2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar kızlar umutsuz ev kadınlarının yeni bölümü başlamadan bir bakayım dedim napıosunuz diye. cuma günü de işe gitmediğim için bu 3 günlük tatil süper geldi bana ama malesef yarın işbaşı bugün pek bir hamarattım evi sildim, ütüleri bitirdim kalan çamaşırları yıkadım, kremşantili kurabiye yaptım, yemek yaptım derken akşam olmuş kocişim gelmiş bile. yemeğimizi yedik öle yani bir an önce yavrularımızın sağlıkla doğacağı günler gelse d günlerimizi onlar doldursalar

aa canım ben de geçen gün merak ediyordum bizim grupta hiç ikiz bebek bekleyen yok mu diye sen varmışsın bu arada meleksene yazmışsın ama onun tekli gebelik bildiğim kadarıyla ikiz değil. Senin nasıl oldu bebişlerin tüp bebek mi yoksa normal yolla mı? Çok güzel bir duygudur içinde iki tane bebek büyütmek

ay kızlar ikinize de maşallah diyelim boncuklarınızı takalım yadelnurcum hiç kötü düşünme canım her şeyin bir nedeni vardır Allah katında kızın senin mucizen Pnrali senin de gözün aydın canım cinsiyeti öğrenmişsiniz sonunda

bişey sorucam hanı su kacıncı haftanda oldugunu gösteren sevımlı bı cızelge varya onu bende yapmak ıstıyorum ama bı fıkrım yok nasıl yapıyoruz sen bılıyomusn
canım liliypieden yaptım ben çok kolaymış aslında ben baya bi uğraştım:)

evet canım şükür öğrendik çok saol ya inanılmaz bişeydi kocaman olmuş bıcırıkım:)))

inşallah canım benimmmm hepimizin aynı şekilde inşallahhh...

saol canım darısı sana ve öğrenemeynlere:))

amiinnn inşallahhhh bebişimi görmemize 8 gün kaldı sabırsızlanıyorumm:)))

teşekkür ederim buba ' cım sende bebekli ve eşli nice mutlu günler senin olsun inşallahhhh

oh negüzel senin bu yazını okuduktan sonra eşime okuttum bana diyoki hadi kalk bende seni götiriyim süpriz diyo gülüyo bide:)))

ayyy götürsün tabiii arda bi iyi gelio bu şeylerrr ben çok iyiyim bugünnn veee sürprizidee benim son zamanlarda sürekli çikolata aşermemden ve en çok çikolata yiyerek mutlu olmamdan dolayı ,internette bi sergi görmüş çikolata sergisi diye...ona götürdü gerçekten müthişti neredeyse hepsinin tadına bakmışımdır

sanırım cinsiyet öğrenmeyen kalmadııı aramızda pnrali tebrik ediyorum tattlım senii.. kzıını sağlıkla kucağına al inşallah

kalmaz olurmu canımmm bende varımmm öğrenemedim bebeğimin cinsiyetini...((

Slm kizlar nasilsiniz? Guzel bi gune basladik birazdan gidip oglum bikac sey almayi planlioz esimle :))

ne güzel canımmm cicilermi alıyosunuz ne güselll

ben varımm.daha cinseyitini öğrenemedim bebeğimin..(((((((

bendeee((

ne güzel yaa çok sevindim canım inşallah hep iyi haberlerle gelirsin...

Olmaz olur mu ben varim :)) henuz kesin bisey ogrenemedm. Kiz gibi dedi sadece. Birsey gostermedi :))

bende öğrenemedimm,kız olabilir dedi banada:)

teşekkür ederizzz canımmm

Bu aylarda tansiyon dusmesi cok oluomus sizlerde de oluo mu kizlar ?

bende en başından beri tansiyon düşüklüğü var canım malesef...

teyzeleri bız çinemaya didiyolussssss mınık guzucumla kendınıze ıyı bakınn olurmmmuuuuu bebısımın kardeşlerindeeeeeeee iyiakşamlaaaaalllll..

iyi seyirlerrr ozaman siseeeee:)))

kızlaaaar vivaldı 4 mevsim dinleyinnnn bol bol

hemen yazıyorum bir yere amaa ne zaman başlamalıyım bebeğime müzik dinletmeye???:44:

canım liliypieden yaptım ben çok kolaymış aslında ben baya bi uğraştım:)

evet canım şükür öğrendik çok saol ya inanılmaz bişeydi kocaman olmuş bıcırıkım:)))

bnde ilten uğraşmıştım canımm olsun haticeye değil neticeye bakalım

bu arada kızım çok şükürr kendini hissettirdi az önce yoğun olarak dün nerdeyse hiç hissedemedim bnde tedirgin oldum bugünde bu saate kadar 1-2 kezdi ama az önce ard arda bayaa vurdu çok şükürrrrrr

bu arada ben göbüşümü ekledim topiğimizeee

canım ben sadece 1kere hissettim çok güzeldi şimdi çok nadiren kelebek gibi oluyo

Bu konu hakkinda detayli bilgisi olan varsa paylasalim. Genelde cogu kisi özele gidiyor ve o muayene ücretini hepimiz ödüyoruz

Bu konu hakkinda detayli bilgisi olan varsa paylasalim. Genelde cogu kisi özele gidiyor ve o muayene ücretini hepimiz ödüyoruz

Ben acıbadem maslak hastanesine gidiyorum şimdiye kadar sadece 1 kez muayene ücreti ödedim oda gebelik tespiti için gittiğimde... diğer gidişlerimde sadece yapılan tetkiklerin ücreti alındı 2li test, kan testleri ... vs. ama muayane ücreti ödemiyorum. Bence bunu iyice araştırmak lazım boşu boşuna ücret ödemenin manası yokk... zaten yeterince masraflı bir dönem içerisindeyiz...

Hiç uykum yok
Yarın doktor randevumuz var saat 12:00'da...
3lü testimiz ve doktorumuzun kıza benziyor dediği bebeğimizin %100 ne olduğunu öğreneceğiz.
Heyecandan uyuyamayacağım sanırım

İyi geceler
bende bir bakıp çıkayım dedim selam vermeden kaçmak istemedim. ben daha bebeğimi hissedemedim hiç. herkese iyi geceler

selam kızlar,bayadır giremiyorum,malum okullar açıldı,ve benim gene psikolojim bozuldu,okuldan gelır gelmez bı yatıyorum sonra kalkıp gene okula gidiyorum,bence hamıle bayanlar çalışmamalı :))) çoksey istiyorum galıba,bende paşamı ufaktan ufaktan hissetmeye başladım ,böyle bişey dokunup kaçıyor,ama ben ne zaman öyle bi kıpırtı hissetsem cok heyecanlanıyorum,bu ara yazlığı halletmeye çalısıyorum allah izin verirse doğumu yazlıkta yapcam,gelen gidende cok olur ,eksiklerini tamamlıyorum.geçmişi okudum biraz,cinsiyet öğrenenler var,hepinizi tebrik edıyorum,bebeklerın sağlıcaklarıda yerınde cok şükür,herkesi cok cok öptüm. bu arada park yatak konusunda hala kararsızım,graco ve kraft arasında kaldım,daha öncede kullanan yoktur ki sorsak, fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım

herkese günaydınlaar nasılsınız bakalım temmuz anneleri :) Pnrali canım kızın oluyomus tebrikler :) ben henuz öğrenemedim 20 haftalık oldugumda detaylıya gidicem belki orda bacaklarını acarda öğrenırız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…