2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

temmuzdaşlarım bız bebışimle muzık dınlıyoruz dinlemek ıstersenız harıka muzıkler varhttp://www.cafrande.org/?p=1386 bugun kesfettım buraya yazarken dınleyebılırısnız harıka bısey secılmıs 117 enstrumantal müzikten olusuyor keyıflı dınltılerrrrrr canlarımmm..

madecassol kortizonlu bir krem diye biliyorum doktor benim ellerim için vermişti soğuklarda aşırı çatlayıp yara olduğunda hamile değilken kullanmıştım

herkese merhabaaaaaaaaaa

biz kızımın ilk cicilerinin siparişini verdikk o yüzden çok heycanlı ve mutluyuz anca 25inde falan gelirmiş artık beklicez napalımmm gelir gelmez sizinle paylaşırım teyzeleri.. bugün bizde market alışverişi gezme tozma yapıcazz güneşli havanın tadını çıkaralım dedik :)

herkese iyi haftasonlarıııı

saolasınn teyzesiii :) valla senin prenses şanslıı şimdiden herşeyi hazır maşalalh :) benimkilerde örgüler falan örüyo henüz bişi almayalım diyolar marttan sonra başlıcaz inşallah bizde :) manuel olanların pek işe yaramadığını biliyorum teyzemden canım ama herkesin göğsüne görede değişebilir

Bnm oglusumda hala hareketlenme yok dort gozle hergun bekliorum belki bugun hareket eder diye

canım bi uzan kendini dinle elini karnına hafif bastır o oynuyoda sen hissedemiyosun biraz dinle hissedersin bence kocaman olmuşsunuz :)

maşallah canımmm paşana herşey yolunda ne güzel 3lü de temiz çıkar onuda atlatrırsınız inşallah canım :)

canım ben 18. haftama girdim cinsiyetimiz kız senin kaçıncı haftan? belli mi cinsiyeti? Bu arada siteyi açtım evet güzel müzikler var sağol. İnşallah görüşürüz canım senede 1 kez de olsa Denizli'ye gelme durumumuz oluyor Allah kısmet ederse buluşuruz neden olmasın
ay canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden iyi günlerde giysin Burda da hava güneşli ama çıkacağım bir yer yok benim bir ara anneme giderim belkim onla da aramızda 1 sokak var zaten bugün braz kpss çalışmam, ütü yapmam lazım

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar? Benim biraz moralim bozuk dünden beri bebeişte tık yok ne güzel kıpırdamalar başlamıştı telaş yapıyorum ister istemez ya sabredip pzts aşı için gittiğimde kalp sesini dinlicem yada dayanamayip bugün acile koşcam siz ne dersiniz?

canım senin bebişnekadarlık oldu ben daha hiç bi kıpırtı hissetmiyorum bugün doktora gittim o yüzden dr da erken dedi amaogluşum allahıma şükürler olsun iyiymiş drum 1*2 haftaya kadar hissetmeye başlarsın dedi içim okadar rahatladı ki

böyle durumlar için el doplerleri varmış ya acaba ondan mı alsak? ben henüz hareketlerini kırk yılda bir hissediyorum ama böyle sen gibi hissetmeye başlayıp da bir ün duymayanlar hep endişelerini dile getiriyor tecrübeli bir anne yamzıştı topikin başlarında yanlışhatırlamıyorsam angelsounds diye bir dopler 100 TL civarında

Biz19+1'iz bugün bende 1 haftadır falan kayıyo gibi hissediyodum banada dr 20'den sonra hissedersin demişti ama 2 gündür geçti hissetmelerim ASUDE'de dün aynı şeyi söylemişti bugün dr.a gitcekti umarım iyi haberlerle gelir.

Onu bende duydum ama sağlık ocağı ve hastane dibimde dedim gerek duymadım bide onun ses dalgaları bebeği çok rahatsız ediyomuş kaçıyomuş bebek öbür tarafa toplanıyomuş zarar verir diye korktum. Hastaneye gitmek içinde acelemi ediyorum bilemiyorum böyle her şeyde acile koşulmazki. Bende günde 1-2 döndüğünü ara arada pıt pıt yaptığını hissediyodum aslında dün 1 kez yine döner gibi oldu bu sabahta pıt pıt gibi ama çok hafiflerdi anlayamadım anne olmak şimdiden çok zor

canım korkma devamlı kıpırdayacak diye bişiyok dedi dr bana 1 gün hissedersin 2*3 gün hissetmezsin ondana çıkıp gelme dedi ben netteki hesabıma göre bebişim 17*5 siz ama bugün dr18*2bebegin dedi şaşırdım neden böyle çıkıyo acaba

bebek bildiğim kdarıyla sureklı hareket halınde degıl zaten. aksama kadar bekle bence. olmazsa yaparsın bıseyler

kızlar ben bebegım 19 haftalık oldugun ılk gunlerınden bu yana acayıp hıssedıyorum tekmelerını ve vuruslarını harıka bısey anlatamam hatta dısarıdan bıle bakınca bellı oluyor doktorum hergun hıssetmessın demıstı ama ben sabahtan aksama kadar ara ara ve cok yogun hıssedıyorum hatta gece yatarken bıle onun vuruslarıyla uyuyorum sabahta aynı sekılde oyle uyanıyorum ve ayrıca goguslerımden de sıvılar gelmeye basladı benım varmı acaba gelen??

