2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aslında takmıyordum.Eşimde bu halini çok seviyorum diyor sağolsunda..
Annem biraz baskı yapıyor.Sonra veremezsin kilolarını falan diye

Hayırlısı herşey yavrular için

ay ne güzel çok imrendim sana valla. ben de çok istiyorum ama eşim dayanamam seni öyle görünce diyor.

merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın? iki gündür denk gelemedik seninle ben de az önce nerde acaba diyordum.
benim de bugün kontrolüm vardı. tetanoz aşısını duymamıştım doktor öyle bişey demedi bana

meleksen fotolar çok güzel yaa ama ben normal doğumu göze alamıyorum önceden ameliyatta olunca aslında sezeryan öneriyolar zaten ama rahim ellenmediği için normalde deneyebilirsin diyolar sanırım sezeryanı seçerim önceden benzer bi ameliyat yaşadığım için biliyorum zor bişe değil tabiki adı üstünde NORMAL olanı seçmeli ama cesaret işi valla Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin :18:

Benimde bazen sancı giriyo sanırım bastırıyo bazen bebiş ama geçiyo iyide maşallah...

ben de eğer doktor yapabilirsin derse normal istiyorum. rahim ağzı çok darmış ama bakalım neler olacak

Kızlar bu arada hafta sonu hava nemlendiricileri ile ilgili eşimle birlikte araştırdık.

Nem oranı düşük evlerde özellikle kaloriferli evlerde faydalı. Eve hava nemlendiricisi almak isteyenler veya almış olanlar için nemlendiricilerin çoğunda nem sensörü olmadığı için eve birde nem sensörü alın. Çok pahalı bir şey değil. İdeal nem oranı %45-%50 oranındaymış. Birde hava nemlendiricilerde çoğunlukla soğuk hava nemlendiricileri tavsiye ediyorlar.

2 gündür girmemiştim zaten cnm. Sağlık ocağı vuruyo bana dr.da dedi vurdur diye. Sağlık ocağındaki kontrolünde söylerler.

Bilgilendirme için teşekkürler canım..Birde iyon ayarı olmasıda önemli bende bunu eklemiş olayım

bende eşimin girmesini istiyorum ama eşim korkuo sanırım bide birinin yazısında okumustum eşi doguma girdikten sonra eşine uzun sure cinsel anlamda yaklasmamıs

ben de eğer doktor yapabilirsin derse normal istiyorum. rahim ağzı çok darmış ama bakalım neler olacak

Banada çatıların geniş kolay doğurursun dedi ama nerde bende o yürek Bende belimden iğne vurup uyuştursunlar o an uyanık olayım istiyorum ama eşim yanıma girmeye eminim cesaret edemez bide foto çekebilcek biri girse çok sevincem bi hemşire falan ayarlayabiliriz belki. Geçende başka bişeye bakarken normal doğum fotoları açıldı eşime dedim "bak sezeryanla doğum" sonra fotoyu büyüttük amaniiinn karnı sandığım yer başka yermiş Allahın işi yav ne kadar çok açılıyo kaç gün uykularım kaçtı

bende eşimin girmesini istiyorum ama eşim korkuo sanırım bide birinin yazısında okumustum eşi doguma girdikten sonra eşine uzun sure cinsel anlamda yaklasmamıs

Ben eşime bunu belirrtim.Oda bana oraya bakmıcam ki ben.Yanında olup elini tutucam dedi.
Haklı olrak yaşanan gerçekle karşılaşmak erkekleri bir süre zorlayabilir yoksa

canım ben eşimle konuştum bu konuyu zaten o yüzden istemiyordum girmesini..baba dedi ki --ben oraya ona bakmaya gelmiyorum ki sadece senin yanında olmak sana sevgimi hissettirmek ve bebeğimizin dünyaya geldiğini birlikte görelim diyer istiyorum dedi.doktorumuzla da konuştu doktorumuz kan tutmuyorsa tabiki sizin hakkınız dedi eşimi kan tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…