- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.341
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm tatlı prensesimin ilk elbisesiiiiiii
Günaydınnnnnnnnnn
Heyacan uyuyamadım 6 30 da kalktım
Sizlere gunaydİn bana bugun pek gun aydin dogmadi esimle dun kus yattik ve ilk kez salonda yattisabahta ise gec gitti dun uyuyamadi oda bnm gibi kesin . Calistigi yer hemen evin karsisi evden fikri aradan 10-15 dk geldi iki is arkadasi zili basti esimin ise gitmedigini ve telinin kapali oldugunu soylediler tabi ben deliye dondum en az 30 kez aradim kapaliydi sonra biraz durdum tabi aglamaya durmadim bi daha aradim caldi cayocagindaydim gormemisler meraklanma ararim seni dedi kapatti ama ben bu sefer de cok sukur bisey yok diye aglamaya basladim ona bisey oldu sandim o kafar kOrktm ki anlatamam (((
luxxorcummmmmmm ebbekte manuel göğüs pompası indirimdeeeeee
hahahaah çok güzel ya
BiZde bugun oglusumla ilk asimizi vurulcaz .....
kızlar bısey danısmak ıstıyorum sıze ben bı arastırmaya gırdım yardım edersenız sevınırım.Bu ozel hastanelerle ılgı.SGK genel musavırı alı tezelı sureklı takıp edıyorum.Ondan ogrendıgıme gore bu testlere falan odedıgımız paraların hepsı yasa dısıymıs bunun arastırmasına gırdım bugun butun gun bununla ılgılenıcem.Sımdıye kadar assagı yukarı 300 lıraya yakın para harcadım ama hamılelere muayene ucretıde dahıl olmak uzere devlet para talep etmıyormus bılgısı olanlar varmı??
kızlar sızınde tansıyonunuz düşüyomu sureklı ?? yanı normaldede tansıyonu dusen bırıyım ama cok sıklastı gercı normalmıs dusmesı ama banyoya falan evde bırı olmadıgında kesınlıkle gıremıyorum ozellıkle banyo sonrası dustugunu farkettım.
pardon kızlar yanlış anlaşılma olmuşş ben doktora gitmicem orjinalmorjinal arkadaş gidecek biri dhaa ben onlara dedim iyi haberlerle gelin diyee ben haftaya p.tesi gidecem inşallahh
merhaba kızlar. ben de hala öğrenemedim cinsiyeti. benimki kocaman oldu bir de. cumartesi gittim, doktoru da sinir etti, beni de ama hiç tınlamadı valla:) her önüne gelen soruyo cevap veremiyorum. cuma günü renkli ultrasona giricam bakalım belki orda görürüz.
Babasının aşkı, annesinin kopyası bir KIZ geliyor:)
%100 kız olduğunu öğrendik ve inanılmaz mutluyum.
Rabbim dileyen herkese gönlünden geçen, hayırlısını versin inşallah...
Bebişimizin göbişi çıkmış doktorumuz iyi beslenmiş dedi:)
200 gram ve 17 cm.
Normalde sat'a göre 17+1 fakat ultrasona göre 17+6 çıktık:)
Sadece boyu 16+5 gözüküyor, sanırım bana benzeyecek prensesim:)
Ben 163cm boyundayım:)
Ne kadar tatlıydı size anlatamam zıplıyor, elini kaldırıyor, ayağını kaldırıyor.Yüzü gözü iyice belirlenmiş
kızlar iğnemizi vurulduk kan verdik idrar verdik geldik ha bide oğlusumun kalp sesini dinledik o kadar hareketliydiki dogru düzgün yerinde durmadı saglık ocagındaki hemşireyi baya oyaladı ... ama canım çok sıkkın ev haliyle üstüme mont alıp gitmiştim saglıkocagına zaten dibimizde saglık ocagı kalp ölçümü aşı derken montu çıkarttım tabi sonra hemşire dktorun yanına gitcez dedi bide kan alınacagı için montumu giymedim öyle çıktım odadan eşim hemen niye montunu giymedin dedi bende kan alınacak daha dedim üstüne alsaydın bari ne o ev haliyle çıktın milletin önüne diye kızdıya boşluguma geldi taamam dikkat ederim dedim ama beni eve bırakırken bile yüzü asıktı 30 dk sonra sonuclar çıkacak demişlerdi çaldırınca inersin dedi kızgın bi şekilde gitti ((( ne zamandır hiç tartısmamıstık sinirlerim bozuldu stres den mi ne kan alınan kolum çok agrıo
şimdi aradı oğlen yemeğe gelmeyecem gelen giden var mı dedi ( aile apt oturuoru da ) sende otur evde gitme kimseye dedi kapattııııııııııııııı .......................... ayyyyy ne nazlı bi kocam var yaaaaaaaaaaaaaa .............
