2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende hissedemeyen yada bagırsak hareketiyle ayıramayanlardanım

aynen cnm ben de hissedemiyorum daha. hatta c.tesi doktoruma sordum, 3 aylıkken bile hissedenler var dedim. doktor da bana baya güldü :) ilk gebeliklerde en erken 18. haftada az az hissedilir dedi. ondan önce çocukta ayakları atma kolları atma refleksi olmuyormuş, o yüzden de hissedilmezmiş. 18. haftadan sonra bebek irkilmelere başlıyormuş, sonra da hareketler ve refleksler hissedilir derecede oluyormuş yani korkacak bir durum yok cnm ben de senle aynıyım
 

yanlız olmadıgıma sevinsem mi üzülsem mi :d
 

Ama artık hissetsek yaaa insan sabırsızlanıyor:) o duyguyu yaşamak istiyor bir an önce...
 
Normal doğuma sokmayın ayol bayılıp kalırlar valla yada sokun be bol bol elini ısırıp sıkarsınız aynı acıyı o da çeksin herşey beraber
Ayy önceleri eşim alış verişte hevessiz diyodum ya demekki o zamanlar erken diyemiş şimdi adamı zaptedemiyorum haftasonu yine kipaya gittik zıbınlar tulumlar ne bulursa aldı dahada alcaktıda ben aldırmadım ilk 1-2 aylık stok yeterli gerisini büyüdükçe alırız şişman mı olur zayıf mı ne bilim hem bebişle alcak bişeyler kalsın dimi ama! Diyorum herşeyi pembeli aldık bide erkek çıkar mı olaya bak
 
2 gündür girmemiştim zaten cnm. Sağlık ocağı vuruyo bana dr.da dedi vurdur diye. Sağlık ocağındaki kontrolünde söylerler.

ben hiç sağlıkocağına gitmedim, kendi doktoruma gitmeye bile zor fırsat buluyorum. bir de evim taşındı daha adres bildirimi de yapmadım eski mahallede görünüyor aile hekimim. birsürü iş yani uğraşacak zamanım olmuyor çalıştığım için. ama halletsem iyi olur çünkü bebeğin aşı takibini de sağlıkocağında yapıyorlar.

 

kocalar girmesin bence canım yaptırdığım birçok doğumda kadınlar eşlerine ağzına geleni sayıyordu kocaları yanlarında olsa soğurlar kadından misal bir doğumda kadın Allah belanı versin xxx senin yüzünden çekiyorum bu acıları demişti
 
Banada dr 20. haftada falan başlar demişti öylede oldu diyebilirim 18 de barsak hareketi gibiydi 19 da dönüyo gibi oluyodu günde 1-2 kez sonra işte 2 gün hissetmedim gibi bişe sonrada pazar günü bi başladı akşamları bi ordan bi burdan hafif pıt pıt ta diil eşimin anlıyacağı kadarda değil ama baya geçiriyo yumruk mu tekme mi bilmem bugün biraz yoruldum o da duruldu belki aşıdandır.
 

ben de aynı dertten muzdariptim. ama artık çok değişti eşim. meğer o da erken diye korkuyormuş ilk sıralar. bişey olursa kaldıramam diye beni çok heveslendirmek istemiyormuş. şimdi deli oluyor. bir de benimle geçen seferki kontrole gelmişti bebişimizi görmüştü onda da çok heyecanlandı.
bugün ben muayene için hazırlanırken doktorun benden önceki hastayla konuşmasını duydum. bebeği karnında ölmüş 5 aylık. doktor kürtaj yapmamız lazım diyor. kadıncağız da almasak biraz beklesek belki canlanır doktor bey diye ısrar ediyor. o kadar üzüldüm ki ağladım. Rabbim hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın. inşallah hep birbirimizin iyi haberleriniz alırız.
 
ah canım ahh sormaa zaten ben anlamıyorum benim kocamda öle benle birlikte kilo alıyooo vee ben değil de o aş eriyoo şaka gibi

benimki de öyle. benden beter kilo almaya başladı :) onun da göbeği benimle aynı seviyede gidiyor. doğumdan sonra derhal rejime başlamamız lazım
 

Sen ebe misin cnm? Ben bugün aşı oldum ama ilaçlara da devam ediyorum bişe olmaz dimi? Bebişte yavaşladı ama yoruldum biraz temizlik yaptım.
Benim halamın kızıda aynen öyle kocasına baya bi söylenmiş kendimi düşünemiyorum bile bide ben çok nazlıyımdır kan verirken bile içim bi acayip oluyo vajinal muayeneye bile katlanamıyorum çok kasılıyorum Allah korusun doğumdada kasılıp bebeğe zarar veririm diye korkuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…