- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.781
Teşekkür ederiz inşallah teyzesiiii sen naptın görüşmeyeli canım nasılsın :))
Hepiniz öyle sıcak öyle samimisiniz ki gercekten kocaman bı aıleyız bız burda hani insanın hiç yakını olmasa tanımadıgı bı memlkette sizler sayesınde yanlız hıssetmyecek hepınıze bölee be bılım sarılasım kucaklayasım geldı(tabı bu göbüşle nası yapcaksak9hıc bır sayfayı bıkmadan okuyorum paylasımlar sıcak ve dostca zor anlar yasayan arkadaslarımıza destek oluyo emınım sözlerınız gercekten sizlerı cok sevdım ıyıkı üye olmusum 1 hafta fılan oldu galıba uyelıgım.şöyle oturup bi araya gelıp muhabbet etmeyı cok ısterdım kı böylesı bıle cok keyıflı ..
bizde 19.haftadayız teyzelerii hamiş olmak cok keyıfli sabah aynaya bakmak yavaş yavaş büyuüyen bı göbüş görmek eşlerimizınde aynı heycanı paylasmak alısverıs heycanı hepsı cok güzel sizlerde cok guzelsınız denizliden sevgılerle temmuzdaşlarım..
Kızlar bizde doktordan geldik herşey yolunda yalnız bebeğin suyunda biraz azalma varmış cuma günü tekrardan gidicem 3 lü tarama için kan verdim cinsiyet içinde doktorum %80 erkek dedi ama haftaya kesinleştiricem dedi çünkü pozisyonu çok uygun değildi gelişimi içinde gayet normal dedi 145 gr olmuş bebişim darısı cinsiyet öğrenemyenlerin başına
Herkese iyi akşamlar kızlaryemeğimi hazırladım ocağa koydum belim ağrımış aldım laptopu elime hem biraz dinleneyim hem sizlere bakaym dedim. Bu arada koca göbeğimin resmini göbüş topiğimize ekledim Biraz geçmişe bakayım gelyorum
Hepiniz öyle sıcak öyle samimisiniz ki gercekten kocaman bı aıleyız bız burda hani insanın hiç yakını olmasa tanımadıgı bı memlkette sizler sayesınde yanlız hıssetmyecek hepınıze bölee be bılım sarılasım kucaklayasım geldı(tabı bu göbüşle nası yapcaksak9hıc bır sayfayı bıkmadan okuyorum paylasımlar sıcak ve dostca zor anlar yasayan arkadaslarımıza destek oluyo emınım sözlerınız gercekten sizlerı cok sevdım ıyıkı üye olmusum 1 hafta fılan oldu galıba uyelıgım.şöyle oturup bi araya gelıp muhabbet etmeyı cok ısterdım kı böylesı bıle cok keyıflı ..
bizde 19.haftadayız teyzelerii hamiş olmak cok keyıfli sabah aynaya bakmak yavaş yavaş büyuüyen bı göbüş görmek eşlerimizınde aynı heycanı paylasmak alısverıs heycanı hepsı cok güzel sizlerde cok guzelsınız denizliden sevgılerle temmuzdaşlarım..
Kızlar bizde doktordan geldik herşey yolunda yalnız bebeğin suyunda biraz azalma varmış cuma günü tekrardan gidicem 3 lü tarama için kan verdim cinsiyet içinde doktorum %80 erkek dedi ama haftaya kesinleştiricem dedi çünkü pozisyonu çok uygun değildi gelişimi içinde gayet normal dedi 145 gr olmuş bebişim darısı cinsiyet öğrenemyenlerin başına
ehehe selam canımhoşgeldin şekerim :) gördüm göbüşünü ve bayıldımmmmmmmmmmm pembiş ojelerle kombin de süperrr maşallah canımmm
ehehe selam canımvalla üstümdeki de pijamam ama çekesim geldi öyle çektim ojelerle uymuş tesadüf:) hülyacım albüme de baksana benim
dogduktan sonra cocuk anne karnında dıneldıgı muzıgı duyunca rahatlıyormus ama genelde klasık muzık dınletılmesı gerektıgını savunuyor doktorlar özellıkle bu sayede dogduktan sonra uyku problemlerı az olabılıyormus .....
