2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm tatlı prensesimin ilk elbisesiiiiiii

Günaydınnnnnnnnnn
Heyacan uyuyamadım 6 30 da kalktım

canım güle güle kullansın giysin çok güzelmiş elbisesi

canım benim bence kendini üzmemek adına ara kocanı sevgililer gününüzü kutla eğer hala aynı davranıyorsa sen anlamazlığa gel normal davran o da sıkılacaktır zaten.
luxxorcummmmmmm ebbekte manuel göğüs pompası indirimdeeeeee

ay canım ben de bi yerde indirimde buldum çok sağol onu alacağım şimdi

Bu arada habbish zaten bu kar h.sonuna kadar devam ederse ben de biraz zor giderim hamile eğitimine

şimdi aradı oğlen yemeğe gelmeyecem gelen giden var mı dedi ( aile apt oturuoru da ) sende otur evde gitme kimseye dedi kapattııııııııııııııı .......................... ayyyyy ne nazlı bi kocam var yaaaaaaaaaaaaaa .............

hahahaah çok güzel ya

çoook güzellll güldüm sabah sabah:)))

BiZde bugun oglusumla ilk asimizi vurulcaz .....

geçmiş olsun canım şimdiden

bende daha ücret alınmadı ama bundan sonraki işlemlerde alınırsa senin araştırmaların ve 170i aradım diosun bunları mutlaka bende yaparım canım...

evet canım düşüyo sürekli....

pardon kızlar yanlış anlaşılma olmuşş ben doktora gitmicem orjinalmorjinal arkadaş gidecek biri dhaa ben onlara dedim iyi haberlerle gelin diyee ben haftaya p.tesi gidecem inşallahh

bende pazartesi gidiyorum inşallah canım kaçta senin randevu?

inşalah öğrenirsn sende biz öğrenemeyenlerde:)))

çok sevindim canm hayırlı olsn prensesinnn:)

canım beniiiimmmm bunlar çok ufak şeyler ama hamilelikte duygusalızz tabiii ama onlarında sabırlarımı taşıyo nedir idare etmeyi bırakabiliyo bazen kocalarımız...ama eminim düzelecektir çünkü sorun çok ufak uzatmaz ve büyütmez eminim çok takma kafana alttan al bakalım ' kızacağını bilemedim o anda aceleden düşünemedim kızacağını böyle olacağını bilsem düşünürdüm' falan de istersen..ama demem diyosanda bekle ondan gelsin atak ama düzelir hiç sıkma canını hep oluyo bu tarz şeyler bidee barışmak çok güsel olurrrr sonraaa

Canım ben yanlış mı yazdım.Eğitimler martta başlıyor.ilki 3Mart

sen normal davran tmm kocacım tamam hayatım falan de bıraz gırgıra vur olayı cok uzatılcak bı yanı yok zaten bu olayın kocanda sıkılıcaktır sana normal davranıcaktır artık.Benım kocamda azcık nazlı napıcaksın ıste ıdare sart

haklısın takmıcam oğlumuda üzmeyecem herhalde oda bnm kadar dusunuodur oglumuzu .................

evlimutlu bunlar geçici şeyler lütfen kendini de bebişini de üzme ( tabii bu biraz da dişi kuşş olarak bizim elimizde...

hormonlardan sanırım bende aynı senin gibiyim hayatım boyunca hiç bu kadar alıngan olmamıştım... eşler için de zor bi dönem bu kesinlikle ...

ama unutmamak lazım çooook da güzel bir dönem... ben çok sıkıldığım anlarda elimi karnıma götürüp bebişimi şöleeee bi okşuyorum beni rahatlatıo :))

akşama güzeeeel bir sofra hazırla süslen püslen hiç bişi olmamış gibi davran kapansın gitsin bu mevzuu

maşşallah minik prensese inşallah bizdede bişi çıkmaz ben daha net hissedemiyorum gibi sanki dokunup kaçıyo:)))))) ben anlayana kadar bitmiş oluyo ayy benim kızımda canımı acıtıcak mı:)))))))

bana renkli için pazartesi dedi yanlış hatırlamıyosam kendi makinesiyle bakıcak ama senin özel durumundan dolayı garanti olsun demiştir belki renklide damarlarada bakıyolar bebeğe kan giden damarlarda sorun var mı diye bildiğim kadarıyla kendi makinesi fazla gelişmiş değildir senide riske atmak istememiştir hem kızınıda çok çok daha net ve iyi görmüş olursun parayı düşünme bence zaten ne paralar harcıyoruz :))))))) yeterki sağlıkları yerinde olsun

