2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın.çok sevindim canımmmmbence herşey normal dediyse üzme kendinii

Hoşgeldin canımmmmm..
Maşallah kızına...
İğneler konusunda canını sıkma..
Bebeğin sağlıklı olsunda...

ay hakkaten çok uzatmış canım bence sen madem aile apartmanı kafan dağılsın git misafirliğe apartmanda birilerine akşam da güzelce sofranı kurar tebriğini edersin sen normal davran o kendine gelir kaç gün salonda yatcak özür dilencek bi mevzu bile değil ki gidip özür dileyesin saçma geldi bana bu kadar uzatması

Canım ben yanlış mı yazdım.Eğitimler martta başlıyor.ilki 3Mart

ayy evet yaaaa bende salaklık niye bu haftasonu gibi düşündüysem sen doğru yazmışsın da ben yanlış anladım

süper romantikkk

canım çok geçmiş olsun şimdi iyi misin?

günaydın canım gözün aydın pıhtılaşma var mıymış peki hala? Sen onun için iğne vuruluyordun değil mi yanlış mı hatırladım? Bebek seğlıklı ise çok şükürr

günaydın.çok sevindim canımmmmbence herşey normal dediyse üzme kendinii

gözün aydın canımmm.... maşallah bebişine :))

Hoşgeldin canımmmmm..
Maşallah kızına...
İğneler konusunda canını sıkma..
Bebeğin sağlıklı olsunda...

hepinize teşekkür ederim kızlar. tabi ki önemli olan bebeğimin sağlığı

canım bek bebeğin ne kadar sağlıklı... bu iğneler sayesinde bu durumda... bunu unutma ve o iğnelere devam.. bende ilk 3 ay vuruldum ve son 1 ayda vurulcam hemde günde 2 defa.. inş. hep böyle güzel haberler alırız...

olabiir canım... bende sen gigi ordayken sormak aklıma gelmiyor... sonradan aklıma geliyor.. ki bi sorun varmı diyede soruyor... neyse artık...
hımm o şekilde olduğunu bilmiyordum.. ee hep onla baksaya:))

günaydın canım gözün aydın pıhtılaşma var mıymış peki hala? Sen onun için iğne vuruluyordun değil mi yanlış mı hatırladım? Bebek seğlıklı ise çok şükürr

evet pıhtılaşma için iğne yapıyorduk. geçen sefer o kadar berbat durumdaydı ki bulanıklıktan bebeği görememiştik. bu defa berraklaşmıştı. ama iğneyi yaptığımız sürece böyle olurmuş bırakınca eksisine dönermiş. o yüzdne doğum gerçekleşene kadar devam edeceğiz.

ben de az önce kızımızın ve benım agzımdan bı mail yazdım eşime..uzak oldugumuz ıcın yapabılecegımız tek sey bu..ne kargo gıder ne baska bıse bugunu özel kabul etmeyz gerci ıkımızde hergünün sevgılıler günü oldugu kanaatınde olanlardanız ama yıne de kutlarız usulen..yanınızdaki eşlerınızın kıymetini bilin derim ben..kavgalar küslükler bosuna, eger mevzu ciddi degilse uzatmasın kımse

bubacımmm ne güzel yapmışsın....daha öncede dediğim gibi birlikte çok güzel gğnler seni bekliyor...evet sevgililer günü fasafiso hergün böyle olmalı...herkes kıymetini bilsin tabi canım benimmmm

ben artık not almaya başlıcam:)))))) ahh keşke baksa

Canım çok haklısın..Eşiminde Azerbaycan'a gitme durumu var.Ne yapıcam onsuz diye şimdiden başladım düşünmeye..

canım yaaa.. inş. zaman çabucak geçer ve kavuşursunuz birbirinize..

doğumda gelebilcekmi yanına??

bubacımmm ne güzel yapmışsın....daha öncede dediğim gibi birlikte çok güzel gğnler seni bekliyor...evet sevgililer günü fasafiso hergün böyle olmalı...herkes kıymetini bilsin tabi canım benimmmm
evet canım ben de bu sebepten sabredıyorum..kavusacagımız günler yakın ınsallah
Canım çok haklısın..Eşiminde Azerbaycan'a gitme durumu var.Ne yapıcam onsuz diye şimdiden başladım düşünmeye..
canım o kadar zorkı..helekı bu dönemlerde..yıne azerbaycan yakın cok sıkıldıgında atlar gelır ya da sen gıdersın..bız ucakla bıle 7 saat yolculuk yapmak zorundayız ama gerekliyse de napıcaksın saglık olsun dıyıp işin içinden cıkmaya calısıyorsun
canım yaaa.. inş. zaman çabucak geçer ve kavuşursunuz birbirinize..

doğumda gelebilcekmi yanına??

canım gıdelı bı ay oldu ınsallah martın ortasında geleck..yanı ben daha gıtmıcem doguma kadar o işte böyle ayda ya da 2 ayda bır gelmeye calısacak.doguma gelmesını planlıyoruz ınsallah bı aksılık cıkmaz

Canım benim içim buruldu okurken
Bu son ayrılığınız olsun

gunaydin cici anneler sevgililer gununuz kutlu olsu

evlimutlu tatlim canini sikma herseye guzelir uzuldugunle pasani uzdugunle kalma
guzel neseli muzik az oglus aqz keyif yapsin

sabah uyandik bogazlarim fena yaniyo kizimdan bana da gecti sanirim hastalik
sabah oglum karnimi oksadigimda bir tekmeler vuruyodu elimle hisettiyodum vurusu
keske esim yanimda olsaydi ama aksam yine tepik atirmaya calisicam esime hediye olarak

insallah herekz iyidir

inşallah canım sağol. Allah sana da kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…