- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.981
ben varımm.daha cinseyitini öğrenemedim bebeğimin..(((((((
mrb kızlar
dün doktorumuza gittik. ne büyük şans ki doktorumuzun odasındaki ultrason komple değişmiş ve 4 boyutlu olmuşiçeri girince eşimle bir mutlu olduk ki anlatamam :) sonra kilomuza baktı doktor teyzemiz 1 kilo kadar almışım. geçen ay 2 kilo almaıştım bu ay dengeledim. içim rahatladı. sonra tansiyon ölçümü filan işte şikayetlerimizi filan dinledi. sonraaaa o süper ötesi ultrasonla bakmaya başladı. allahım nasıl güzel bir şey o öyle. kalbinin sesini açtı çok güzeldi dinlemesi sonra tek tek başını , kemiklerini omuriliğini filan ölçtü. ama çok hareketliydi yavrum benim :) eller bir keyif halinde anlatamam, başının altına koyuyo filan. kafa yapısı da aynı eşime benziyor doktor bile babaya benzicek kafası aynı baba dedi geçen sefer tahminle erkek demişti, bu sefer netleştirecekti ama bizimki hiç oralı olmadı. doktor bacaklarını açsın diye baktı baktı oynattı yok, daha çok kapattı, bacak bacak üstüne attı, biz tabi eşimle öldük gülmekten. ben bir yandan dürtüyorum'heeyy içerdeki, kime diyoruz aç o bacaklarını' diye ama benimkinde tık yok. yani netleştiremedik büyük olasılıkla erkek demişti hep oğlum diye seviyordum dün açmayınca dünden beri, kızmısın erkekmisin bilmiyorum ama her neysen diye seviyorum üçlü tarama için kan verdim. geçen sefer hamile bir hemşire vardı canımı öyle acıtmıştı ki, 1 hafta kolum yemyeşil dolaşmıştım, allahtan o doğum iznine ayrılmış 4 ay. inanılmaz mutlu oldum. bu seferki hemşiremiz çok tatlıydı. bundan sonra mümkün olursa hep ona aldırırım kanımı. işte benim yavrum bacaklarını hiiiççç açmayarak bizi iki arada bıraktı. vallahi park yatağımızı filan da kırmızılı fümeli aldık peluş battaniyemiz mavili yine kızımız olursa çok güzel bir anı olur bunlar, hatta severken emir diye seviyorduk 1 aydır şimdi adını filan söyleyemiyoruz içimize oturdu. inaşşah sağlıklı olsun da rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize kız ya da erkek orası işin merak kısmı
cinsiyetleri öğrenen diğer annelerimize de gözün aydın diyorum. ben şimdi merak içindeyim üçlü taramamız nasıl çıkar acaba diye
Allah muhabbetinizi arttırsın tatlımherkese günaydınnnnnn annişlerrrrrr!!!nasılsınızzz?? dün hiç giremedim dişçiye gittik yineee sadece 1 dişim halloldu yani morfin gerektirmeyen dişmin tedavisi tamamlandı ama çekilecek olan kaldı çünkü nabzım bir türlü düşmedi 95-100 arasında gidip geliyor ama 80lere düşmüyor bu sebepten dolayıı morfin vuramadığından diş çekimi yapılmadı ve bende sanırım ertleyeceğim artık çünkü çok geriliyorum sürekli bu şekilde gidip gelince..
neyse arkadaşlar size bir şey soracağım akıntısı yeşil renk olan varmı ? benim bir kaç gündür çok fazla değil ama bazen çamaşırımda yeşile dönük akıntı görüyorum,herhangi bir koku falan yok ama bilginiz varsa diye sormak istedim:44: zaten ayın 20sinde kontrolde sorarım diyorum...
