- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.261
Canım sizin biribirinize soğuk davranmanızın nedeni incir çelirdeğini doldurmaz ki
Hadi dişi kuş
:)))))))))))))) harbi oyle haaa sacma sapan bisey yuzunden kizdi
:)))))))))))))) harbi oyle haaa sacma sapan bisey yuzunden kizdi
iyiyiz canım işten geldik dinleniyoruz şimdi sen naptın nasıl prenses ve annesi
iyi akşamlar kızlar ve cici bebişleri :) yemeğimizi yedik çayımızı içtik tv karşısına geçtik oğluşumla
ohh iyi keyiflerrbizdee nolsunnn accık yoruldukk dinleniyoruzz kızçeminn tekmeleriylee coşuyorummmmm
ay canım bugun bende bişeyler hisserttim kelebk vardı sanki içimde:))))
kızlar ben çıkıyorum malum sabah iş var iyi gecelerrr hepinizeee seviyorum sizleri öpüyorum bebişleriiiii ve sizlerii
kızlar ben çıkıyorum malum sabah iş var iyi gecelerrr hepinizeee seviyorum sizleri öpüyorum bebişleriiiii ve sizlerii
tşk ederiz :) yaa bende istiyorumm oğluşumun tekmeleriyle coşmayııı amaaaaa
ay canım bugun bende bişeyler hisserttim kelebk vardı sanki içimde:))))
canım hala mı devam edio kırgınlık olmaz ki hadi git öp kocacığını.. ondan sonra sölenirsin :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm tatlı prensesimin ilk elbisesiiiiiii
Cok seker guzel gunlerde giyer ins .
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm tatlı prensesimin ilk elbisesiiiiiii
oyyy maşallah Allah giymeyi nasip etsin güzel kızına canımm
nursenaa ben alo 170 ı aradım ve forum doldurdum bu ucretler yasa dısıymıs yaa resmen enayı yerıne koyuyolar bızı.Bızım forumda da masallah mkımsenın ılgılendıgı yok valla testlerı ultrosanları herseyı devlet karsılıyormus zaten ek ucret olamazlarmıs saka gıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?