- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.061
cnm 20. Haftadan itibaren giriliyo ben bu hafta yani tam 20. Haftamda giricem bi yerde en uygun haftanın bu hafta olduğunu okumuştum. özel hastanelerde fiyatlar baya değişiyo benim hastanemde 200 istiyo mesela... Daha pahalısını duymadım ama daha ucuzlarını duydum.
renkli ultrasona kaçıncı haftada giricez ayrıcaaa ne kadar fiyat araştırması yaptınız mı ?
cnm ben 19. Haftada gireceğim sanırım daha randevusunu almadım ama bursada gittiğim hastane 175 dedi, istediğim günde yer yoktu randevu alamadım. Balıkesirde haftasonu gittiğim dr. O neymiş dedi baktıkya heryerine işte daha ne ayrıntısı istiyon dedi bi de azarladı üstüneGıcığım böyle doktorlara. Benim merak ettiğim bu ayrıntılı ultrason denilen şeye herkes girmiyor mu?? Bildiğim kadarıyla herkes 20. Hafta civarında giriyor, ve hamilelikte rutin olarak geçiyor bu işlem herkese yapılıyor yani.. Bu adam öyle deyince şaşırdım.. özellikle [sıze=3]bursa ve balıkesirdeki arkadaşlara sesleniyorum[/sıze].. Ayrıntılı ultrason işini nerede yaptıracaklar acaba??
bursanın hangi ilçesindesin cnm sen
Evet canım çok zor bi durum Allahım ailesine bağışlasın çok üzüldüm çok benimde eşiminde kanı 0+ uymuyoruz(
cnm ben balıkesirdeyim ama burada kadın doğum doktorları çok sıkıntılı. Içimi rahat ettirecek güven veren birini bulamadığımdan bursaya jimere gidiyorum erdoğan beye. çok memnunum. Sen de bursada mısın??
Günaydın kızlar nasılsınız az önce gamze annenin yazısı gelmiş bana ağlamaktan gözlerim şişti Allahım yardım etsin çok zor durum inşallah Allahım ailesine bağışlar onu uygun ilik bulunurda( Hala ağlıyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel anne adayları ve minik bebişlerii nasılsınız biz iyiyiz oğlumla :) sanırım dün bi kıpırtı hissettim ama yine emin olamadımm.yaa bi ben mi anlayamıyorum bebişim mi bağırsaklarım mı die
ben izmirde yaşıyorum ama balıkesirliyim bi keresinde ordayken alaaddin kaçar'a muayene olmuştum kalp atışını ilk gördüğüm haftaydı... adam zaten baya ünlü balıkesirde ben ilgisinden çok memnun kalmıştım orda olsam kesinlikle ona giderdim.cnm ben 19. haftada gireceğim sanırım daha randevusunu almadım ama bursada gittiğim hastane 175 dedi, istediğim günde yer yoktu randevu alamadım. balıkesirde haftasonu gittiğim dr. o neymiş dedi baktıkya heryerine işte daha ne ayrıntısı istiyon dedi bi de azarladı üstünegıcığım böyle doktorlara. benim merak ettiğim bu ayrıntılı ultrason denilen şeye herkes girmiyor mu?? bildiğim kadarıyla herkes 20. hafta civarında giriyor, ve hamilelikte rutin olarak geçiyor bu işlem herkese yapılıyor yani.. bu adam öyle deyince şaşırdım.. özellikle bursa ve balıkesirdeki arkadaşlara sesleniyorum.. ayrıntılı ultrason işini nerede yaptıracaklar acaba??
çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?