2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim maşallah bebişine
cilt kuruluğu bende de oluyor bir deneyeyim olmazsa. benim zaten normalde de cildim çok kuruydu şimdi de daha beter oldu.
sana kolay gelsin canım misafirin için. valla benim artık çok gözüme geliyor misafir. ben de genelde annemlere yıkılıyorum bu konuda

Herkese günaydın arkadaşlar.. Bende kısmetse temmuz annesi olacağım şu an 16+6 günlük hamişim doktor 2 hafta önce cinsiyetini yüzde yüz oranla söyledi bir prenses gelıyormuş

cok teşekkür ederim sizlerinde insallah

Ama ben hiç bir hareket hiçbişey hissetmiyorum. kızlar hareketli olur derler benimkinde tık yok henüz

valla bende de henüz çok kayda değer bir hareket yok. bazen kayma gibi bir hareket oluyor. kesin olarak 20. haftada anlayacakmışız sanırım.

Evet ögrendim doktorum bu konuda cok uzman. 2 aylıkken bile cinsiyet söledigi oluyordu. o yüzden kesinliginden emin oldum ve alışverişe başlayabildim darısı ögrenemeyen arkadaslarımın basına

ohhh ne güzel başla bakalım pembe pembe elbiselere maşallah bendesabredemiyorum sarı ve yeşil renktetulumlar alıyorum

Günaydınnn kızlar...İyi hafta sonları hepinize.Parpalm inşallah testlerin tertemiz çıkar cnm. Ben de sıpamı çok özledim. Bize de dr.amcamız çarşamba gelin demişti. Gün sayıyoruz detaylı ultrason için. Ben de öğlene kadarım.Yorucu bir hafta sonu bekliyor beni.Annemin eşyaları toplanacak. Yeni evine taşınacak bu hafta.Annem yeni evi için yatak odası takımı alacaktı ben de yeni ev yaptırdığım için saolsun bana sana yenisini alalım seninkini ben alayım demişti. Benim ki de çok eski değil gerçi daha evleneli 5 yıl bile olmadı yatak odamı da ancak 3,5 yıl kullandım ama yere yakın başlık komodin bütün olanlardan istiyordum.İsabet oldu.Yarın benimkilerin anneme gönderilmesi lazım.Kayınvalidemin evinde eşyalarım. Onları çıkarmakla uğraşacağız. Çıkarmışken diğer eşyalarımı da havalandırayım diyorum. Kısmetse en geç bir ay içinde taşınacağım bende. Biran önce bitse evimde daha fazla ağırlaşmadannnn dua edin kızlar bize...

amin inşlh cnm temiz çıkar.çarşambaya bişi kalmamış azıcık sabır Allah kolaylıklar versin taşınmak zor.

günaydın cnm herkez bebişini görmeyi özlemiş aman çok dikkaet et kendine agır tasıma allah korusun

Allah kolaylık versin, kendini fazla yorma

aaa ne güzel hemserılerım var ha burda denızlı merkezdelermı ben denızlı merkezdeyım saglıklı bır bebek dılıyorum canım sen kacıncı haftadasın burda oturmuyosunuz anladıgım kkadarıyla

inşallah canım benım allah bagıslasın saglıkla kucaklamak koklamak nasıp etsın onların cennet kokularını..

inş canım benım saglıkla kucaklarız bebıslerımızı allahım nasıp eder bızı onların cennet kokularını duymayı

ben bugün de çalışıyorum maalesef ama öğleye kadar.
burda da hava soğuk ama güneşli. annemle alışverişe çıkacağız yataklara bakacağız.
çok heyecanlıyım

hadi bakalım pinarada alışveriş hakkaten de çok eğlenceli bir şey almayıp sadece bakmak bile öyle

canım Allah kolaylık versin yeni eşyaların hayırlı olsun iyi gülrde kullanın annen de sen de
aaa ne güzel hemserılerım var ha burda denızlı merkezdelermı ben denızlı merkezdeyım saglıklı bır bebek dılıyorum canım sen kacıncı haftadasın burda oturmuyosunuz anladıgım kkadarıyla
evet canım merkezdeler onlar da kayınvaldemgil karaman mah.mi ne öyle bir yerde oturuyorlar oraları çok bilmiyorum ama anneannemler açık hava tiyatrosunun ordalar çamlık yolunda. Biz Ankaradayız eşim benim yüzümden geldi ankaraya ben burda okuyordum üniversitede hayatımızı da burda kurduk zaten benim ailem de ankarada yaşıyor

mrb zeynepcım 3gun önceye kadar benımde fecı gaz sıkıntım vardı arkadaslar rezene cayı ıyı gelıyo dedıler gercekten süper hemen koş bı markete al derım doktorum bıle sende cok gaz görünüyo demıstı ultrasonda hemen almalısın cok sıkıntı verıyor ınsan patlayacak gıbı oluyo resmen ıyıyım ben sımdı günde 2fincanı gecmeyecek sekılde ıcıyorum sımdıden gecmıs olsun canım saglıklı bı hamılelık dılıyorum sanada annıssss..

anladım canım bende albayrak tarafında oturuyorum bı gun görüşürüz ıns ha ne dersın kacıncı haftadasınız annesı cınsıyetını ögrenmısmıydın cok kalabalıgız o yüzden cok aklımda tutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…