- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.401
Tünaydın herkesee
bu akşam 19:30 randevumuz var pek heyecanlıyımmmm bebekimin cinsiyeti tam olarak belli olck
Tünaydın herkesee
bu akşam 19:30 randevumuz var pek heyecanlıyımmmm bebekimin cinsiyeti tam olarak belli olck
Canlarım ben çıkıyorum.
Dua edin her şey güzel olsun
Canlarım ben çıkıyorum.
Güzel haberlerle gel canım..Bugün kupaas da gidecek.İki haberi birden bekleyecğiz anlaşılan
pipi kesinleşirse kocama en güzel hediyee
kupaas güzel haberlerle gel inş
canım senin bebiş tüp bebek mi bilmiyorumda bendede pıhtılaşma var ve ben herhafta kan veriyorum ona göre ilacımın dozunu ayarlıyorlar ve 9 ay kullanacagımı söyledi dr ve aynı zamanda caraspirin kullanıyorum inşallah sana gerekduymaz drun
Sizlere gunaydİn bana bugun pek gun aydin dogmadi esimle dun kus yattik ve ilk kez salonda yattisabahta ise gec gitti dun uyuyamadi oda bnm gibi kesin . Calistigi yer hemen evin karsisi evden fikri aradan 10-15 dk geldi iki is arkadasi zili basti esimin ise gitmedigini ve telinin kapali oldugunu soylediler tabi ben deliye dondum en az 30 kez aradim kapaliydi sonra biraz durdum tabi aglamaya durmadim bi daha aradim caldi cayocagindaydim gormemisler meraklanma ararim seni dedi kapatti ama ben bu sefer de cok sukur bisey yok diye aglamaya basladim ona bisey oldu sandim o kafar kOrktm ki anlatamam (((
tekrar günaydın annişlerrrr:))))
ben dün çok mutlu uyanmıştım midemde bulanmadı bütün gün evimle ilgilenmiştim sonra akşam üzeri annem uğradı birlikte yemek yedik mutlu oldum...sonra annemi bıraktıktan sonra yolda bebeğim ciddi kıpırdadı ve bu kez yüzde 100 eminim harikaydı ve mutluluğum tavan yaptı.....sonraaa eşimle arabada gelirken cüneyt tek olmazımsın şarkısı çıktı radyoda el ele tutuşarak dinledik özlemişiz şarkıyı dedik eşim eve gidince tekrar açıp dinleyelim dedi dinledik tekrar açtı tekrar falan bende diyorum ki işe gidiceksin bak kalkamazsın diyorum falan neyseee sonraaa saat 00:01' de beni öptü sevgililer günün kutlu olsun karım sevgilim dedi bende kutladım vee hadi yatalım dedi yatak odasına önden ben girdim bi baktım yatağın üstünde küçük kırmızı paket....çok şaşırdım yine çok mutlu oldum paketi açtım veee çok beğendiğim ince altın kar tanesi olan bir künye almış çoook daha mutlu oldum çünkü düşünmesi yeterdi canım benimmsonrada dedi kiii asıl sana bi hediyem daha vardı ama netten söyledim gelmedi dedi onuda ne zaman gelirse görürsün birlikte veremedim dedi meğerse yazılı çikolatalar sipariş etmiş aşkım yani dünüm çok iyi geçti ve bugünün ilk saatleri çok mutlu oldum sizlerle paylaşmak istedim herkese böyle evli mutlu çocuklu günlerrrr yıllarrrr
günaydın kızlar nasılsınız
ben dün çok fenaydın , pazar günü balıkekmek yemiştik , dün bütün gün çok afedersiniz kustum , yollarda biile kustum .akşam doktora gittik hemen , çok kötü bir memlekette yaşıyoruz. esenyurt devlet hastanesine gittik eşimle , doğumhaneye çıktık , doktor neyin var dedi . anlattım olayı , doktor ne dese beğenirseniz , zehirlenmeden şüpheleniyorsanız biz bakmıyoruz aşağıya acile inin devam ederse kusma yarın polikliniğe gelin dedi, gözümü nasıl kan bürüdüyse bir bağırdım bebeğe neden bakmıyorsunuz sabahtan beri vücudumda su kalmadı dedim ,Kızlar allah korusun insanın aklıa herşey geliyor ya bebeğime bişi olduysa ondan bu kusma durumu olduysa diye =( Allah korusun =( doktor birde ben bağırınca ne derse beğenirsiniz ,sen buraya kavga etmeyemi geldin...?????? adını araştırıyorum şikayet edicem kesinlikle...
sonra başka bir hastaneye gittik serum taktılar ,şidi iyiyim çok şükür
yediğinize çok dikkat edin
ben de az önce kızımızın ve benım agzımdan bı mail yazdım eşime..uzak oldugumuz ıcın yapabılecegımız tek sey bu..ne kargo gıder ne baska bısebugunu özel kabul etmeyz gerci ıkımızde hergünün sevgılıler günü oldugu kanaatınde olanlardanız ama yıne de kutlarız usulen..yanınızdaki eşlerınızın kıymetini bilin derim ben..kavgalar küslükler bosuna, eger mevzu ciddi degilse uzatmasın kımse
gunaydin cici anneler sevgililer gununuz kutlu olsu
evlimutlu tatlim canini sikma herseye guzelir uzuldugunle pasani uzdugunle kalma
guzel neseli muzik az oglus aqz keyif yapsin
sabah uyandik bogazlarim fena yaniyo kizimdan bana da gecti sanirim hastalik
sabah oglum karnimi oksadigimda bir tekmeler vuruyodu elimle hisettiyodum vurusu
keske esim yanimda olsaydi ama aksam yine tepik atirmaya calisicam esime hediye olarak
insallah herekz iyidir
pınarada canım hersey bebeklerımız ıcın..iğnelerı sıkıntı etme yeterkı ıyı oolsnlar
Tünaydın herkesee
Canlarım ben çıkıyorum.
ayy kızlar netten dogum fotografcısının albümüne baktımıcım gıttı resmen..annenın doguma gırerken kı hallerı cıktıktan sonra aıleyle yasananlar tabii bebişler Allah ım ne güzel bı duygu olmalı..anneler hep aglıo
Ayy bende bi bakiyim dedimİş yerinde gözler 2 çeşme
inşallah canım sağol. Allah sana da kolaylık versin
walla ınsan dayanamıyobız daha sımdıdn böyleysek hastanede bızı tutana ask olsun:))
Sorma canım..
Bide doğum yapan anneler ne kadar bakımlı..Benim hep bir tedirginliğim var.Acaba herşeyimle hazır olarak gidebilecekmiyim?
pinarada cok saol canim senden baska kimse gormedi beni kizim daha iyi ama simdi benim bogazlarim agriyo
cumadan bu yana aksam uyuduk rahat allaha sukur
sen nasilsin guzel yaramazin nasil
pinarada cok saol canim senden baska kimse gormedi beni kizim daha iyi ama simdi benim bogazlarim agriyo
cumadan bu yana aksam uyuduk rahat allaha sukur
sen nasilsin guzel yaramazin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?