2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

renkli ultrasona kaçıncı haftada giricez ayrıcaaa ne kadar fiyat araştırması yaptınız mı ?

cnm ben 19. haftada gireceğim sanırım daha randevusunu almadım ama bursada gittiğim hastane 175 dedi, istediğim günde yer yoktu randevu alamadım. balıkesirde haftasonu gittiğim dr. o neymiş dedi baktıkya heryerine işte daha ne ayrıntısı istiyon dedi bi de azarladı üstüne gıcığım böyle doktorlara. benim merak ettiğim bu ayrıntılı ultrason denilen şeye herkes girmiyor mu?? bildiğim kadarıyla herkes 20. hafta civarında giriyor, ve hamilelikte rutin olarak geçiyor bu işlem herkese yapılıyor yani.. bu adam öyle deyince şaşırdım.. özellikle bursa ve balıkesirdeki arkadaşlara sesleniyorum.. ayrıntılı ultrason işini nerede yaptıracaklar acaba??

bursanın hangi ilçesindesin cnm sen

sorma ben de heder oldum bu sabah okudum mailimi. Allah yardımcıları olsun inşallah

çok güzel

kızlar ya turkıyede fiyatlar ne kadar uygunmus oyle ya ben ikili testi 250 tl ye yaptırmıstım kıbrısta detaylıya allah bılır ne kadar verıcem 2 hafta sonra

Son düzenleme:
Kızlarrr bi koşu sağlık ocağına gidip kızımın kalp atışını dinledim de geliverdim
Haftasonu kızıma zara dan 1 yaş montu, bitane 6-12 yaş yün eldiveni,6-7 tane badyler aldım badyler 5,95TL eldiven de aynı fiyat mont da 39 du sanırım hem çok kaliteliler hemde çok güzeller indirim bitmeden bakın isterseniz. fotolarınıda cicişler topiğine eklerim en kısa zamanda...

Bu arada anadolu yakasında ki anneler nerede doğum yapacaksınız???? Benim doktorum acıbadem de ama orada doğum çok pahalı...
Napıcam bilemedimmmm

Kızlar günaydınnnn... İyi haftalar olsun hepimize. Size bakmak için açtım sabah ama Gamze'nin yazısını okuyunca bittim resmen. O bankayla aram 3 dk... İnsan burnunun dibindeki acıdan bir haber. Araştırdım hamilelerden alınmıyormuş. Kahroldum. Hepimiz dua edelim.Hamilelerin duası daha çabuk kabul olur derler ya... Allah dünyalar tatlısı Atakan bebeği annesiz bırakmasın. Susamıyorum ağlamaktan içim şişti. Halimize hamdolsun. Allahım dert verip derman aratmasın hiç kimseye...Bizim dr.umuz da çarşamba yada perşembe gelin demişti ayrıntılı ultrason için sanırım SAT'a göre 18+3 ama ultrason ölçümlerine göre 2 hafta önde bilmiyorum yani. Bir dr.uma göre 15 Temmuz diğerine göre 4 Temmuz doğumum. Benim de bir druma 175 Tl dedi.Diğerine gideceğim Çarşamba bakalım ne diyecek.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel anne adayları ve minik bebişlerii nasılsınız biz iyiyiz oğlumla :) sanırım dün bi kıpırtı hissettim ama yine emin olamadımm.yaa bi ben mi anlayamıyorum bebişim mi bağırsaklarım mı die

Gunaydin ... Ben ve oglusumda iyiyiz bende hala hissedemedim ilk olmasinin dezavantaji bende ayiramayanlardanim sanirim

ben izmirde yaşıyorum ama balıkesirliyim bi keresinde ordayken alaaddin kaçar'a muayene olmuştum kalp atışını ilk gördüğüm haftaydı... adam zaten baya ünlü balıkesirde ben ilgisinden çok memnun kalmıştım orda olsam kesinlikle ona giderdim.
çok güzelee eskidenmiş o at suçu kadına yaşasın okumuş kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…