- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.041
günaydın kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür
işlerim yoğun olduğu için giremiyorum pek
artık cumartesileri çalışmıyorum ilk çalışmadığım cumarteside bu hafta sonu idi
kalktım güzelce kahvaltı yaptım süt aldım kaynattım yoğurt mayaladım
bebişimizin cicilerini kaldırdım arkadaşlarıma aldığım hediyeleri düzenledim fln
snra evi topladım sildim süpürdüm kombinin suyu bitti dolduramıom yani dolduruom sonra durduramıom evi su basıo
baya üşüdüm işler bitince anneme gittim
ertesi günde kayınvalideye kahvaltıya gittik sonra biraz bebe odası baktık :)
sonra eve geldim oturdum ohh dinlendim güzelce
Günaydın kızlar nasılsınız az önce gamze annenin yazısı gelmiş bana ağlamaktan gözlerim şişti Allahım yardım etsin çok zor durum inşallah Allahım ailesine bağışlar onu uygun ilik bulunurda( Hala ağlıyorum
günaydın arkadaşlar.. öncelikle cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.. geçmiş çok uzun olduğundan tam bakamadım hepsine sadece pınarali aklımda kaldı.. tebrikler cnm, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin minik kızınbiz de cumartesi gittik başka bi doktora, bacaklarımdaki uyuşmalar artmıştı iyice, bide kasıklarımda ağrılar oluyordu ara ara onun için gittim. uyuşmalar için normal dedi ama biraz erken başlamış sende dedi magnezyum verdi bakalım inşallah iyi gelir.. kasık ağrısı için bişey demedi idrar tahlili yaptırdı bol bol su iç dedi. oğlum da gayet iyi çok şükür. sağlığı da boyu da kilosu da gayet iyiymiş. hatta biraz önden gidiyor dedi. 175 gr olmuş tosbaa
günaydın canım dün biraz temizlik yaptım çok kaptırmışım kendimi kasıklarım ağrıyor biraz benim.sen nasılsın bebişin nasıl?
gunaydın annecıkler nasılsın bakalım..Bebişler nasıl kılo durumlarınız ve bebıslerımızın gelısmelerı nasıl bakalım
gunaydın annecıkler nasılsın bakalım..Bebişler nasıl kılo durumlarınız ve bebıslerımızın gelısmelerı nasıl bakalım
cnm dikkat et.hem dinlenip hem yavaş yavaş yapmak lazım uzun zamandır sadece tozu ben alıyorum evde silip süpürme eşime ait.
dün öğlen şekerleme yapıyordum.pıt pıt larıyla uyandım oğluşumun.elmadan sonra daha bir hareketleniyoruz sanki :))bütün bebişlerimize maşallah
gunaydn canım bende kızımda bugun cok ıyıym masallah sen naslsn
cnm dikkat et.hem dinlenip hem yavaş yavaş yapmak lazım uzun zamandır sadece tozu ben alıyorum evde silip süpürme eşime ait.
dün öğlen şekerleme yapıyordum.pıt pıt larıyla uyandım oğluşumun.elmadan sonra daha bir hareketleniyoruz sanki :))bütün bebişlerimize maşallah
gunaydn canım bende kızımda bugun cok ıyıym masallah sen naslsn
Canım dün akşam bende çok ağladım yazıyı okuyunca...
İnsanın çoçuğunu ardında bırakma ihtimali çok kötü..
Ben etrafım da A(+) kan gurubu olanları soruşturuyorum.
Umarım bulunur o ilik.
Ve o anne hiç ayrılmaz bebeğinden
cnm 20. haftadan itibaren giriliyo ben bu hafta yani tam 20. haftamda giricem bi yerde en uygun haftanın bu hafta olduğunu okumuştum. özel hastanelerde fiyatlar baya değişiyo benim hastanemde 200 istiyo mesela... daha pahalısını duymadım ama daha ucuzlarını duydum.renkli ultrasona kaçıncı haftada giricez ayrıcaaa ne kadar fiyat araştırması yaptınız mı ?
cok saol canım benım doktorumda renklıye gırıceksn ddı bana 1ay var daha amagünaydın millet...
pınar ve yadelnur kızlarınızı öğrenmişsiniz çook tebrik ederiz sizi oğlumla birlikte, karşı cins geliyo diye daha mutlu olduk
biz bu hafta içinde detaylı ultrasona giricez izmirin en iyi profuna gidelim dedik, en iyi usg makinesi onun muayenehanesinde diyo herkes, hatta diğer doktorlar bile 20. haftada ona gönderiyolar ama ultrason siyah-beyazmış!!!:26: bu işte bi yanlışlık mı var nedir? 4 boyutlu usg renksiz olabiliyo mu bilen var mı? ben pembe pembe renkli etli butlu görmek istiyorum kafam karıştı.
saol cnm ben de ıyım bebısımınde masallahı var bıraz kılo alımımız fazla
cnm 20. haftadan itibaren giriliyo ben bu hafta yani tam 20. haftamda giricem bi yerde en uygun haftanın bu hafta olduğunu okumuştum. özel hastanelerde fiyatlar baya değişiyo benim hastanemde 200 istiyo mesela... daha pahalısını duymadım ama daha ucuzlarını duydum.
gunaydn canım ben kendı adıma ıyıym sen naslsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?