- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.961
pınaralı canım senı tebrık ettım mı bılmıorum ama kızcen gelıyormus:)))kızlar atakta..gözünaydn annesii
günaydın bayanlar
bende aralık annesiyim ve bebek şekerleri yapıyorum(mevlüt diş buğdayı doğum günü)...
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/503967-cok-cok-seker-bebek-sekerleri.html
ziyaretinizi bekliyorum...
etmememiştn sana sitem ediodum bende:) çok saol canım kızcem geliyo çok mutluyum çok tatlıydı yaaa:))
bubacım canım küstüm sana prensesim oldğunu söledim bişey demedin((
kızlarrrrrrrr bizzzzz geldikkkkkk ve çok mutluyum bugun doktorumuza gittik herşeyin çok güzel oldğunu söyledi boyu19cm kilosu 216gram olmuş herşeyi güzel dedi ve bebeğim 3gün önden gidiyomuş dokot maşallahh maşallah dedi:))) ve cinsiyetimiz kesin olarak söyledi tahmininde olduğu gibi PRENSESİMMMMMMMMMMMMMMMM geliyoooo çok mutluyum 1 ay sonra ayrıntılı için çağırdı ona gidicem kilomuda çok beğendi başından beri 1 kilo almışım hem şaşırdı hem çok beğendi kan ilacı verdi kızıma bide hediye aldım onuda paylaşıcam bizden şimdilik bukadar kızlarr:))
tamam canım bidaha deniyim ben:))pnrali canım sen baştan yapıver çizelgeyi sonra komplesini buraya yapıştır ben sana ayırayım neresini çizelge kısmına yapıştıracağını
ayy canım bazen 15-16 sayfa ılerlemıs oluyor arada atlanıyor demekkı kusurumuza bakma teyzesı:)canım kız olnca ınsana güzel gelıyor resmen o karartıdakı görüntü..ben de cınsıyetten sonra özellıkle her gıttıgımde ayy ne tatlı ayy agzı burnu cok güzel dıyorum hep, heyecanını mutlulugunu anlayabılıyorum canım maasallah kızınaaa
canım ben gercekten okumamısım walladün nütün gün gırmemıstım demekkı o arada kaynadı ama arkadasların alıntılarında görünce cok mutlu oldum tekrar tekrar tebrık ederizzzzzzzz
çok saol canım ya inanılmazdı el sallar gibiydi elini yüzüne koyuyo bide kilo almamam güzeldi doktorda güzel dedi:))
çok saol canım hepimiz inşallah sağlıkla alırım yavrularımızısanırım cinsiyet öğrenmeyen kalmadııı aramızda pnrali tebrik ediyorum tattlım senii.. kzıını sağlıkla kucağına al inşallah
mrb kızlar
dün doktorumuza gittik. ne büyük şans ki doktorumuzun odasındaki ultrason komple değişmiş ve 4 boyutlu olmuşiçeri girince eşimle bir mutlu olduk ki anlatamam :) sonra kilomuza baktı doktor teyzemiz 1 kilo kadar almışım. geçen ay 2 kilo almaıştım bu ay dengeledim. içim rahatladı. sonra tansiyon ölçümü filan işte şikayetlerimizi filan dinledi. sonraaaa o süper ötesi ultrasonla bakmaya başladı. allahım nasıl güzel bir şey o öyle. kalbinin sesini açtı çok güzeldi dinlemesi sonra tek tek başını , kemiklerini omuriliğini filan ölçtü. ama çok hareketliydi yavrum benim :) eller bir keyif halinde anlatamam, başının altına koyuyo filan. kafa yapısı da aynı eşime benziyor doktor bile babaya benzicek kafası aynı baba dedi geçen sefer tahminle erkek demişti, bu sefer netleştirecekti ama bizimki hiç oralı olmadı. doktor bacaklarını açsın diye baktı baktı oynattı yok, daha çok kapattı, bacak bacak üstüne attı, biz tabi eşimle öldük gülmekten. ben bir yandan dürtüyorum'heeyy içerdeki, kime diyoruz aç o bacaklarını' diye ama benimkinde tık yok. yani netleştiremedik büyük olasılıkla erkek demişti hep oğlum diye seviyordum dün açmayınca dünden beri, kızmısın erkekmisin bilmiyorum ama her neysen diye seviyorum üçlü tarama için kan verdim. geçen sefer hamile bir hemşire vardı canımı öyle acıtmıştı ki, 1 hafta kolum yemyeşil