- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.201
Benim yardıma ihtiyacım var kızlar...
İster özelden ister blogumdan ister genelden yorum yapar, fikir verirseniz çok mutlu olurum
EVLİ 1 BİR KADININ DİPNOTLARI
merhaba canım.. çok şükür rahat geçiyor hamileliğim ama ben daha öyle hissedemiyorum yaaa ne güzel seninki kıpır kıpır desen :) ya bazen çok hafif hissediyor gibi oluyorum ama emin olamıyorum çok net değil yani..hangi filme gitmiştin bende gideyim belki oğluşumun canıda film istiyordur
şu anda duyabılıyor ya bebıslerımız sınemada ses halılye gümbür gümbür olunca ondan galıba cok keyıflıyıdı'' berlın kaplanı ''ata demırerin bende öncelerı anlayaımıyorum zannedıyodum ama şüphelendıgın zamankı o kıpırtı işte gazla mazla hıc benzemıyomuşş bende bıkac gundur hıssedıyorum zaten cok güzel bı duygu ya...inş sende hıssedersın canım
Benim yardıma ihtiyacım var kızlar...
İster özelden ister blogumdan ister genelden yorum yapar, fikir verirseniz çok mutlu olurum
canım ne oldu hayırdır eger yardımcı olabileceğim birşey varsa seve seve yardımcı olurum.paylaşmak istersen..
inşallah canım büyük bir heyecanla bekliyorum bende bol bol konuşuyorum sohbet ediyorum oğlumla duyduğu için artık :) onu çok sevdiğimi söylüyorum bol bol :)[/Q
canım ben daha cınsetını ögrenemedım bılıyomusn sakladı yaramaz guzucum 17.haftada 175gr kılosu senın nasıl gıdıyor kac kıloyla basladın kac kılodasın
benim doktorum 12. haftada %70 erkek, 16. haftada & 85 kız dedi. ama bir turlu emın olamıyorum. başka doktora gitmeyi düşünüyorum
inşallah canım büyük bir heyecanla bekliyorum bende bol bol konuşuyorum sohbet ediyorum oğlumla duyduğu için artık :) onu çok sevdiğimi söylüyorum bol bol :)[/Q
canım ben daha cınsetını ögrenemedım bılıyomusn sakladı yaramaz guzucum 17.haftada 175gr kılosu senın nasıl gıdıyor kac kıloyla basladın kac kılodasın
ah kıyamam canım ya en kısa zamanda öğrenirsin inş. biliyorum büyük bi merak :) ben 16+4 de gitmiştim kontreli oğlum 168 gr geliodu :) ben sanırım kilo alanlardanım canım 60 kg la hamile kaldım şimdi 66 ya doğgru gidiyorum wallasende kilo durumu nedir?
bu arada göstermeyince kız derler ama bellide olmuyo ki
benim doktorum 12. haftada %70 erkek, 16. haftada & 85 kız dedi. ama bir turlu emın olamıyorum. başka doktora gitmeyi düşünüyorum[/QUO
aslında bi başka doktora gidip öğrenebilirsin canım :)
ah kıyamam canım ya en kısa zamanda öğrenirsin inş. biliyorum büyük bi merak :) ben 16+4 de gitmiştim kontreli oğlum 168 gr geliodu :) ben sanırım kilo alanlardanım canım 60 kg la hamile kaldım şimdi 66 ya doğgru gidiyorum wallasende kilo durumu nedir?
bu arada göstermeyince kız derler ama bellide olmuyo ki
allah en hayırısı hangısıyse onu nasıp etsın ınsalahh cümlemıze canım ben 53le başladım şimdi 56yım afedersınızde kızlar benım göğüsler bomba gıbı oldu 95 bugun cok kasınıyolar ya napcam bılmıyom cansın bebynın bebek yagını kullanıyorum catlak ıcın ama
Bloguma yazdım canım. Buraya kopyalarsam 1 sayfayı götürür diye linkini ekledim...
benim doktorum 12. haftada %70 erkek, 16. haftada & 85 kız dedi. ama bir turlu emın olamıyorum. başka doktora gitmeyi düşünüyorum
allah en hayırısı hangısıyse onu nasıp etsın ınsalahh cümlemıze canım ben 53le başladım şimdi 56yım afedersınızde kızlar benım göğüsler bomba gıbı oldu 95 bugun cok kasınıyolar ya napcam bılmıyom cansın bebynın bebek yagını kullanıyorum catlak ıcın ama
kız bebekte göğüsler çok büyürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?