2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım..
Ablamın suyu gelmeden suyu azalmıştı baya hemen sezeryana almışlardıda.Bende o şekilde oldu diye düşünerek sordum.
Rabbim koruyor hepsini çok şükür..

Anladım canım..
Ablamın suyu gelmeden suyu azalmıştı baya hemen sezeryana almışlardıda.Bende o şekilde oldu diye düşünerek sordum.
Rabbim koruyor hepsini çok şükür..

oyle de cok zor canim ben kizimda kontorulden ciktimda baska bi bayan konusuyodu
bebegin suyu cok azmis napcaz diye cok zor bisi herhalde susuuz kalmasi bebegin
ama allahim gercekten koruyo canim ben dogururken son anda kizimin kalp atimi giti gidicek derecede idi
sonra bi anda butum doktorlar odaya kosuyo alarm actilar aylem bebekmi anneme oldu diye didarda cirpiniyomus
kuzenim icerde hungur hundur agliyo ben panikten salak gibi bakiyodum sonra mucize pit pit geri atmaya basladi
allahim tum bebisleri koruyo saglikla insallah hepimiz alalim yavrularimizi kucagimiza

Amin canım inş..

evet öyle yaparım olmazsa. eşimin girmeisni çok istiyorum ama o dayanamam diyor. annem kız kardeşlerim de dayanamazlar. başka da bayan yakınım yok zaten kuzenlerimin hepsi erkek.

merhabalarr :) nasılsın sevgili anneler ve güzel bebişleri..biz iyiyiz ama benim biraz diş ağrım var dişciye gittim fakat doktorum dayanabilirim dersen dayanmanı tavsiye eerim dedi..bu aradaaa benim eşimin en büyük isteği doğuma girmek ne oursa olsun o an yanında olacağım diyor :):) biz birlikte doğuracağız yani

İlk fotoğrafımı 31 ocakta yüklemişim.Buda o fotoğraftan yaklaşık2 hafta sonra..
Ben bide tatlıya çok düştüm.Kiloların alıp başını gitmesindne korkuyorum:125:

Eklentiler

• $Görüntü032.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 20

kızlar eşinizi doğuma sokmayı düşünüyor musunuz ?

Geçmiş olsun canım..

Eşimde doğumda yanımda olmak istiyor bakalım.Onun desteği bana çok olumlu yansıyacağından eminim

Ama şartlar ne gösterir diyerek fazla hazırlamıyorum kendimi bu duruma.

Merhaba sevgili anneler ve tatlı bebişleri,

İki gündür giremiyorum iş yoğunluğundan. Umarım herkes iyidir. Çok kısa zamandır aranızdayım ama insan bu kadar kısa sürede bile alışıyor ve özlüyor yahu:))

Son düzenleme:

Merhaba canım..

Bende giremeyince aklım hep burada kalıyor.Birde görüşmeler başlayınca dostluklarımız daha da pekişir inş.:13:

Geçmiş olsun canım..

Eşimde doğumda yanımda olmak istiyor bakalım.Onun desteği bana çok olumlu yansıyacağından eminim

Ama şartlar ne gösterir diyerek fazla hazırlamıyorum kendimi bu duruma.

esinin doguma giremeyi dusunmesi cok guzel canim kizimda cok zorluk gectigim icin benimki korkuyo
masallah gobusune tatlim ama kilolu falan dilsin super minicik gobecik
bize benimkini nasil firliyo kendiliginden

Nasılsınız kızlar? Biz iyiyiz bebiş 2 gün çok az hareket etmişti teleşlanmıştım ama sonra bi başladı özellikle akşamları durmak bilmiyo artık çok sert olmasada bi ordan bi burda oynayıp duruyo
Bu sabah kan tahlili verdik tekrar idrarım yoktu veremedim Kalp atışlarımız artık derinden gelmiyo büyüdük çok şükür artık göbişte önde gidiyo Tetanoz aşımızıda olduk yakıyo sanıyodum hiç anlamadım bile ve ağrı falan yapmadı çok şükür. Banyo ve yemek konusunda sorun yok dedi ilaçlarımı bugün içmesem mi diye düşündüm ama kalsiyumu içmiş bulundum bi kere heralde sorun olmaz yoksa ebe söylerdi dimi?
Haftasonu bebişe yeni ciciler aldık bi ara çekip koycam topiğe. İnternetten de bikaç şey ısmarladım onlarda yarın gelir sanırım hepsini birden koyarım.
hala cinsiyet öğrenmeyen var mı ne zaman yapıyoruz çekilişi?

esinin doguma giremeyi dusunmesi cok guzel canim kizimda cok zorluk gectigim icin benimki korkuyo
masallah gobusune tatlim ama kilolu falan dilsin super minicik gobecik
bize benimkini nasil firliyo kendiliginden

Canım bu iştahla gidersem 9 ay sonra kendimi tanıyamamaktan korkuyorum
Gerçi sabah kahvaltısı dışında ekmeği kestim.Bide yürüyüş yapbilsem süper olacak.

Artık herkes hareketleri hissetmeye başladı ne güzel.Benimde akşamları elim hep karnımda.
Eşim henüz hissedemediği için biraz üzülüyor.Onlarda yakında hsseder inş.

Cicilerinizide güzel günlerde giyin canım..

Merhaba canım..

Bende giremeyince aklım hep burada kalıyor.Birde görüşmeler başlayınca dostluklarımız daha da pekişir inş.:13:

Sorma ne zaman yeni bir şey öğrensem yada duysam bunu hemen foruma girip anlatayım diyorum sizlere de belki içimizden birine bir faydası olur diye düşünüyorum. En kısa zamanda görüşürüz inşallah :)

Canım bu iştahla gidersem 9 ay sonra kendimi tanıyamamaktan korkuyorum
Gerçi sabah kahvaltısı dışında ekmeği kestim.Bide yürüyüş yapbilsem süper olacak.

tatlim ekmegi kesme kepek ekmek bile yeme diyolar ekmek kan yaptigi icin bebege gerekli bisi
varsin al kilonu canim kizimda 20 kilo alip bir kac ayda kurtulan benim korkma hic emzirirken kemik kaliyo insan
ekmegini her caninin istedigini ye tosun gibi dogsun minigin

selam tatlı annişler sevgililer gününüz kutlu olsun ..ben eşimi göremicem gerçi bugun benim için pek bir anlam ifade etmiyo eşimin en çok çalıştığı günlerden biri çiçekçi oluncaAllah yavrularımın bereketini verir inşallah..
kızlar az önce rahim kısmına 2-3 kere sancı girdi ama çok kötüydü korktum baya ama geçti neyseki biraz gezdim yürüüdm ondan galiba yoruldum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…