2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah..
Gözün aydın annesi..Gerçekten bu sene kız bebek senesi..

Özel hastanelerde neler ücretlidir? / Genel / Önemli Bilgiler / Doktorum.kanald.com.tr

kızlar bı vıdeoya bır bakın ultroson ıcın falan para alınmısyormus ben bu ısın pesıne fena dustumm

merhaba bu işin bende peşine düştüm hastaneye bi giriyoruz o tahlil bu tahlil çok para ödüyorz ben önümzdeki hafta 21. haftamda ayrıntılı ultrasona gidicem ve bu öğrendiklerimi uygulıycAM ayrıntılı fatura alıcam gerekrse 177 iyi arıycam :))) devlet onlara zaten geri ödüyomuş haksız kazanç oluyo :S biz farkında olmadan hastaneye bağış yapıyomuşz haberimz yokmuş :)))

aa çok sağğol canıım gidelim mutlakaa sen gidecek misin? Ben giderim napar eder tanıışşıırıız orda

Canım nasılsın, akşam üstü telefonlaşalım özleeim seni Ayça'ya da selamlar.
Eki Görüntüle 345903

Tam o günde,akraba günü bende..:26:
Birine devredersem çok gelmek istiyorum canım.

Canım maşallah
Bizimde yarın kontrolümüz var
Çok merak ediyorum.
Zaman çabucak geçse ve yarın olsa..

canımm çok sevindim Allah nazardan korusun ikinizide

nursenaa ben alo 170 ı aradım ve forum doldurdum bu ucretler yasa dısıymıs yaa resmen enayı yerıne koyuyolar bızı.Bızım forumda da masallah mkımsenın ılgılendıgı yok valla testlerı ultrosanları herseyı devlet karsılıyormus zaten ek ucret olamazlarmıs saka gıbı..

maşallahhhhhhhhhhh canımmmm hadii gözünaydınnnn

Allahım hepimize çok rahat bir hamilelik dönemi ve bir avazda
yavrularımızı kucaklarımıza alabileceğimiz doğum nasip etsin inşallah...

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verir, vermiştir...

Bir alışveriş sitesinde para
puanım vardı.
Bugün son günüydü.
Bebişim için bir şeyler baktım ama yoktu.
Bende kendime loğusa pijaması aldım..
Bakalım beğenecek misiniz

170 mi 177 mi ? evet resmen şaka gibi ben neden ödemem gerekmeyen bi ücreti ödeyeyimki bide her gitmemzde bişey çıkartıyolar idrar tahlili takibi falan benm böyle bi hakkım varsa hakkımı ararım tabiki. bende 20. haftamı bitiricem çarşamba günü detaylı ultrason içn gidicem o zaman detaylı fatura fln ne gerekiyosa yapıcam :))

canım gözün aydın bu sene kız senesi bende çarş gidicem bakalım erkek demişti kesinleşicek

bende dün limangodan emzirme yastığı chicho nun şampuanını bide ateş düşüren bant çıkmış onu aldım bakalım nasıl çıkıcak

canımmm bebişine maşallahhh

cnmm senin bebişe de maşşallah

Masaallah masallahhh

Bu aylarda tansiyon dusmesi normalmis bendede oluyo canm ben hamile kaldigimdan beri esimsiz banyoya girmiom nolur nolmaz kayip duserim diye

teşekkürler

bende dün limangodan emzirme yastığı chicho nun şampuanını bide ateş düşüren bant çıkmış onu aldım bakalım nasıl çıkıcak

Emzirme yastığı bende almak istiyorum.
Birde şu yan yatırma yastağı var
İyi günlerde kullan canım aldıklarını
kupas çok güzelmiş güle güle giy
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…