2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hele bi tane annenin yazdıklarını okudum.Gündüz havuza gitmiş.Akşamda kuaför işlerini halletmiş.
Ertesi güne ohh mis gibi doğuma hazır.

Hele bi tane annenin yazdıklarını okudum.Gündüz havuza gitmiş.Akşamda kuaför işlerini halletmiş.
Ertesi güne ohh mis gibi doğuma hazır.

benım bı arkadasım sezeryan ıstıodu hatta öylede dogum yaptı..kendısı su tereddütü yasıyordu hanı bbek kendı ıstedıgı zaman mı gelmelı yoksa anneyle doktorun ajandadan sectıgı bı tarıhte mı dogmalı dıye..bana da cok mantıklı geldı..ben bebegımın kendı ıstedıgı zaman gelmesını ısteyenlerdenım ama aksi durumlarda olursa tabiiki müdahale olur..ayy cok düşünecegımız karar werecegımız durumlar varr

Eki Görüntüle 346789
Eki Görüntüle 346790
Eki Görüntüle 346791

ıste 2 gun susuz kalıpta gunlerce zor dogurdugum fıstıgım benım

aa canım ne güzel hatıra kalmıs fotoların.ben de ıstıyorum ama annmler garıpsiyor bu kadar ayrıntıya gırmeyı..en iyisi eşim geldıgınde onunla konusmak

sen epıdural normal dogum yapmıstın dıme meleksencım ben de o sekılde ıstıyorum tavsıye edıyor musun?memnundun dıye bılıyorum gerçi

pinarada cok saol canim senden baska kimse gormedi beni kizim daha iyi ama simdi benim bogazlarim agriyo
cumadan bu yana aksam uyuduk rahat allaha sukur

sen nasilsin guzel yaramazin nasil

Eki Görüntüle 346789
Eki Görüntüle 346790
Eki Görüntüle 346791

sağol canım ben de iyiyim. doktor bebek iyi dedi bugün. tekrar bir ay sonra gelebilirsin bir sıkıntı yok dedi.
ay fotoğraf ne kadar güzel. ben de çok isterim ama kim çekecek bir de o var :)

tatlim benimde resimlerim varda onlari eklemedim cok kiloluyum orda :44:
resimleri kuzenim cekti kuzenim akrabam ve abimin esi dogumda yanimdaydi yalniz dildim
bagirmiyolarmi kafasi cikti ayyyy saclari gorundu diye insan oyle heycanlaniyoki anlatamam
epusural dogum gibisi yoktur bence hersey dogal herseyi acisiz goruyosun doguruyosun ama agrin yok
bunuda epusural yapcam doktor sen nasil derrsen oyle yaparsin dedi gerci 2 bebek kolay oluyo diyolar
bir defa dogurunca kanalar aciliyomus ama ben yinede epudural isticem dikisin varsa falan hic bisi hisetmiyosun
bence epusural dusunuyosan iyi canim ben memnunum bir sorun yasamadim ne belimde agri kaldi ne bisi

tatlim benimde resimlerim varda onlari eklemedim cok kiloluyum orda :44:
resimleri kuzenim cekti kuzenim akrabam ve abimin esi dogumda yanimdaydi yalniz dildim
bagirmiyolarmi kafasi cikti ayyyy saclari gorundu diye insan oyle heycanlaniyoki anlatamam
epusural dogum gibisi yoktur bence hersey dogal herseyi acisiz goruyosun doguruyosun ama agrin yok
bunuda epusural yapcam doktor sen nasil derrsen oyle yaparsin dedi gerci 2 bebek kolay oluyo diyolar
bir defa dogurunca kanalar aciliyomus ama ben yinede epudural isticem dikisin varsa falan hic bisi hisetmiyosun
bence epusural dusunuyosan iyi canim ben memnunum bir sorun yasamadim ne belimde agri kaldi ne bisi

senin durumunda olmaya ben de çok zor dayanırdım, çıkmaya başladığımızdan beri ayrı kalamıyorum bu adamdan:) gerçekten beraber olmanın kıymetini bilmek lazım...inşallah en yakın zamanda kavuşursun zaman sana çabuk geçer cnm.
şu doğum fotoğraflarının linkini atar mısınız çok merak ettim????? ben de ağliyim biraz:))

