2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese
1 haftadır uzak kaldım buradan izindeydim memleketimdeydim , bitirdim izni başladım yine mesaiye...
ama hepsinden güzel olan samsunda muayenemi oldum 3 lümü yaptırdım renkli ultrasona da girdim genelde 20.haftadan sonra deniyor ama benim gittiğim yerde 16.haftadan sonra bakıyorlarmış..... 3lüm normal çok şükür, ayrıntılıda da bir problem çıkmadı bebişimizin heryerini gördük..çok güzeldi ....
burada herkes nasıl umarım bir problem yoktur....
he bu arada cinsiyetimizi de kesin olarak öğrendik prensesimiz geliyor....

kızlar iğnemizi vurulduk kan verdik idrar verdik geldik ha bide oğlusumun kalp sesini dinledik o kadar hareketliydiki dogru düzgün yerinde durmadı saglık ocagındaki hemşireyi baya oyaladı ... ama canım çok sıkkın ev haliyle üstüme mont alıp gitmiştim saglıkocagına zaten dibimizde saglık ocagı kalp ölçümü aşı derken montu çıkarttım tabi sonra hemşire dktorun yanına gitcez dedi bide kan alınacagı için montumu giymedim öyle çıktım odadan eşim hemen niye montunu giymedin dedi bende kan alınacak daha dedim üstüne alsaydın bari ne o ev haliyle çıktın milletin önüne diye kızdı ya boşluguma geldi taamam dikkat ederim dedim ama beni eve bırakırken bile yüzü asıktı 30 dk sonra sonuclar çıkacak demişlerdi çaldırınca inersin dedi kızgın bi şekilde gitti((( ne zamandır hiç tartısmamıstık sinirlerim bozuldu stres den mi ne kan alınan kolum çok agrıo

170 ı arıyosun cnm 177 ucretle ılgılı sorulara cvp vermıo ama 170 yardımcı oluo zaten son zamanlarda en cok gelen telefonlar bu yondeymıs

Emzirme yastığı bende almak istiyorum.
Birde şu yan yatırma yastağı var
İyi günlerde kullan canım aldıklarını

Teşekkürler

saol canım yan yatırma yastığıda vardı orda ama ben onu almayı pek düşünmüyorum yeni doğan bebek nasıl yatırsan öyle kalkıyo oğlumdanda biliyorum arkasına yastık koyarım diye düşünüyorum

canım gozun aydn masallah prensesıne

canım bende renklı ıcın gttgmde sorucm yada arasam cıddıye alırlarmı bılmyorum

Hoşgeldin canım..
Maaşallah gözün aydın..

Topluca herşeyi yaptırmışsın sen iyi olmuş.

Canım bazen eşlerin de huysuzsuzluğu tutuyor
Sıkma canını

170 ı arıyosun cnm 177 ucretle ılgılı sorulara cvp vermıo ama 170 yardımcı oluo zaten son zamanlarda en cok gelen telefonlar bu yondeymıs

Yarın kontrolüm var.
Hastaneye soracağım

Bizim ilk bebek olduğundan tecrübesiziz:26:
Ne duysak almak istiyoruz.
Sizlerin tecrübelerinden yararlanıyoruz

canım sıkma canını..oğluşunuda üzmee.. malesef oluyo işte bazen böle şeyler..bizler zaten çok hassas bi dönemdeyim dönem dönem yoğunlaşıyoruz birde ağlamak için bahane aradığımız bile oluyor.erkekler ne kadar olsada bizim gibi düşünemiyorlar.. sen moralini hiç bozma canım

moralimi bozmamaya çalısıom ama ister istemez insanın morali bozuluo böle eşimle tartıstıgımda tek pişmanlıgım gurbette olmak

Canım bizim uzun zaman taktığımız birçok şeyi erkekler hemen unutuveriyor.
Umarım yine öyle olur.Yavrusunun annesini üzmez
inşallah geldiğinde uzatmıo olur yoksa bnm nazımı çekecek adama ihtiyacım var nazını çekecegim değil

İnatlaşma canım boşver.
Üzme oğlumuzu

inşaallah benm ve sizlerin oglumu düşündüğü gibi oda düşünüodur ve uzatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…