- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.901
elbebekgulbebek TATLIM KORKMA HEMEN PANIGE KABILMA DOKTORA GITSEN HISETMIYORUM DIYE GULER SANA 33 HAFTALARDA FALAN BEBEGI HISETMEDIGINDE DOKTORA GIDERSIN AMA SIMDI BU COK NORMAL KAN KOCATEPE DIYOKI 21 HAFTADA BILE BEBEK BAZEN 1 DEGA HISEDILIR BAZEN 5 DEFA KENDINI NEREYE YERLESTIRDIGINE BAKLI DUR DAHA COOK YOLUN BASINDASIN SON AYLARDA INSANIN BASINA OYLE SEYLER GELIYOKI OZAMAN NAPARSIN SAKIN OL TATLI BISILER YE UZAN BAK NASIL VURUCAK BENIM OGLUMDA HERGUN HAREKETE AMA 2 BEBIS OLDUGU ICIN ANANLIYORUM HANGISI O DIYE SEN TUM GUN HISEDIYORUM DIYENE INANMA COGU ZAMANINDA UYUYO ZATEN 24 HAFTADAN SONRA UYUYUP UYANMAYA GECICEK UZULUP PRENSESINIDE UZME CANIM :49: BU ARADA HEERKEZE SELAM SIMDIDEN BOL BOL UYUYP GEZIN 2 COCUKLARI OLUCAKLAR HERSEYI COK IYI BIILIYOR DAHA ILK OLUCAKSA COK SEY OGRENICEK BEBEK OLUNCA ARTIK OMUZUNUZA 24 SAT ONUN ICIN YASICAGINIZ AKSAM YINE UYUMADIK ATES AGLAMA ILAC ICMEME GECE 6 GIBI UYUDUK 9 DA UYANDIK KIZIMLA ESIM ZAVALIM ISE GITI BUGUNDE ONU OYLE HASTA AGLIYO GORUNCE MORALIM HERSEYIM 0 OLUYO ANNELIK HICTE KOLAY BISI DIIL ALLAH YAVRULARIMIZI BASIMIZDAN EKSIZ ETMESIN HIC INSALLAH TEK BASIMA DOGDUGU GUNDEN BERI KIZIMA BAKIYORUM BU BENIM ICIN COK YORUCU AMA COKTA GURUR VERICI BISI KIZLAR KENDIMLE KENDI KENDIME GURU DUYUYRUM ALLAH YARDIMCIM OLSUN OGLUSUMDA GELINCE DAHADA COK GUCUM GUVETIM OLMASI LAZIM :33:YOKSA F:33:ITIRIRIM BEN KIZIMDA AVET GOGUS POMPASI ALDIM KIZLAR ONDAN COK MEMNUNUM KIZIMDA 40 GUN BILE KULANAMADIM INSALLAH OGLUM EMERDE HIC GEREK DUYMAM ONA[/QUOTE .!.:slm cnm allah kısmet ederse benimde ikizlerim olucak 3 aylık olduk sen ikili test yaptırdınmı ikizlerine ben daha yaptırmadım herkez farklı söylüyor kararsız kaldım bende ogulların hayırlı olsun tek yumurta ikizimi
hos geldın canım 15 haftada tekme olmaz daha etıne kemıgı ne
sana kıpırtı yapmıstır 20 haftadan sonra vurma tarzı bısı hısedıyo ınsan ıtme gıbı
az kalmıs annesı tekmelerıde atıcak sana uyutmıcak senı
sağol arkadaşım hoşbuldum
Annem de dedi daha dur tekme de atacak diye
Ne bileyim heyecanlandım
Tekme attığında daha mı kuvvetli hissediliyor?
