2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağol arkadaşım hoşbuldum
annem de dedi daha dur tekme de atacak diye
ne bileyim heyecanlandım
tekme attığında daha mı kuvvetli hissediliyor?

sağol arkadaşım hoşbuldum
Annem de dedi daha dur tekme de atacak diye
Ne bileyim heyecanlandım
Tekme attığında daha mı kuvvetli hissediliyor?

canım 20 haftadan sonra kemıklerı daha sertlesmeye basladıgı ıcın
ıcerden ıtıgını veta vurdugunu tamamen hısedıyosun hata tv ızlıyo veya bısıle ugrastıgında vurunca canın acımıs gıbı bıle oluyo aksam serbetlı tatlı yedım koltuga uzandım bı anda bı vurdu acıdıgını hısetım 30 hafdatan sonra hıc durmuyo
ıcınde hep vurup ıten bırı olunca ılk baslar ınsan tuhaf oluyo
kızımda alıstıgım ıcın oglumda pek heycan yapıp panııklemıyorum
yakında bebegın gucenıcek buyuyecek sonra hep anne burdayım dıyecek sana

[,slm cnm allah kısmet ederse benimde ikizlerim olucak 3 aylık olduk sen ikili test yaptırdınmı ikizlerine ben daha yaptırmadım herkez farklı söylüyor kararsız kaldım bende ogulların hayırlı olsun tek yumurta ikizimi

hmm anladım teşekkür ederim
ben de o pıt pıtları hissedince yattığım yerden kalkma ihtiyacı hissettim acaba rahatsız mı ettim bebişimi diye
kalkmasaydım devam eder miydi acaba? "uzandım bi anda vurdu" demişsin de canım :26:

ttlım ben 19.hafta hıssetmeye basladım vurusları butun gun ama ara ara hıssedıyorum artık yumrukmu atıyo tekme mı bılmıyorum valla

canım anne ne kadar hareket halınde olursa bebegını hısedemez
tabı bebek uyuyup uyanıyo belırlı bı vakıte sımdı yaptıgı sadece kıpırtı20 haftada
20 haftadan sonra vurma gıbı ıtme gıbı hısedılıyo cıkolata veya serbetlı bısı yeyıp uzandıgında ozamanda vuruyo veya cok acıktıgında bende oyle oluyo
ama okudum gecen aksam 20 haftadan sonra bebegın yedıgın tatlılara tekbı vurma gıbı falan gosterır dıye bırde 20 haftada duymaya baslıyo annenın kalp sesını
dısardakı seslerı bulanıkta olsa duyuyo ozamanda vurabılır

aaa ben de acıkmıştım kıpırtısını hissettiğimde

eltim bebekler anne karnında gece uyanık olurlar gündüz uyurlar demişti bana saçma geldi doğru mu acaba bilginiz var mı :44:

bi de benim mide bulantılarım geçti ama hala yemek yiyemiyorum iştahım kapandı resmen ki ben hamilelikten önce çok keyif alırdım yemek yemekten. normal mi acaba bu durum

hazır tecrübeli birini bulmuşken sorayım dedim

saol cnm tesekkur ederım ıns.Sende hısseıdnce anlıosun zaten bebısın vurdugunu

ben bugün kıpırtısını hissettiğimde algılayamadım ne olduğunu. hatta eskiden kalma alışkanlık yatarken bir rahatsızlık hissedersem karın ağrısı gibi mesela karnıma yastığı bastırırdım. pıt pıt pıt hissedince ne oluyor deyip yorganı bastırmışım karnıma
sonradan algıladım
işte insan bilmeyince belki de alışmayınca anlamıyor ilk anda ama dediğin gibi artık anlarım inşallah

Sevgili anne adayları bi soru sormak istiyorum bu haber sitelerinde dolaşan "hamilelerden hiç bir hastane tek kuruş alamayacak,devlet hamilelikle ilgili her şeyi hastanelerin ücretsiz karşılaması gerektiği yasayı çıkardı"gibi ortalarda dolaşan haberlerden haberdar olanınız varmı?

dün akşam fox tv ana haberde gördüm ben de, ama haberin yarıdan sonrasını izlediğim için çok da bi şey anlamadım doğrusu. :44: muayeneler dahil ödenen paralar hastaneden fiş değil de ''fatura'' alındığında, bu faturayla da ssk'ya başvurulduğunda geri alınabiliyormuş. e öylesye neden özel hastane para alıyor, di mi? :44: netten bakıcam, bi şey bulursam atarım..

kızlar bende dün gittim 3lü test için çok şükür bebişim gayet iyi iyimi bilmem ama 190 gr olduğunu gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi doktorum veeeeeeeeeeeee kesin bi prenses geliyo dedi inanın çok mutlu oldum şuan hiç bir problem yok inşallah sonuna kadar da olmaz ama ben yinede çok korkuyorum ya diğer kızım gibi doğuma yakın kaybedersem bebişimi diye.daha o korkuyu atamadım üzerimden oğlumda kötü bişey hiç yaşamadım doğumumda çok güzel geçmişti ama kızımı kaybedince tekrar hamile kalıp kız olacağını öğrenince ne yaparım diyordum ama şimdi iyice korku sardı içimi kızımın olmasını küçüklüğümden beri çok istedim hatta en büyük hayalimdi diye bilirim inşallah kuzumu sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.hepimiz sağlıkla ve kusursuz alırız inşallah yavrularımızı..

canim allah dualarini kabul eder saglikla kucagina gelir prensesin korkma
simdiden canini sikma allahim korur saglikla kucagina verir kuzel kizini
obur kizina oldu diye bunada olcak diye dusunup hamileligini uzulerek gecirme
allah hepimizin yavrusunu korusun insallah tek istegimiz bu dilmi allah evlat acisindan hepimizi uzak tutsun hic yasatmasin cok kotu bisidiir dusununce insan korkuyo ama hic kotu ndusunme ki kotuyu cagirma hep guzel gusun guzel seyler olsun

Naber kızlar? Saatlerdir ancak 1 sayfa ilerlemiş ben bu arada baya gezdim market alışverişi falan yaptık. ASUDE'yi merak ettim girip yazmamış muayene sonuçlarını inşallah iyidir bebeği. Bizimki hala dönüyo gibi hareketler yapmadı 2 gündür ama hafiften pıtlıyo sanki inşallah iyidir pzrts sağlık ocağına gitcem nasıl olsa aşı için o zaman öğrencez Allah hepimizin yavrularını korusun. Birde bikaç gündür sol tarafım bazen sancı yapıyo sanırım rahim genişlemesinden kaynaklanıyor.

YADELNUR lütfen böyle düşünme Allah inşallah 2. kez aynı dertle sınamaycaktır seni bu kez sağsağlim yavrunu alırsın kucağına birini alsada bak yine vermiş banada çok zor verdi hayırlısıyla doğup büyücekler inşallah.

canım, ben de gördüm o haberi. yalnız bir şey anlamadım. bir şey bulursan paylaşır mısın?

arkadaşlar 12 haftalıkken ikili test sırasından doktourm %70 erkek dedi. geçen hafta(16. haftada) bebeğin %85 kız olduğunu söyledi. kafam çok karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…