2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende sormuştum geçenlerde ama sayfalar ilerlediği için görmedin sanırım cnm. ben de edirnede okudum 4 yıl, dayım da keşenda görev yaptı yıllarca, çok geldim gittim oralara.. çok da severim. aah ah edirne bi başka yaa, hala her yaz giderim edirneye gezmeğe. en son mayısta oradaydım.. bi daha geldiğimde oğlum da olacak hatta oğlum olursa adını arda koyacağım derdim hep edirnedeyken.. bakalım neye karar vereceğiz

tşk ederim arkdaşlar inş iyidir bebeğim.o kadar net tekmeleri varken birden bu kadar sessiz olması korkuttu açıkçası.bide kasıklarım karnım ağrıyo günlerdir içim hiç rahat değil..

cnm hemen kötüye yorma, içini ferah tut, iyi düşün ki iyi olsun.. yarın doktor maşallahı var bebişin diyecektir eminim.. bu arada benim de kasıklarım ağrıyor 3-4 gündür.. soğuklardan sanırım ya, ayaklarım üşüyünce artıyor çünkü. akşam eve geldiğimde geçiyor ağrı.. bende ona yordum kendimce..

Sğl cnm 16 haftada 110 gr la 150 gr arası ouyormuş zaten aslında çok su içiyorum ama niye böle oldu anlamadım doktor plasentanın suyu düzelene kadar sık sık takip edicez dedi inş 3 lü testimizde iyi çıkar

kızlar tam 4 aylıkken catlamaya basladım. karnım ve göğsüm çatladı. lierac bitirdim bir tüp. sonra bir şişe badem yağı. ardından da aktardan alıp karıştırdığım badem, kakao, gül ve ceviz yağı. haa bir de bebe yağı bitirdim bir şişe. butun bunlar bana mısın demedi. çatlamaya devam ettim. ardından eczaneden madecassol aldım önce onu sürdüm hemen üstüne de clarins huel tonic. önce pul pul soyuldum şimdi ise 0 çatlak ))) fazla geç olmadan deneyin derim. haa bir de her banyoda daha kurulanmadan dalinin bebe jelini sürüyorum. çatlaksız günler :)))

evlimutlu tatlim senin prensin hep harekete dir 20 haftalara basliyosun
ama sen hep hareket halindeyken belkide tepiki atiyo ye tatlim uzan koltuguna
bak nasil vurucak demin esim bana yarim kilo tatli almis bir kac yedim kolta yaslandim kut patlati verdi bi anda erkeklerimiz biraz sehzade nazi yapiyo bize

Madecassil benm dr da verdi ama cok kotu kokuyor yaaaaaa (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…