- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.841
bir süre sonra alışıyorsun hem o kadar da kötü kokmuyor. hem çatlak yapmadığını düşününce o koku bana mis gibi geliyor
peki sen bu urunlerı hamılelıgın bıttıkten sonra mı kullandın ...
ne gusel ya :) hadı bakalımm ..bebegın hareket edıyor mu karnında tekmelerını hısedıyor musun ?yok yok daha 5. ayımın içindeyim ben. önlem alıyorum.
ne gusel ya :) hadı bakalımm ..bebegın hareket edıyor mu karnında tekmelerını hısedıyor musun ?
hayırsabahları kalkmadan bi posta konuşuyorum. güzellikle söylüyorum anlamıyor. karnımı hafif sallıyorum gene olmuyor. tembel benim velet sanırım :) sen ne alemdesin?
arada sırada bı cırpıntı oluyor coooooookkk nadır ama hareket yok su andaaa .. ama ben 16+3 deyım sen ?
bacım ben 2 li testi yaptırdım .. 3lü testi yaptırmayacagım gerek yok bence .. bende de bayagı gaz sıkayetım var .. kocam cok hassas bu konuda.. onun ıcın cok rahat degılım evımde bıle .. 3lu test yaptırdın mı canımaaa süper. benim de arada öyle şeyler oluyor ama gaz diyorum ben. zira feci gazlıyım. 18+7 benim de. daha çok var çooookk. 3 lü testi naptın?
pınaralının mı randevusu wardı bugun geldı mıkı?ben mı kacırdım yogsam
Doğru hatırlıyorsun cnm..
Daha gelmemiş bende baktım..
kızlar tam 4 aylıkken catlamaya basladım. karnım ve göğsüm çatladı. lierac bitirdim bir tüp. sonra bir şişe badem yağı. ardından da aktardan alıp karıştırdığım badem, kakao, gül ve ceviz yağı. haa bir de bebe yağı bitirdim bir şişe. butun bunlar bana mısın demedi. çatlamaya devam ettim. ardından eczaneden madecassol aldım önce onu sürdüm hemen üstüne de clarins huel tonic. önce pul pul soyuldum şimdi ise 0 çatlak))) fazla geç olmadan deneyin derim. haa bir de her banyoda daha kurulanmadan dalinin bebe jelini sürüyorum. çatlaksız günler :)))
canlarım bugun değildi benim parpalimindi benim cumartesi yarın inşallahhhhhhhhh:) bubacanım ah bi öğrensemde alışverişe gitsem:))
Hepiniz öyle sıcak öyle samimisiniz ki gercekten kocaman bı aıleyız bız burda hani insanın hiç yakını olmasa tanımadıgı bı memlkette sizler sayesınde yanlız hıssetmyecek hepınıze bölee be bılım sarılasım kucaklayasım geldı(tabı bu göbüşle nası yapcaksak9hıc bır sayfayı bıkmadan okuyorum paylasımlar sıcak ve dostca zor anlar yasayan arkadaslarımıza destek oluyo emınım sözlerınız gercekten sizlerı cok sevdım ıyıkı üye olmusum 1 hafta fılan oldu galıba uyelıgım.şöyle oturup bi araya gelıp muhabbet etmeyı cok ısterdım kı böylesı bıle cok keyıflı ..
bizde 19.haftadayız teyzelerii hamiş olmak cok keyıfli sabah aynaya bakmak yavaş yavaş büyuüyen bı göbüş görmek eşlerimizınde aynı heycanı paylasmak alısverıs heycanı hepsı cok güzel sizlerde cok guzelsınız denizliden sevgılerle temmuzdaşlarım..
Kızlar bizde doktordan geldik herşey yolunda yalnız bebeğin suyunda biraz azalma varmış cuma günü tekrardan gidicem 3 lü tarama için kan verdim cinsiyet içinde doktorum %80 erkek dedi ama haftaya kesinleştiricem dedi çünkü pozisyonu çok uygun değildi gelişimi içinde gayet normal dedi 145 gr olmuş bebişim darısı cinsiyet öğrenemyenlerin başına
yaaa arkadaşlar bugün çok moralim bozuk dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum tık yok anlamadım neden( ve çok korkuyorum dua edin inş bişey olmamıştır bebeğime yarın kontrolüm var ve zaman geçmek bilmiyo.......
Günaydınnn herkese..
Bebişler ve anneleri iyidir umarım
Alışmışım hergün 7 de kalkmaya yine erkenden uyandım..
Hava çok güzel bugün dışarı çıkalım da azıcık güneş görelim
Çok acıktım çok...
Güzel bir haftasonu kahvaltısı yapalım
ben bugün de çalışıyorum maalesef ama öğleye kadar.
burda da hava soğuk ama güneşli. annemle alışverişe çıkacağız yataklara bakacağız.
çok heyecanlıyım
Oğlunla sana da iyi gezmeler annesi..Günaydın..
Hafta içi erken kalkmakta zorlanırken bugün erkenden gözlerimi açtım.Kahvaltımzı yaptık.
Şİmdi evi toparlayıp bi süprüge tutayım diyorum.
Sonra süslenip annemin gününe gideceğiz oğlumla..
Arada uğrarım..
Görüşemk üzere..
cnm 15.30 du randevum ama geri dönmedim artık.eve geçtik.annemler geldi telaş derken giremedim nete.kızlar parpalm 17.30da doktora gidecekti değil mi??? daha dönmedi sanırım..
Kızlar bizde doktordan geldik herşey yolunda yalnız bebeğin suyunda biraz azalma varmış cuma günü tekrardan gidicem 3 lü tarama için kan verdim cinsiyet içinde doktorum %80 erkek dedi ama haftaya kesinleştiricem dedi çünkü pozisyonu çok uygun değildi gelişimi içinde gayet normal dedi 145 gr olmuş bebişim darısı cinsiyet öğrenemyenlerin başına
cnm geçmişe bakamadan edemedim.ne kaynatmışınız diye :)) çok şükür herşey yolunda. sizler neler yapıyorsunuz bebişin ve sen iyisin dimiparpalm seni onlinde gördüm..
Nasıl geçti randevun..
ben bugün de çalışıyorum maalesef ama öğleye kadar.
burda da hava soğuk ama güneşli. annemle alışverişe çıkacağız yataklara bakacağız.
çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?