- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.861
cnm geçmişe bakamadan edemedim.ne kaynatmışınız diye :)) çok şükür herşey yolunda. sizler neler yapıyorsunuz bebişin ve sen iyisin dimi
efet ama çok heyecanlı yaaaaa.Allaha sonuna kadar bu güzellikleri yaşatsın inşlh.bende çalışıyorum öğlene kadar bugün akşamada misafirim var ama annem yaptı bişiler.k.validemde yapıcak bişi gelirken getirecek.
Herkese günaydın arkadaşlar.. Bende kısmetse temmuz annesi olacağım şu an 16+6 günlük hamişimdoktor 2 hafta önce cinsiyetini yüzde yüz oranla söyledi bir prenses gelıyormuş
hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Herkese günaydın arkadaşlar.. Bende kısmetse temmuz annesi olacağım şu an 16+6 günlük hamişimdoktor 2 hafta önce cinsiyetini yüzde yüz oranla söyledi bir prenses gelıyormuş
cok teşekkür ederim sizlerinde insallah
Ama ben hiç bir hareket hiçbişey hissetmiyorum. kızlar hareketli olur derler benimkinde tık yok henüz
günaydın cnm ne güzel ögrenmişsin sag saglim dosunlar inş
Evet ögrendim doktorum bu konuda cok uzman. 2 aylıkken bile cinsiyet söledigi oluyordu. o yüzden kesinliginden emin oldum ve alışverişe başlayabildimdarısı ögrenemeyen arkadaslarımın basına
Günaydınnn kızlar...İyi hafta sonları hepinize.Parpalm inşallah testlerin tertemiz çıkar cnm. Ben de sıpamı çok özledim. Bize de dr.amcamız çarşamba gelin demişti. Gün sayıyoruz detaylı ultrason için. Ben de öğlene kadarım.Yorucu bir hafta sonu bekliyor beni.Annemin eşyaları toplanacak. Yeni evine taşınacak bu hafta.Annem yeni evi için yatak odası takımı alacaktı ben de yeni ev yaptırdığım için saolsun bana sana yenisini alalım seninkini ben alayım demişti. Benim ki de çok eski değil gerçi daha evleneli 5 yıl bile olmadı yatak odamı da ancak 3,5 yıl kullandım ama yere yakın başlık komodin bütün olanlardan istiyordum.İsabet oldu.Yarın benimkilerin anneme gönderilmesi lazım.Kayınvalidemin evinde eşyalarım. Onları çıkarmakla uğraşacağız. Çıkarmışken diğer eşyalarımı da havalandırayım diyorum. Kısmetse en geç bir ay içinde taşınacağım bende. Biran önce bitse evimde daha fazla ağırlaşmadannnn dua edin kızlar bize...
Günaydınnn kızlar...İyi hafta sonları hepinize.Parpalm inşallah testlerin tertemiz çıkar cnm. Ben de sıpamı çok özledim. Bize de dr.amcamız çarşamba gelin demişti. Gün sayıyoruz detaylı ultrason için. Ben de öğlene kadarım.Yorucu bir hafta sonu bekliyor beni.Annemin eşyaları toplanacak. Yeni evine taşınacak bu hafta.Annem yeni evi için yatak odası takımı alacaktı ben de yeni ev yaptırdığım için saolsun bana sana yenisini alalım seninkini ben alayım demişti. Benim ki de çok eski değil gerçi daha evleneli 5 yıl bile olmadı yatak odamı da ancak 3,5 yıl kullandım ama yere yakın başlık komodin bütün olanlardan istiyordum.İsabet oldu.Yarın benimkilerin anneme gönderilmesi lazım.Kayınvalidemin evinde eşyalarım. Onları çıkarmakla uğraşacağız. Çıkarmışken diğer eşyalarımı da havalandırayım diyorum. Kısmetse en geç bir ay içinde taşınacağım bende. Biran önce bitse evimde daha fazla ağırlaşmadannnn dua edin kızlar bize...
