- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.221
Bubacım hoşgeldin..bayıldım ya süper:)herkese ıyı aksamlar yenı cinsiyet haberlerı var mı benden sonra 20 sayfa ılerlemıs 10sayfa okudum ama atlamııım kımseyı...bende bugun tüm gün temızlık yaptım resmen hamlamıs gıbı heryerım agrıo:S
kız bebekte göğüsler çok büyürmüş
dogru olabılır:)benım kızcem olacak ve benım daha ılk aydan nerdeyse 2 beden büyüdü..cok sükür büyümesi durdu şimdık..
Bubacım hoşgeldin..
Özledim ben seni...
İyiyiz teyzesi çok şükür.
Yarın 2 de kontrolümüz var..
Heyacanla bekliyorum
maasallah
canım ya yarın olmaz sımdık sana heyecandan..ınsallah güzel haberlerle gelırsın annesı kocaman olmustr
Canım sevgilisiyle buluşmaya gidecek bir kız kadar heyacanlıyım
Sen ne yaptın nasıl gidiyor.
Güzel kızın ne yapıyor ?
tahmın edebılıyorum canım randevuya gıderken hıc olmadıgım kadar dıkkat edıyorum kendıme sankı bulusacazda kızıma güzl görünmek ıstıyorum
bizde kızımla ıyıyız ananesıne yardım ettık bugun temızlıkte ama yorulduk baya, kendı evımdeyken ıslerı yapmadıgımdan sanırım bıraz hamlamıs vücudum tembellesmısım ama ıyı oldu bı nebzeıyıce tembel olmustum. bızım de ayın 29unda asımız 1 martta da kontrolümüz var ınsallah
canım sen hatayda mı yasıyordun sankı ben profılınde öyle görmüstüm???
Bende öyleyim canım kontrole gitmeden saç makyaj güzelce yapılıyor.
Bebeğime güzel görünmek istiyorum sanırım
Bizimde 7 Martta aşımız..
Evet canım Hatay da yaşıyorum.
güzel bı 14 subat hedıyen var yanı yarın ne güzel denk gelmıs...
hatayı antepı cok merak etmısımdır ılgımi cektı acaba aslen mı oralısın yoksa orda mı yasıyorsun dıye...
hosgeldın canımmmmben geldimmmmm
Buyrun gelin canım misafir edelim.
4 aydır buradayım.
Evlenince yerleştik
Seneye de tayinciyiz İnşallah
hosgeldın canımmmm
ınsallah kızcemız dogsun toparlansın gezerız teyzesı belkı arkadasıyla da bulusurlar:))))ıstanbula hatta afrıkaya da yolunuz düşerse bızde beklerız memnun oluruz
Davetin yeter canım benimmmm
hosgeldın canımmmm
hoşbulduk canımm napıosunuz bakalımmm
Hoşgeldin canımmm
tekrar konusuruz ınsallah canım yarın ıcın güzel haberlerını beklıyorum..kızımla bı duş alalım kendımıze gelelım öpüyoruz sizi.teyzelerınden selam söle bebişine
Prenses anneleri toplandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?