2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aaa süper. benim de arada öyle şeyler oluyor ama gaz diyorum ben. zira feci gazlıyım. 18+7 benim de. daha çok var çooookk. 3 lü testi naptın?
bacım ben 2 li testi yaptırdım .. 3lü testi yaptırmayacagım gerek yok bence .. bende de bayagı gaz sıkayetım var .. kocam cok hassas bu konuda.. onun ıcın cok rahat degılım evımde bıle .. 3lu test yaptırdın mı canım

Herkese iyi geceler

canım ben de karnıma ve göğüslerime ve baldırlarıma her gün organik bebe yağı sürüyorum. Annem sağolsun bu ürünlerden şimdiden stok yaptı organik şampuanı, bitkisel bebek çamaşır deterjanı hepsini aldı. Bunu sürüyorum tamamen organk kayısı yağı, zeytinyağı ve bir kaç yağdan daha oluşuyor kullanmaya başladığımdan beri o genişlemeden kaynaklı kaşıntı hissim de yok oldu

ya benim sayfa takıldı kaldı, ileriyi göremiyorum açmıyor. sizde de var mı böyle bi problem? acaba yazdıklarım gidecek mi ona da emin değlim

canlarım bugun değildi benim parpalimindi benim cumartesi yarın inşallahhhhhhhhh:) bubacanım ah bi öğrensemde alışverişe gitsem:))

aa canım gercekten mıalıntılarda bı problem oldu demekkıgıdersın canım ınsallah ınsan bı thaf oluyo neye saldıracagını sasırıyor:)hayırlısı olsun annesiiiii:29

herkese günaydın

sağol canım duygularımız karşılıklı. gerçekten burası bana da çok iyi geliyor. çünkü bizi en iyi birbirimiz anlarız. hepimiz tam olarak aynı durumdayız.

maşallah bebişine gelişimi normalse canını sıkma bence. su durumunun acaba sıvı alımıyla alakası var mıdır?

bende de oluyor bazen hiçbirşey hissetmiyorum bazen minik hareketler. bence endişelenmek için biraz erken kendini üzme

Günaydınnn herkese..
Bebişler ve anneleri iyidir umarım
Alışmışım hergün 7 de kalkmaya yine erkenden uyandım..
Hava çok güzel bugün dışarı çıkalım da azıcık güneş görelim
Çok acıktım çok...
Güzel bir haftasonu kahvaltısı yapalım

ben bugün de çalışıyorum maalesef ama öğleye kadar.
burda da hava soğuk ama güneşli. annemle alışverişe çıkacağız yataklara bakacağız.
çok heyecanlıyım

Günaydın..

Hafta içi erken kalkmakta zorlanırken bugün erkenden gözlerimi açtım.Kahvaltımzı yaptık.
Şİmdi evi toparlayıp bi süprüge tutayım diyorum.
Sonra süslenip annemin gününe gideceğiz oğlumla..

Arada uğrarım..
Görüşemk üzere..

burda da hava soğuk ama güneşli. annemle alışverişe çıkacağız yataklara bakacağız.
çok heyecanlıyım

Kolay gelsin canım.
Size iyi alışverişler..

Oğlunla sana da iyi gezmeler annesi..
Pastaları börekle afiyele yiyin.A
Akşam görüşmek üzere hoşçakalın

günaydınlar kızlar dünkü dopingim bir müddet beni idare eder diyorum çok şükür oğluşum iyi maşallahı var :) tosunum benim 3 lü tarama için kan verdik.tsh ıma bakılacaktı ama sabah içtinmi ilacı dedi içtim deyince içildiği gün bakılmıyormuş.haftaya c.tesi birdaha gidicez.kan vericez bakalım inşlh bizimde 3 lü taramamız temiz çıkar.
birde kızlar ben cilt kuruluğu yaşıyorum bunun için banyomun son suyuna karbonat atmamı tavsiye etti doktorum
sularda haddinden fazla asidik olunca hamişlere böle kuruluk yapabiliyormuş.
dönüşte hello baby e uğradık şöle bir arabalara bakmak için graco fusio beğendik özelliklerini falan anlattırdık.beğendik.araştırıcaz bakalım.eşim erken daha dedi.:))çok konuştum

kızlar parpalm 17.30da doktora gidecekti değil mi??? daha dönmedi sanırım..
cnm 15.30 du randevum ama geri dönmedim artık.eve geçtik.annemler geldi telaş derken giremedim nete.

cnm şükür herşey yolunda biraz su içmeye çalış meyvede tüket.elma portakal falan.allaha emanet bebklerimiz.suyunun azaldığına nasıl bakıyor.doktor?

parpalm seni onlinde gördüm..
Nasıl geçti randevun..
cnm geçmişe bakamadan edemedim.ne kaynatmışınız diye :)) çok şükür herşey yolunda. sizler neler yapıyorsunuz bebişin ve sen iyisin dimi
çok heyecanlıyım

efet ama çok heyecanlı yaaaaa.Allaha sonuna kadar bu güzellikleri yaşatsın inşlh.bende çalışıyorum öğlene kadar bugün akşamada misafirim var ama annem yaptı bişiler.k.validemde yapıcak bişi gelirken getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…