- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.281
Günaydınnnnnnnnnn
Heyacan uyuyamadım 6 30 da kalktım
hadı hayırlısı canım buyuk gun
günaydınnnnnnnnn
kupaas canımm hadi iiyisinn yavrucuğunuu görecen ne güzelll :97:
gunaydın canımmmgünaydınnnnnnnnn
kupaas canımm hadi iiyisinn yavrucuğunuu görecen ne güzelll :97:
hep mutlu ol canim:)Sizlere de günaydın arkadaşlar..
Çok mutluyum
Sizlere de günaydın arkadaşlar..
Çok mutluyum
gunaydın canımmm
hep mutlu ol canim:)
Dogru bugun sevgilileR gunu((((
Günaydınnnnnnnnnn
Heyacan uyuyamadım 6 30 da kalktım
ıyıym canim sen nasılsn? Ay evet gordum ve bayıldm cotj guzel gule gule gıydr ve gıysn dun bende baktm bıtane cok begendm bıde lcwde gordm o dahada guzel alıcm onu:)Allah daim etsin canımm
nasılsın pınarcım ? kızımın cicisini görmüş müydün :26:
günaydın kızlar nasılsınız bugun ?
Gunaydın canım sen nasılsn senınde kutlu olsun:)
İns guzel haberlerle gelirsin canim
niye üzüldün canım ?
Sizlere gunaydİn bana bugun pek gun aydin dogmadi esimle dun kus yattik ve ilk kez salonda yattisabahta ise gec gitti dun uyuyamadi oda bnm gibi kesin . Calistigi yer hemen evin karsisi evden fikri aradan 10-15 dk geldi iki is arkadasi zili basti esimin ise gitmedigini ve telinin kapali oldugunu soylediler tabi ben deliye dondum en az 30 kez aradim kapaliydi sonra biraz durdum tabi aglamaya durmadim bi daha aradim caldi cayocagindaydim gormemisler meraklanma ararim seni dedi kapatti ama ben bu sefer de cok sukur bisey yok diye aglamaya basladim ona bisey oldu sandim o kafar kOrktm ki anlatamam (((
.....................................
Sizlere gunaydİn bana bugun pek gun aydin dogmadi esimle dun kus yattik ve ilk kez salonda yattisabahta ise gec gitti dun uyuyamadi oda bnm gibi kesin . Calistigi yer hemen evin karsisi evden fikri aradan 10-15 dk geldi iki is arkadasi zili basti esimin ise gitmedigini ve telinin kapali oldugunu soylediler tabi ben deliye dondum en az 30 kez aradim kapaliydi sonra biraz durdum tabi aglamaya durmadim bi daha aradim caldi cayocagindaydim gormemisler meraklanma ararim seni dedi kapatti ama ben bu sefer de cok sukur bisey yok diye aglamaya basladim ona bisey oldu sandim o kafar kOrktm ki anlatamam (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?