- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.321
günaydın herkeseeeee
sevgililer gününüz kutlu olsun :)
çok haklısın canım ya bendede dalgınlık çok oluo arayı düzeltmeye çalışırsa mutlaka bende bu 70lik olayı söleyecem eşime
evet canım ya kendi kendimize bile nazar edioz
inşallah uzatmaz canım yaa
eşimi o kadar çok seviyorum ki tek bi kelimesiyle yumusarım hiç uzatmam. ALLAH onlarıda bebişlerimizide bize bagıslasın ....
bende sinirden ağlıom sonrada oğluma sen üzülme diombencede bugun bu olay bitmeli çok saçma zaten bu kadar uzaması ........
Kızlar çok sağolsun ya iyiki varsınız benm kız kardesim yok, samimi arkadasımda yok, gurbetteyim anneme de böyle saçma sapan seyleride anlatamam iyiki siz varsınızda sizlerle paylasıorum rahatlıyorum yoksa kesin kafayı yerdim
günaydın kızlar...
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun... umarım güzle bir gün olur hepimiz için:))
evlimutlu... canım bu kadar kafana takma.. nasıl olsa yarın öbür gün gülüp geçiceksin bu olaya:))
günaydın herkeseeeee
sevgililer gününüz kutlu olsun :)
günaydın kızlar...
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun... umarım güzle bir gün olur hepimiz için:))
evlimutlu... canım bu kadar kafana takma.. nasıl olsa yarın öbür gün gülüp geçiceksin bu olaya:))
Günaydın sevgili anneler ve sevgili bebisleri:) sevgililer gunünuz kutlu olsuuuunnnn
günaydın kızlar...
Canım benim hamilelik, hormonlar hepsi bir araya gelmiş
Sen sıkma canını akşama birşeyiniz kalmaz
katılıyorum cnm bencede sıkma canını duzelırrrrrr guzel gunde kafana takma bunu enerjını topla ve gune konsantre ol kı hersey yolunda gıtsınn..
oğlum için üzmemeye calısıorum kendimi canım ya..............
canım naber nasılsın nasıl geçiyo kontroller afp testin nasıl çıktı renkli ultrasona girdin mi miniğini hissedebiliyomusun çok mu soru sordum ne:)))))))
biz pazartesi gidicez inşallah çok özledim geçen seferde fazla göremedim yüzünü felan hiç göstermedi sıpam:))))
kıyamam sana bıtanem benım nasıl oldugunu anlıyorum ama dedım ya takma kafana gercekten ozaman basa cıkabılıyosun
haklısın takmıcam oğlumuda üzmeyecem herhalde oda bnm kadar dusunuodur oglumuzu .................
keşke bugun gelirken bebişimiz için bişey alsa sevgililer gunu hediyesi olarakkkkkk.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?