2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmmEki Görüntüle 345840

ay canım maşallah göbişiniede bebişinede :)

canımm ewet olabiliyormuş senin dediğin gibi duş sonrası dahada fazla olma ihtimali varmış ılık suyla yıkan canım sıcaklıkta çok etkiliyor tansiyonu.bende uzun yıllar düşük tansiyon problemi yaşayanlardanım çünküü. bide tansiyonun düşmesede girme yalnızken duşa tehlikeli Allah korusun senide bebişinide bende tek başımayken girmiyorum.zaten eşim tarafındanda bu konuda yasaklıyım

Tunaydin canim İnsallah guzel haberlerle gelirsin ins ....

tünaydın canımmm. afiyet olsun :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz bizede güzel haberler verirsin canım

pardon kızlar yanlış anlaşılma olmuşş ben doktora gitmicem orjinalmorjinal arkadaş gidecek biri dhaa ben onlara dedim iyi haberlerle gelin diyee ben haftaya p.tesi gidecem inşallahh

pardon kızlar yanlış anlaşılma olmuşş ben doktora gitmicem orjinalmorjinal arkadaş gidecek biri dhaa ben onlara dedim iyi haberlerle gelin diyee ben haftaya p.tesi gidecem inşallahh

gidenler hayırlı haberlerle gleir inş. o zaman canım sende gittiginde hayırlı haberlerle gel inş

bu doktor özel muayenehanesini kapatmadı devletten ayrıldı zaten muayenehanesi müşteriden yıkılıyo:) hiç ihtiyacı yok devlete... tek dezavantajı o, 50 milyon muayene ücreti aldığı için her kesimden hasta ona geliyo. sevgi hastanesiyle 6eylülde tahlilleri ve doğumları yaptırıyo diye biliyorum.

:) bence cok guzel duruyo göbişin :)

canımmm çok teşekkür ederim eminimm senin göbişin de çok tatlıdır

canımmm çok teşeşşür ederiizz....

kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmmEki Görüntüle 345840

ay çok tatlı canım seninkide maşallah

hapşucum benimde banyodan sonra özelllikle düşüyoo tansiyonum banyo yaparken de çok yoruluyorum ayırca

hoşşgeldiniiiizz

hoşbuldukkk canımmm göbüşüm ve benim için söylediklerine bie kez daha teşekkürlerrr

gidenler hayırlı haberlerle gleir inş. o zaman canım sende gittiginde hayırlı haberlerle gel inş

aminn canım inşallahh

Canım benim de tansiyonum sürekli düşüyor..
Hemen bir tane tuzlu salatalık yiyorum..

Maşallah canım

Cumartesi akşamı bir sitede Liarac kremin 3 tanesi 112 liraydı.
Paket olarak yapmışlar
3 tane sipariş vereceğimi 6 tane sipariş verdim :26:
Bekliyorum bakalım.
Umarım faydasını görürüm
Site ismi soran olursa özelden mesaj atarım.
Link vermek yasak sanırım

Son düzenleme:
merhaba kızlar. ben de hala öğrenemedim cinsiyeti. benimki kocaman oldu bir de. cumartesi gittim, doktoru da sinir etti, beni de ama hiç tınlamadı valla:) her önüne gelen soruyo cevap veremiyorum. cuma günü renkli ultrasona giricam bakalım belki orda görürüz.

selam kızlarr nasılsınızz bakalımm.. biraz geç kalkktıkkk gecede geç yatıncaa insan kalkamıyooo kahvaltımızı yaptıkk sütümüzü kaynattık mutfağı topladıkk hemen koşa koşaa oğlumun arkadaşlarınınn annelerine geldikkk ..demekkki sadece ben değilmişim banyo yaparken yorulann gülmeyin ama tabure aldırdım eşimee oturuyorum artıkkk .

kıızlar ilk etapta bir tane manuel göğğüs pompam bulunsun istiyordum araşştıırıınca en çok önerilen markanıın lansihoh olduğğunu gördüm manuelde. Ondan alacağğıım bebedorun bütün modelleri kıısa süre içinde arııza yapııyormuşş bilginiz olsun

kızlar göbüş topiğinin linki neydi kiii kocamaaaaaannn göbüşümün resmini çektim de paylaşmak istediiiimmm
Eki Görüntüle 345840

