- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.241
öyle olmuş bakıyorumda:))bizde kızımla eşimle işten geldik yemek yedik çamaşırları astık dedik teyzeler napıo bakalım:))
merhaba banada 13 haftalıkken doktor cinsiyetini oluşturmuş daha erken ama erkek dedi bizde tabi herkese söledik benimde ilk hamileliğim herşeyi herkesle paylaşmak istiyorum isminede karar vermiştik artık emir aşağı emir yukarı durumu olmuştu ogün doktorumu degiştirdim bişi sordum beni terslemişti bizde nasılsa özele gidioruz başka doktor yok mu dedik ve geçen hafta başka doktora gittik kız dedi çok şaşırdık ama bize erkek dediler dedik neyse doktor biz öle söleyince tekrar baktı kız dedi biz eşimle dayanamadık ordan başka doktora geçtik %75 kız dedi ters dönmüş göremiyorum dedi seninde büyük bi ihtimal kızdır bence hemen tekrar ultrasona gir insan meraktan çatlıyo:):) allah hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin...
Tahmin ettigim gibi esim soguk sadece oturma odasinda uzanmistim geldi kalk yatakta yat dedi tamam dedim ama istifimi bozmadim kucakladi yataga getirdi bide sonucumu kendi aldigi icin idrar da enfeksiuon kalmis mi dedim yok dedi simdilik muhabbetimiz bu kadaroysa onu kadar cok seviyorum kiii ((
bende tatlıdan nefret ettim canım ya hiç istemiyorumBiz babamızı bekliyoruz..
Nöbetçi gece 1 de gelicek.
Uykum şimdiden gelmeye başladı
Bugün het tatlı hem ekşi yemek istiyorum
Midem de şaşırmıştır
Tahmin ettigim gibi esim soguk sadece oturma odasinda uzanmistim geldi kalk yatakta yat dedi tamam dedim ama istifimi bozmadim kucakladi yataga getirdi bide sonucumu kendi aldigi icin idrar da enfeksiuon kalmis mi dedim yok dedi simdilik muhabbetimiz bu kadaroysa onu kadar cok seviyorum kiii ((
bende tatlıdan nefret ettim canım ya hiç istemiyorum
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk
canım benimm uzamasın mevzuu bi koşu sarıl da gell bak yavrumuz üzülüyo de
afiyet olsunn canımmBende ilk defa bugün yedim
hoşgeldinn canımmm
canım benimm uzamasın mevzuu bi koşu sarıl da gell bak yavrumuz üzülüyo de
Canim simdi gitmis kendi yataga yatmis 3 defa herif diye seslendim ses vermedi dahada ben adim atmicam
afiyet olsunn canımm
canım sende aşkım hayatım falan de bide öp değişr ozaman ortam
Ben cok kotuyum kizlar yaa....
Hoşgeldinizzzzzz
Canim simdi gitmis kendi yataga yatmis 3 defa herif diye seslendim ses vermedi dahada ben adim atmicam
afiyet olsunn canımm
canım sende aşkım hayatım falan de bide öp değişr ozaman ortam
kızlar beni de ekleyin listeye,bugun ogrendik bebeğim erkekmiş
ilk bebeğim,beklenen doğum tarihi 26 temmuz
Canım ikiniz de birbirinize nazlanıyorsunuz.
Hadi sen dişi kuşluğunu yap kocana git sarıl
Niye hep alttan alan biz oluoz anlamiom kiiiiii((((
hayırlı olsun canım paşankızlar beni de ekleyin listeye,bugun ogrendik bebeğim erkekmiş
boşver canım ya uzatmayın herif demesene sende:))Niye hep alttan alan biz oluoz anlamiom kiiiiii((((
hoşbulduk canım nasılsın ?
ayol şekerimm sende adama herif dersen bakmaz tabegidip aşkım canım cicim deseydinn..bizde geçenlerde tartıştık 2 gün küstüm ağladım haraboldum da nolduu yine üzülen ben oldum...o akdar ağladım uzatma snde benim gibi boşver
hoşbuldum pınarcım ne var ne yok ?
iyiyiz canım işten geldik dinleniyoruz şimdi sen naptın nasıl prenses ve annesi
hayırlı olsun canım paşankızlar beni de ekleyin listeye,bugun ogrendik bebeğim erkekmiş
boşver canım ya uzatmayın herif demesene sende:))Niye hep alttan alan biz oluoz anlamiom kiiiiii((((
ayol şekerimm sende adama herif dersen bakmaz tabegidip aşkım canım cicim deseydinn..bizde geçenlerde tartıştık 2 gün küstüm ağladım haraboldum da nolduu yine üzülen ben oldum...o akdar ağladım uzatma snde benim gibi boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?