- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.141
170 mi 177 mi ? evet resmen şaka gibi ben neden ödemem gerekmeyen bi ücreti ödeyeyimki bide her gitmemzde bişey çıkartıyolar idrar tahlili takibi falan benm böyle bi hakkım varsa hakkımı ararım tabiki. bende 20. haftamı bitiricem çarşamba günü detaylı ultrason içn gidicem o zaman detaylı fatura fln ne gerekiyosa yapıcam :))
Emzirme yastığı bende almak istiyorum.
Birde şu yan yatırma yastağı var
İyi günlerde kullan canım aldıklarını
Teşekkürler
canım gozun aydn masallah prensesıneBabasının aşkı, annesinin kopyası bir KIZ geliyor:)
%100 kız olduğunu öğrendik ve inanılmaz mutluyum.
Rabbim dileyen herkese gönlünden geçen, hayırlısını versin inşallah...
Bebişimizin göbişi çıkmış doktorumuz iyi beslenmiş dedi:)
200 gram ve 17 cm.
Normalde sat'a göre 17+1 fakat ultrasona göre 17+6 çıktık:)
Sadece boyu 16+5 gözüküyor, sanırım bana benzeyecek prensesim:)
Ben 163cm boyundayım:)
Ne kadar tatlıydı size anlatamam zıplıyor, elini kaldırıyor, ayağını kaldırıyor.Yüzü gözü iyice belirlenmiş
nursenaa ben alo 170 ı aradım ve forum doldurdum bu ucretler yasa dısıymıs yaa resmen enayı yerıne koyuyolar bızı.Bızım forumda da masallah mkımsenın ılgılendıgı yok valla testlerı ultrosanları herseyı devlet karsılıyormus zaten ek ucret olamazlarmıs saka gıbı..
merhaba herkese
1 haftadır uzak kaldım buradan izindeydim memleketimdeydim , bitirdim izni başladım yine mesaiye...
ama hepsinden güzel olan samsunda muayenemi oldum 3 lümü yaptırdım renkli ultrasona da girdim genelde 20.haftadan sonra deniyor ama benim gittiğim yerde 16.haftadan sonra bakıyorlarmış..... 3lüm normal çok şükür, ayrıntılıda da bir problem çıkmadı bebişimizin heryerini gördük..çok güzeldi ....
burada herkes nasıl umarım bir problem yoktur....
he bu arada cinsiyetimizi de kesin olarak öğrendik prensesimiz geliyor....
kızlar iğnemizi vurulduk kan verdik idrar verdik geldik ha bide oğlusumun kalp sesini dinledik o kadar hareketliydiki dogru düzgün yerinde durmadı saglık ocagındaki hemşireyi baya oyaladı ... ama canım çok sıkkın ev haliyle üstüme mont alıp gitmiştim saglıkocagına zaten dibimizde saglık ocagı kalp ölçümü aşı derken montu çıkarttım tabi sonra hemşire dktorun yanına gitcez dedi bide kan alınacagı için montumu giymedim öyle çıktım odadan eşim hemen niye montunu giymedin dedi bende kan alınacak daha dedim üstüne alsaydın bari ne o ev haliyle çıktın milletin önüne diye kızdıya boşluguma geldi taamam dikkat ederim dedim ama beni eve bırakırken bile yüzü asıktı 30 dk sonra sonuclar çıkacak demişlerdi çaldırınca inersin dedi kızgın bi şekilde gitti ((( ne zamandır hiç tartısmamıstık sinirlerim bozuldu stres den mi ne kan alınan kolum çok agrıo
170 ı arıyosun cnm 177 ucretle ılgılı sorulara cvp vermıo ama 170 yardımcı oluo zaten son zamanlarda en cok gelen telefonlar bu yondeymıs
saol canımyan yatırma yastığıda vardı orda ama ben onu almayı pek düşünmüyorum yeni doğan bebek nasıl yatırsan öyle kalkıyo oğlumdanda biliyorum arkasına yastık koyarım diye düşünüyorum
kızlar iğnemizi vurulduk kan verdik idrar verdik geldik ha bide oğlusumun kalp sesini dinledik o kadar hareketliydiki dogru düzgün yerinde durmadı saglık ocagındaki hemşireyi baya oyaladı ... ama canım çok sıkkın ev haliyle üstüme mont alıp gitmiştim saglıkocagına zaten dibimizde saglık ocagı kalp ölçümü aşı derken montu çıkarttım tabi sonra hemşire dktorun yanına gitcez dedi bide kan alınacagı için montumu giymedim öyle çıktım odadan eşim hemen niye montunu giymedin dedi bende kan alınacak daha dedim üstüne alsaydın bari ne o ev haliyle çıktın milletin önüne diye kızdıya boşluguma geldi taamam dikkat ederim dedim ama beni eve bırakırken bile yüzü asıktı 30 dk sonra sonuclar çıkacak demişlerdi çaldırınca inersin dedi kızgın bi şekilde gitti ((( ne zamandır hiç tartısmamıstık sinirlerim bozuldu stres den mi ne kan alınan kolum çok agrıo
canım sıkma canını..oğluşunuda üzmee.. malesef oluyo işte bazen böle şeyler..bizler zaten çok hassas bi dönemdeyim dönem dönem yoğunlaşıyoruz birde ağlamak için bahane aradığımız bile oluyor.erkekler ne kadar olsada bizim gibi düşünemiyorlar.. sen moralini hiç bozma canım
dur bakim birasdan sonucu almak için çağırcak beni eger yüz asmaya devam ederse bende asacam yuzumu görcek huysuzlugu
dur bakim birasdan sonucu almak için çağırcak beni eger yüz asmaya devam ederse bende asacam yuzumu görcek huysuzlugu
inşallah geldiğinde uzatmıo olur yoksa bnm nazımı çekecek adama ihtiyacım var nazını çekecegim değilCanım bizim uzun zaman taktığımız birçok şeyi erkekler hemen unutuveriyor.
Umarım yine öyle olur.Yavrusunun annesini üzmez
İnatlaşma canım boşver.
Üzme oğlumuzu
gayet cıddıye alıyolar arkadaslar bayada bı ılgılenıyorlar kafanıza takılmasın
inşallah geldiğinde uzatmıo olur yoksa bnm nazımı çekecek adama ihtiyacım var nazını çekecegim değil
inşaallah benm ve sizlerin oglumu düşündüğü gibi oda düşünüodur ve uzatmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?