2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız az önce gamze annenin yazısı gelmiş bana ağlamaktan gözlerim şişti Allahım yardım etsin çok zor durum inşallah Allahım ailesine bağışlar onu uygun ilik bulunurda ( Hala ağlıyorum

günaydın kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür
işlerim yoğun olduğu için giremiyorum pek

artık cumartesileri çalışmıyorum ilk çalışmadığım cumarteside bu hafta sonu idi
kalktım güzelce kahvaltı yaptım süt aldım kaynattım yoğurt mayaladım
bebişimizin cicilerini kaldırdım arkadaşlarıma aldığım hediyeleri düzenledim fln
snra evi topladım sildim süpürdüm kombinin suyu bitti dolduramıom yani dolduruom sonra durduramıom evi su basıo
baya üşüdüm işler bitince anneme gittim

ertesi günde kayınvalideye kahvaltıya gittik sonra biraz bebe odası baktık :)
sonra eve geldim oturdum ohh dinlendim güzelce

Günaydın herkese
Mutlu haftalar...
Nasılmış anneler ve melekleri.
Yarın 2 de randevumuz var ..
Büyük ihtimal kız demişti doktorumuz..
Yarın keşinleşecek inşallah..
Çok heyacanlıyım :18:

maşallah canım gezmiş senin paşa insan hafta sonu kahvaltısını özlüyor valla

Canım dün akşam bende çok ağladım yazıyı okuyunca...
İnsanın çoçuğunu ardında bırakma ihtimali çok kötü..
Ben etrafım da A(+) kan gurubu olanları soruşturuyorum.
Umarım bulunur o ilik.
Ve o anne hiç ayrılmaz bebeğinden

Günaydın herkese

bizimde şubat 15 de olan randevumuz 14 üne alındı yarın miniğimizi görücez
bakalım %90 denen bebek erkek olarak duruyomu

sizler nasılsınız

orjinalorjinal hemen gelde merak etmeyelim daha fazla cinsiyetii

gunaydn canım evet ogrendk sonunda cok saol canım benımkıde 3gun one gecmş 216 grm olmus

günaydın canım dün biraz temizlik yaptım çok kaptırmışım kendimi kasıklarım ağrıyor biraz benim.sen nasılsın bebişin nasıl?

cnm dikkat et.hem dinlenip hem yavaş yavaş yapmak lazım uzun zamandır sadece tozu ben alıyorum evde silip süpürme eşime ait.
dün öğlen şekerleme yapıyordum.pıt pıt larıyla uyandım oğluşumun.elmadan sonra daha bir hareketleniyoruz sanki :))bütün bebişlerimize maşallah

günaydın millet...
pınar ve yadelnur kızlarınızı öğrenmişsiniz çook tebrik ederiz sizi oğlumla birlikte, karşı cins geliyo diye daha mutlu olduk
biz bu hafta içinde detaylı ultrasona giricez izmirin en iyi profuna gidelim dedik, en iyi usg makinesi onun muayenehanesinde diyo herkes, hatta diğer doktorlar bile 20. haftada ona gönderiyolar ama ultrason siyah-beyazmış!!!:26: bu işte bi yanlışlık mı var nedir? 4 boyutlu usg renksiz olabiliyo mu bilen var mı? ben pembe pembe renkli etli butlu görmek istiyorum kafam karıştı.

gunaydın annecıkler nasılsın bakalım..Bebişler nasıl kılo durumlarınız ve bebıslerımızın gelısmelerı nasıl bakalım

iyiyiz çok saol sizler iyisiniz inşallah

ben hala hissetmiyorum yaaaa

gunaydn canım bende kızımda bugun cok ıyıym masallah sen naslsn

aynen canım bızde temzlık knusnda paylasıyoruz:) elma benımde dıkkatmı cektı daha hareketlı oluyo

Evet canım çok zor bi durum Allahım ailesine bağışlasın çok üzüldüm çok benimde eşiminde kanı 0+ uymuyoruz (

renkli ultrasona kaçıncı haftada giricez ayrıcaaa ne kadar fiyat araştırması yaptınız mı ?
cnm 20. haftadan itibaren giriliyo ben bu hafta yani tam 20. haftamda giricem bi yerde en uygun haftanın bu hafta olduğunu okumuştum. özel hastanelerde fiyatlar baya değişiyo benim hastanemde 200 istiyo mesela... daha pahalısını duymadım ama daha ucuzlarını duydum.

cok saol canım benım doktorumda renklıye gırıceksn ddı bana 1ay var daha ama
saol cnm ben de ıyım bebısımınde masallahı var bıraz kılo alımımız fazla

benım kılomda sorun yokmus sadece 1kılo almsm:)

canım benim hastanemde 220 tl istedi 20.haftalarda yapılıyor benim bildiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…