ay ne güzell darısı başıma inşallah çok istiyorum ya bende hissetmeyi

SON_ECE cnm bebeğin boyu haftasına göre daha fazla uzamış ya bu ay daha hızlı gelişti yada uzun boylu olcak iyi bişe yani ama sen yinede regle göre devam et bazen oynuyo ölçümler doğuma yakın gelişime göre karar verilip sezeryana alinir veya gelmesini bekler normal doğurursun.

MEHMETSYM göğüsten sıvı gelmesi bu haftalarda normalmiş ama herkeste olmuyor bende yok ama gelmeside anormal değil yani. Maşallah bebeğin hareketli demekki iç karnında darsa daha çok hissedersin herkesin yapısı farklı oluyo.

canım tşkr ederimmm verdigin bilgi içinn

merhaba arkadaşlar...
ben de temmuz annesiyim bebişim 15. haftasını dolduruyor inşallah yarın
bugün ilk kez hissettim bebeğimi muhteşem bir şey sırıtıp duruyorum o andan beri
böyle kalp atışı gibi pıt pıt
tekme atıyor dedikleri şey bu mu ben ilk kez yaşıyorum da

[QUOTE=elbebekgulbebek TATLIM KORKMA HEMEN PANIGE KABILMA DOKTORA GITSEN
HISETMIYORUM DIYE GULER SANA 33 HAFTALARDA FALAN BEBEGI HISETMEDIGINDE DOKTORA GIDERSIN AMA SIMDI BU COK NORMAL KAN KOCATEPE DIYOKI 21 HAFTADA BILE BEBEK BAZEN 1 DEGA HISEDILIR BAZEN 5 DEFA KENDINI NEREYE YERLESTIRDIGINE BAKLI
DUR DAHA COOK YOLUN BASINDASIN SON AYLARDA INSANIN BASINA OYLE SEYLER GELIYOKI
OZAMAN NAPARSIN SAKIN OL TATLI BISILER YE UZAN BAK NASIL VURUCAK

BENIM OGLUMDA HERGUN HAREKETE AMA 2 BEBIS OLDUGU ICIN ANANLIYORUM HANGISI O DIYE
SEN TUM GUN HISEDIYORUM DIYENE INANMA COGU ZAMANINDA UYUYO ZATEN 24 HAFTADAN SONRA
UYUYUP UYANMAYA GECICEK UZULUP PRENSESINIDE UZME CANIM

BU ARADA HEERKEZE SELAM SIMDIDEN BOL BOL UYUYP GEZIN 2 COCUKLARI OLUCAKLAR HERSEYI COK IYI BIILIYOR DAHA ILK OLUCAKSA COK SEY OGRENICEK BEBEK OLUNCA ARTIK OMUZUNUZA 24 SAT ONUN ICIN YASICAGINIZ AKSAM YINE UYUMADIK ATES AGLAMA ILAC ICMEME
GECE 6 GIBI UYUDUK 9 DA UYANDIK KIZIMLA ESIM ZAVALIM ISE GITI BUGUNDE
ONU OYLE HASTA AGLIYO GORUNCE MORALIM HERSEYIM 0 OLUYO ANNELIK HICTE KOLAY BISI DIIL ALLAH YAVRULARIMIZI BASIMIZDAN EKSIZ ETMESIN HIC INSALLAH TEK BASIMA DOGDUGU GUNDEN BERI KIZIMA BAKIYORUM BU BENIM ICIN COK YORUCU AMA COKTA GURUR VERICI BISI KIZLAR KENDIMLE KENDI KENDIME GURU DUYUYRUM ALLAH YARDIMCIM OLSUN OGLUSUMDA GELINCE DAHADA COK GUCUM GUVETIM OLMASI LAZIM YOKSA FITIRIRIM

BEN KIZIMDA AVET GOGUS POMPASI ALDIM KIZLAR ONDAN COK MEMNUNUM KIZIMDA 40 GUN BILE KULANAMADIM INSALLAH OGLUM EMERDE HIC GEREK DUYMAM ONA

hos geldın canım 15 haftada tekme olmaz daha etıne kemıgı ne
sana kıpırtı yapmıstır 20 haftadan sonra vurma tarzı bısı hısedıyo ınsan ıtme gıbı
az kalmıs annesı tekmelerıde atıcak sana uyutmıcak senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…