2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin ... Ben ve oglusumda iyiyiz bende hala hissedemedim ilk olmasinin dezavantaji bende ayiramayanlardanim sanirim

evet canım ya sanırım öyle gerçektende biz kuvvetli bi tepik alana kadar emin olamayacağız o zamann :) sağlıklı olsunlarda napalım bekleriz oğluşlarımızın tepiklerini :)

Gunaydin ... Ben ve oglusumda iyiyiz bende hala hissedemedim ilk olmasinin dezavantaji bende ayiramayanlardanim sanirim

canım ya farkedersın inan bende basta anlayamayacagımı dusunurdum ama ınan farklı oluyoo ben ıste oturuyodum ılk sezdıgımde ıs yapıyodum anıen karnımda pat dıye bırsey hıssetım bır yerımden zıpladım sonra bır ıkı kez tekrarladı ayy boyle kelebek ucusuyo sankı karnında oyle bir his. yakında sende hissedersin merak etme :)

oh oh hayırlı olsun canım iyi günlerde giysin inşallah

hülyaaaa
göbüşünü çok sevdim canım sen de pek tatlısın maşallah

cnm dorukta ii bi hastane

o da merkezdemi ? bi de onu araştırayım bakalım. orda ucuzsa orada yaptırırım..

cnm doğru diyorsun, bu şekilde ün yapmış ve çok ilgili olan bi kaç dr var blksrde ama onların sorunu şu: normalde devlet hastanesinin doktorları oldukları için her bir tahlilde ıvır zıvırda devlet hastanesine gönderiyolar, herşeyin orada bakılıyor, sadece dr. değerlendirmesini özelde yapıyor. bu da bana uymuyor merkezde yaşamadığım için hafta içi izin almam problem oluyor. bana haftSONU gidip her işimi halledebileceğim bi yer lazım. o yüzden sıkıntı yaşıyorum. bir de bu tam gün yasası çıktıya doktorlara, o zaman blksrdeki doktorların özel muayenehaneleri kapandı hep..

Son düzenleme:
Ben de bugün gittim çarşamba günü gel aşını vuralım dediler ama biz bu hafta kayınvaldeme gideceğimiz için haftaya gelsem olur mu dedim tamam dediler yani haftaya kaldı bnm aşı

Bankem bacıım daha önce de sormuşştum ama görmedin sanıırıım sen çok mu esmersin canıım? avatarıın kara kıız bebişşinin tickerıı kara kıız

kızlar bısey danısmak ıstıyorum sıze ben bı arastırmaya gırdım yardım edersenız sevınırım.Bu ozel hastanelerle ılgı.SGK genel musavırı alı tezelı sureklı takıp edıyorum.Ondan ogrendıgıme gore bu testlere falan odedıgımız paraların hepsı yasa dısıymıs bunun arastırmasına gırdım bugun butun gun bununla ılgılenıcem.Sımdıye kadar assagı yukarı 300 lıraya yakın para harcadım ama hamılelere muayene ucretıde dahıl olmak uzere devlet para talep etmıyormus bılgısı olanlar varmı??

Bankem bacıım daha önce de sormuşştum ama görmedin sanıırıım sen çok mu esmersin canıım? avatarıın kara kıız bebişşinin tickerıı kara kıız

yok aslında çok esmer değilim hiç de dikkat etmemiştim ikisininde esmer olduğuna..Demek ki ben esmerleri seviyomuşummmmm

vall canım bende merak ediyorum bu işin aslı nedir diye.bende özel hastaneye gidenlerdenim ve doktorum 2 liyi ve 3 lüyü istediğindede devlet ödemio deyip ücret ödedim.tabi bunun yanısıra muayene ücreti ödüyorum.aslında düşünce doğru hepimizden farklı fiyatlar alınıyor bu testler için.hepsindede aynı şeylere bakılıyor.bizi dolandırıyorla mı nedir bilemiyorumm

canıım önceki sayfalarda bununla igili paylaşşıımlar geçiyor yanıılmııyorsan flamekis arkadaşşıımıız uzunca bir alııntıı yapmıışştıı oraya bakabilirsin

yok aslında çok esmer değilim hiç de dikkat etmemiştim ikisininde esmer olduğuna..Demek ki ben esmerleri seviyomuşummmmm
eheheh anladıım canıım

evet canım ya sanırım öyle gerçektende biz kuvvetli bi tepik alana kadar emin olamayacağız o zamann :) sağlıklı olsunlarda napalım bekleriz oğluşlarımızın tepiklerini :)

Dedigin gibi kuvvetli bi tekme olmadikca hissettim diyemiyecem galiba

insallah canim ya hergun kendimi dinliom sadece arada sanki icerden karnimi inceden bukuluomus gibi hissediom oda tekme degildir herhalde

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrr maşallahhhh keyifler yerindeeee

biz bugün biraz geç kalktık kızımla ama kalkar kalkmaz yemek yedik duramadık acıkmışız doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahhhh

Tunaydin canim İnsallah guzel haberlerle gelirsin ins ....

tünaydın canımmm. afiyet olsun :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz bizede güzel haberler verirsin canım

kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmm

Son düzenleme:
kızlar sızınde tansıyonunuz düşüyomu sureklı ?? yanı normaldede tansıyonu dusen bırıyım ama cok sıklastı gercı normalmıs dusmesı ama banyoya falan evde bırı olmadıgında kesınlıkle gıremıyorum ozellıkle banyo sonrası dustugunu farkettım.

hoşşgeldiniiiizz
kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmmEki Görüntüle 345840

ay çok tatlıı göbüşş hemen yazayıım sana linki ekle oraya da

canıım normalde hamilelerin tansiyonu zaten düşşüyor damarlar genişşlediğği için bu konuda çok sııcak suyla banyo yapmamaya özen gösterirsen iyi olur. Ilıık suyla yııkan. sııcak damarlarıı daha da genişşlettiğği için tansiyon hepten düşşebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…