- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.741
tabi canım ne olacak ki ziyanı yok. tekrar aynılarını almak fuzuli masraf olur zaten. para o kadar kolay kazanılmıyor maalesef. ama bu ilk bebeğim olduğu için sanki bütün dünya onun olsun istiyorum. gene de kısmetten ötesi olmaz tabi. Allah hepimize güç kuvvet versin. ben de göğüs pompası araştırmalarına başladım. elektrikli olanlardan düşünüyorum. onun daha kullanışlı olduğunu duydum. saklama poşet ve biberonlarıyla 200 civarında tutuyor toplam. yarın piyasayı da araştıracağım çünkü ben hep internetten baktım. sana da bilgi veririm bu konuda.
haha
ben de beyaz olması temennisindeyim. ben sarışınım eşim esmer. kime benzeyecek tartışması var sürekli evde. erkek olsa ona benzesin isterdim ama kız olduğu için bana benzesin istiyorum. zaten kayınvalidem bile bana benzemesini istiyor. onlar çok seviyorlar sarışın mavi gözlü. çünkü sülalelerinde hiç yok. aralarındaki tek sarışın benim. ama antepte pek saırşın olmaz. ben çerkesim o yüzden.
haha
ben de beyaz olması temennisindeyim. ben sarışınım eşim esmer. kime benzeyecek tartışması var sürekli evde. erkek olsa ona benzesin isterdim ama kız olduğu için bana benzesin istiyorum. zaten kayınvalidem bile bana benzemesini istiyor. onlar çok seviyorlar sarışın mavi gözlü. çünkü sülalelerinde hiç yok. aralarındaki tek sarışın benim. ama antepte pek saırşın olmaz. ben çerkesim o yüzden.
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.html nher bebeğe lazım bettaneye örnekleri belki işinize yarar
Tamam canım çok iyi olur valla avette nin varmış galiba iyi diyorlar yinede araştırmak lazım sen ankaradamısın canım
Ha ha ha inşallah sarışın maviş olur kızın tabi önce sağlıklı olsunda bende bugday tenliyim eşimde sarışın turkuaz mavisi gözleri var bende hep kızım olursa kumral maviş olsun oğlum olursa fark etmez diyordum ama mavişlere yeşillere hastayım oğlumda benzesin babasına burnu dudakları kaşları bana benzesin eşimde kaş yok sarı şekerya o bakımdan tabi sağlıklı olsunlarda mutlaka bişeyler benziyor zaten :)))
valla iyi aydınlattın bu ürünlerden birini alırım artık şimdiden en gerekli olan her şeyi hazır edesim var ama bi yerden başlayabilsem biEvet canım Sebamed'te dermokozmetik bir ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsin:) Allah kolaylık versin tüm annelerimize:) Bir arkadaşımın iş yeri kapandı ve o ay hamile olduğunu öğrendi. Bir sonraki ayda eşi işsiz kaldı. 6-7 ay işsisizlik sigortası ile geçindiler. Sonra eşi iş buldu şimdi kedide çalışıyor minik kızı da 1,5 yaşına geldi. Üstelik ikisi de şimdiki işlerinden çok memnunlar. Her şeyin hayırlısı diye bak güzel düşün ki her şey güzel olsun:)
fotoğraftaki gibi bi kızın olur inş gerçekten çok güzel ve havalı:) benim koca tarafı da bana benzesin istiyo kayınvalidem sürekli çok güzelsin maşallh diyohaha
bunları anneme göstermem lazımKızıma şimdiden 2 battaniye hazırladı bile.Becerikli hatun annecim...Azıcık da bana bulaşsaydı
Eki Görüntüle 344137
kizlar su cok hosuma giti facede toptanci arkadas var kapida odemeyle cok
guzel seyler satiyo link isteyene atarim bi kizimin dogum gununu gecireyim bazi seyleri beyendim
Ben sarisinim esimde sarisin ikimizinde goz rengi acik kahve :) zaten gelende birbirimize benzetirler :) anneannemde hep der " sen sari kocan sari sizden cikanda civciv olur " diye :))))
valla iyi aydınlattın bu ürünlerden birini alırım artık şimdiden en gerekli olan her şeyi hazır edesim var ama bi yerden başlayabilsem bihava ve mide bulantımın muhalefetinden başlayamadık daha...
fotoğraftaki gibi bi kızın olur inş gerçekten çok güzel ve havalı:) benim koca tarafı da bana benzesin istiyo kayınvalidem sürekli çok güzelsin maşallh diyobizim tartışma da şu şekilde sonuçlanıyo hep: ikimiz de sarışınız sarı olacağı kesin, ama göz rengi:26:benim kahve eşimin yeşil olduğu için biz de yüzü bana göz rengi ona benzesin dilek ve duasındayız
Canım yazın örgü battaniye sıcak olmazmı ben penye aldım bide peluş kadife karışımı hafif bişey aldım örgüde almam gerekirmi bilemedim
Canım yazın örgü battaniye sıcak olmazmı ben penye aldım bide peluş kadife karışımı hafif bişey aldım örgüde almam gerekirmi bilemedim
inşallah, Allah senin de gönlüne göre versin canım :)
ben de yazlık öyle birşeyler ayarladım ama önü kış olacak sonuçta. o yüzden örgü birşeyler de lazım. hatta bz baya örgü yaptık kış için kırklığına
Eki Görüntüle 344137
guzel seyler satiyo link isteyene atarim bi kizimin dogum gununu gecireyim bazi seyleri beyendim
Eki Görüntüle 344137
Ben aldıklarımı biraz büyük alıyorum canım erkek bebişler 3 kg dan fazla doğuyorya genelde kızlar gibi hanım hanımcık olmuyorlar daha kışlıklara başlamadım ama beşik alırken yorganı nevresimi veriyorlardı şöyle bi araştırmıştım
çekilişte bana çıkarsan sana bol bol gönderirim örgü
gerçi çekilite çıkmasan da yine gönderirim canım istersen. ben bebek şekerlerimi bile kendim yaptım.
hem kendi zevkime göre oluyor, hem de maliyeti baya fark ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?