2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar netten dogum fotografcısının albümüne baktım ıcım gıttı resmen..annenın doguma gırerken kı hallerı cıktıktan sonra aıleyle yasananlar tabii bebişler Allah ım ne güzel bı duygu olmalı..anneler hep aglıo

geçmişi okumayı yeni bitirebildim. dün de iş yoğunluğu vardı iki gündür birikti. hepinizi merak ettiğim için hepsini okudum :)
öncelikle hepinizin sevgililer gününü kutlarım canlarım

hayır canım tüp bebek değil ama tedaviyle olmuştu. yumurta geliştirici iğne yağmıştık. caraspirin ben de kullanıyorum.

canım kendini üzme hepimizde oluyor böyle şeyler zaman zaman. geçen ay benim eşimin de saçma bişeyden gereksiliği tuttu.
normalde bile asla yatağı terk etmez, böyle bir durumda yatağı terk etti. ben de gurur yaptım konuşmadım iki gün ağladım.
sonra hiçbirşey için bebeğimi üzmeye değmeyeceğini düşündüm. eşimle oturudm konuştum. böyle yapmasının bebeğe zarar vereceğini anlattım. onun savunmasından çıakrıdğım sonucu söyleyeyim; garip gelecek ama bebeği kıskanıyor. kendisini sevmediğimi düşünüyor. cinsel olarak kendisinden biraz uzaklaşmamın da etkisi vardı sanırım. düşününce onu çok ihmal ettiğimi fark ettim ve elimden geldiğince şefkat göstermeye çalıştım. şimdi çok şükür daha iyiyiz. bize de çok nazar değiyor. özellikle de eşimin akrabaları çok söylüyorlar. ne diyelim gözü olanın gözü çıksın. hepimizin başında olan şeyler canını sıkma bebeğini düşün. eşinin de bir çocuk olduğunu düşün kafanı takma sen yaklaş. onlar bizim ciddiye aldığımız kadar büyük değiller maalesef duygusal zeka olarak

senin adına çok sevindim canım maşallah. Alah mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzla

canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. korktum valla okuyunca. Allah esirgemiş.

iyi yapmışsın canım ben de öyle birşey yapmayı düşünüyorum

canım çok geçmiş olsun. inşallah kızın daha iyidir. Allah yavrularına sağlık versin

pınarada canım hersey bebeklerımız ıcın..iğnelerı sıkıntı etme yeterkı ıyı oolsnlar

evet canım öyle tabi

Tünaydın herkesee
bu akşam 19:30 randevumuz var pek heyecanlıyımmmm bebekimin cinsiyeti tam olarak belli olck

inşallah iyi haberlerle gelirsin

Canlarım ben çıkıyorum.
Dua edin her şey güzel olsun

güzel haberlerini bekliyoruz canım. dualarımız seninle.

Ayy bende bi bakiyim dedimİş yerinde gözler 2 çeşme

pinarada cok saol canim senden baska kimse gormedi beni kizim daha iyi ama simdi benim bogazlarim agriyo
cumadan bu yana aksam uyuduk rahat allaha sukur

sen nasilsin guzel yaramazin nasil

Sorma canım..

Bide doğum yapan anneler ne kadar bakımlı..Benim hep bir tedirginliğim var.Acaba herşeyimle hazır olarak gidebilecekmiyim?

ay ınanır mısın benımde dıkkatımı hemen o cektı ama hemen hemen hepsı sezeryan dogum görünüyor, tarıh belırlı oldugundan sanırım ona göre hazırlanıp gıtmişlerdır dıye düşünüyorum..normal dogumda gece fılan gıttıgını düşünsene ne kadar bakımlı da olsan yatktan klkıp gıdılır..hem dogum fotocusu da gelecek dıye ayrıca hazırlanılmıstır canım..

ayy bende ne fenayım hıc kendılıgınden dogal olabıleceklerını kabul edemıyorumılla bı bahane..

pinarada cok saol canim senden baska kimse gormedi beni kizim daha iyi ama simdi benim bogazlarim agriyo

canım benım ana kız hasta oldunuz demek cok gecmıs olsun ben sabahtn baktım ama tkrr gecmısı okuyamadm..sen de dıkkt et ki oglusunda etkılenmesın..baya bı salgın var grıp konusunda

Geçmiş olsun canım..Hastalık bir kez eve girdimi herkesi dolaşmadan çıkmıyor maalesef..

>>Bide mesaj atlama gibi özel bir çaba kimsenin yoktur diye düşünüyorum.Benimde bir çok mesajım arada kaynayıp gidiyor.Sayfaların hızlı ilerlemesinden kaynaklı diye düşünüyorum.Atlanan mesajlar için kimse üzülmesin.Olur arada Temmuz anneleri<<

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…