2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...

hepinizin sevgililer günü kutlu olsun... umarım güzle bir gün olur hepimiz için:))

evlimutlu... canım bu kadar kafana takma.. nasıl olsa yarın öbür gün gülüp geçiceksin bu olaya:))

Canım benim hamilelik, hormonlar hepsi bir araya gelmiş
Sen sıkma canını akşama birşeyiniz kalmaz

canım naber nasılsın nasıl geçiyo kontroller afp testin nasıl çıktı renkli ultrasona girdin mi miniğini hissedebiliyomusun çok mu soru sordum ne:)))))))
biz pazartesi gidicez inşallah çok özledim geçen seferde fazla göremedim yüzünü felan hiç göstermedi sıpam:))))

herkese gunaydın kızlarrrr tabıı bebıslerımızeee deeee umarım rahatt huzurlu ve guzel bır gun gecırırsınızzz hepınızı cok sevıyoreee cok cok optum.Bu arada kocısler kutlamadan sevgıleler gununuz kutlu olsunnn..

Herkese günaydın kızlar geçmişi okuya okuya anca geliyom aha yetişemedim maşallah gece gece de kaynatmışsınız. Herkesin sevgililier günü kutlu olsuuuunnnnn ben hediyemi isteyip aldım eşimden ama ona alamadım yaa bugün alacaktım kazağa ihtiyacı var ama çok kar yağıyo kayıp düşerim diye çıkmaktan korkuyorum riske atmayım artık biraz uzatmalı alırım napiyimm

katılıyorum cnm bencede sıkma canını duzelırrrrrr guzel gunde kafana takma bunu enerjını topla ve gune konsantre ol kı hersey yolunda gıtsınn..

canım geçen cuma gittim ben...afp ve bebeğim için çok iyi dedi bülent bey... herşey yolundaymış çok şükür... kızımız da kesinleşti:))
ben yaklaşık 3 haftadır çok net hissediyorum.. günden güne daha da sertleşiyor tepikleri.. hele dün... canımı acıttı:))

renkliyede 22. haftamızda diye konuştuk... orda kendiside yapıyormuş.. ama bana çapadan bir doktoru önerdi... bende o anda sormadm.. acaba benim özel durumdan dolayımı ona gitmemi istedi, aklıma takıldı... 300 tl ye yapıyor o prof.. daha uygunu varken neden o kadar vereyim diye düşünüyorum bende.. kararsızım yani canım..

sende ne var neyok? hissediyormusun bebişini??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…