- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.441
tatlim suyum 22 subat ogleden sonra 5 te geldi
ben 23 subat aksam 21.21 de dogurdum kizimi
yani bebek susuz kaldi kac sat icerde suyum gelmisti ama aciklik olmuyodu rahimde
serum falan koyuyolarda cocugun suyu oyle cok akmistiki 3 esortman pekler deyistim hala akiyoduu
banyoya girdim bi bakiyorum ayaklarimin arasindan sular akiyo sen bisi yapamasin o kendiliginden geliyo
hangi linkten bakıosun canım ?
canım ben google a dogum fotografcısı dıye yazdım..ordan 3-5 lınk ınceledım rastgele...
Anladım canım..
Ablamın suyu gelmeden suyu azalmıştı baya hemen sezeryana almışlardıda.Bende o şekilde oldu diye düşünerek sordum.
Rabbim koruyor hepsini çok şükür..
oyle de cok zor canim ben kizimda kontorulden ciktimda baska bi bayan konusuyodu
bebegin suyu cok azmis napcaz diye cok zor bisi herhalde susuuz kalmasi bebegin
ama allahim gercekten koruyo canim ben dogururken son anda kizimin kalp atimi giti gidicek derecede idi
sonra bi anda butum doktorlar odaya kosuyo alarm actilar aylem bebekmi anneme oldu diye didarda cirpiniyomus
kuzenim icerde hungur hundur agliyo ben panikten salak gibi bakiyodum sonra mucize pit pit geri atmaya basladi
allahim tum bebisleri koruyo saglikla insallah hepimiz alalim yavrularimizi kucagimiza
cok sevindim iyi olmaniza canim kuzununda iyi olmasina masallah hep iyi olsun saglikla
fotoraflari kuzeniim cekti yanimda onlar vardi dogumda oglumda esime sen gir yanima diyrorum giremem asla diyo
seni oyle gorunce ben orda bayilirim diyo bende yalniz korkarim yanimda ol diyoruum
canim foto makineyi dogumda hemsirelere yardimcilarada veriyolarmis sende oyle yaparsin bebegi bol bol cekin dersin
merhabalarr :) nasılsın sevgili anneler ve güzel bebişleri..biz iyiyiz ama benim biraz diş ağrım var dişciye gittim fakat doktorum dayanabilirim dersen dayanmanı tavsiye eerim dedi..bu aradaaa benim eşimin en büyük isteği doğuma girmek ne oursa olsun o an yanında olacağım diyor :):) biz birlikte doğuracağız yani
kızlar eşinizi doğuma sokmayı düşünüyor musunuz ?
Merhaba sevgili anneler ve tatlı bebişleri,
İki gündür giremiyorum iş yoğunluğundan. Umarım herkes iyidir. Çok kısa zamandır aranızdayım ama insan bu kadar kısa sürede bile alışıyor ve özlüyor yahu:))
Geçmiş olsun canım..
Eşimde doğumda yanımda olmak istiyor bakalım.Onun desteği bana çok olumlu yansıyacağından eminim
Ama şartlar ne gösterir diyerek fazla hazırlamıyorum kendimi bu duruma.
esinin doguma giremeyi dusunmesi cok guzel canim kizimda cok zorluk gectigim icin benimki korkuyo
masallah gobusune tatlim ama kilolu falan dilsin super minicik gobecik
bize benimkini nasil firliyo kendiliginden
Nasılsınız kızlar? Biz iyiyiz bebiş 2 gün çok az hareket etmişti teleşlanmıştım ama sonra bi başladı özellikle akşamları durmak bilmiyo artık çok sert olmasada bi ordan bi burda oynayıp duruyo
Bu sabah kan tahlili verdik tekrar idrarım yoktu veremedimKalp atışlarımız artık derinden gelmiyo büyüdük çok şükür artık göbişte önde gidiyo Tetanoz aşımızıda olduk yakıyo sanıyodum hiç anlamadım bile ve ağrı falan yapmadı çok şükür. Banyo ve yemek konusunda sorun yok dedi ilaçlarımı bugün içmesem mi diye düşündüm ama kalsiyumu içmiş bulundum bi kere heralde sorun olmaz yoksa ebe söylerdi dimi?
Haftasonu bebişe yeni ciciler aldık bi ara çekip koycam topiğe. İnternetten de bikaç şey ısmarladım onlarda yarın gelir sanırım hepsini birden koyarım.
hala cinsiyet öğrenmeyen var mı ne zaman yapıyoruz çekilişi?
Merhaba canım..
Bende giremeyince aklım hep burada kalıyor.Birde görüşmeler başlayınca dostluklarımız daha da pekişir inş.:13:
Canım bu iştahla gidersem 9 ay sonra kendimi tanıyamamaktan korkuyorum
Gerçi sabah kahvaltısı dışında ekmeği kestim.Bide yürüyüş yapbilsem süper olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?