2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaarr ben çıkıyorum az sonra kocam gelicek ve kayınvaldemlere gideceğiz yemeğe gece de orada kalıcaz artık yarın akşama anca girerim topiğe.
Kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın. iyi akşamlar herkesee!!!!

Kızlar bizde doktordan geldik herşey yolunda yalnız bebeğin suyunda biraz azalma varmış cuma günü tekrardan gidicem 3 lü tarama için kan verdim cinsiyet içinde doktorum %80 erkek dedi ama haftaya kesinleştiricem dedi çünkü pozisyonu çok uygun değildi gelişimi içinde gayet normal dedi 145 gr olmuş bebişim darısı cinsiyet öğrenemyenlerin başına

Teşekkür ederiz inşallah teyzesiiii sen naptın görüşmeyeli canım nasılsın :))

saolasın canınm bende iyiyim çok şükür nolsunn kızımın tekmikleriyle boğuşuyoruzz sizin cicilerinizinde resimleri bekliyoruz canımm :)

canımmm ya ne güzel içten söylemişsinn çok saoasınn bin mukabele bnde çok seviyorum burayı sizleri

gözünaydın canım maşallah herşey yolunda..3lü testinde iyi çıkar Allah ın izniylee..oğluşunda hayırlı olsunn

Herkese iyi akşamlar kızlar yemeğimi hazırladım ocağa koydum belim ağrımış aldım laptopu elime hem biraz dinleneyim hem sizlere bakaym dedim. Bu arada koca göbeğimin resmini göbüş topiğimize ekledim Biraz geçmişe bakayım gelyorum

hoşgeldin şekerim :) gördüm göbüşünü ve bayıldımmmmmmmmmmm pembiş ojelerle kombin de süperrr maşallah canımmm

Ayy canım sen Denizlide misin? benim annem denizlili, eşim de öyle, ayınvalidem gil ve anneannem gil denizlide yaşıyor çok sevindim seni tanıdığıma Denizliyi de çok seviyorum geçen bayramda gitmiştik yine

ohh hadi gözün aydın canım valla ağırlığı da çok güzel çıkmış benim 16+0 da 120 gr çıktı gerçi ona da iyi dedi doktor ama maşallah senin bebişin daha güzel gelişmiş suyu için de kendin bol bol su iç canım onun faydası oluyormuş plesantanın suyunu arttırmak için günde 2 litre iç mutlaka
hoşgeldin şekerim :) gördüm göbüşünü ve bayıldımmmmmmmmmmm pembiş ojelerle kombin de süperrr maşallah canımmm
ehehe selam canım valla üstümdeki de pijamam ama çekesim geldi öyle çektim ojelerle uymuş tesadüf:) hülyacım albüme de baksana benim

dogduktan sonra cocuk anne karnında dıneldıgı muzıgı duyunca rahatlıyormus ama genelde klasık muzık dınletılmesı gerektıgını savunuyor doktorlar özellıkle bu sayede dogduktan sonra uyku problemlerı az olabılıyormus .....

evet ben şimdiden hazırladım bile müziklerimi 24. haftası dolduktan sonra bebişlerimiz dışardan gelen sesleri duyabilmeye başlayacak kızlar hem onlarla siz hem de eşiniz konuşsun şimdiden seslerimizi tanısınlar.

merhabaa!! 4 ay a girdik çok şükür lakin bis cinsiyeti öğrenemedik,,, ( göstermedi
çoğu kişi öğreniyor bu aylarda,, kızlar şimdiden yiyip yiyip oturmaktan kalçam çıktı, sizde kilolar ne alemde??
kilolarrrr!!! :))
bu arada ben de klasik müzik dinleyeyim bari diyorum

bende bakmak ve eklemek istiyorummm ama topiği bulamadımm:44: link gönderirmisinn??
herkese iyi akşamlar bebişimin teyzeleriii https://kids.limango.com.tr/shop/index.php?order=priceAsc annişlerrr limangoda süppperrrr şeyler varrr ben cinsiyet bilmediğimden alamıyorum ama bilenlere bilgi vereyim dedim gerçekten kız içinde erkek içinde müthiş şeyler var...bu arada herkes iyidir umarım? geçmişi okudum biraz ama ders çalışmaktan kafam bulanıyo diyedir sanıyorum ki okumaktan yoruluyorum son zamanalrda arkadaşlar kusura bakmayın gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum tabi olduğu kadar..

