2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız bugun ?

Kupaas canım kontorolun var bugun galiba güzel haberlerle dön bize inşallah :) bebişi izlemeninde tadını cıkart valla ben gecen hafta gordum sımdıden cook özledim 2 hafta sonra gorucem tekrar kendısıni :)

herkesin sevgililer günü de kutlu olsun ayrıca

Kızlar hepinize günaydın... Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun Kupaas hayırlı haberlerle gel inşallah cnm. Darısı başımıza. Benim kontrolüm de yarın. Çoook ösledimmm sıpamı.Sabah kahvaltımızdan sonra olağan ilk tepiğimi yedim. Deymeyin keyfime. Gittikçe daha net anlaşılıyor. Dün babamız sevdi karnımızı yok dedi gelmiyor bu kızdı elini çekti. Çekince tepikledi eşim iyice sinir oldu. Dedim o elin varken kendini güvende hissediyor ondan tepiklemiyor bak çekince de elini koy diye tepikliyor :)

Sizlere gunaydİn bana bugun pek gun aydin dogmadi esimle dun kus yattik ve ilk kez salonda yatti sabahta ise gec gitti dun uyuyamadi oda bnm gibi kesin . Calistigi yer hemen evin karsisi evden fikri aradan 10-15 dk geldi iki is arkadasi zili basti esimin ise gitmedigini ve telinin kapali oldugunu soylediler tabi ben deliye dondum en az 30 kez aradim kapaliydi sonra biraz durdum tabi aglamaya durmadim bi daha aradim caldi cayocagindaydim gormemisler meraklanma ararim seni dedi kapatti ama ben bu sefer de cok sukur bisey yok diye aglamaya basladim ona bisey oldu sandim o kafar kOrktm ki anlatamam (((

Allah daim etsin canımm

nasılsın pınarcım ? kızımın cicisini görmüş müydün :26:
ıyıym canim sen nasılsn? Ay evet gordum ve bayıldm cotj guzel gule gule gıydr ve gıysn dun bende baktm bıtane cok begendm bıde lcwde gordm o dahada guzel alıcm onu:)
günaydın kızlar nasılsınız bugun ?

Gunaydın canım sen nasılsn senınde kutlu olsun:)

.....................................

günaydın annişler ve yavtuşlar. anne baba ve bebiş olarak geçirdiğimiz ilk 14 şubatımız kutlu olsun :) herkese çookk sevgiler, bu gün güzel uyandık güne

.....................................

canım üzme tatlı canını bebişinde etkileniyor yaşadıgın kavgaları sürekli eşimle yaşıyorum bide benim plasentam aşağıda diye 2 katı inpirikleniyor oturmama kalkmama herseyıme karısıyor .. bence ikinizde buyutmeyin fazla gerekirse eşini al karsına ve konus konusarak anlasırsınız küs kalmayın.. gerekirse sen bir adım at ve barısın bence eğer hala küsseniz

Canım benim gereksiz yere çok uzattınız..
Siz artık 3 kişisiniz.
İnatlaşmayın canım..
Akşama güzel bir masa hazırla.
Gerekirse alttan al..
Oğluşumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…