2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım

canım hıc anlamıyorlar hassasıyetımızıcok gecmıs olsun dıkkat et kendıne

Maaşallah..
Mutluluğunuz,sevginiz hiç bozulmasın canım..

Geçmiş olsun canım..
Her doktor maalesef hassas olamıyor.Sanırım bende senin yerinde olsam aynı tepkiyi verir sonrada gerekli yere bildirirdim.
Dikkat et kendine..

aaaa bence sana sürpriz varrr bana öyle geldi canım otur evde dediyse gelecektir gibime geldiiigelmesede çok uzatmasına sen izin verme hem sen hem bebişin üzülmesin daha fazla canımmmm

keşke canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ............ ama evde otur çıkma kimseye lafı bana pek sürpriz yapacakmıs gibi gelmedi

canım onun kızı hasta

Özge rahatsız canım o nedenle pek giremiyor.... allah acil şifalar versin ...
aa öylemi.... çok geçmiş olsun... inş. en kısa zamanda düzelir... teşekkür ederim kızlar bilgilendiridğiniz için..

canım neden bu kadar erken yapıyorki seninkini... alla allaaa...
bana kurduğu cümle şuydu, burda da yaparız... tavsiye edebilceğim yerlerde olabilir... sonrada bu doktorun bilgilerini verdi..
dün aradım sordum güvene, ordakilerde renkli doppler olduğunu ve orda bakıldığını, 130 tl civarı birşey olduğunu söylediler...
ben iyisimi bugün arayıp bülent bey ile konuşayım bi... eğer özellikle gitmeni istiyorum derse giderim tabiki..

sende yavaş yavaş daha fazla hissediceksin canım.. bende başlarda sen gibiydim... arada bi böyle acıtma oluyor... ama dayanılıyor:))

büyüsünler ve sağlıklı olsunlarda biz herşeylerine katlanırız onların:)

kıyamam canımm çok geçmiş olsunnn...kesinlikle şikayet et...

maasallah canım Allah nazarlardan saklasın

amin canımmm hepimizinnnn

Maaşallah..
Mutluluğunuz,sevginiz hiç bozulmasın canım..

amin canımmmm hepimizin inşallahhhh bizim birde cicim aylarımız tabi her özel günde olmaz böyle eminim

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebeğine de ...

aaaa bence sana sürpriz varrr bana öyle geldi canım otur evde dediyse gelecektir gibime geldiiigelmesede çok uzatmasına sen izin verme hem sen hem bebişin üzülmesin daha fazla canımmmm
Bana da süpriz var gibi geliyor
Geçmiş olsun canım..
Bence de peşini bırakma.
Ya sana bebeğine bişey olsaydı...
Allah korumuş

Son düzenleme:
öyle düşündüm inşallah öyledirde mutlu olursun canım beniiimm...ama yapmasa bile sen ona öğle saati gelmezse akşama sürpriz yapıp utandırmaya ne dersin?

ya canım tartısmadan önce bende plan yapıodum ama dun çok kırıldım ilk defa salonda yattı en nefret ettiğim şey oldugunu bilio ... demin aradıgında ses tonuda hoşuma gitmedi o yuzden hazırlık falan yapmayı düşünmüom

günaydın kızlar
kontrolden geldim şimdi çok mutluyum bebişimi gördüm
bu defa yüzünü bile gösterdi doktor.
bebek sağlıklı bir sıkıntısı yok ama sen iğnelere gebelik boyunca devam edeceksin dedi
ne yapayım bebeğim için katlanırım

aynen canım yeterki kucaklarımıza bi alalım sağlıkla ve hayırlısıyla
belki ben yanlış anlamışımdır ileriki haftalarda renkli bakıcaz demiştir ben önümüzdeki randevuda anlamışımdır zaten oraya gittiğimde bebeğimi görene kadar heyecan tavan yapıyor:)))))) renkli doppler dediği herzaman baktığı ultrasonda bide renki için bi başlık var ikisi aynı makine yani

çok geçmiş olsun canım

canım hıc anlamıyorlar hassasıyetımızıcok gecmıs olsun dıkkat et kendıne

Geçmiş olsun canım..
Her doktor maalesef hassas olamıyor.Sanırım bende senin yerinde olsam aynı tepkiyi verir sonrada gerekli yere bildirirdim.
Dikkat et kendine..

kıyamam canımm çok geçmiş olsunnn...kesinlikle şikayet et...

amin canımmm hepimizinnnn

amin canımmmm hepimizin inşallahhhh bizim birde cicim aylarımız tabi her özel günde olmaz böyle eminim

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebeğine de ...

Bana da süpriz var gibi geliyor

Geçmiş olsun canım..
Bence de peşini bırakma.
Ya sana bebeğine bişey olsaydı...
Allah korumuş

çok teşekkürler herkese kızlar

Çok şükür canım..Bebeğin sağlıklı olmasından daha güzel hangi haber olabilir
Benimde başta iğne kullanma durumum vardı.Yavrum için katlanarım demiştim.Birçok anne bu şekilde bebeğini dünyaya getiriyor.
Sıkma canını annesi..
Herşey güzel olacak inş.

asla kimsenin evliliğine karışmak haddime değil sadece dertleşiyoruz canım fikir veriyorum mutlu olmanı istiyorum bu yüzden yanlış anlama beni olrmu?
bak şimdi şöyle düşün hiç bür türlü eşinle ömür boyu küs kalacak değilsin ... ee ozaman özel günününüzü mahvettiğinizle kalacaksınız sonra sen üzüleceksin naptık biz diye...ve eminim ki hazırlıklarını ertlemenede pişman olacaksın...en azından yap sürprizini o pişman olsun sen değil...çünkü ben bunu yaşadım..eşimle nişanlıyken onu üzdüm üzdüm o bana sürpriz yaptı ben tüm söylediklerime pişman oldum ve ona hakettiği gibi davranmadığımı düşündüm...aynısı eşindede olacaktır bence yap eğer o hala kötü davranırsa kendisi bilir keyfi gelince barışsın..ama eminim çok iyi olacak herşey ve sana sarılıp özürdileyecektir..yine sen bilirsin tabiii...tabi şimdi sinirlisin üzgünsün ama iyi düşün nasıl olmak istediğinize karar ver ve harekete geç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…