bebeğin de göbüşün kadar tatlı olacaktır.. eminimm annesine çeker
Herkese iyi akşamlar kızlaryemeğimi hazırladım ocağa koydum belim ağrımış aldım laptopu elime hem biraz dinleneyim hem sizlere bakaym dedim. Bu arada koca göbeğimin resmini göbüş topiğimize ekledim Biraz geçmişe bakayım gelyorum
merhabaa!! 4 ay a girdik çok şükür lakin bis cinsiyeti öğrenemedik,,,( göstermedi
çoğu kişi öğreniyor bu aylarda,, kızlar şimdiden yiyip yiyip oturmaktan kalçam çıktı, sizde kilolar ne alemde??
kilolarrrr!!! :))
bu arada ben de klasik müzik dinleyeyim bari diyorum
Canım benim çok sağol yorumlarını da okudum cvp yazdımbu akşam yalan dünya diye bir dizi var ya izliyor musunuz onu çok eğlenceli kızlar?
merhabaa!! 4 ay a girdik çok şükür lakin bis cinsiyeti öğrenemedik,,,( göstermedi
çoğu kişi öğreniyor bu aylarda,, kızlar şimdiden yiyip yiyip oturmaktan kalçam çıktı, sizde kilolar ne alemde??
kilolarrrr!!! :))
bu arada ben de klasik müzik dinleyeyim bari diyorum
bu kıme benzeyecek davası her evde war sanırım benım de gözlerım kahve esımın mavı..bızde yüzü bana gözlerı esıme benzesın dıye konusuyorz genelde ama babasna da benzerse coooooook mutlu olurumkı:)valla iyi aydınlattın bu ürünlerden birini alırım artık şimdiden en gerekli olan her şeyi hazır edesim var ama bi yerden başlayabilsem bihava ve mide bulantımın muhalefetinden başlayamadık daha...
fotoğraftaki gibi bi kızın olur inş gerçekten çok güzel ve havalı:) benim koca tarafı da bana benzesin istiyo kayınvalidem sürekli çok güzelsin maşallh diyobizim tartışma da şu şekilde sonuçlanıyo hep: ikimiz de sarışınız sarı olacağı kesin, ama göz rengi:26:benim kahve eşimin yeşil olduğu için biz de yüzü bana göz rengi ona benzesin dilek ve duasındayız
canım benım 11 12. haftalarda basladı öyle fenaydıkı kasıntıda vardı bı sabah evden cıkarken esımle durdurdum kasına kasına gerı döndum ustumu basımı cıkardım resmen aglayacaktım..nemlendr bol bol ıyı gelıyorKızlar bu sıralar benim gögüs ucum acıyo sizinde varmı böle sorununuz(
soguktan ürperınce fena oluyor canım bol bol nemlendır derım ben faydası oluyoracımak ne kelime canım ya heleki soğukta sanki biber sürmüşsün gibi yanıyo
canımmmmmmmm duygularımız karsılıklı..ben hamılelıgımın basında gurbetteydım afrıkada yasıyrdum hıc ulkemın ınsanlarının yoklugunu cekmedım burası sayesınde..ben de cok sevıyorum kızımın tüm teyzelerını kız ve erkek kardeslerını..Allah ım onları bızlere bagıslasın bı gun bı araya gelıp sohbet etmeyı nasıp etsın ınsllahHepiniz öyle sıcak öyle samimisiniz ki gercekten kocaman bı aıleyız bız burda hani insanın hiç yakını olmasa tanımadıgı bı memlkette sizler sayesınde yanlız hıssetmyecek hepınıze bölee be bılım sarılasım kucaklayasım geldı(tabı bu göbüşle nası yapcaksak9hıc bır sayfayı bıkmadan okuyorum paylasımlar sıcak ve dostca zor anlar yasayan arkadaslarımıza destek oluyo emınım sözlerınız gercekten sizlerı cok sevdım ıyıkı üye olmusum 1 hafta fılan oldu galıba uyelıgım.şöyle oturup bi araya gelıp muhabbet etmeyı cok ısterdım kı böylesı bıle cok keyıflı ..
bnde okudum cnm :) bizde izliyoruz evet gerçekten çok komikk
bu arada bugünkü markafonidekş kamyandan ben bazı siparişler verecem eşimi bekliyorum gelsinde :) ayy çok heycanlıyım bebeğime ilk defa bişiler alcam
ay topıgımızin arka fonu pembiş mi olmuş yoksa ben mı yenı farkedıyorum acep???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?