugün orda gördüm aynen güneş kremi hariç her şey vardı... incecik tenleri olcak ya hiç bir şey sürmeyip şöle saf duru nehirlerde yıkamak istiyorum sadece bembeyaz tenini onun. (inş. bembeyaz olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?