- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.161
Bizim ilk bebek olduğundan tecrübesiziz:26:
Ne duysak almak istiyoruz.
Sizlerin tecrübelerinden yararlanıyoruz
Burda daha önce anne olmuş arkadaşlarımızın tavsiyelerini can kulağıyla dinliyorumslm cnm benimde ilk gebelik bende çok tecrübesizim bişey alırken herkeze soruyorum
Canım sistem bilgisayarı olduğundan açmadı bilgisayarım eve gidince bakıcam inşallah.
Şimdiden yüreğine sağlık
Burda daha önce anne olmuş arkadaşlarımızın tavsiyelerini can kulağıyla dinliyorum
Hoşgeldin canım..
Maaşallahgözün aydın..
Topluca herşeyi yaptırmışsın sen iyi olmuş.
Düşünür canım düşünür..
kıızlar ilk etapta bir tane manuel göğğüs pompam bulunsun istiyordum araşştıırıınca en çok önerilen markanıın lansihoh olduğğunu gördüm manuelde. Ondan alacağğıım bebedorun bütün modelleri kıısa süre içinde arııza yapııyormuşş bilginiz olsun
Meleksen gelmedi sanırım bugün hiç.
Özge hastaydı.
Merak ettim şimdi :44:
çok beğendim.bende günlük tutuyorum.hamilelik ajandası var.e bebek dergisi vermişti.
Eki Görüntüle 346001
Anne karnında 21 haftalık fetusa operasyon ile müdahale edilmesi sırasında, bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş...
ben de çok merak ediyorum ara ara baktım ama görmedim...Umarım İyilerdir.
Kızlar temizlik yaptım daha bitmedi ama yoruldum bir de ütü yapmam ve çanta hazırlamam gerekioo pazara kadar kayınvaldemde kalıcaz da...Nasıl yetiştireceğim bakalım
Eki Görüntüle 346001
Anne karnında 21 haftalık fetusa operasyon ile müdahale edilmesi sırasında, bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş...
çok beğendim.bende günlük tutuyorum.hamilelik ajandası var.e bebek dergisi vermişti.
tüylerim diken diken oldu şakır şakır ağlayasım var yani....
ağlattın beni yaa bu ne müthiş bişey
Tam o günde,akraba günü bende..:26:
Birine devredersem çok gelmek istiyorum canım.
Bir alışveriş sitesinde para
puanım vardı.
Bugün son günüydü.
Bebişim için bir şeyler baktım ama yoktu.
Bende kendime loğusa pijaması aldım..
Bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 345926
saol canımyan yatırma yastığıda vardı orda ama ben onu almayı pek düşünmüyorum yeni doğan bebek nasıl yatırsan öyle kalkıyo oğlumdanda biliyorum arkasına yastık koyarım diye düşünüyorum
slmm kızlr biz geldikkk
Canım bir site de 40 liraya gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?