- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.421
ay ınanır mısın benımde dıkkatımı hemen o cektıama hemen hemen hepsı sezeryan dogum görünüyor, tarıh belırlı oldugundan sanırım ona göre hazırlanıp gıtmişlerdır dıye düşünüyorum..normal dogumda gece fılan gıttıgını düşünsene ne kadar bakımlı da olsan yatktan klkıp gıdılır..hem dogum fotocusu da gelecek dıye ayrıca hazırlanılmıstır canım..
ayy bende ne fenayım hıc kendılıgınden dogal olabıleceklerını kabul edemıyorumılla bı bahane..
Hele bi tane annenin yazdıklarını okudum.Gündüz havuza gitmiş.Akşamda kuaför işlerini halletmiş.
Ertesi güne ohh mis gibi doğuma hazır.
aşkolsun, sende benimkini görmemişsinpinarada cok saol canim senden baska kimse gormedi beni kizim daha iyi ama simdi benim bogazlarim agriyo
Eki Görüntüle 346789
Eki Görüntüle 346790
Eki Görüntüle 346791
ıste 2 gun susuz kalıpta gunlerce zor dogurdugum fıstıgım benım
pinarada cok saol canim senden baska kimse gormedi beni kizim daha iyi ama simdi benim bogazlarim agriyo
cumadan bu yana aksam uyuduk rahat allaha sukur
sen nasilsin guzel yaramazin nasil
Eki Görüntüle 346789
Eki Görüntüle 346790
Eki Görüntüle 346791
aa canım ne güzel hatıra kalmıs fotoların.ben de ıstıyorum ama annmler garıpsiyor bu kadar ayrıntıya gırmeyı..en iyisi eşim geldıgınde onunla konusmak
sen epıdural normal dogum yapmıstın dıme meleksencım ben de o sekılde ıstıyorum tavsıye edıyor musun?memnundun dıye bılıyorum gerçi
aa canım ne güzel hatıra kalmıs fotoların.ben de ıstıyorum ama annmler garıpsiyor bu kadar ayrıntıya gırmeyı..en iyisi eşim geldıgınde onunla konusmak
sen epıdural normal dogum yapmıstın dıme meleksencım ben de o sekılde ıstıyorum tavsıye edıyor musun?memnundun dıye bılıyorum gerçi
Eki Görüntüle 346789
Eki Görüntüle 346790
Eki Görüntüle 346791
senin durumunda olmaya ben de çok zor dayanırdım, çıkmaya başladığımızdan beri ayrı kalamıyorum bu adamdan:) gerçekten beraber olmanın kıymetini bilmek lazım...inşallah en yakın zamanda kavuşursun zaman sana çabuk geçer cnm.ben de az önce kızımızın ve benım agzımdan bı mail yazdım eşime..uzak oldugumuz ıcın yapabılecegımız tek sey bu..ne kargo gıder ne baska bısebugunu özel kabul etmeyz gerci ıkımızde hergünün sevgılıler günü oldugu kanaatınde olanlardanız ama yıne de kutlarız usulen..yanınızdaki eşlerınızın kıymetini bilin derim ben..kavgalar küslükler bosuna, eger mevzu ciddi degilse uzatmasın kımse
tatlim benimde resimlerim varda onlari eklemedim cok kiloluyum orda :44:
resimleri kuzenim cekti kuzenim akrabam ve abimin esi dogumda yanimdaydi yalniz dildim
bagirmiyolarmi kafasi cikti ayyyy saclari gorundu diye insan oyle heycanlaniyoki anlatamam
epusural dogum gibisi yoktur bence hersey dogal herseyi acisiz goruyosun doguruyosun ama agrin yok
bunuda epusural yapcam doktor sen nasil derrsen oyle yaparsin dedi gerci 2 bebek kolay oluyo diyolar
bir defa dogurunca kanalar aciliyomus ama ben yinede epudural isticem dikisin varsa falan hic bisi hisetmiyosun
bence epusural dusunuyosan iyi canim ben memnunum bir sorun yasamadim ne belimde agri kaldi ne bisi
sağol canım ben de iyiyim. doktor bebek iyi dedi bugün. tekrar bir ay sonra gelebilirsin bir sıkıntı yok dedi.
