- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.801
İyi akşamlar kızlar..
Biz eve geldik kızımla, babamıza bekliyoruz
Bugün evde yemeğimiz yok dışarı çıkacaktık
Ama eşim geç çıkmış..
Evet bubacım arka fon pembe olmuş
bende göbişlere bakmak ve eklemek istiyorummm ama topiği bulamadımm link gönderirmisinizzz?? demiştim ama herkese yazayım bari kaç gündür yazdıklarım gitmiyormu diye düşünmeye başladım hiç cvp gelmioda...:44:
pınaralının mı randevusu wardı bugun geldı mıkı?ben mı kacırdım yogsam
ay topıgımızin arka fonu pembiş mi olmuş yoksa ben mı yenı farkedıyorum acep???????
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/489211-2012-temuz-annelerinin-gobusleri.html canım bu göbüş lınkı dıerını ben de bılmıom
bazen oluyor canım bı ıkı gundur bende pek cewap alamıyorum ama sayfalar cabuk ılerledgınden olabılr sıkma canını..
bu arada topıgımızın rengı hayırlı olsun pembeye bayılırım cok yakısmıssss
hımm havalar kötü dıye gecıkıyordur belkı de sevıncınden daha eve gelmemıs alısvers yapıyrdurDoğru hatırlıyorsun cnm..
Daha gelmemiş bende baktım..
çok teşekkür ederim canım..evet çok hızlı ilerliyo ondan diye düşünüyorum tabide acaba cidden gitmiyomu diyede düşündüm bi arabirde zaten kaç gündür hep girip yazıp ççıktım o yüzden bendende kaynaklanıyo tabi..neyse teşekkür ettim..
evet pembiş olmuş arka fonumuz şeker olmuş hayırlı olsunn bende çok severim pembeyii
yaaa arkadaşlar bugün çok moralim bozuk dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum tık yok anlamadım neden( ve çok korkuyorum dua edin inş bişey olmamıştır bebeğime yarın kontrolüm var ve zaman geçmek bilmiyo.......
canım bence endıselenme yenı yenı basladık zaten bence her gün hıssedecegız dıye bıse yok annesı telas etme.zaten vücudn baska tepkıler verır kötü bıse olsa allah korusun tabiiyaaa arkadaşlar bugün çok moralim bozuk dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum tık yok anlamadım neden( ve çok korkuyorum dua edin inş bişey olmamıştır bebeğime yarın kontrolüm var ve zaman geçmek bilmiyo.......
İyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum..
Öptüm hepinizi
hımm havalar kötü dıye gecıkıyordur belkı de sevıncınden daha eve gelmemıs alısvers yapıyrdur
rıca ederım canım ben de dün artık gıtmıor mu dıye dusunmustum sen gıbıama sayfalar eskısı gıbı degıl.ben hatırlıyorum ılk zamanlar ıstersen 2 gun gırmemıs ol 5 sayfa zor ılerlıyordu ama sımdı saatte ılerlıyor maasallah
yaaa arkadaşlar bugün çok moralim bozuk dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum tık yok anlamadım neden( ve çok korkuyorum dua edin inş bişey olmamıştır bebeğime yarın kontrolüm var ve zaman geçmek bilmiyo.......
Merhaba kızlar...
Canım aynı şeyi şimdi ben yazcaktım dün bebiş bikaç kez baya hissettirdi kendini bugün sadece 1 kez çok az anladım benimde içime dert oldu ama hissetmeye yeni başladığımız için normal sanırım inşallah yarın çok iyi olduğunu öğrenceksin.
canım sen edırnedeydın dıme?sımdı bana günaydın dıceksın ama sel fılan oldu ya bı sorun yoktur ınsallh dıye soracaktım sana ama hep kaynadı gıttı kusuruma bakma
canım ben yaptırmadım.herhangı bı durumda Allah korusun tabii gebelıgını sonlandırma tarftarı degılsen yaptırma derım ben.doktorumda aynısını söledı ben sonlandırmm dogururum dedım o zaman gerek yok hem 2lın de gayet ıyı cıktı dedı..sadece bı ıkı kan testı werdı 3lünğn ıcınde yapılan..cok sükr onlarda temız cıktı..gözünaydın bu arada 2lın temızmıs...arkadaslar 2li testi yaptırdım hıc bısey cıkmadı .. 3lü testi yaptırayım mı ...
Ben edirnenin ilçesindeyim cnm o yüzden kardan başka bişe yok hatta edirnenin havası değil çanakkalenin havası yaşanır daha çok burda iki ilede 2 saat uzağız tekirdağa 1 saat ama edirneye bağlıyız. Edirnede de anladığım kadarıyla 1 mahalle mağdur nehir kenarındakiler diğerlerini etkilediğini sanmıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ben edirnenin ilçesindeyim cnm o yüzden kardan başka bişe yok hatta edirnenin havası değil çanakkalenin havası yaşanır daha çok burda iki ilede 2 saat uzağız tekirdağa 1 saat ama edirneye bağlıyız. Edirnede de anladığım kadarıyla 1 mahalle mağdur nehir kenarındakiler diğerlerini etkilediğini sanmıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
canım ben yaptırmadım.herhangı bı durumda Allah korusun tabii gebelıgını sonlandırma tarftarı degılsen yaptırma derım ben.doktorumda aynısını söledı ben sonlandırmm dogururum dedım o zaman gerek yok hem 2lın de gayet ıyı cıktı dedı..sadece bı ıkı kan testı werdı 3lünğn ıcınde yapılan..cok sükr onlarda temız cıktı..gözünaydın bu arada 2lın temızmıs...
amin canım.öyle kalmıs aklımda sorayım dedım.
sa ol Allah razı olsun .. Ne olursa olsun tabıkı evlattan gecılırmı ? ayrıca senın begenın tekme falan atıyor mu yanı hareketlerını hıssedıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?