- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
- 98
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.101
kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmmEki Görüntüle 345840
kızlar sızınde tansıyonunuz düşüyomu sureklı ?? yanı normaldede tansıyonu dusen bırıyım ama cok sıklastı gercı normalmıs dusmesı ama banyoya falan evde bırı olmadıgında kesınlıkle gıremıyorum ozellıkle banyo sonrası dustugunu farkettım.
Bende fazla büyük komik durur diye koymak istemiyordumm canımmmm
Tunaydin canim İnsallah guzel haberlerle gelirsin ins ....
tünaydın canımmm. afiyet olsun :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz bizede güzel haberler verirsin canım
pardon kızlar yanlış anlaşılma olmuşş ben doktora gitmicem orjinalmorjinal arkadaş gidecek biri dhaa ben onlara dedim iyi haberlerle gelin diyee ben haftaya p.tesi gidecem inşallahh
bu doktor özel muayenehanesini kapatmadı devletten ayrıldı zaten muayenehanesi müşteriden yıkılıyo:) hiç ihtiyacı yok devlete... tek dezavantajı o, 50 milyon muayene ücreti aldığı için her kesimden hasta ona geliyo. sevgi hastanesiyle 6eylülde tahlilleri ve doğumları yaptırıyo diye biliyorum.o da merkezdemi ? bi de onu araştırayım bakalım. orda ucuzsa orada yaptırırım..
cnm doğru diyorsun, bu şekilde ün yapmış ve çok ilgili olan bi kaç dr var blksrde ama onların sorunu şu: normalde devlet hastanesinin doktorları oldukları için her bir tahlilde ıvır zıvırda devlet hastanesine gönderiyolar, herşeyin orada bakılıyor, sadece dr. değerlendirmesini özelde yapıyor. bu da bana uymuyor merkezde yaşamadığım için hafta içi izin almam problem oluyor. bana haftSONU gidip her işimi halledebileceğim bi yer lazım. o yüzden sıkıntı yaşıyorum. bir de bu tam gün yasası çıktıya doktorlara, o zaman blksrdeki doktorların özel muayenehaneleri kapandı hep..
:) bence cok guzel duruyo göbişin :)
ay canım maşallah göbişiniede bebişinede :)
canımm ewet olabiliyormuş senin dediğin gibi duş sonrası dahada fazla olma ihtimali varmış ılık suyla yıkan canım sıcaklıkta çok etkiliyor tansiyonu.bende uzun yıllar düşük tansiyon problemi yaşayanlardanım çünküü. bide tansiyonun düşmesede girme yalnızken duşa tehlikeli Allah korusun senide bebişinidebende tek başımayken girmiyorum.zaten eşim tarafındanda bu konuda yasaklıyım
kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmmEki Görüntüle 345840
kızlar sızınde tansıyonunuz düşüyomu sureklı ?? yanı normaldede tansıyonu dusen bırıyım ama cok sıklastı gercı normalmıs dusmesı ama banyoya falan evde bırı olmadıgında kesınlıkle gıremıyorum ozellıkle banyo sonrası dustugunu farkettım.
hoşşgeldiniiiizz
gidenler hayırlı haberlerle gleir inş. o zaman canım sende gittiginde hayırlı haberlerle gel inş
Maşallah canımkızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmmEki Görüntüle 345840
kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmm
Eki Görüntüle 345840
selam kızlarr nasılsınızz bakalımm.. biraz geç kalkktıkkk gecede geç yatıncaa insan kalkamıyooo kahvaltımızı yaptıkk sütümüzü kaynattık mutfağı topladıkk hemen koşa koşaa oğlumun arkadaşlarınınn annelerine geldikkk ..demekkki sadece ben değilmişim banyo yaparken yorulann gülmeyin ama tabure aldırdım eşimee oturuyorum artıkkk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?