ay fotoğraf ne kadar güzel. ben de çok isterim ama kim çekecek bir de o var :)
ınsallah bızde hayırlısıyla alırız kucagımıza..epiduralı doktorumda tavsıye edıyor ama o zamankı muayanelerıne göre dedı..bakalım bekleyıp görecegız..subat annelerını okuyorum bazen kımısı bı ıkı gün gırmemıs ve daha sonra sürprız dogum yaptım dıye anlatms accık..ben de cok heyecanlanıyorum bızde de sürpriz dogumlar vs nasıl olacak ılk kım gıdecek vs dıye...
asla kimsenin evliliğine karışmak haddime değil sadece dertleşiyoruz canım fikir veriyorum mutlu olmanı istiyorum bu yüzden yanlış anlama beni olrmu?
bak şimdi şöyle düşün hiç bür türlü eşinle ömür boyu küs kalacak değilsin ... ee ozaman özel günününüzü mahvettiğinizle kalacaksınız sonra sen üzüleceksin naptık biz diye...ve eminim ki hazırlıklarını ertlemenede pişman olacaksın...en azından yap sürprizini o pişman olsun sen değil...çünkü ben bunu yaşadım..eşimle nişanlıyken onu üzdüm üzdüm o bana sürpriz yaptı ben tüm söylediklerime pişman oldum ve ona hakettiği gibi davranmadığımı düşündüm...aynısı eşindede olacaktır bence yap eğer o hala kötü davranırsa kendisi bilir keyfi gelince barışsın..ama eminim çok iyi olacak herşey ve sana sarılıp özürdileyecektir..yine sen bilirsin tabiii...tabi şimdi sinirlisin üzgünsün ama iyi düşün nasıl olmak istediğinize karar ver ve harekete geç canım
banada çok saçma geliyor uzatması bakalım aksam nasıl olacakay hakkaten çok uzatmış canım bence sen madem aile apartmanı kafan dağılsın git misafirliğe apartmanda birilerine akşam da güzelce sofranı kurar tebriğini edersin sen normal davran o kendine gelir kaç gün salonda yatcak özür dilencek bi mevzu bile değil ki gidip özür dileyesin saçma geldi bana bu kadar uzatması
Eki Görüntüle 346789
Eki Görüntüle 346790
Eki Görüntüle 346791
tatlim oyle bir durumki ne zaman ne olucagini bilemiyosun noormal bekliyosan
evde otururken esimle pc de konusurken wc gitim tuhafti nisanim sumuksu pis bi su gibi akmisti
wc den iceriye yuruyorum tam bi anda ayaklarimin arrasindna sicak sular akmaya basladi
benim kafa hemen anladi suyumun geldigini annemi aradim esimi aradim
bu aradada agliyorum heycan basti kizim 40 hafta 3 gunde dogdu 3 gun gecikti cadi sey
benden 2 hafta kucuk olanlar dogurmustu ben daha bekliyodum hic beli olmuyo kim ne zaman dogurucagi tatlim
supriz gibi bisi bu bunun haftasi en buyuk ilk o dogurur diye bisi yok bii bakiyon senden haftalarca kucuk olan biri doguruyo sen daha bekliyosun bebeginin sabrina kalmis bi durum yani
Meleksen..
2.yavrunda sağlıkla sıhhatle gelsin inş. canım..Susuz kaldı demişsin farkedilmedi mi nasıl oldu?
ayy kızlar netten dogum fotografcısının albümüne baktımıcım gıttı resmen..annenın doguma gırerken kı hallerı cıktıktan sonra aıleyle yasananlar tabii bebişler Allah ım ne güzel bı duygu olmalı..anneler hep aglıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?