canım güle güle kullansın giysin çok güzelmiş elbisesi
canım benim bence kendini üzmemek adına ara kocanı sevgililer gününüzü kutla eğer hala aynı davranıyorsa sen anlamazlığa gel normal davran o da sıkılacaktır zaten.
ay canım ben de bi yerde indirimde buldum çok sağol onu alacağım şimdi
Bu arada habbish zaten bu kar h.sonuna kadar devam ederse ben de biraz zor giderim hamile eğitimine
şimdi aradı oğlen yemeğe gelmeyecem gelen giden var mı dedi ( aile apt oturuoru da ) sende otur evde gitme kimseye dedi kapattııııııııııııııı .......................... ayyyyy ne nazlı bi kocam var yaaaaaaaaaaaaaa .............
haklısın takmıcam oğlumuda üzmeyecem herhalde oda bnm kadar dusunuodur oglumuzu .................
meleksen nerelerde kızlar yaa.. denk gelmiyorum ne zamandır...
canım geçen cuma gittim ben...afp ve bebeğim için çok iyi dedi bülent bey... herşey yolundaymış çok şükür... kızımız da kesinleşti:))
ben yaklaşık 3 haftadır çok net hissediyorum.. günden güne daha da sertleşiyor tepikleri.. hele dün... canımı acıttı:))
renkliyede 22. haftamızda diye konuştuk... orda kendiside yapıyormuş.. ama bana çapadan bir doktoru önerdi... bende o anda sormadm.. acaba benim özel durumdan dolayımı ona gitmemi istedi, aklıma takıldı... 300 tl ye yapıyor o prof.. daha uygunu varken neden o kadar vereyim diye düşünüyorum bende.. kararsızım yani canım..
sende ne var neyok? hissediyormusun bebişini??
Öğle arası eve mi gelecek ki:26:
evlimutlu bunlar geçici şeyler lütfen kendini de bebişini de üzme( tabii bu biraz da dişi kuşş olarak bizim elimizde...
hormonlardan sanırım bende aynı senin gibiyim hayatım boyunca hiç bu kadar alıngan olmamıştım... eşler için de zor bi dönem bu kesinlikle ...
ama unutmamak lazım çooook da güzel bir dönem... ben çok sıkıldığım anlarda elimi karnıma götürüp bebişimi şöleeee bi okşuyorum beni rahatlatıo :))
akşama güzeeeel bir sofra hazırla süslen püslen hiç bişi olmamış gibi davran kapansın gitsin bu mevzuu
canım uzatmayın hıc brlıktesınız kıymetını bılınTahmin ettigim gibi esim soguk sadece oturma odasinda uzanmistim geldi kalk yatakta yat dedi tamam dedim ama istifimi bozmadim kucakladi yataga getirdi bide sonucumu kendi aldigi icin idrar da enfeksiuon kalmis mi dedim yok dedi simdilik muhabbetimiz bu kadaroysa onu kadar cok seviyorum kiii ((
busmaı canım nerelerdsın bayadır yoktun..hayırlı olsun oglun gözünaydınkızlar beni de ekleyin listeye,bugun ogrendik bebeğim erkekmiş
ilk bebeğim,beklenen doğum tarihi 26 temmuz
canım bugun hıc gecmez sana ama ögle oldu nerdeyse az kaldıGünaydınnnnnnnnnn
Heyacan uyuyamadım 6 30 da kalktım
meleksen nerelerde kızlar yaa.. denk gelmiyorum ne zamandır...