canım 20 haftadan sonra kemıklerı daha sertlesmeye basladıgı ıcın
ıcerden ıtıgını veta vurdugunu tamamen hısedıyosun hata tv ızlıyo veya bısıle ugrastıgında vurunca canın acımıs gıbı bıle oluyo aksam serbetlı tatlı yedım koltuga uzandım bı anda bı vurdu acıdıgını hısetım 30 hafdatan sonra hıc durmuyo
ıcınde hep vurup ıten bırı olunca ılk baslar ınsan tuhaf oluyo
kızımda alıstıgım ıcın oglumda pek heycan yapıp panııklemıyorum
yakında bebegın gucenıcek buyuyecek sonra hep anne burdayım dıyecek sana
hmm anladım teşekkür ederim
ben de o pıt pıtları hissedince yattığım yerden kalkma ihtiyacı hissettim acaba rahatsız mı ettim bebişimi diye
kalkmasaydım devam eder miydi acaba? "uzandım bi anda vurdu" demişsin de canım :26:
hmm anladım teşekkür ederim
Ben de o pıt pıtları hissedince yattığım yerden kalkma ihtiyacı hissettim acaba rahatsız mı ettim bebişimi diye
Kalkmasaydım devam eder miydi acaba? "uzandım bi anda vurdu" demişsin de canım :26:
ttlım ben 19.hafta hıssetmeye basladım vurusları butun gun ama ara ara hıssedıyorum artık yumrukmu atıyo tekme mı bılmıyorum valla
acaba bebişlerimiz karate mi yapıyorlar içimizde
bu arada maşallah bebişine
canım anne ne kadar hareket halınde olursa bebegını hısedemez
tabı bebek uyuyup uyanıyo belırlı bı vakıte sımdı yaptıgı sadece kıpırtı20 haftada
20 haftadan sonra vurma gıbı ıtme gıbı hısedılıyo cıkolata veya serbetlı bısı yeyıp uzandıgında ozamanda vuruyo veya cok acıktıgında bende oyle oluyo
ama okudum gecen aksam 20 haftadan sonra bebegın yedıgın tatlılara tekbı vurma gıbı falan gosterır dıye bırde 20 haftada duymaya baslıyo annenın kalp sesını
dısardakı seslerı bulanıkta olsa duyuyo ozamanda vurabılır
saol cnm tesekkur ederım ıns.Sende hısseıdnce anlıosun zaten bebısın vurdugunu
Sevgili anne adayları bi soru sormak istiyorum bu haber sitelerinde dolaşan "hamilelerden hiç bir hastane tek kuruş alamayacak,devlet hamilelikle ilgili her şeyi hastanelerin ücretsiz karşılaması gerektiği yasayı çıkardı"gibi ortalarda dolaşan haberlerden haberdar olanınız varmı?
kızlar bende dün gittim 3lü test için çok şükür bebişim gayet iyi iyimi bilmem ama 190 gr olduğunu gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi doktorum veeeeeeeeeeeee kesin bi prenses geliyo dedi inanın çok mutlu oldum şuan hiç bir problem yok inşallah sonuna kadar da olmaz ama ben yinede çok korkuyorum ya diğer kızım gibi doğuma yakın kaybedersem bebişimi diye.daha o korkuyu atamadım üzerimden oğlumda kötü bişey hiç yaşamadım doğumumda çok güzel geçmişti ama kızımı kaybedince tekrar hamile kalıp kız olacağını öğrenince ne yaparım diyordum ama şimdi iyice korku sardı içimi kızımın olmasını küçüklüğümden beri çok istedim hatta en büyük hayalimdi diye bilirim inşallah kuzumu sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.hepimiz sağlıkla ve kusursuz alırız inşallah yavrularımızı..
canım, ben de gördüm o haberi. yalnız bir şey anlamadım. bir şey bulursan paylaşır mısın?
dün akşam fox tv ana haberde gördüm ben de, ama haberin yarıdan sonrasını izlediğim için çok da bi şey anlamadım doğrusu. :44: muayeneler dahil ödenen paralar hastaneden fiş değil de ''fatura'' alındığında, bu faturayla da ssk'ya başvurulduğunda geri alınabiliyormuş. e öylesye neden özel hastane para alıyor, di mi? :44: netten bakıcam, bi şey bulursam atarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?