- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.461
İlk fotoğrafımı 31 ocakta yüklemişim.Buda o fotoğraftan yaklaşık2 hafta sonra..
Ben bide tatlıya çok düştüm.Kiloların alıp başını gitmesindne korkuyorum:125:
tatlim ekmegi kesme kepek ekmek bile yeme diyolar ekmek kan yaptigi icin bebege gerekli bisi
varsin al kilonu canim kizimda 20 kilo alip bir kac ayda kurtulan benim korkma hic emzirirken kemik kaliyo insan
ekmegini her caninin istedigini ye tosun gibi dogsun minigin
merhabalarr :) nasılsın sevgili anneler ve güzel bebişleri..biz iyiyiz ama benim biraz diş ağrım var dişciye gittim fakat doktorum dayanabilirim dersen dayanmanı tavsiye eerim dedi..bu aradaaa benim eşimin en büyük isteği doğuma girmek ne oursa olsun o an yanında olacağım diyor :):) biz birlikte doğuracağız yani
Nasılsınız kızlar? Biz iyiyiz bebiş 2 gün çok az hareket etmişti teleşlanmıştım ama sonra bi başladı özellikle akşamları durmak bilmiyo artık çok sert olmasada bi ordan bi burda oynayıp duruyo
Bu sabah kan tahlili verdik tekrar idrarım yoktu veremedimKalp atışlarımız artık derinden gelmiyo büyüdük çok şükür artık göbişte önde gidiyo Tetanoz aşımızıda olduk yakıyo sanıyodum hiç anlamadım bile ve ağrı falan yapmadı çok şükür. Banyo ve yemek konusunda sorun yok dedi ilaçlarımı bugün içmesem mi diye düşündüm ama kalsiyumu içmiş bulundum bi kere heralde sorun olmaz yoksa ebe söylerdi dimi?
Haftasonu bebişe yeni ciciler aldık bi ara çekip koycam topiğe. İnternetten de bikaç şey ısmarladım onlarda yarın gelir sanırım hepsini birden koyarım.
hala cinsiyet öğrenmeyen var mı ne zaman yapıyoruz çekilişi?
benim hala o kadar net değil hareketler kızlar normal mi sizce yada ben mi anlayamıyorum
meleksen fotolar çok güzel yaa ama ben normal doğumu göze alamıyorum önceden ameliyatta olunca aslında sezeryan öneriyolar zaten ama rahim ellenmediği için normalde deneyebilirsin diyolar sanırım sezeryanı seçerim önceden benzer bi ameliyat yaşadığım için biliyorum zor bişe değil tabiki adı üstünde NORMAL olanı seçmeli ama cesaret işi valla Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin :18:
Benimde bazen sancı giriyo sanırım bastırıyo bazen bebiş ama geçiyo iyide maşallah...
ay ne güzel çok imrendim sana valla. ben de çok istiyorum ama eşim dayanamam seni öyle görünce diyor.
merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın? iki gündür denk gelemedik seninle ben de az önce nerde acaba diyordum.
benim de bugün kontrolüm vardı. tetanoz aşısını duymamıştım doktor öyle bişey demedi bana
canım hiç kilolu durmuyosun gayet formdasın
ay ne güzel çok imrendim sana valla. ben de çok istiyorum ama eşim dayanamam seni öyle görünce diyor.
o kadar istekli ki size anlatamam hatta hamile kalmadan önce ben yok girme diodum ama bana öle bi şansın yok diodu.artık alıştım birlikte olacağız hatta ben normal istiyorum inşallah ama bana ne diyor biliyorm usunuz normal olmazsada üzülme karıcım ben göreceğim oğlumuzun dünyaya geldiğini nasıl olsa sana söylerim diyor
2 gündür girmemiştim zaten cnm. Sağlık ocağı vuruyo bana dr.da dedi vurdur diye. Sağlık ocağındaki kontrolünde söylerler.
Kızlar bu arada hafta sonu hava nemlendiricileri ile ilgili eşimle birlikte araştırdık.
Nem oranı düşük evlerde özellikle kaloriferli evlerde faydalı. Eve hava nemlendiricisi almak isteyenler veya almış olanlar için nemlendiricilerin çoğunda nem sensörü olmadığı için eve birde nem sensörü alın. Çok pahalı bir şey değil. İdeal nem oranı E-P oranındaymış. Birde hava nemlendiricilerde çoğunlukla soğuk hava nemlendiricileri tavsiye ediyorlar.
bende hissedemeyen yada bagırsak hareketiyle ayıramayanlardanım
selam kızlar nasılsınız bende işteyim çalışmaya çalışıyorum çok uykum var benim yaa
ben de eğer doktor yapabilirsin derse normal istiyorum. rahim ağzı çok darmış ama bakalım neler olacak
bende eşimin girmesini istiyorum ama eşim korkuo sanırımbide birinin yazısında okumustum eşi doguma girdikten sonra eşine uzun sure cinsel anlamda yaklasmamıs
bende eşimin girmesini istiyorum ama eşim korkuo sanırımbide birinin yazısında okumustum eşi doguma girdikten sonra eşine uzun sure cinsel anlamda yaklasmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?