2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şu anda duyabılıyor ya bebıslerımız sınemada ses halılye gümbür gümbür olunca ondan galıba cok keyıflıyıdı'' berlın kaplanı ''ata demırerin bende öncelerı anlayaımıyorum zannedıyodum ama şüphelendıgın zamankı o kıpırtı işte gazla mazla hıc benzemıyomuşş bende bıkac gundur hıssedıyorum zaten cok güzel bı duygu ya...inş sende hıssedersın canım

inşallah canım büyük bir heyecanla bekliyorum bende bol bol konuşuyorum sohbet ediyorum oğlumla duyduğu için artık :) onu çok sevdiğimi söylüyorum bol bol :)

Bloguma yazdım canım. Buraya kopyalarsam 1 sayfayı götürür diye linkini ekledim...

EVLİ 1 BİR KADININ DİPNOTLARI

okudum tatlımm ikisinide artısı eksisi var mutlaka ama ben senin yerinde olsam yinede izmirde olurdum en azından güvendiğin bi doktor var.doktor bulmak çok zor.tabi bide eşin yanında olacak ne olursa olsun en büyük destekcin o bence.. izmirde olman taraftarıyım ben canım

merhaba kizlar eskiye az bakim dedim ama olcak gibi dil
bugun hic yazamadim kizimin hastaligi beni perisan eti resmen gece 2 sat uyuyorum o kadar
cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun iyi haberler getiren doktordan arkadaslara
benim oglum tatli veya meyve yedimde resmen icimde geziyo
kizlar birde sey diyecektim yarin benim annem pasama istedigim bisileri cikip alicak
bunu cok beyendim birde indirimde isteyen arkadas olursa 70 tl indirimli
yoksa 100 lira ustuler kizima baska tarz amistik kizim tumgun onun icinde oynuyo aglamiyodu hic butun isimi yapiyodum
acaba buda guzelmi sizce fisher price marka turkiyede en uyuduruk markalar 150 tl 160 tl uyun halilari

benim doktorum 12. haftada %70 erkek, 16. haftada & 85 kız dedi. ama bir turlu emın olamıyorum. başka doktora gitmeyi düşünüyorum

Merhaba banada 13 haftalıkken doktor cinsiyetini oluşturmuş daha erken ama erkek dedi bizde tabi herkese söledik benimde ilk hamileliğim herşeyi herkesle paylaşmak istiyorum isminede karar vermiştik artık emir aşağı emir yukarı durumu olmuştu ogün doktorumu degiştirdim bişi sordum beni terslemişti bizde nasılsa özele gidioruz başka doktor yok mu dedik ve geçen hafta başka doktora gittik kız dedi çok şaşırdık ama bize erkek dediler dedik neyse doktor biz öle söleyince tekrar baktı kız dedi biz eşimle dayanamadık ordan başka doktora geçtik %75 kız dedi ters dönmüş göremiyorum dedi seninde büyük bi ihtimal kızdır bence hemen tekrar ultrasona gir insan meraktan çatlıyo:):) Allah hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…