- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.381
günaydın kızlar
kontrolden geldim şimdi çok mutluyum bebişimi gördüm
bu defa yüzünü bile gösterdi doktor.
bebek sağlıklı bir sıkıntısı yok ama sen iğnelere gebelik boyunca devam edeceksin dedi
ne yapayım bebeğim için katlanırım
günaydın kızlar
bebek sağlıklı bir sıkıntısı yok ama sen iğnelere gebelik boyunca devam edeceksin dedi
günaydın kızlar
şimdi aradı oğlen yemeğe gelmeyecem gelen giden var mı dedi ( aile apt oturuoru da ) sende otur evde gitme kimseye dedi kapattııııııııııııııı .......................... ayyyyy ne nazlı bi kocam var yaaaaaaaaaaaaaa .............
Canım ben yanlış mı yazdım.Eğitimler martta başlıyor.ilki 3Mart
tekrar günaydın annişlerrrr:))))
ben dün çok mutlu uyanmıştım midemde bulanmadı bütün gün evimle ilgilenmiştim sonra akşam üzeri annem uğradı birlikte yemek yedik mutlu oldum...sonra annemi bıraktıktan sonra yolda bebeğim ciddi kıpırdadı ve bu kez yüzde 100 eminim harikaydı ve mutluluğum tavan yaptı.....sonraaa eşimle arabada gelirken cüneyt tek olmazımsın şarkısı çıktı radyoda el ele tutuşarak dinledik özlemişiz şarkıyı dedik eşim eve gidince tekrar açıp dinleyelim dedi dinledik tekrar açtı tekrar falan bende diyorum ki işe gidiceksin bak kalkamazsın diyorum falan neyseee sonraaa saat 00:01' de beni öptü sevgililer günün kutlu olsun karım sevgilim dedi bende kutladım vee hadi yatalım dedi yatak odasına önden ben girdim bi baktım yatağın üstünde küçük kırmızı paket....çok şaşırdım yine çok mutlu oldum paketi açtım veee çok beğendiğim ince altın kar tanesi olan bir künye almış çoook daha mutlu oldum çünkü düşünmesi yeterdi canım benimmsonrada dedi kiii asıl sana bi hediyem daha vardı ama netten söyledim gelmedi dedi onuda ne zaman gelirse görürsün birlikte veremedim dedi meğerse yazılı çikolatalar sipariş etmiş aşkım yani dünüm çok iyi geçti ve bugünün ilk saatleri çok mutlu oldum sizlerle paylaşmak istedim herkese böyle evli mutlu çocuklu günlerrrr yıllarrrr
günaydın kızlar nasılsınız
ben dün çok fenaydın , pazar günü balıkekmek yemiştik , dün bütün gün çok afedersiniz kustum , yollarda biile kustum .akşam doktora gittik hemen , çok kötü bir memlekette yaşıyoruz. esenyurt devlet hastanesine gittik eşimle , doğumhaneye çıktık , doktor neyin var dedi . anlattım olayı , doktor ne dese beğenirseniz , zehirlenmeden şüpheleniyorsanız biz bakmıyoruz aşağıya acile inin devam ederse kusma yarın polikliniğe gelin dedi, gözümü nasıl kan bürüdüyse bir bağırdım bebeğe neden bakmıyorsunuz sabahtan beri vücudumda su kalmadı dedim ,Kızlar allah korusun insanın aklıa herşey geliyor ya bebeğime bişi olduysa ondan bu kusma durumu olduysa diye =( Allah korusun =( doktor birde ben bağırınca ne derse beğenirsiniz ,sen buraya kavga etmeyemi geldin...?????? adını araştırıyorum şikayet edicem kesinlikle...
sonra başka bir hastaneye gittik serum taktılar ,şidi iyiyim çok şükür
yediğinize çok dikkat edin
günaydın kızlar
canım senin bebiş tüp bebek mi bilmiyorumda bendede pıhtılaşma var ve ben herhafta kan veriyorum ona göre ilacımın dozunu ayarlıyorlar ve 9 ay kullanacagımı söyledi dr ve aynı zamanda caraspirin kullanıyorum inşallah sana gerekduymaz drun
Çok şükür canım..Bebeğin sağlıklı olmasından daha güzel hangi haber olabilir
Benimde başta iğne kullanma durumum vardı.Yavrum için katlanarım demiştim.Birçok anne bu şekilde bebeğini dünyaya getiriyor.
Sıkma canını annesi..
