- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.881
kızlar tam 4 aylıkken catlamaya basladım. karnım ve göğsüm çatladı. lierac bitirdim bir tüp. sonra bir şişe badem yağı. ardından da aktardan alıp karıştırdığım badem, kakao, gül ve ceviz yağı. haa bir de bebe yağı bitirdim bir şişe. butun bunlar bana mısın demedi. çatlamaya devam ettim. ardından eczaneden madecassol aldım önce onu sürdüm hemen üstüne de clarins huel tonic. önce pul pul soyuldum şimdi ise 0 çatlak))) fazla geç olmadan deneyin derim. haa bir de her banyoda daha kurulanmadan dalinin bebe jelini sürüyorum. çatlaksız günler :)))
ayy hadi bakalım cicileri hayırlı olsun şimdidenben her şeyi tamamladım diyebilrim hülyacım ilk etapta lazım olacak. Anneannesi ve dedesi cinsiyeti duyar duymaz aldı bütün her birşeyini çok şükür. Bir tek göğüs pompası alacağım o kaldı onu da netten sipariş veririm heralde. Ben hemen işe başlamayı düşünmediğim için ilk etapta manuel alacağım hani göğüs çok dolu olur da sağmam gerekirse diye bulunsun bir tane.
Ben yemek hazırlığına girişeyim yavaştan kızlar herkese iyi akşamlar
Bnm oglusumda hala hareketlenme yok dort gozle hergun bekliorum belki bugun hareket eder diye
günaydınlar kızlar dünkü dopingim bir müddet beni idare eder diyorum çok şükür oğluşum iyi maşallahı var :) tosunum benim 3 lü tarama için kan verdik.tsh ıma bakılacaktı ama sabah içtinmi ilacı dedi içtim deyince içildiği gün bakılmıyormuş.haftaya c.tesi birdaha gidicez.kan vericez bakalım inşlh bizimde 3 lü taramamız temiz çıkar.
birde kızlar ben cilt kuruluğu yaşıyorum bunun için banyomun son suyuna karbonat atmamı tavsiye etti doktorum
sularda haddinden fazla asidik olunca hamişlere böle kuruluk yapabiliyormuş.
dönüşte hello baby e uğradık şöle bir arabalara bakmak için graco fusio beğendik özelliklerini falan anlattırdık.beğendik.araştırıcaz bakalım.eşim erken daha dedi.:))çok konuştum
anladım canım bende albayrak tarafında oturuyorum bı gun görüşürüz ıns ha ne dersın kacıncı haftadasınız annesı cınsıyetını ögrenmısmıydın cok kalabalıgız o yüzden cok aklımda tutamıyorum
temmuzdaşlarım bız bebışimle muzık dınlıyoruz dinlemek ıstersenız harıka muzıkler varhttp://www.cafrande.org/?p=1386 bugun kesfettım buraya yazarken dınleyebılırısnız harıka bısey secılmıs 117 enstrumantal müzikten olusuyor keyıflı dınltılerrrrrr canlarımmm..
ay canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden iyi günlerde giysinherkese merhabaaaaaaaaaa
biz kızımın ilk cicilerinin siparişini verdikk o yüzden çok heycanlı ve mutluyuzanca 25inde falan gelirmiş artık beklicez napalımmm gelir gelmez sizinle paylaşırım teyzeleri.. bugün bizde market alışverişi gezme tozma yapıcazz güneşli havanın tadını çıkaralım dedik :)
herkese iyi haftasonlarıııı
saolasınn teyzesiii :) valla senin prenses şanslıı şimdiden herşeyi hazır maşalalh :) benimkilerde örgüler falan örüyo henüz bişi almayalım diyolar marttan sonra başlıcaz inşallah bizde :) manuel olanların pek işe yaramadığını biliyorum teyzemden canım ama herkesin göğsüne görede değişebilir
Nasılsınız kızlar? Benim biraz moralim bozuk dünden beri bebeişte tık yok ne güzel kıpırdamalar başlamıştı telaş yapıyorum ister istemez ya sabredip pzts aşı için gittiğimde kalp sesini dinlicem yada dayanamayip bugün acile koşcam siz ne dersiniz?
