- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.181
habbish yaa gel sen deeee pazara al günü olmamı gerçi o gün de eşler evdedir
canım çok güzelmiş güle güle giy önden düğmeli gibi rahat olur
hangisinde acep? Genelde 60 civarı
Teşekkürler canım
özel mesaj atıyorum canım.
bugün işler yoğundu pek katılamadım. kızlar yarın sabah kontrolüm var. bana şans dileyin. şu kan pıhtılaşmasına bakacak doktor.
inşallah artık iğneye gerek kalmamıştır. çok canımı yakıyor çünkü. görüşürüz iyi akşamlar.
bol şanslar canım şans melekleri ve Rabbim seninle olsun
bugün işler yoğundu pek katılamadım. kızlar yarın sabah kontrolüm var. bana şans dileyin. şu kan pıhtılaşmasına bakacak doktor.
inşallah artık iğneye gerek kalmamıştır. çok canımı yakıyor çünkü. görüşürüz iyi akşamlar.
habbish yaa gel sen deeee pazara al günü olmamı gerçi o gün de eşler evdedir
canım çok güzelmiş güle güle giy önden düğmeli gibi rahat olur
zaten yatış şeklini muhafaza etsin diye canım snuçta kımıldanırsa filan desteksizken düşebilir yine de öyle değil mi? Ben aldım da ondan soruom gereksiz mi diye
cipskola var yaa sen geçmişi hiç okumuyon bacım sana bişiler yazmıştım cevap bile vermedin
hangisinde acep? Genelde 60 civarı
öylemı bı ara yaparmıyız evde oldugun da cok tatlı bende heveslendümmmmmmm
Bugünde bize ayrılan sürenin sonuna geldik..
Herkse iyi akşamlar..
evet canım ya sanırım öyle gerçektende biz kuvvetli bi tepik alana kadar emin olamayacağız o zamann :) sağlıklı olsunlarda napalım bekleriz oğluşlarımızın tepiklerini :)
merhaba canım ıkımızın aynı bende 18+5 ,m bugun nasıl gecıyo senın hamılelıgınbız dün sınemaya gıttık allahım ne guzel ya hıc bukadar cok kıpırdanmamıstı sesten olsa gerek cok guzeldı gule gule ızledık artık fılmıde
Babasının aşkı, annesinin kopyası bir KIZ geliyor:)
%100 kız olduğunu öğrendik ve inanılmaz mutluyum.
Rabbim dileyen herkese gönlünden geçen, hayırlısını versin inşallah...
Bebişimizin göbişi çıkmış doktorumuz iyi beslenmiş dedi:)
200 gram ve 17 cm.
Normalde sat'a göre 17+1 fakat ultrasona göre 17+6 çıktık:)
Sadece boyu 16+5 gözüküyor, sanırım bana benzeyecek prensesim:)
Ben 163cm boyundayım:)
Ne kadar tatlıydı size anlatamam zıplıyor, elini kaldırıyor, ayağını kaldırıyor.Yüzü gözü iyice belirlenmiş
canım benım cok sevındım sende ögrendın ne kadar guzel kızamı benzıyo demıstı doktorun öncekı randevunda banada yandan kıza benzıyo demıstıde net degıl ama dedı martta randevum ayyyy heycanladım bırden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?