bu arada bebek mevlüt şekerlerine baktım çok güzeller cinsiyet belli olsun yakından ilgilenicem
birdeeeee bugün benim eşimle nişan yıldönümümüzzz 12 şubatt:)) geçen sene bugün nişanımız olmuştu:) vee kocam ben uyurken kahvaltı sipariş etmiş hazırlamış sabahtan başladı sürprizlerine bebeğimin babasıııı... birazdanda benim beğenebileceğimi düşündüğüm bir yere götürecekmiş benii hadi hazırlan diyo birazdan hazırlanıcam bakalım nereye gidicez merak ediyorumm:))
kızlarrrrrrrr bizzzzz geldikkkkkk ve çok mutluyum bugun doktorumuza gittik herşeyin çok güzel oldğunu söyledi boyu19cm kilosu 216gram olmuş herşeyi güzel dedi ve bebeğim 3gün önden gidiyomuş dokot maşallahh maşallah dedi:))) ve cinsiyetimiz kesin olarak söyledi tahmininde olduğu gibi PRENSESİMMMMMMMMMMMMMMMM geliyoooo çok mutluyum 1 ay sonra ayrıntılı için çağırdı ona gidicem kilomuda çok beğendi başından beri 1 kilo almışım hem şaşırdı hem çok beğendi kan ilacı verdi kızıma bide hediye aldım onuda paylaşıcam bizden şimdilik bukadar kızlarr:))
dün akşam fox tv ana haberde gördüm ben de, ama haberin yarıdan sonrasını izlediğim için çok da bi şey anlamadım doğrusu. :44: muayeneler dahil ödenen paralar hastaneden fiş değil de ''fatura'' alındığında, bu faturayla da ssk'ya başvurulduğunda geri alınabiliyormuş. e öylesye neden özel hastane para alıyor, di mi? :44: netten bakıcam, bi şey bulursam atarım..
çok saol canım teşekkürler:)Canım mesajını gülümseyerek okudum...
Keşke hep 4 boyutlu olsa...
Taramanız temiz çıkar inşallah..
Allah muhabbetinizi arttırsın tatlım
Maşallah canım
Gözünüz aydın..
Eşini de seni de tebrik ederim
oldu oldu hmde çok güzel oldu canım maşallahneden olmuyomuş biliyo musun ay çok güldüm yaa sistemde sorun varmış bizim tickerlarda yokmuş ki akşamdan beriii bana anca dank etti ay pınarcımm valla çok güldüm ben asıl seni uğraştırdım boşu boşuna yaaa
şimdi düzelmiş hepimizin tickerı yerinde seninkide çok güzel
mrb kızlar
dün doktorumuza gittik. ne büyük şans ki doktorumuzun odasındaki ultrason komple değişmiş ve 4 boyutlu olmuşiçeri girince eşimle bir mutlu olduk ki anlatamam :) sonra kilomuza baktı doktor teyzemiz 1 kilo kadar almışım. geçen ay 2 kilo almaıştım bu ay dengeledim. içim rahatladı. sonra tansiyon ölçümü filan işte şikayetlerimizi filan dinledi. sonraaaa o süper ötesi ultrasonla bakmaya başladı. allahım nasıl güzel bir şey o öyle. kalbinin sesini açtı çok güzeldi dinlemesi sonra tek tek başını , kemiklerini omuriliğini filan ölçtü. ama çok hareketliydi yavrum benim :) eller bir keyif halinde anlatamam, başının altına koyuyo filan. kafa yapısı da aynı eşime benziyor doktor bile babaya benzicek kafası aynı baba dedi geçen sefer tahminle erkek demişti, bu sefer netleştirecekti ama bizimki hiç oralı olmadı. doktor bacaklarını açsın diye baktı baktı oynattı yok, daha çok kapattı, bacak bacak üstüne attı, biz tabi eşimle öldük gülmekten. ben bir yandan dürtüyorum'heeyy içerdeki, kime diyoruz aç o bacaklarını' diye ama benimkinde tık yok. yani netleştiremedik büyük olasılıkla erkek demişti hep oğlum diye seviyordum dün açmayınca dünden beri, kızmısın erkekmisin bilmiyorum ama her neysen diye seviyorum üçlü tarama için kan verdim. geçen sefer hamile bir hemşire vardı canımı öyle acıtmıştı ki, 1 hafta kolum yemyeşil dolaşmıştım, allahtan o doğum iznine ayrılmış 4 ay. inanılmaz mutlu oldum. bu seferki hemşiremiz çok tatlıydı. bundan sonra mümkün olursa hep ona aldırırım kanımı. işte benim yavrum bacaklarını hiiiççç açmayarak bizi iki arada bıraktı. vallahi park yatağımızı filan da kırmızılı fümeli aldık peluş battaniyemiz mavili yine kızımız olursa çok güzel bir anı olur bunlar, hatta severken emir diye seviyorduk 1 aydır şimdi adını filan söyleyemiyoruz içimize oturdu. inaşşah sağlıklı olsun da rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize kız ya da erkek orası işin merak kısmı