Masaallah masallahhh

Bu aylarda tansiyon dusmesi normalmis bendede oluyo canm ben hamile kaldigimdan beri esimsiz banyoya girmiom nolur nolmaz kayip duserim diye

Banyonun kapısını açık bırakıyorum bende..
Nefesim daralıyor..

arkadaşlar bana %90 kız ama ayrıntılı ultrasonda daha da netleşir dedi. aranızda hiç böyle olup da ayrıntılıda cinsiyeti farklı çıkan oldu mu. 16haftalıkken gitmiştim. şimdi 17+2yim. 20nci haftada ayrıntılıya gitcez nasipse.

Herkese Selamlar..

2 gün geçmiş ihmal edilirmi?Mümkün değil oku oku bitmiyor geçmiş.
Atlamış olduğum güzel haberler veren anneler varsa şimdiden kusuruma bakmasınlar.

Ankara Temmuz Annelerine bir duyuru:

Güven Hastanesinde Hamile Eğitim seminerleri başlıyor.

Tarih:
Mart ayı boyunca her cumartesi(3 Mart Başlangıç)
Saat:12:00-14:00
Giriş:Ücretsiz

slm kızlar...

son günlerde pek yazamadım ama ara ara okuyordum...
bizimde cuma akşamı kontrolümüz vardı.. 3 gün önden gidiyor kızım... 296 gr 17 cm olmuş.. gayet sağlıklı gördü doktorumuz... detaylı içinde 22. hafta dedi.. biraz daha bekliycez yani.. bende toplamda 2 kg almışım....

bu arada bu haberlerde çıkan hamilelerle ilgili konuya denk geldim ve baştan sona dinledim ben... hamilelerin bütün muayene ve tahlil ücretlerini devlet karşılıyormuş ve özel diye bir ayrım yokmuş... istediği yerde yaptırabilirmiş..böyle bir yasa varmış... ancak sosyal sigortalar mevzuatında bir açıklık varmış ve özeller bundan faydalanıyormuş.. diğer arkadaşlarında dediği gibi gitiğini yerden yapılan işlemin detaylı faturasını alıp sgk ya başvurduğunuzda hem ücretinizi geri alıyorsunuz, hemde özel hastane 6000 tl ceza ödemek zoruna kalıyor...
bu haberden sonra gittk zaten doktorumuza... kasada işlem yaparken bu haberi duyduğumu söyedim.. kendilerinin bundan haberdar olmadığını, yasaya aykırı birşeyde yapmadıkalrını söylediler... bende kendilerine şunu söyledim.. nhayetinde bunu duyan sadece ben değilim.. evt ben şiakyet etmem ama muhakkak biri şikayet edecektir.. bilginiz olsun dedim:)

bankemcim... ne güzel göbüşün.. maşallah...

cinsiyet öğrenen arkadaşlar, gözünüz aydınn..

kızlar ben sıkayetımı verdım alo 170 e bu alınan ucretlerın hıcbırı yasal dıılmıs sadce 12 lıra alabılıyorlarmıs devlet ultroson ucretlerını falan oduyormus zaten hastaneye haberınız olsun ben bıdaha para falan vermem ayrıca odıdeıgım butun paralarıda catır catır alıcam devlet uclu testı falanda karsılıomus haberınız olsun.. benden soylemesı..

Babasının aşkı, annesinin kopyası bir KIZ geliyor:)
%100 kız olduğunu öğrendik ve inanılmaz mutluyum.
Rabbim dileyen herkese gönlünden geçen, hayırlısını versin inşallah...

Bebişimizin göbişi çıkmış doktorumuz iyi beslenmiş dedi:)
200 gram ve 17 cm.
Normalde sat'a göre 17+1 fakat ultrasona göre 17+6 çıktık:)
Sadece boyu 16+5 gözüküyor, sanırım bana benzeyecek prensesim:)
Ben 163cm boyundayım:)

Ne kadar tatlıydı size anlatamam zıplıyor, elini kaldırıyor, ayağını kaldırıyor.Yüzü gözü iyice belirlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…