Ayy canım sen Denizlide misin? benim annem denizlili, eşim de öyle, ayınvalidem gil ve anneannem gil denizlide yaşıyor çok sevindim seni tanıdığımaDenizliyi de çok seviyorum geçen bayramda gitmiştik yine
ohh hadi gözün aydın canım valla ağırlığı da çok güzel çıkmış benim 16+0 da 120 gr çıktı gerçi ona da iyi dedi doktor ama maşallah senin bebişin daha güzel gelişmişsuyu için de kendin bol bol su iç canım onun faydası oluyormuş plesantanın suyunu arttırmak için günde 2 litre iç mutlaka
ehehe selam canımvalla üstümdeki de pijamam ama çekesim geldi öyle çektim ojelerle uymuş tesadüf:) hülyacım albüme de baksana benim
bu kıme benzeyecek davası her evde war sanırım benım de gözlerım kahve esımın mavı..bızde yüzü bana gözlerı esıme benzesın dıye konusuyorz genelde ama babasna da benzerse coooooook mutlu olurumkı:)
canım benım 11 12. haftalarda basladı öyle fenaydıkı kasıntıda vardı bı sabah evden cıkarken esımle durdurdum kasına kasına gerı döndum ustumu basımı cıkardım resmen aglayacaktım..nemlendr bol bol ıyı gelıyor
soguktan ürperınce fena oluyor canım bol bol nemlendır derım ben faydası oluyor
canımmmmmmmm duygularımız karsılıklı..ben hamılelıgımın basında gurbetteydım afrıkada yasıyrdum hıc ulkemın ınsanlarının yoklugunu cekmedım burası sayesınde..ben de cok sevıyorum kızımın tüm teyzelerını kız ve erkek kardeslerını..Allah ım onları bızlere bagıslasın bı gun bı araya gelıp sohbet etmeyı nasıp etsın ınsllah
bu kıme benzeyecek davası her evde war sanırım benım de gözlerım kahve esımın mavı..bızde yüzü bana gözlerı esıme benzesın dıye konusuyorz genelde ama babasna da benzerse coooooook mutlu olurumkı:)
canım benım 11 12. haftalarda basladı öyle fenaydıkı kasıntıda vardı bı sabah evden cıkarken esımle durdurdum kasına kasına gerı döndum ustumu basımı cıkardım resmen aglayacaktım..nemlendr bol bol ıyı gelıyor
soguktan ürperınce fena oluyor canım bol bol nemlendır derım ben faydası oluyor
canımmmmmmmm duygularımız karsılıklı..ben hamılelıgımın basında gurbetteydım afrıkada yasıyrdum hıc ulkemın ınsanlarının yoklugunu cekmedım burası sayesınde..ben de cok sevıyorum kızımın tüm teyzelerını kız ve erkek kardeslerını..Allah ım onları bızlere bagıslasın bı gun bı araya gelıp sohbet etmeyı nasıp etsın ınsllah
Bnm oglusumda hala hareketlenme yok dort gozle hergun bekliorum belki bugun hareket eder diye
ben bugün de çalışıyorum maalesef ama öğleye kadar.
burda da hava soğuk ama güneşli. annemle alışverişe çıkacağız yataklara bakacağız.
çok heyecanlıyım
evet canım merkezdeler onlar da kayınvaldemgil karaman mah.mi ne öyle bir yerde oturuyorlar oraları çok bilmiyorum ama anneannemler açık hava tiyatrosunun ordalar çamlık yolunda. Biz Ankaradayız eşim benim yüzümden geldi ankaraya ben burda okuyordum üniversitede hayatımızı da burda kurduk zaten benim ailem de ankarada yaşıyoraaa ne güzel hemserılerım var ha burda denızlı merkezdelermı ben denızlı merkezdeyım saglıklı bır bebek dılıyorum canım sen kacıncı haftadasın burda oturmuyosunuz anladıgım kkadarıyla
bacım ben 2 li testi yaptırdım .. 3lü testi yaptırmayacagım gerek yok bence .. bende de bayagı gaz sıkayetım var .. kocam cok hassas bu konuda.. onun ıcın cok rahat degılım evımde bıle .. 3lu test yaptırdın mı canım
hadi bakalım pinarada alışveriş hakkaten de çok eğlenceli bir şey almayıp sadece bakmak bile öyle
canım Allah kolaylık versin yeni eşyaların hayırlı olsun iyi gülrde kullanın annen de sen de
evet canım merkezdeler onlar da kayınvaldemgil karaman mah.mi ne öyle bir yerde oturuyorlar oraları çok bilmiyorum ama anneannemler açık hava tiyatrosunun ordalar çamlık yolunda. Biz Ankaradayız eşim benim yüzümden geldi ankaraya ben burda okuyordum üniversitede hayatımızı da burda kurduk zaten benim ailem de ankarada yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?