2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım çok iyi olur valla avette nin varmış galiba iyi diyorlar yinede araştırmak lazım sen ankaradamısın canım

Sebamedin çocuklar içinde güneş kremi var kızlar:) 30 fatör ve 50 faktör Ama bence yüksek koruma olanı seçin alırken: Birde bebekler için güneş spreyide var. Özellikle çok küçükken kullanımı daha kolay olur. Bende beyaz tenli olsun istiyom bebişimin:)

Son düzenleme:

Ha ha ha inşallah sarışın maviş olur kızın tabi önce sağlıklı olsunda bende bugday tenliyim eşimde sarışın turkuaz mavisi gözleri var bende hep kızım olursa kumral maviş olsun oğlum olursa fark etmez diyordum ama mavişlere yeşillere hastayım oğlumda benzesin babasına burnu dudakları kaşları bana benzesin eşimde kaş yok sarı şekerya o bakımdan tabi sağlıklı olsunlarda mutlaka bişeyler benziyor zaten :)))

Tamam canım çok iyi olur valla avette nin varmış galiba iyi diyorlar yinede araştırmak lazım sen ankaradamısın canım

yok canım Gaziantep

evet sağlık en önemlisi. ben hep ne cinsiyeti ne de güzelliği önemli, sadece sağlıklı olsun zekası normal olsun diye dua ettim hep.
çünkü onun çaresi olmuyor maalesef. Allah hepimizin bebeğini korusun

Son düzenleme:
valla iyi aydınlattın bu ürünlerden birini alırım artık şimdiden en gerekli olan her şeyi hazır edesim var ama bi yerden başlayabilsem bi hava ve mide bulantımın muhalefetinden başlayamadık daha...
fotoğraftaki gibi bi kızın olur inş gerçekten çok güzel ve havalı:) benim koca tarafı da bana benzesin istiyo kayınvalidem sürekli çok güzelsin maşallh diyo bizim tartışma da şu şekilde sonuçlanıyo hep: ikimiz de sarışınız sarı olacağı kesin, ama göz rengi:26:benim kahve eşimin yeşil olduğu için biz de yüzü bana göz rengi ona benzesin dilek ve duasındayız

bunları anneme göstermem lazımKızıma şimdiden 2 battaniye hazırladı bile.Becerikli hatun annecim...Azıcık da bana bulaşsaydı

kizlar su cok hosuma giti facede toptanci arkadas var kapida odemeyle cok
guzel seyler satiyo link isteyene atarim bi kizimin dogum gununu gecireyim bazi seyleri beyendim

Ben sarisinim esimde sarisin ikimizinde goz rengi acik kahve :) zaten gelende birbirimize benzetirler :) anneannemde hep der " sen sari kocan sari sizden cikanda civciv olur " diye :))))

Ben sarisinim esimde sarisin ikimizinde goz rengi acik kahve :) zaten gelende birbirimize benzetirler :) anneannemde hep der " sen sari kocan sari sizden cikanda civciv olur " diye :))))

canim ben buday tenliyim esmerceyim esim sarisin kizimiz sari civciv oldu
diyorum her halde oglumuz ben gibi buday tenli olur cok merak ediyorum oda esim
gibi sarimi yoksa ben gibi buday rengimi olcak

inşallah, Allah senin de gönlüne göre versin canım :)

Canım yazın örgü battaniye sıcak olmazmı ben penye aldım bide peluş kadife karışımı hafif bişey aldım örgüde almam gerekirmi bilemedim

ben de yazlık öyle birşeyler ayarladım ama önü kış olacak sonuçta. o yüzden örgü birşeyler de lazım. hatta bz baya örgü yaptık kış için kırklığına

Ben aldıklarımı biraz büyük alıyorum canım erkek bebişler 3 kg dan fazla doğuyorya genelde kızlar gibi hanım hanımcık olmuyorlar daha kışlıklara başlamadım ama beşik alırken yorganı nevresimi veriyorlardı şöyle bi araştırmıştım

çekilişte bana çıkarsan sana bol bol gönderirim örgü
gerçi çekilite çıkmasan da yine gönderirim canım istersen. ben bebek şekerlerimi bile kendim yaptım.
hem kendi zevkime göre oluyor, hem de maliyeti baya fark ediyor.

İnşallah canım bende sana bişeyler göndermek isterim çekilişde çıksanda çıkmasanda :))hediyeleşmek sünnetmişya güzelde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…