- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
- 98
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.081
Gunaydin ... Ben ve oglusumda iyiyiz bende hala hissedemedim ilk olmasinin dezavantajibende ayiramayanlardanim sanirim
Gunaydin ... Ben ve oglusumda iyiyiz bende hala hissedemedim ilk olmasinin dezavantajibende ayiramayanlardanim sanirim
Kızlarrr bi koşu sağlık ocağına gidip kızımın kalp atışını dinledim de geliverdim
Haftasonu kızıma zara dan 1 yaş montu, bitane 6-12 yaş yün eldiveni,6-7 tane badyler aldım badyler 5,95TL eldiven de aynı fiyat mont da 39 du sanırım hem çok kaliteliler hemde çok güzeller indirim bitmeden bakın isterseniz. fotolarınıda cicişler topiğine eklerim en kısa zamanda...
Bu arada anadolu yakasında ki anneler nerede doğum yapacaksınız???? Benim doktorum acıbadem de ama orada doğum çok pahalı...
Napıcam bilemedimmmm
BiZde bugun oglusumla ilk asimizi vurulcaz .....
cnm dorukta ii bi hastane
ben izmirde yaşıyorum ama balıkesirliyim bi keresinde ordayken alaaddin kaçar'a muayene olmuştum kalp atışını ilk gördüğüm haftaydı... adam zaten baya ünlü balıkesirde ben ilgisinden çok memnun kalmıştım orda olsam kesinlikle ona giderdim.
çok güzelee eskidenmiş o at suçu kadına yaşasın okumuş kadınlar
Ben de bugün gittim çarşamba günü gel aşını vuralım dediler ama biz bu hafta kayınvaldeme gideceğimiz için haftaya gelsem olur mu dedim tamam dediler yani haftaya kaldı bnm aşı
Bankem bacıım daha önce de sormuşştum ama görmedin sanıırıım sen çok mu esmersin canıım? avatarıın kara kıız bebişşinin tickerıı kara kıız
kızlar bısey danısmak ıstıyorum sıze ben bı arastırmaya gırdım yardım edersenız sevınırım.Bu ozel hastanelerle ılgı.SGK genel musavırı alı tezelı sureklı takıp edıyorum.Ondan ogrendıgıme gore bu testlere falan odedıgımız paraların hepsı yasa dısıymıs bunun arastırmasına gırdım bugun butun gun bununla ılgılenıcem.Sımdıye kadar assagı yukarı 300 lıraya yakın para harcadım ama hamılelere muayene ucretıde dahıl olmak uzere devlet para talep etmıyormus bılgısı olanlar varmı??
eheheh anladıım canıımyok aslında çok esmer değilim hiç de dikkat etmemiştim ikisininde esmer olduğuna..Demek ki ben esmerleri seviyomuşummmmm
evet canım ya sanırım öyle gerçektende biz kuvvetli bi tepik alana kadar emin olamayacağız o zamann :) sağlıklı olsunlarda napalım bekleriz oğluşlarımızın tepiklerini :)
canım ya farkedersın inan bende basta anlayamayacagımı dusunurdum ama ınan farklı oluyoo ben ıste oturuyodum ılk sezdıgımde ıs yapıyodum anıen karnımda pat dıye bırsey hıssetım bır yerımden zıpladım sonra bır ıkı kez tekrarladı ayy boyle kelebek ucusuyo sankı karnında oyle bir his. yakında sende hissedersin merak etme :)
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrr maşallahhhh keyifler yerindeeee
biz bugün biraz geç kalktık kızımla ama kalkar kalkmaz yemek yedik duramadık acıkmışızdoktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahhhh
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrr maşallahhhh keyifler yerindeeee
biz bugün biraz geç kalktık kızımla ama kalkar kalkmaz yemek yedik duramadık acıkmışızdoktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahhhh
kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmmEki Görüntüle 345840
kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmmEki Görüntüle 345840
kızlar sızınde tansıyonunuz düşüyomu sureklı ?? yanı normaldede tansıyonu dusen bırıyım ama cok sıklastı gercı normalmıs dusmesı ama banyoya falan evde bırı olmadıgında kesınlıkle gıremıyorum ozellıkle banyo sonrası dustugunu farkettım.
maşşalah göbişine canım :) ay kızlar bende koymak ıstıyorum ama okadar kucuk kısızınkılerın yanında komık durur dıye koymuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?