Herşey güzel olacak inş.
günaydın.çok sevindim canımmmmbence herşey normal dediyse üzme kendinii
gözün aydın canımmm.... maşallah bebişine :))
Hoşgeldin canımmmmm..
Maşallah kızına...
İğneler konusunda canını sıkma..
Bebeğin sağlıklı olsunda...
canım bek bebeğin ne kadar sağlıklı... bu iğneler sayesinde bu durumda... bunu unutma ve o iğnelere devam.. bende ilk 3 ay vuruldum ve son 1 ayda vurulcam hemde günde 2 defa.. inş. hep böyle güzel haberler alırız...günaydın kızlar
olabiir canım... bende sen gigi ordayken sormak aklıma gelmiyor... sonradan aklıma geliyor.. ki bi sorun varmı diyede soruyor... neyse artık...aynen canım yeterki kucaklarımıza bi alalım sağlıkla ve hayırlısıyla
belki ben yanlış anlamışımdır ileriki haftalarda renkli bakıcaz demiştir ben önümüzdeki randevuda anlamışımdır zaten oraya gittiğimde bebeğimi görene kadar heyecan tavan yapıyor:)))))) renkli doppler dediği herzaman baktığı ultrasonda bide renki için bi başlık var ikisi aynı makine yani
günaydın canım gözün aydınpıhtılaşma var mıymış peki hala? Sen onun için iğne vuruluyordun değil mi yanlış mı hatırladım? Bebek seğlıklı ise çok şükürr
ben de az önce kızımızın ve benım agzımdan bı mail yazdım eşime..uzak oldugumuz ıcın yapabılecegımız tek sey bu..ne kargo gıder ne baska bısebugunu özel kabul etmeyz gerci ıkımızde hergünün sevgılıler günü oldugu kanaatınde olanlardanız ama yıne de kutlarız usulen..yanınızdaki eşlerınızın kıymetini bilin derim ben..kavgalar küslükler bosuna, eger mevzu ciddi degilse uzatmasın kımse
canım bek bebeğin ne kadar sağlıklı... bu iğneler sayesinde bu durumda... bunu unutma ve o iğnelere devam.. bende ilk 3 ay vuruldum ve son 1 ayda vurulcam hemde günde 2 defa.. inş. hep böyle güzel haberler alırız...
olabiir canım... bende sen gigi ordayken sormak aklıma gelmiyor... sonradan aklıma geliyor.. ki bi sorun varmı diyede soruyor... neyse artık...
hımm o şekilde olduğunu bilmiyordum.. ee hep onla baksaya:))
ben de az önce kızımızın ve benım agzımdan bı mail yazdım eşime..uzak oldugumuz ıcın yapabılecegımız tek sey bu..ne kargo gıder ne baska bısebugunu özel kabul etmeyz gerci ıkımızde hergünün sevgılıler günü oldugu kanaatınde olanlardanız ama yıne de kutlarız usulen..yanınızdaki eşlerınızın kıymetini bilin derim ben..kavgalar küslükler bosuna, eger mevzu ciddi degilse uzatmasın kımse
evet canım ben de bu sebepten sabredıyorum..kavusacagımız günler yakın ınsallahbubacımmm ne güzel yapmışsın....daha öncede dediğim gibi birlikte çok güzel gğnler seni bekliyor...evet sevgililer günü fasafiso hergün böyle olmalı...herkes kıymetini bilsin tabi canım benimmmm
canım o kadar zorkı..helekı bu dönemlerde..yıne azerbaycan yakın cok sıkıldıgında atlar gelır ya da sen gıdersın..bız ucakla bıle 7 saat yolculuk yapmak zorundayızCanım çok haklısın..Eşiminde Azerbaycan'a gitme durumu var.Ne yapıcam onsuz diye şimdiden başladım düşünmeye..
canım yaaa.. inş. zaman çabucak geçer ve kavuşursunuz birbirinize..
doğumda gelebilcekmi yanına??
Canım benim içim buruldu okurken
Bu son ayrılığınız olsun
canım bek bebeğin ne kadar sağlıklı... bu iğneler sayesinde bu durumda... bunu unutma ve o iğnelere devam.. bende ilk 3 ay vuruldum ve son 1 ayda vurulcam hemde günde 2 defa.. inş. hep böyle güzel haberler alırız...
kızlar ben kaçar...yemek çamaşır v.s...akşama girebilirsem görüşürüz herkese mutlu huzurlu günlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?