2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

orjinalmorjinal çok güzel yazmışsın çok duygulandım canım yaa yüreğine sağlık. Annelik ne kadar güzel bir his değil mi daha şimdiden

Son düzenleme:
bugün işler yoğundu pek katılamadım. kızlar yarın sabah kontrolüm var. bana şans dileyin. şu kan pıhtılaşmasına bakacak doktor.
inşallah artık iğneye gerek kalmamıştır. çok canımı yakıyor çünkü. görüşürüz iyi akşamlar.

bol şanslar canım şans melekleri ve Rabbim seninle olsun

canım senin bebiş tüp bebek mi bilmiyorumda bendede pıhtılaşma var ve ben herhafta kan veriyorum ona göre ilacımın dozunu ayarlıyorlar ve 9 ay kullanacagımı söyledi dr ve aynı zamanda caraspirin kullanıyorum inşallah sana gerekduymaz drun

Pazar günü erkeklerde toplaşıp geliyor.Ne yemek yetişir ne ben
Haber ederim sana birinin üzerine yıkabilirsem

İns guzel haberlerle gelirsin canim

Son düzenleme:

sağlıkla ve güzel haberlerle gel inşallah

Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin..iyi akşamlar..

Bugünde bize ayrılan sürenin sonuna geldik..

Herkse iyi akşamlar..

iyi akşamlar canım

evet canım ya sanırım öyle gerçektende biz kuvvetli bi tepik alana kadar emin olamayacağız o zamann :) sağlıklı olsunlarda napalım bekleriz oğluşlarımızın tepiklerini :)

merhaba canım ıkımızın aynı bende 18+5 ,m bugun nasıl gecıyo senın hamılelıgınbız dün sınemaya gıttık allahım ne guzel ya hıc bukadar cok kıpırdanmamıstı sesten olsa gerek cok guzeldı gule gule ızledık artık fılmıde

merhaba canım.. çok şükür rahat geçiyor hamileliğim ama ben daha öyle hissedemiyorum yaaa ne güzel seninki kıpır kıpır desen :) ya bazen çok hafif hissediyor gibi oluyorum ama emin olamıyorum çok net değil yani..hangi filme gitmiştin bende gideyim belki oğluşumun canıda film istiyordur

canım benım cok sevındım sende ögrendın ne kadar guzel kızamı benzıyo demıstı doktorun öncekı randevunda banada yandan kıza benzıyo demıstıde net degıl ama dedı martta randevum ayyyy heycanladım bırden

13 ocak'ta kız diye tahmin ediyorum demişti.
Bugün geçen ay tahmin etmiştim, şimdi pipide görebiliriz %100 değildi çünkü dedi.
Sonra ultrasonda bakınca ARTIK %100 KIZ dedi:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…