2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızıma bir mektup yazdım.
Sizlerle paylaşmak istedim...

EVLİ 1 BİR KADININ DİPNOTLARI

çok güzel olmuş canım.bende oğluma yazıyorum böyle mektuplar..bi gün onları okuduğunda benim onu nasıl sabırsızlıkla ve ne büyük bir sevigyle beklediğimi daha iyi anlayacak o doğduktan sonra değil onu daha görmeden ne kadar çok sevdiğimi herşeyden önemli olduğunu bilecek...çoook seviyorum seni canım oğlummmmm.benim minik prensimmm

evt cnm anne olmuşlardanda tecrübe kazanıyoruz iki tane olunca daha çok okuyorumm

Anne karnında 21 haftalık fetusa operasyon ile müdahale edilmesi sırasında, bebeğe müdahaleyi yapan operatörün Dr Bruner'ın elini tutarak kendisinden güven ve yardım bekleyişinin olağanüstü görüntüsü. Anne karnında gerçekleşen ameliyat dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açmasını sağladı. Yüzyılın fotoğrafı seçilmiş...

Canım bir site de 40 liraya gördüm.

Meleksen gelmedi sanırım bugün hiç.
Özge hastaydı.
Merak ettim şimdi :44:

ben de çok merak ediyorum ara ara baktım ama görmedim...Umarım İyilerdir.
Kızlar temizlik yaptım daha bitmedi ama yoruldum bir de ütü yapmam ve çanta hazırlamam gerekioo pazara kadar kayınvaldemde kalıcaz da...Nasıl yetiştireceğim bakalım

Kızıma bir mektup yazdım.
Sizlerle paylaşmak istedim...

EVLİ 1 BİR KADININ DİPNOTLARI

çok beğendim.bende günlük tutuyorum.hamilelik ajandası var.e bebek dergisi vermişti.

tüylerim diken diken oldu şakır şakır ağlayasım var yani....

Yavaş yavaş yap .
Kendini yorma

ağlattın beni yaa bu ne müthiş bişey

Tam o günde,akraba günü bende..:26:
Birine devredersem çok gelmek istiyorum canım.

habbish yaa gel sen deeee pazara al günü olmamı gerçi o gün de eşler evdedir

canım çok güzelmiş güle güle giy önden düğmeli gibi rahat olur

zaten yatış şeklini muhafaza etsin diye canım snuçta kımıldanırsa filan desteksizken düşebilir yine de öyle değil mi? Ben aldım da ondan soruom gereksiz mi diye

slmm kızlr biz geldikkk

cipskola var yaa sen geçmişi hiç okumuyon bacım sana bişiler yazmıştım cevap bile vermedin

Canım bir site de 40 liraya gördüm.

hangisinde acep? Genelde 60 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…