tekrar günaydın annişlerrrr:))))
ben dün çok mutlu uyanmıştım midemde bulanmadı bütün gün evimle ilgilenmiştim sonra akşam üzeri annem uğradı birlikte yemek yedik mutlu oldum...sonra annemi bıraktıktan sonra yolda bebeğim ciddi kıpırdadı ve bu kez yüzde 100 eminim harikaydı ve mutluluğum tavan yaptı.....sonraaa eşimle arabada gelirken cüneyt tek olmazımsın şarkısı çıktı radyoda el ele tutuşarak dinledik özlemişiz şarkıyı dedik eşim eve gidince tekrar açıp dinleyelim dedi dinledik tekrar açtı tekrar falan bende diyorum ki işe gidiceksin bak kalkamazsın diyorum falan neyseee sonraaa saat 00:01' de beni öptü sevgililer günün kutlu olsun karım sevgilim dedi bende kutladım vee hadi yatalım dedi yatak odasına önden ben girdim bi baktım yatağın üstünde küçük kırmızı paket....çok şaşırdım yine çok mutlu oldum paketi açtım veee çok beğendiğim ince altın kar tanesi olan bir künye almış çoook daha mutlu oldum çünkü düşünmesi yeterdi canım benimmsonrada dedi kiii asıl sana bi hediyem daha vardı ama netten söyledim gelmedi dedi onuda ne zaman gelirse görürsün birlikte veremedim dedi meğerse yazılı çikolatalar sipariş etmiş aşkım yani dünüm çok iyi geçti ve bugünün ilk saatleri çok mutlu oldum sizlerle paylaşmak istedim herkese böyle evli mutlu çocuklu günlerrrr yıllarrrr
merhaba kizlar eskiye az bakim dedim ama olcak gibi dil
bugun hic yazamadim kizimin hastaligi beni perisan eti resmen gece 2 sat uyuyorum o kadar
cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun iyi haberler getiren doktordan arkadaslara
benim oglum tatli veya meyve yedimde resmen icimde geziyo
kizlar birde sey diyecektim yarin benim annem pasama istedigim bisileri cikip alicak
Eki Görüntüle 346255 bunu cok beyendim birde indirimde isteyen arkadas olursa 70 tl indirimli
yoksa 100 lira ustuler kizima baska tarz amistik kizim tumgun onun icinde oynuyo aglamiyodu hic butun isimi yapiyodum
acaba buda guzelmi sizce fisher price marka turkiyede en uyuduruk markalar 150 tl 160 tl uyun halilari
tekrar günaydın annişlerrrr:))))
ben dün çok mutlu uyanmıştım midemde bulanmadı bütün gün evimle ilgilenmiştim sonra akşam üzeri annem uğradı birlikte yemek yedik mutlu oldum...sonra annemi bıraktıktan sonra yolda bebeğim ciddi kıpırdadı ve bu kez yüzde 100 eminim harikaydı ve mutluluğum tavan yaptı.....sonraaa eşimle arabada gelirken cüneyt tek olmazımsın şarkısı çıktı radyoda el ele tutuşarak dinledik özlemişiz şarkıyı dedik eşim eve gidince tekrar açıp dinleyelim dedi dinledik tekrar açtı tekrar falan bende diyorum ki işe gidiceksin bak kalkamazsın diyorum falan neyseee sonraaa saat 00:01' de beni öptü sevgililer günün kutlu olsun karım sevgilim dedi bende kutladım vee hadi yatalım dedi yatak odasına önden ben girdim bi baktım yatağın üstünde küçük kırmızı paket....çok şaşırdım yine çok mutlu oldum paketi açtım veee çok beğendiğim ince altın kar tanesi olan bir künye almış çoook daha mutlu oldum çünkü düşünmesi yeterdi canım benimmsonrada dedi kiii asıl sana bi hediyem daha vardı ama netten söyledim gelmedi dedi onuda ne zaman gelirse görürsün birlikte veremedim dedi meğerse yazılı çikolatalar sipariş etmiş aşkım yani dünüm çok iyi geçti ve bugünün ilk saatleri çok mutlu oldum sizlerle paylaşmak istedim herkese böyle evli mutlu çocuklu günlerrrr yıllarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?