öğrenrsiniz inşallah en kısa sürede canım ben 18. haftama yeni girdim 3 kilo almışım. Zaten uzunca bir süredir hamile pantulu kullanıyorum bir de geçen hafta hamile külotlarından aldım kesinlikle daha rahat oluyor tavsiye ederim

Canım benim çok sağol yorumlarını da okudum cvp yazdım bu akşam yalan dünya diye bir dizi var ya izliyor musunuz onu çok eğlenceli kızlar?

bnde okudum cnm :) bizde izliyoruz evet gerçekten çok komikk

bu arada bugünkü markafonidekş kamyandan ben bazı siparişler verecem eşimi bekliyorum gelsinde :) ayy çok heycanlıyım bebeğime ilk defa bişiler alcam

merhaba! senin tam kaç haftalık canım?? benim 4.ayda bitiyor ama bende öğrenemdimm ama ayın 20sinde randevumuz var inşallah öğrenme umuduyla gidicem bakalım umarım gösterir...kilo deryince ben ilk 2 ay almıştım şimdi duruyo yani ne veriyorum nede alıyorum

bu kıme benzeyecek davası her evde war sanırım benım de gözlerım kahve esımın mavı..bızde yüzü bana gözlerı esıme benzesın dıye konusuyorz genelde ama babasna da benzerse coooooook mutlu olurumkı:)
Kızlar bu sıralar benim gögüs ucum acıyo sizinde varmı böle sorununuz (
canım benım 11 12. haftalarda basladı öyle fenaydıkı kasıntıda vardı bı sabah evden cıkarken esımle durdurdum kasına kasına gerı döndum ustumu basımı cıkardım resmen aglayacaktım..nemlendr bol bol ıyı gelıyor
acımak ne kelime canım ya heleki soğukta sanki biber sürmüşsün gibi yanıyo
soguktan ürperınce fena oluyor canım bol bol nemlendır derım ben faydası oluyor
canımmmmmmmm duygularımız karsılıklı..ben hamılelıgımın basında gurbetteydım afrıkada yasıyrdum hıc ulkemın ınsanlarının yoklugunu cekmedım burası sayesınde..ben de cok sevıyorum kızımın tüm teyzelerını kız ve erkek kardeslerını..Allah ım onları bızlere bagıslasın bı gun bı araya gelıp sohbet etmeyı nasıp etsın ınsllah

ayy hadi bakalım cicileri hayırlı olsun şimdiden ben her şeyi tamamladım diyebilrim hülyacım ilk etapta lazım olacak. Anneannesi ve dedesi cinsiyeti duyar duymaz aldı bütün her birşeyini çok şükür. Bir tek göğüs pompası alacağım o kaldı onu da netten sipariş veririm heralde. Ben hemen işe başlamayı düşünmediğim için ilk etapta manuel alacağım hani göğüs çok dolu olur da sağmam gerekirse diye bulunsun bir tane.

Ben yemek hazırlığına girişeyim yavaştan kızlar herkese iyi akşamlar

ay topıgımızin arka fonu pembiş mi olmuş yoksa ben mı yenı farkedıyorum acep???????

İyi akşamlar kızlar..
Biz eve geldik kızımla, babamıza bekliyoruz
Bugün evde yemeğimiz yok dışarı çıkacaktık
Ama eşim geç çıkmış..

Evet bubacım arka fon pembe olmuş

bende göbişlere bakmak ve eklemek istiyorummm ama topiği bulamadımm link gönderirmisinizzz?? demiştim ama herkese yazayım bari kaç gündür yazdıklarım gitmiyormu diye düşünmeye başladım hiç cvp gelmioda...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…