- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.941
Sevgili anne adayları bi soru sormak istiyorum bu haber sitelerinde dolaşan "hamilelerden hiç bir hastane tek kuruş alamayacak,devlet hamilelikle ilgili her şeyi hastanelerin ücretsiz karşılaması gerektiği yasayı çıkardı"gibi ortalarda dolaşan haberlerden haberdar olanınız varmı?
merhaba kizlar size kiz, erkek konusunda bildigim kadarini anlatiyim.eger hamilelikte mide bulantisi cok olursa kiz,olmazsa erkek.eger karniniz mideden itibaren sisiyorsa kiz,yok eger sadece gobekteyse oglan.birde bebeginiz soltarafinizi tekmeliyorsa oglan,sag taraf kiz.insallah saglikla bebislerinizi kucaginiza alin onemli olan saglikli olmalari tabiki ama insan olmayani istiyor benimde iki oglum var ins hayirli bir kiz bebegim olursa cok sevinirim.
17+4üm canım ama 3 gün öne geçmişfıstığım:)) ya çizelgem vardı pembeli yapıyım dedim oda silindi yapamıorum:)
maşallah canım kilosu boyu gayet iyihaftanla orantılı yani
çizelgeninde sonunda png yazan kodu kopyalıyosun canım sadece onuda kontrol panelinden profili düzenle ordanda çizelge kısmına yapıştır kaydet işlem tamam
canim allah dualarini kabul eder saglikla kucagina gelir prensesin korkma
simdiden canini sikma allahim korur saglikla kucagina verir kuzel kizini
obur kizina oldu diye bunada olcak diye dusunup hamileligini uzulerek gecirme
allah hepimizin yavrusunu korusun insallah tek istegimiz bu dilmi allah evlat acisindan hepimizi uzak tutsun hic yasatmasin cok kotu bisidiir dusununce insan korkuyo ama hic kotu ndusunme ki kotuyu cagirma hep guzel gusun guzel seyler olsun
ıyı geceler herkese..ben de kızımı dünden berı pek hıssetmıyorum accık moralım bozuktu agladım bı basladı pıtpıtlarına, aglama ben varım yanında annecım der gıbı..Allahıma sükürler olsunkı ıyıkı var ıyıkı benımle...gectı bütün moral bozuklugu
ıyı geceler herkese..ben de kızımı dünden berı pek hıssetmıyorum accık moralım bozuktu agladım bı basladı pıtpıtlarına, aglama ben varım yanında annecım der gıbı..Allahıma sükürler olsunkı ıyıkı var ıyıkı benımle...gectı bütün moral bozuklugu
saol canım allah razı olsunİyi aksamlar kizlar nasulsiniz bakalim bugun hic giremedim kayinvalidem geldi oglenden aksamada yemekti bilmem neydi anca girebildim gecmisi pek okuyamadim pnrali hayirli olsun prensesinn .....
günaydın herkezeee saol canım allah razı olsun
maşallah kızıma ozaman:))) canım ya yapıorum kopyalıyorum ama çıkmıyo püfffff
herkese günaydınnnnnn annişlerrrrrr!!!nasılsınızzz?? dün hiç giremedim dişçiye gittik yineee sadece 1 dişim halloldu yani morfin gerektirmeyen dişmin tedavisi tamamlandı ama çekilecek olan kaldı çünkü nabzım bir türlü düşmedi 95-100 arasında gidip geliyor ama 80lere düşmüyor bu sebepten dolayıı morfin vuramadığından diş çekimi yapılmadı ve bende sanırım ertleyeceğim artık çünkü çok geriliyorum sürekli bu şekilde gidip gelince..
neyse arkadaşlar size bir şey soracağım akıntısı yeşil renk olan varmı ? benim bir kaç gündür çok fazla değil ama bazen çamaşırımda yeşile dönük akıntı görüyorum,herhangi bir koku falan yok ama bilginiz varsa diye sormak istedim:44: zaten ayın 20sinde kontrolde sorarım diyorum...