dolaşmıştım, allahtan o doğum iznine ayrılmış 4 ay. inanılmaz mutlu oldum. bu seferki hemşiremiz çok tatlıydı. bundan sonra mümkün olursa hep ona aldırırım kanımı. işte benim yavrum bacaklarını hiiiççç açmayarak bizi iki arada bıraktı. vallahi park yatağımızı filan da kırmızılı fümeli aldık peluş battaniyemiz mavili yine kızımız olursa çok güzel bir anı olur bunlar, hatta severken emir diye seviyorduk 1 aydır şimdi adını filan söyleyemiyoruz içimize oturdu. inaşşah sağlıklı olsun da rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize kız ya da erkek orası işin merak kısmı
cinsiyetleri öğrenen diğer annelerimize de gözün aydın diyorum. ben şimdi merak içindeyim üçlü taramamız nasıl çıkar acaba diye
mrb kızlar
dün doktorumuza gittik. ne büyük şans ki doktorumuzun odasındaki ultrason komple değişmiş ve 4 boyutlu olmuşiçeri girince eşimle bir mutlu olduk ki anlatamam :) sonra kilomuza baktı doktor teyzemiz 1 kilo kadar almışım. geçen ay 2 kilo almaıştım bu ay dengeledim. içim rahatladı. sonra tansiyon ölçümü filan işte şikayetlerimizi filan dinledi. sonraaaa o süper ötesi ultrasonla bakmaya başladı. allahım nasıl güzel bir şey o öyle. kalbinin sesini açtı çok güzeldi dinlemesi sonra tek tek başını , kemiklerini omuriliğini filan ölçtü. ama çok hareketliydi yavrum benim :) eller bir keyif halinde anlatamam, başının altına koyuyo filan. kafa yapısı da aynı eşime benziyor doktor bile babaya benzicek kafası aynı baba dedi geçen sefer tahminle erkek demişti, bu sefer netleştirecekti ama bizimki hiç oralı olmadı. doktor bacaklarını açsın diye baktı baktı oynattı yok, daha çok kapattı, bacak bacak üstüne attı, biz tabi eşimle öldük gülmekten. ben bir yandan dürtüyorum'heeyy içerdeki, kime diyoruz aç o bacaklarını' diye ama benimkinde tık yok. yani netleştiremedik büyük olasılıkla erkek demişti hep oğlum diye seviyordum dün açmayınca dünden beri, kızmısın erkekmisin bilmiyorum ama her neysen diye seviyorum üçlü tarama için kan verdim. geçen sefer hamile bir hemşire vardı canımı öyle acıtmıştı ki, 1 hafta kolum yemyeşil dolaşmıştım, allahtan o doğum iznine ayrılmış 4 ay. inanılmaz mutlu oldum. bu seferki hemşiremiz çok tatlıydı. bundan sonra mümkün olursa hep ona aldırırım kanımı. işte benim yavrum bacaklarını hiiiççç açmayarak bizi iki arada bıraktı. vallahi park yatağımızı filan da kırmızılı fümeli aldık peluş battaniyemiz mavili yine kızımız olursa çok güzel bir anı olur bunlar, hatta severken emir diye seviyorduk 1 aydır şimdi adını filan söyleyemiyoruz içimize oturdu. inaşşah sağlıklı olsun da rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize kız ya da erkek orası işin merak kısmı
cinsiyetleri öğrenen diğer annelerimize de gözün aydın diyorum. ben şimdi merak içindeyim üçlü taramamız nasıl çıkar acaba diye
ayy ne güzel yaaa biz renkli ve 3D görmek için martın ilk haftasını beklicezzzzzsenin adına çok sevindim canımm ve de kıskandım sağlıklı sıhhatli olmasına çok sevindimm.. hep böyle gülerek muayeneden ayrılmak nasip olsun
PINARCIMMM alttakini yapıştırınca profilindeki çizelge kısmına ve de kaydet deyince olacak
http://lbdf.lilypie.com/2PZLp2.png
sanırım cinsiyet öğrenmeyen kalmadııı aramızda pnrali tebrik ediyorum tattlım senii.. kzıını sağlıkla kucağına al inşallah
olmadı sanırım yine püfffffffff
Olmaz olur mu ben varim :)) henuz kesin bisey ogrenemedm. Kiz gibi dedi sadece. Birsey gostermedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?