2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu siteyi bizimle paylaştığın için çok çok teşekkür ederim.Ben klasikten de hoşlanırım ama etnik müzikler de var çok beğendim balkan, karadeniz vs vs.

iyi akşamlar herkeseee

yaaa bende bebeğimin hareket edip etmediğinden emin olamayanlardanım.. 18+3 olduk biz ilk bebeğim olduğu için emin olamıyorum galiba..ama kızlar karnım çok büyük gibi geliyor bana :)

kızlarrrrrrrr bizzzzz geldikkkkkk ve çok mutluyum bugun doktorumuza gittik herşeyin çok güzel oldğunu söyledi boyu19cm kilosu 216gram olmuş herşeyi güzel dedi ve bebeğim 3gün önden gidiyomuş dokot maşallahh maşallah dedi:))) ve cinsiyetimiz kesin olarak söyledi tahmininde olduğu gibi PRENSESİMMMMMMMMMMMMMMMM geliyoooo çok mutluyum 1 ay sonra ayrıntılı için çağırdı ona gidicem kilomuda çok beğendi başından beri 1 kilo almışım hem şaşırdı hem çok beğendi kan ilacı verdi kızıma bide hediye aldım onuda paylaşıcam bizden şimdilik bukadar kızlarr:))

susss kızzzzzzz:)

al sonuçlar yorumla profosör:)

CRL:68 MM
BİPARİYATEL ÇAP:19 CM
NUKAL TRANS. ENSE KALINLIĞI SANIRIM:) 2,00 MM

BAŞ:NORMAL
KALP:MEVCUUT
BURUN KEMİĞİ:GÖRÜLDÜ
BATIN DUVARIÜZGÜN
MİDE:GÖRÜLDÜ
BÖBREKLER:GÖRÜLDÜ
MESANE:GÖRÜLDÜ
EKSTREMİTELER:GÖRÜLDĞ
ANOMALİ:GÖZLENMEDİ

canımmm çok sevindimm Allah nazarlardan saklasın güzel prensesini ne güzel bi kilo almışsın benim 6 ya dogru gidiyor kilo :))

herşey güzel görünüyo canım benim rahat ol bence :)
canımmm çok sevindimm Allah nazarlardan saklasın güzel prensesini ne güzel bi kilo almışsın benim 6 ya dogru gidiyor kilo :))

çok saol canım benim amin hepimizn meleklerini korusun allahım olsun sonra verirsin:)

pınarcımmmmm maşallah canımmmm çok sevindimm prensesinn gayet sağlıklııı ne güzell herşey yolundaaa kilo durumun da çok iyi bnde 2kg aldım..kızının ilk hediyasini de sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm

çok saol canımmm kızımın kilosu nasıl sence..aslında ilk hediyesi değil ama cinsiyetten sonraki ilk hediyesi paylaşıcam canımmm

İŞTE SİZE CİNSİYET TAHMİNİNDE KULLANILAN BİLGİLER

Yanlızca türk insanları değil, diğer ülkelerin insanları da uzun zamanlardan beri doğacak bebeğin cinsiyetini tahmin edebilmek için çeşitli önerilerde bulunmuşlardır.

Toplayabildiğimiz ve bildiğimiz kadarıyla bu önerileri aşağıda belirttik:

Not: hayal kırıklığına uğramamanız için bu bilgileri yanlızca eğlence amaçlı kullanın.

'Ye Acıyı Doğur Hacıyı' ; )
hamile iken canı acı yemek isteyenin oğlu olurmuş...

'Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi...' ; )
Bir Anadolu atasözüymüş...

Anne adayının karnı yumurta gibi büyürse bu bebegin ERKEK olacağı, eger yana dogru yayılırsa KIZ olacağı anlamına gelirmiş.

Erkek bebek olacaksa anne adayının karnı sivri, kız olacaksa daha yuvarlak ve büyük olurmuş...

Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.

Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.

ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.

KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.

Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.

ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.

Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.

Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.

Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Not: alıntı

(sizde hangileri tuttu ? :))

canım valla bende çoğu tutmadı tutanlar ekşi canım çekti hep bide karnım sivri değil bebeğimde kız:)

Canım benım canım cok peyaz peyrıın ıstıyo tum gun yıyesım var
tatlıı her aksam ıla yıyecegım ama meyvede cok sevıyorum elma portakal gıbı
acı cok canım ıstıyo ılk hamıle kaldıgımdan berı elerım vucudum cok kuruyup
daha kılandı esım bana bıraz kılo almıs gelıyo karnım asagıda kızımda yukarıda cıkmıstı karnım daha cok sıvrı gıbı yaygıın dıl kıyma yıyemıyen ınsan durmadan kıymalı bısılerın tarıfıne bakıyorum ben oglum sevmedıgım seylerı sevdırdı saolsun

ben tatlıyı normalde çok severim kızıma hamileyken dahada düşkün olmuştum tatlıya.

bu sefer tatlı hiç aklıma gelmiyor.acı ve ekşi çok canım istedi. birde peynir ve yoğurt .

kızımda ilk aylar bulantım olmuştu bu sefer hiç olmadı.ellerim çok kurudu.

daha doğrusu ilk hamileliğimle bunda herşey farklı oldu...

merhaba kizlar size kiz, erkek konusunda bildigim kadarini anlatiyim.eger hamilelikte mide bulantisi cok olursa kiz,olmazsa erkek.eger karniniz mideden itibaren sisiyorsa kiz,yok eger sadece gobekteyse oglan.birde bebeginiz soltarafinizi tekmeliyorsa oglan,sag taraf kiz.insallah saglikla bebislerinizi kucaginiza alin onemli olan saglikli olmalari tabiki ama insan olmayani istiyor benimde iki oglum var ins hayirli bir kiz bebegim olursa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…