Nasılsınız kızlar? Benim biraz moralim bozuk dünden beri bebeişte tık yok ne güzel kıpırdamalar başlamıştı telaş yapıyorum ister istemez ya sabredip pzts aşı için gittiğimde kalp sesini dinlicem yada dayanamayip bugün acile koşcam siz ne dersiniz?
canım senin bebişnekadarlık oldu ben daha hiç bi kıpırtı hissetmiyorum bugün doktora gittim o yüzden dr da erken dedi amaogluşum allahıma şükürler olsun iyiymiş drum 1*2 haftaya kadar hissetmeye başlarsın dedi içim okadar rahatladı ki
Onu bende duydum ama sağlık ocağı ve hastane dibimde dedim gerek duymadım bide onun ses dalgaları bebeği çok rahatsız ediyomuş kaçıyomuş bebek öbür tarafa toplanıyomuş zarar verir diye korktum. Hastaneye gitmek içinde acelemi ediyorum bilemiyorum böyle her şeyde acile koşulmazki. Bende günde 1-2 döndüğünü ara arada pıt pıt yaptığını hissediyodum aslında dün 1 kez yine döner gibi oldu bu sabahta pıt pıt gibi ama çok hafiflerdi anlayamadım anne olmak şimdiden çok zorböyle durumlar için el doplerleri varmış ya acaba ondan mı alsak? ben henüz hareketlerini kırk yılda bir hissediyorum ama böyle sen gibi hissetmeye başlayıp da bir ün duymayanlar hep endişelerini dile getiriyor tecrübeli bir anne yamzıştı topikin başlarında yanlışhatırlamıyorsam angelsounds diye bir dopler 100 TL civarında
Biz19+1'iz bugün bende 1 haftadır falan kayıyo gibi hissediyodum banada dr 20'den sonra hissedersin demişti ama 2 gündür geçti hissetmelerim ASUDE'de dün aynı şeyi söylemişti bugün dr.a gitcekti umarım iyi haberlerle gelir.
madecassol kortizonlu bir krem diye biliyorum doktor benim ellerim için vermişti soğuklarda aşırı çatlayıp yara olduğunda hamile değilken kullanmıştım
kızlar ben bebegım 19 haftalık oldugun ılk gunlerınden bu yana acayıp hıssedıyorum tekmelerını ve vuruslarını harıka bısey anlatamam hatta dısarıdan bıle bakınca bellı oluyor doktorum hergun hıssetmessın demıstı ama ben sabahtan aksama kadar ara ara ve cok yogun hıssedıyorum hatta gece yatarken bıle onun vuruslarıyla uyuyorum sabahta aynı sekılde oyle uyanıyorum ve ayrıca goguslerımden de sıvılar gelmeye basladı benım varmı acaba gelen??
SON_ECE cnm bebeğin boyu haftasına göre daha fazla uzamış ya bu ay daha hızlı gelişti yada uzun boylu olcak iyi bişe yani ama sen yinede regle göre devam et bazen oynuyo ölçümler doğuma yakın gelişime göre karar verilip sezeryana alinir veya gelmesini bekler normal doğurursun.
MEHMETSYM göğüsten sıvı gelmesi bu haftalarda normalmiş ama herkeste olmuyor bende yok ama gelmeside anormal değil yani. Maşallah bebeğin hareketli demekki iç karnında darsa daha çok hissedersin herkesin yapısı farklı oluyo.
merhaba arkadaşlar...
Ben de temmuz annesiyim bebişim 15. Haftasını dolduruyor inşallah yarın
Bugün ilk kez hissettim bebeğimi muhteşem bir şey sırıtıp duruyorum o andan beri
Böyle kalp atışı gibi pıt pıt
Tekme atıyor dedikleri şey bu mu ben ilk kez yaşıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?