bu arada bebek mevlüt şekerlerine baktım çok güzeller cinsiyet belli olsun yakından ilgilenicem
birdeeeee bugün benim eşimle nişan yıldönümümüzzz 12 şubatt:)) geçen sene bugün nişanımız olmuştu:) vee kocam ben uyurken kahvaltı sipariş etmiş hazırlamış sabahtan başladı sürprizlerine bebeğimin babasıııı... birazdanda benim beğenebileceğimi düşündüğüm bir yere götürecekmiş benii hadi hazırlan diyo birazdan hazırlanıcam bakalım nereye gidicez merak ediyorumm:))
saol canım darısı sana ve öğrenemeynlere:))günaydın canım...prensesin hayırlı olsuuunnngözün aydınnn darısı başımaaaaaaa
günaydınnnn hanımlarrrrrrrrrkeyifler nasıl ? bende kızımı bu haftasonu biraz az hissettim haftaiçi okadar kıpraşık olunca haftasonu böyle oluınca bnde tedirgin oldum açıkçası..arada bi nadir hareket ediyo Allah tan da içim rahat ediyo..1 haftamız kaldı doktor amcaya gidicez inşallah herşey yolundadır..
evet canım maşallah :) acaba yanlış yere mi kopyalıyosun canım çizelge yazan yere kopyalıcan sonra kaydetmeyi unutma ama :)
saol canım:)) canım kodunu bulamıyorum altta dediğin gibi var onu kopyalıyorum çizelgeye kopyalıyp kaydet diyorum olmuyo akşam sinir oldum yapamadımya:)))
aynı bnde öyleydimm canım
ohh ne güzel romantik dakikalarr mutlu dolu anlar :) hep güzel anılarınız güzel günleriniz olsun canım
der canım merak etme, ınsan daha ordakı mınık kıpırtılarıyla bıle herseyı unutuyor..Ayy masallahhhh ne guzellllllll hissetiosun canim yaaa valla boyle hissedenleri duydukca kiskaniom hayirlisiyla benm oglusumda annesine burdayim diyebilseeeee
insan nasılda korkuyo dimi biz şimdiden kendimizide bebişimizide sitrese sokuyoruz önümüzde daha çok yolumuz var nasıl geçireceğiz bilmem ki bu korkularla.allah yardımcımız olsunnnnnn
herkese günaydınnnnnn annişlerrrrrr!!!nasılsınızzz?? dün hiç giremedim dişçiye gittik yineee sadece 1 dişim halloldu yani morfin gerektirmeyen dişmin tedavisi tamamlandı ama çekilecek olan kaldı çünkü nabzım bir türlü düşmedi 95-100 arasında gidip geliyor ama 80lere düşmüyor bu sebepten dolayıı morfin vuramadığından diş çekimi yapılmadı ve bende sanırım ertleyeceğim artık çünkü çok geriliyorum sürekli bu şekilde gidip gelince..
neyse arkadaşlar size bir şey soracağım akıntısı yeşil renk olan varmı ? benim bir kaç gündür çok fazla değil ama bazen çamaşırımda yeşile dönük akıntı görüyorum,herhangi bir koku falan yok ama bilginiz varsa diye sormak istedim:44: zaten ayın 20sinde kontrolde sorarım diyorum...
bu arada bebek mevlüt şekerlerine baktım çok güzeller cinsiyet belli olsun yakından ilgilenicem
birdeeeee bugün benim eşimle nişan yıldönümümüzzz 12 şubatt:)) geçen sene bugün nişanımız olmuştu:) vee kocam ben uyurken kahvaltı sipariş etmiş hazırlamış sabahtan başladı sürprizlerine bebeğimin babasıııı... birazdanda benim beğenebileceğimi düşündüğüm bir yere götürecekmiş benii hadi hazırlan diyo birazdan hazırlanıcam bakalım nereye gidicez merak ediyorumm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?