ınsallah bızde hayırlısıyla alırız kucagımıza..epiduralı doktorumda tavsıye edıyor ama o zamankı muayanelerıne göre dedı..bakalım bekleyıp görecegız..subat annelerını okuyorum bazen kımısı bı ıkı gün gırmemıs ve daha sonra sürprız dogum yaptım dıye anlatms accık..ben de cok heyecanlanıyorum bızde de sürpriz dogumlar vs nasıl olacak ılk kım gıdecek vs dıye...

sağol canım ben de iyiyim. doktor bebek iyi dedi bugün. tekrar bir ay sonra gelebilirsin bir sıkıntı yok dedi.
ay fotoğraf ne kadar güzel. ben de çok isterim ama kim çekecek bir de o var :)

cok sevindim iyi olmaniza canim kuzununda iyi olmasina masallah hep iyi olsun saglikla
fotoraflari kuzeniim cekti yanimda onlar vardi dogumda oglumda esime sen gir yanima diyrorum giremem asla diyo
seni oyle gorunce ben orda bayilirim diyo bende yalniz korkarim yanimda ol diyoruum
canim foto makineyi dogumda hemsirelere yardimcilarada veriyolarmis sende oyle yaparsin bebegi bol bol cekin dersin

tatlim oyle bir durumki ne zaman ne olucagini bilemiyosun noormal bekliyosan
evde otururken esimle pc de konusurken wc gitim tuhafti nisanim sumuksu pis bi su gibi akmisti
wc den iceriye yuruyorum tam bi anda ayaklarimin arrasindna sicak sular akmaya basladi
benim kafa hemen anladi suyumun geldigini annemi aradim esimi aradim
bu aradada agliyorum heycan basti kizim 40 hafta 3 gunde dogdu 3 gun gecikti cadi sey

benden 2 hafta kucuk olanlar dogurmustu ben daha bekliyodum hic beli olmuyo kim ne zaman dogurucagi tatlim
supriz gibi bisi bu bunun haftasi en buyuk ilk o dogurur diye bisi yok bii bakiyon senden haftalarca kucuk olan biri doguruyo sen daha bekliyosun bebeginin sabrina kalmis bi durum yani

Kızlar ben 1 haftadır aşırı derecede tatlıya düştüm.Canım nasıl çekiyor anlatamam.
İş yerinde tatlı bişiler bulmak için dört dönüyorum

yok canım hiç yanlış anlama olur mu ben sizleri samimi buldugum için içimi dokuom zaten

banada çok saçma geliyor uzatması bakalım aksam nasıl olacak

Eki Görüntüle 346789
Eki Görüntüle 346790
Eki Görüntüle 346791

çok hoş yaa maşallaaaahhh..............

Son düzenleme:

evet canım haklısın..benım kuzenım 3 hafta erken dogum yaptı yengesı de 40. haftadaydı.yenge beklenırken kuzenım dogum yaptı:)))ben sımdıden o zmankı duyguları tahmın etmeye calısınca bıle heyecanlanıyorum o zamanı düşünemıyorum

Meleksen..

2.yavrunda sağlıkla sıhhatle gelsin inş. canım..Susuz kaldı demişsin farkedilmedi mi nasıl oldu?

tatlim suyum 22 subat ogleden sonra 5 te geldi
ben 23 subat aksam 21.21 de dogurdum kizimi
yani bebek susuz kaldi kac sat icerde suyum gelmisti ama aciklik olmuyodu rahimde
serum falan koyuyolarda cocugun suyu oyle cok akmistiki 3 esortman pekler deyistim hala akiyoduu
banyoya girdim bi bakiyorum ayaklarimin arasindan sular akiyo sen bisi yapamasin o kendiliginden geliyo

kizlar 32 haftadan sonra cantalari hazirlayip hazir tutmakta fayda var cunku ne zaman gelicek beli dil
biz hemen cantayi kaptik hazir bekliyodu cantam cikarken oglumdada 32 haftadan sonra hazirlicam cantamizi
onemli cok bazi son ana birakiyo dogumu basliyo bisi yapamiyolar tanidigim hastaneye cantasiz bisisiz gitmis
cantasi gelene kadar doguma girememis ne bebegin ne onun bisi yokmus yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…