- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 38
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.021
Bu konu hakkinda detayli bilgisi olan varsa paylasalim. Genelde cogu kisi özele gidiyor ve o muayene ücretini hepimiz ödüyoruz
herkese günaydınlaar nasılsınız bakalım temmuz anneleri :) Pnrali canım kızın oluyomus tebrikler :) ben henuz öğrenemedim 20 haftalık oldugumda detaylıya gidicem belki orda bacaklarını acarda öğrenırız artık :)
günaydınlar herkese....iyi haftalar... bebişler nasıl? umarım herkes iyidir..
herkese günaydın hayırlı haftalar
Pnrali canım kızın oluyormuş gözünaydın sende cinsiyeti ne öğrenip rahatlayanlardansın yani darısı başımıza
günaydın kızlarr nasılsınızz
Günaydın güzel anneler:)
Ben kocişin iş yerine geldim evde duramadım heyecandan... Tam 2 saat sonra doktorda olacağız:)
Bakalım 13. haftada dediği ''kız gibi görünüyor'' bu ay %100 doğrulanacak:)
selam kızlar,bayadır giremiyorum,malum okullar açıldı,ve benim gene psikolojim bozuldu,okuldan gelır gelmez bı yatıyorum sonra kalkıp gene okula gidiyorum,bence hamıle bayanlar çalışmamalı :))) çoksey istiyorum galıba,bende paşamı ufaktan ufaktan hissetmeye başladım ,böyle bişey dokunup kaçıyor,ama ben ne zaman öyle bi kıpırtı hissetsem cok heyecanlanıyorum,bu ara yazlığı halletmeye çalısıyorum allah izin verirse doğumu yazlıkta yapcam,gelen gidende cok olur ,eksiklerini tamamlıyorum.geçmişi okudum biraz,cinsiyet öğrenenler var,hepinizi tebrik edıyorum,bebeklerın sağlıcaklarıda yerınde cok şükür,herkesi cok cok öptüm. bu arada park yatak konusunda hala kararsızım,graco ve kraft arasında kaldım,daha öncede kullanan yoktur ki sorsak, fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım
hadi bakalım canım heyecanlı bekleyiş valla bizimde bu cumartesi kesinleşecek bir sürü kıyafet görüyorum ama alamıyroum belirsizlikten
Hiç uykum yok
Yarın doktor randevumuz var saat 12:00'da...
3lü testimiz ve doktorumuzun kıza benziyor dediği bebeğimizin %100 ne olduğunu öğreneceğiz.
Heyecandan uyuyamayacağım sanırım
gunaydın hanımlarr
günaydııın
Gunaaydiinnn kızlar ve bebisleri:) mutlu saglikli huzurlu bir hafta olsun hepimiz için inşallah :)
herkese günaydınlaar nasılsınız bakalım temmuz anneleri :) Pnrali canım kızın oluyomus tebrikler :) ben henuz öğrenemedim 20 haftalık oldugumda detaylıya gidicem belki orda bacaklarını acarda öğrenırız artık :)
günaydınlar herkese....iyi haftalar... bebişler nasıl? umarım herkes iyidir..
günaydın herkese
COLOR="#008000"]günaydınnnn temmuz anneleriii biz iyiyiz sizde iyisinizdir inşallah??[/COLOR]günaydın canım
Günaydın güzel anneler:)
Ben kocişin iş yerine geldim evde duramadım heyecandan... Tam 2 saat sonra doktorda olacağız:)
Bakalım 13. haftada dediği ''kız gibi görünüyor'' bu ay %100 doğrulanacak:)
Günaydın herkese
hadi bakalım canım heyecanlı bekleyiş valla bizimde bu cumartesi kesinleşecek bir sürü kıyafet görüyorum ama alamıyroum belirsizlikten
günaydın arkadaşlar.. öncelikle cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.. geçmiş çok uzun olduğundan tam bakamadım hepsine sadece pınarali aklımda kaldı.. tebrikler cnm, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin minik kızınbiz de cumartesi gittik başka bi doktora, bacaklarımdaki uyuşmalar artmıştı iyice, bide kasıklarımda ağrılar oluyordu ara ara onun için gittim. uyuşmalar için normal dedi ama biraz erken başlamış sende dedi magnezyum verdi bakalım inşallah iyi gelir.. kasık ağrısı için bişey demedi idrar tahlili yaptırdı bol bol su iç dedi. oğlum da gayet iyi çok şükür. sağlığı da boyu da kilosu da gayet iyiymiş. hatta biraz önden gidiyor dedi. 175 gr olmuş tosbaa
Valla bize 13. haftada kız dedi diye doktor herkes hediyeler aldı, erkekse değişebilir kızsa değişmez dediler.
Ama ben yinede emin değilim ne kadar kızım kızım diye sevsem de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?