2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar ve cici bebişleri :) yemeğimizi yedik çayımızı içtik tv karşısına geçtik oğluşumla

iyiyiz canım işten geldik dinleniyoruz şimdi sen naptın nasıl prenses ve annesi

ohh iyi keyiflerr bizdee nolsunnn accık yoruldukk dinleniyoruzz kızçeminn tekmeleriylee coşuyorummmmm

iyi akşamlar kızlar ve cici bebişleri :) yemeğimizi yedik çayımızı içtik tv karşısına geçtik oğluşumla

iyi akşamlar canım afiyet olsunnn yarasınnn

iyi akşamlar canım afiyet olsunnn yarasınnn [/QUOTE]

tşk ederiz :) yaa bende istiyorumm oğluşumun tekmeleriyle coşmayııı amaaaaa

kızlar ben çıkıyorum malum sabah iş var iyi gecelerrr hepinizeee seviyorum sizleri öpüyorum bebişleriiiii ve sizlerii

iyi geceler canımm

tşk ederiz :) yaa bende istiyorumm oğluşumun tekmeleriyle coşmayııı amaaaaa

canımm benimm uzanıp dinlesen kendini belki duyabilirsin

ay canım bugun bende bişeyler hisserttim kelebk vardı sanki içimde:))))

pınarcımmm heh iştee öyle başlıyooo 2-3 güne hissedersiin bak dinle kendinii.. benimde ilk öle oldu çok geçmeden tekmiğini hissetttimmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm tatlı prensesimin ilk elbisesiiiiiii

Eklentiler

• $Üsküdar-20120213-00036.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 20
mrb kızlarrr nasılsınızzz bn artıkk ogluşumun tekmeleri cok net hissediorummmm hele geceleri hiç durmuoo sağdan sola soldan sağa sanki koşturuo :))) yalnız dün gece yatarken sol tarafımda karnımın bi şişlik hissettim bariz belirgin bi şişlikk allahım diorum bu ne sanki tor top oldu orda korktumda sabah netten baktm kasılmalar falan erken dogum habercisiolabilir falan diodu cok korktum :44: kafamda karıstı açıkçası.kızlar sizinle bişey paylaşmak istiorum müsadeniz olursa bizim burda bi komsumuz var dogumuna 2.5 ay kaldı bugun karsılastık kadınla allahım nası aglıo görmelisiniz :2: durumları pek yok cocgum dogcak hiçbişey alamadım dio beşiğini kıyafetlerini hiçbişeyini alamamış :2: ailelerdende yardım yok cok üzüldüm sizlerle paylaşmak istedm kızlar ne dersiniz hep birlikte bu anne ve yavrusuna yardım edelimmi?? elimizden ne gelirse 5 10 20 ne olursa toparlayıp verelim bi yarasına merhem oluruz belki hemde sewap alırız ne dersiniz??

slm mehmetsym acaba sgk sezeryan veya doğum ücretlerini de karşılıyor mu bir bilginiz varmı faturalandırırsak geri alabilirmiyiz acaba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…