2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım mesajını gülümseyerek okudum...
Keşke hep 4 boyutlu olsa...
Taramanız temiz çıkar inşallah..

Allah muhabbetinizi arttırsın tatlım

Maşallah canım
Gözünüz aydın..
Eşini de seni de tebrik ederim

evet kızlar bende duydum o haberı ben özele gıdıyorum herzamanda muayene ucretı alıyolar ve her ay zam koyuyolar habere göre almamaları gerekıyormus bız bılmedıgımz ıcın bızden alıyolar artık vermeyı dusunmuyorum eger sıkayet edersek sıgortaya 6bin lıra ceza alacakmıs hastaneler ve bugune kadar ödedıgımız ucretlerıde gerı alabılıyomusuz bıze ödeme yaptıgıızda fatura verıyolar ya o faturalarla gıdersek gerı alabılcekmsız gercekten cok sevındım bu habereee hepımıze hayırlı olsunnnnn temmuz kardişleriiimmm...

çok saol canım teşekkürler:)

hey allam bende diyorum neden kimsede görünmüyo kafayı yiyodum:)))))valla şimdi bende çok güldüm:)))) ama çok saol yapmayı öğrettin:)

herşeyın yolunda olmasına sevındım bı an kendımızı gördum sızde canım aynenn bızımkıde senın anlattıgın gıbı bacak bacak üstunde ellerde basının altında keyfı süper doktor amcasına göstermedı ınatla 3kez ultrosana aldı doktor 20 dk aralıklarla yınede acmadı zaten cok heycanlıydım o gun garıp duygularla kalakaldık anlıcan 1 aydaha bekleyınmı dıyo artık yaramaz guzucuklarımız yoksa yınemı yaramazlık yapıp acmıcaklar hayırlısı ama en guzelı saglıklı olduklarını bılemk canım ıns ögrenırız artık bızde dıger arkadaslarımız gıbı öptum..

etmememiştn sana sitem ediodum bende:) çok saol canım kızcem geliyo çok mutluyum çok tatlıydı yaaa:))

cnım benım bı kızın mı olucakmus cok sevındım allah bagıslasın al bakalım artık süslü süslü cıcıleri dantelli çorapları saçlar için cicili bicili tokaları artık darısı basımıza bıde bız ögrenıverseydık(

evet canım nasipse kızım prensesim olucak ay zaten dünden beri hep kıyafet bakmakla geçiyo çok süslü olucak:)) inşallah öğrenirsin hemencecik canım çok çok çok güzeldi

merhaba canım hemen hemen aynıymıs dogum haftamız sen benden 1gun öndesın ben bugun 18+4 oldum guzucuğumun kıpırtılarını hıssedıyorum cok garıp bıseyler oluyo o an cok guzel ıcımızde oldugunu hıssettırmesı cok hafıf ama su an kıpırtıları cok nadıren kıpırdanıyo senınkı nasıl canım

evet canım nasipse kızım prensesim olucak ay zaten dünden beri hep kıyafet bakmakla geçiyo çok süslü olucak:)) inşallah öğrenirsin hemencecik canım çok çok çok güzeldi

bişey sorucam hanı su kacıncı haftanda oldugunu gösteren sevımlı bı cızelge varya onu bende yapmak ıstıyorum ama bı fıkrım yok nasıl yapıyoruz sen bılıyomusn

merhaba canm benım ben 18+4.günündeyım malesef canım gecen aykı randevumuzda benım mınık guzum göstermıcem de göstermıcem dedı )bacak bacak ustunede attı kollarda basının altında sen anla artık keyfı ıyı cok şükür öğrenırız elbet ya belkı önumuzdekı aya inşlalh oyle bı durum olursa tanımak ısterım senı buyur gel beklerım evıme de birer karsılıklı kahve ıcerız ..muck

Bu aylarda tansiyon dusmesi cok oluomus sizlerde de oluo mu kizlar ?

ben daha önceden düşük tansiyon problemi yaşıyordum canım o yüzden düzenli ölçüyorum tansiyonumu ama çok şükür gayet iyi bi düşme yok iyi gidiyor durum.inşallah hep böyle devam eder senin tansiyonun düşük mü?

teyzeleri bız çinemaya didiyolussssss mınık guzucumla kendınıze ıyı bakınn olurmmmuuuuu bebısımın kardeşlerindeeeeeeee iyiakşamlaaaaalllll..

çok saol canım teşekkürler:)
hey allam bende diyorum neden kimsede görünmüyo kafayı yiyodum:)))))valla şimdi bende çok güldüm:)))) ama çok saol yapmayı öğrettin:)

ayy benim aklıma geldikçe hala gülüyorum pınarcım ya sana yap diye tutturdum benimki yok piyasada rica ederim canım ne demek :)

mrb :) maşallah ne güzel hissetmen :) bende 1 haftadır hissediyorum yaramaz kızımı müthiş bi duygu :)

anladım canım maşallah keyfine tam keyif pozisyonu evet umarım öğrenirsiniz kısa zamanda az kalmıştır artık gösterir illaki. Sağol canım inşallah fırsat olur gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…