- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.821
Evt:) Yakınmışızda:)hımmm hemşehri sayılırız desene bende kırklareliliyim :)) keşandamısın sen
Bnm oglusumda hala hareketlenme yok dort gozle hergun bekliorum belki bugun hareket eder diye
selam arkadaslar nasilsiniz
canim benim oglusumda oyle sadece kalp atislarini hissede biliyorum arada
erkek bebekler boyleymis demekki
kizlarim cok hareketliydi:18::18::18:
Normalde kizlr nazlim olur bizim ogullar nazlim olacak herhalde sizinde mi ilk bebek ?
benim iki kizim var bu ucuncu kizlar kipi kipirdi masallah bu cok nazli valla
sizde ilk bebismi?
Ben edirnenin ilçesindeyim cnm o yüzden kardan başka bişe yok hatta edirnenin havası değil çanakkalenin havası yaşanır daha çok burda iki ilede 2 saat uzağız tekirdağa 1 saat ama edirneye bağlıyız. Edirnede de anladığım kadarıyla 1 mahalle mağdur nehir kenarındakiler diğerlerini etkilediğini sanmıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
tşk ederim arkdaşlar inş iyidir bebeğim.o kadar net tekmeleri varken birden bu kadar sessiz olması korkuttu açıkçası.bide kasıklarım karnım ağrıyo günlerdir içim hiç rahat değil..
Allah bagislasin .... Evet bizimki ilk bebegimiz ...
Ayy canım sen Denizlide misin? benim annem denizlili, eşim de öyle, ayınvalidem gil ve anneannem gil denizlide yaşıyor çok sevindim seni tanıdığımaDenizliyi de çok seviyorum geçen bayramda gitmiştik yine
ohh hadi gözün aydın canım valla ağırlığı da çok güzel çıkmış benim 16+0 da 120 gr çıktı gerçi ona da iyi dedi doktor ama maşallah senin bebişin daha güzel gelişmişsuyu için de kendin bol bol su iç canım onun faydası oluyormuş plesantanın suyunu arttırmak için günde 2 litre iç mutlaka
ehehe selam canımvalla üstümdeki de pijamam ama çekesim geldi öyle çektim ojelerle uymuş tesadüf:) hülyacım albüme de baksana benim
cok saol cnm saglicakla kucaginiza almanizi dilerim
annelik duygusu cok farkli bisey Allah butun isteyenlere nasib etsin ins
slm guzel annişler nasılsınız
Aslm sahsen ben ve oglusum iyiyiz siz nasilsiniz ?
allahiyilik versin cnm bende iyiyim bu avatardaki resim nasıl deiştiriliyor biliyormusun
Yukarida kontrol paneline tikliosun orda yanda avatar degistir yazio
ayy çok saol cnm ya bugun o kadar ugrastım allah razı olsun
kızlar tam 4 aylıkken catlamaya basladım. karnım ve göğsüm çatladı. lierac bitirdim bir tüp. sonra bir şişe badem yağı. ardından da aktardan alıp karıştırdığım badem, kakao, gül ve ceviz yağı. haa bir de bebe yağı bitirdim bir şişe. butun bunlar bana mısın demedi. çatlamaya devam ettim. ardından eczaneden madecassol aldım önce onu sürdüm hemen üstüne de clarins huel tonic. önce pul pul soyuldum şimdi ise 0 çatlak))) fazla geç olmadan deneyin derim. haa bir de her banyoda daha kurulanmadan dalinin bebe jelini sürüyorum. çatlaksız günler :)))
Madecassil benm dr da verdi ama cok kotu kokuyor yaaaaaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?