- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 38
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.481
bende hissedemeyen yada bagırsak hareketiyle ayıramayanlardanım
Merhaba canım..Üzülme yalnız değilsin.Mesai bitsin diye bende bekliyorum.
Ben eşime bunu belirrtim.Oda bana oraya bakmıcam ki ben.Yanında olup elini tutucam dedi.
Haklı olrak yaşanan gerçekle karşılaşmak erkekleri bir süre zorlayabilir yoksa
aynen cnm ben de hissedemiyorum daha. hatta c.tesi doktoruma sordum, 3 aylıkken bile hissedenler var dedim. doktor da bana baya güldü :) ilk gebeliklerde en erken 18. haftada az az hissedilir dedi. ondan önce çocukta ayakları atma kolları atma refleksi olmuyormuş, o yüzden de hissedilmezmiş. 18. haftadan sonra bebek irkilmelere başlıyormuş, sonra da hareketler ve refleksler hissedilir derecede oluyormuş yani korkacak bir durum yok cnm ben de senle aynıyım
:)))))) dur bakim barısalımda sonra bu konuyu tekrar gundeme getircem :)
aynen cnm ben de hissedemiyorum daha. hatta c.tesi doktoruma sordum, 3 aylıkken bile hissedenler var dedim. doktor da bana baya güldü :) ilk gebeliklerde en erken 18. haftada az az hissedilir dedi. ondan önce çocukta ayakları atma kolları atma refleksi olmuyormuş, o yüzden de hissedilmezmiş. 18. haftadan sonra bebek irkilmelere başlıyormuş, sonra da hareketler ve refleksler hissedilir derecede oluyormuş yani korkacak bir durum yok cnm ben de senle aynıyım
Ay çok tatlısın canım yaa..Bugün barışmadan gelme topiğe
:)))))) dur bakim barısalımda sonra bu konuyu tekrar gundeme getircem :)
barısmam lazım yaaa ben kocamı, kokusunu çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 gündür girmemiştim zaten cnm. Sağlık ocağı vuruyo bana dr.da dedi vurdur diye. Sağlık ocağındaki kontrolünde söylerler.
ay ne güzel çok imrendim sana valla. ben de çok istiyorum ama eşim dayanamam seni öyle görünce diyor.
o kadar istekli ki size anlatamam hatta hamile kalmadan önce ben yok girme diodum ama bana öle bi şansın yok diodu.artık alıştım birlikte olacağız hatta ben normal istiyorum inşallah ama bana ne diyor biliyorm usunuz normal olmazsada üzülme karıcım ben göreceğim oğlumuzun dünyaya geldiğini nasıl olsa sana söylerim diyor
maşalalh ne güzel. ben de gir sadece elimi tut diyorum ama dayanamam diyor. gerçekten de dayanamaz. bana bişey olduğu zaman o kadar telaşlanıyor ki, telaşından beni bile öldürebilir
ben de aksina inanılmaz soğuk kanlıyımdır :)
zaman ne çabuk geçiyor ya
7 haftalıktı öğrendiğimde şimdi 19 haftalık olduk bile
keşke daha çabuk geçse de pamuklarımızı kucağımıza alsak
ben artık barışmışsınızdır diye düşünüyordum tatlım yaaa..olmaz ama bak bugün sevgililer günü :) öpde barışın kocacığını
Ama artık hissetsek yaaainsan sabırsızlanıyor:) o duyguyu yaşamak istiyor bir an önce...
Normal doğuma sokmayın ayol bayılıp kalırlar valla yada sokun be bol bol elini ısırıp sıkarsınız aynı acıyı o da çeksin herşey beraber
Ayy önceleri eşim alış verişte hevessiz diyodum ya demekki o zamanlar erken diyemiş şimdi adamı zaptedemiyorum haftasonu yine kipaya gittik zıbınlar tulumlar ne bulursa aldı dahada alcaktıda ben aldırmadım ilk 1-2 aylık stok yeterli gerisini büyüdükçe alırız şişman mı olur zayıf mı ne bilim hem bebişle alcak bişeyler kalsın dimi ama! Diyorum herşeyi pembeli aldık bide erkek çıkar mı olaya bak
yok be ne barısması benmki nazlanmada zirve yapıosanki hamile olan beyfendi :))))))))))))
ah canım ahh sormaa zaten ben anlamıyorum benim kocamda öle benle birlikte kilo alıyooo vee ben değil de o aş eriyoo şaka gibi
Normal doğuma sokmayın ayol bayılıp kalırlar valla yada sokun be bol bol elini ısırıp sıkarsınız aynı acıyı o da çeksin herşey beraber
Ayy önceleri eşim alış verişte hevessiz diyodum ya demekki o zamanlar erken diyemiş şimdi adamı zaptedemiyorum haftasonu yine kipaya gittik zıbınlar tulumlar ne bulursa aldı dahada alcaktıda ben aldırmadım ilk 1-2 aylık stok yeterli gerisini büyüdükçe alırız şişman mı olur zayıf mı ne bilim hem bebişle alcak bişeyler kalsın dimi ama! Diyorum herşeyi pembeli aldık bide erkek çıkar mı olaya bak
ah canım ahh sormaa zaten ben anlamıyorum benim kocamda öle benle birlikte kilo alıyooo vee ben değil de o aş eriyoo şaka gibi
kocalar girmesin bence canım yaptırdığım birçok doğumda kadınlar eşlerine ağzına geleni sayıyordu kocaları yanlarında olsa soğurlar kadından misal bir doğumda kadın Allah belanı versin xxx senin yüzünden çekiyorum bu acıları demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?