cinsiyetleri öğrenen diğer annelerimize de gözün aydın diyorum. ben şimdi merak içindeyim üçlü taramamız nasıl çıkar acaba diye
etmememiştn sana sitem ediodum bende:) çok saol canım kızcem geliyo çok mutluyum çok tatlıydı yaaa:))
cnım benım bı kızın mı olucakmus cok sevındım allah bagıslasın al bakalım artık süslü süslü cıcıleri dantelli çorapları saçlar için cicili bicili tokaları artık darısı basımıza bıde bız ögrenıverseydık(
oldu oldu hmde çok güzel oldu canım maşallahneden olmuyomuş biliyo musun ay çok güldüm yaa sistemde sorun varmış bizim tickerlarda yokmuş ki akşamdan beriii bana anca dank etti ay pınarcımm valla çok güldüm ben asıl seni uğraştırdım boşu boşuna yaaa
şimdi düzelmiş hepimizin tickerı yerinde seninkide çok güzel
evet canım nasipse kızım prensesim olucak ay zaten dünden beri hep kıyafet bakmakla geçiyo çok süslü olucak:)) inşallah öğrenirsin hemencecik canım çok çok çok güzeldi
bişey sorucam hanı su kacıncı haftanda oldugunu gösteren sevımlı bı cızelge varya onu bende yapmak ıstıyorum ama bı fıkrım yok nasıl yapıyoruz sen bılıyomusn
canım ben 18. haftama girdim cinsiyetimiz kız senin kaçıncı haftan? belli mi cinsiyeti? Bu arada siteyi açtım evet güzel müzikler var sağol. İnşallah görüşürüz canım senede 1 kez de olsa Denizli'ye gelme durumumuz oluyor Allah kısmet ederse buluşuruz neden olmasın
ay canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden iyi günlerde giysinBurda da hava güneşli ama çıkacağım bir yer yok benim bir ara anneme giderim belkim onla da aramızda 1 sokak var zaten bugün braz kpss çalışmam, ütü yapmam lazım
Bu aylarda tansiyon dusmesi cok oluomus sizlerde de oluo mu kizlar ?
Ben biliorum da suan telden giriom evde olsaydim size yardimci olurdum
öylemı bı ara yaparmıyız evde oldugun da cok tatlı bende heveslendümmmmmmm
çok saol canım teşekkürler:)
hey allam bende diyorum neden kimsede görünmüyo kafayı yiyodum:)))))valla şimdi bende çok güldüm:)))) ama çok saol yapmayı öğrettin:)
merhaba canım hemen hemen aynıymıs dogum haftamız sen benden 1gun öndesın ben bugun 18+4 oldum guzucuğumun kıpırtılarını hıssedıyorum cok garıp bıseyler oluyo o an cok guzel ıcımızde oldugunu hıssettırmesı cok hafıf ama su an kıpırtıları cok nadıren kıpırdanıyo senınkı nasıl canım
ben daha önceden düşük tansiyon problemi yaşıyordum canım o yüzden düzenli ölçüyorum tansiyonumu ama çok şükür gayet iyi bi düşme yok iyi gidiyor durum.inşallah hep böyle devam edersenin tansiyonun düşük mü?
merhaba canm benım ben 18+4.günündeyım malesef canım gecen aykı randevumuzda benım mınık guzum göstermıcem de göstermıcem dedı)bacak bacak ustunede attı kollarda basının altında sen anla artık keyfı ıyı cok şükür öğrenırız elbet ya belkı önumuzdekı aya inşlalh oyle bı durum olursa tanımak ısterım senı buyur gel beklerım evıme de birer karsılıklı kahve ıcerız ..muck
öylemı bı ara yaparmıyız evde oldugun da cok tatlı bende heveslendümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?