2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gune iyi bi baslangic yapmadim cnm ondan ....
Hemen tüm negatif duyguları kaldırıp, yerine pozitifleri koyuyoruz. Bugün sevgililer günü. Konu özeldir diye sormuyorum cnm ama bence ilk 3 kişilik sevgililer gününüzü küs geçirecek kadar önemli değildir. Hemen kendimizi topluyoruz. Keyiflenebildiğimiz kadar keyifleniyoruz. Bugün 14 Şubat... Akşama güzel bir yemek hazırlıyoruz, güzelce hazırlanıyoruz tabi başka planımız yoksa bu konuyu unutmadım ama bugün özel birgün olduğu için rafa kaldırdım diyoruz. Yepyeni bir başlangıç yapıyoruz. Ağlamak yok tamam mı cnm?

gunaydn canım hadı az kalmş:)
gunaydn canim esinde cok uzatms ama sankı cok buyuk bısey var bıde hamılesn korkutması cok yanlıs

Ozel bi durum yok canim dun topiklede boyle paylasmistim ...

Ya kizlar ben dun Fazlasiyla adim attim ama adamin nazlanacagi tuttu
Sen ne olursa olsun üzme kendini cnm. Unutma bebişler herşeyi hissediyor. Bunu babasına da söyle. Gergin geçen hamileliklerin sonu sabahlara kadar uyumayan çocuklar, mutsuz geçen bebeklikler oluyor tecrübe ile sabit. Ne kadar huzurlu geçerse bu dönem bebekler de o kadar sakin doğuyor.

Canim ne zamandr tartismamiz bile yoktu ... Zaten hep dikkatimi cekmistir biryerlerde biri cok yakistigimizi soylese bi iki gun sonrasinda sacma sapan seyden tartisioz gecen crsba eltimin oglu hastaneye yatti esimle ziyaretine girtik ordaki kadinlar hep diomus nasilda birbirlerine benziyorlar nasilda yakisiolar diye hemen patlak verdi nazar.... Ben nazara cok inanirim .Allah hepimizi nazarlardan korusun ......

Ozel bi durum yok canim dun topiklede boyle paylasmistim ...
Evet cnm gereksiz uzatmış biraz eşin ne yazık ki. Bu kadar büyütülecek bir mesele değil bu. Hamilesin dalman, düşünememen kadar normal ne olabilir. Bazen öyle şeyler yapıyorum ki fark etmeden kendi kendime gülmekten tıkanıyorum resmen. Bir unutkanlıklar, bir dalgınlıklar... Eşime diyorum hamilelik benim beynimin %70 ini yiyor, %30 la yapabildiğimde ancak bu. İlk hamileliğimde kahvaltıdan sonra koca gün demlik aramış en son buzdolabında bulmuştum gibi :) Sende eşine hamilelikte bunların normal olduğunu anlat bir ara cnm ama bekle madem öyle bugün sevgililer günü ilk adımı eşin atsın. Bakalım ne yapacak? Üstelik bizlerin ilgiye en az 2 kat daha fazla ihtiyacı varken...

Cnm nazara ben de çok inanırım. Değil 3.şahıslar bazen kendimiz kendimize nazar değdiriyoruz inan cnm. Hani derler ya bebeklere bile en çok anne babasının nazarı değermiş diye. Bu arada olacak tabi cnm. Evliliklerin tuzu biberi cidden kavgalar. Kim tartışmıyor ki.Önemli olan senin kendini çok üzmemen.

Canım benim..
Biz hamilelik döneminde hep hassasiyeti olan biz gbi düşünüyoruz ama inan eşlerimizde çok zorlu bir dönemden geçiyorlar.Belkide farkında olmadan onların hassasiyetlerini atlıyoruz.Yeni bir döneme giren sonuçta tek biz değiliz.
Ona bişey oldu diye bu kadar üzülürken,göz yaşı dökerken..Değermi incir çekirdeğini doldurmayan birşey için birbirinizi kırmaya..
Erkekler bazen fazla çocuk ruhlu olabiliyorlar.Sana ihtiyacı olduğundan eminim..
Şimdi bu sıkıntıları unut.İşler tatlıya bağlanınca çok üzüldüğünü ifade edersin.
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.

pınarcımm teşekkür ederiz :) senin cicileride bekliyoruz alınca hemen koy resimlerini tamam mıı

evlimutlucum canım seni iyi anlıyorum bizde incir çekirdeğini doldurmayan bişiden kavga ettik 2 gün konuşmadık ama benim kocam durmaz hemen geldi de ben uzatmıştım sende bekle kocacın gelir yanına bugün arar olmadı.. üzme canınııı yavrunu... ben o gün o kadr ağladımkiiii resmen ksıklarım ağrıdı çok korktum bebeğim için.. o yüzden snde üzme yavrunu olur mu

kupaas

Canım seninde randevuya az kalmış.Bizi habersiz bırakma.
Güzel haberlerle gel inş.

Canım gerçekten heyecan yaptım.
Özledim bebeğimi..
Cinsiyetimiz bugün kesinleşecek inşallah.
Bugün eşimde çalışmıyor.
Randevudan sonra biraz dolaşırız.
Döner dönmez haber verieim.
Hastaneye bir de şu muayene ücretlerini soracağım

Tahmin edebiliyorum canım..
Ailece keyifli bir gün desene

çok haklısın canım ya bendede dalgınlık çok oluo arayı düzeltmeye çalışırsa mutlaka bende bu 70lik olayı söleyecem eşime

evet canım ya kendi kendimize bile nazar edioz

canım ınsallah uzatmaz bebısn ve sen uzulme

inşallah uzatmaz canım yaa

eşimi o kadar çok seviyorum ki tek bi kelimesiyle yumusarım hiç uzatmam. ALLAH onlarıda bebişlerimizide bize bagıslasın ....

bende sinirden ağlıom sonrada oğluma sen üzülme diom bencede bugun bu olay bitmeli çok saçma zaten bu kadar uzaması ........

Kızlar çok sağolsun ya iyiki varsınız benm kız kardesim yok, samimi arkadasımda yok, gurbetteyim anneme de böyle saçma sapan seyleride anlatamam iyiki siz varsınızda sizlerle paylasıorum rahatlıyorum yoksa kesin kafayı yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…