yok eğer öğlene gelip yumusatsaydı ortamı hazırlık yapacaktım hiç hazırlık yapmayacam gıcık aldım

tekrar günaydın annişlerrrr:))))
ben dün çok mutlu uyanmıştım midemde bulanmadı bütün gün evimle ilgilenmiştim sonra akşam üzeri annem uğradı birlikte yemek yedik mutlu oldum...sonra annemi bıraktıktan sonra yolda bebeğim ciddi kıpırdadı ve bu kez yüzde 100 eminim harikaydı ve mutluluğum tavan yaptı.....sonraaa eşimle arabada gelirken cüneyt tek olmazımsın şarkısı çıktı radyoda el ele tutuşarak dinledik özlemişiz şarkıyı dedik eşim eve gidince tekrar açıp dinleyelim dedi dinledik tekrar açtı tekrar falan bende diyorum ki işe gidiceksin bak kalkamazsın diyorum falan neyseee sonraaa saat 00:01' de beni öptü sevgililer günün kutlu olsun karım sevgilim dedi bende kutladım vee hadi yatalım dedi yatak odasına önden ben girdim bi baktım yatağın üstünde küçük kırmızı paket....çok şaşırdım yine çok mutlu oldum paketi açtım veee çok beğendiğim ince altın kar tanesi olan bir künye almış çoook daha mutlu oldum çünkü düşünmesi yeterdi canım benimm sonrada dedi kiii asıl sana bi hediyem daha vardı ama netten söyledim gelmedi dedi onuda ne zaman gelirse görürsün birlikte veremedim dedi meğerse yazılı çikolatalar sipariş etmiş aşkım yani dünüm çok iyi geçti ve bugünün ilk saatleri çok mutlu oldum sizlerle paylaşmak istedim herkese böyle evli mutlu çocuklu günlerrrr yıllarrrr

canım uzatmayın hıc brlıktesınız kıymetını bılınbızım gıbı ayrı olanlar ne yapsın..sükret bence halıne ve kocacına bı adım at...
kızlar beni de ekleyin listeye,bugun ogrendik bebeğim erkekmiş
ilk bebeğim,beklenen doğum tarihi 26 temmuz
busmaı canım nerelerdsın bayadır yoktun..hayırlı olsun oglun gözünaydın
Günaydınnnnnnnnnn
Heyacan uyuyamadım 6 30 da kalktım
canım bugun hıc gecmez sana ama ögle oldu nerdeyse az kaldı

en güzel hedıyelerımızle bırlıkte gecırdıgımız sevgililer günü kutlu olsun hepimize:))))

günaydın kızlar nasılsınız

ben dün çok fenaydın , pazar günü balıkekmek yemiştik , dün bütün gün çok afedersiniz kustum , yollarda biile kustum .akşam doktora gittik hemen , çok kötü bir memlekette yaşıyoruz. esenyurt devlet hastanesine gittik eşimle , doğumhaneye çıktık , doktor neyin var dedi . anlattım olayı , doktor ne dese beğenirseniz , zehirlenmeden şüpheleniyorsanız biz bakmıyoruz aşağıya acile inin devam ederse kusma yarın polikliniğe gelin dedi, gözümü nasıl kan bürüdüyse bir bağırdım bebeğe neden bakmıyorsunuz sabahtan beri vücudumda su kalmadı dedim ,Kızlar allah korusun insanın aklıa herşey geliyor ya bebeğime bişi olduysa ondan bu kusma durumu olduysa diye =( Allah korusun =( doktor birde ben bağırınca ne derse beğenirsiniz ,sen buraya kavga etmeyemi geldin...?????? adını araştırıyorum şikayet edicem kesinlikle...

sonra başka bir hastaneye gittik serum taktılar ,şidi iyiyim çok şükür

yediğinize çok dikkat edin

super super 40bın kere ALLAH bozmasın cnm muhabbetınıze muhabbet katsın ıns ..

dun ugramıstı meleksen

aaaa bence sana sürpriz varrr bana öyle geldi canım otur evde dediyse gelecektir gibime geldiiigelmesede çok uzatmasına sen izin verme hem sen hem bebişin üzülmesin daha fazla canımmmm

maasallah canım Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…