- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.501
Sen ebe misin cnm? Ben bugün aşı oldum ama ilaçlara da devam ediyorum bişe olmaz dimi? Bebişte yavaşladı ama yoruldum biraz temizlik yaptım.
Benim halamın kızıda aynen öyle kocasına baya bi söylenmiş kendimi düşünemiyorum bile bide ben çok nazlıyımdır kan verirken bile içim bi acayip oluyo vajinal muayeneye bile katlanamıyorum çok kasılıyorum Allah korusun doğumdada kasılıp bebeğe zarar veririm diye korkuyorum.
kocalar girmesin bence canım yaptırdığım birçok doğumda kadınlar eşlerine ağzına geleni sayıyordu kocaları yanlarında olsa soğurlar kadından misal bir doğumda kadın Allah belanı versin xxx senin yüzünden çekiyorum bu acıları demişti
ben de aynı dertten muzdariptim. ama artık çok değişti eşim. meğer o da erken diye korkuyormuş ilk sıralar. bişey olursa kaldıramam diye beni çok heveslendirmek istemiyormuş. şimdi deli oluyor. bir de benimle geçen seferki kontrole gelmişti bebişimizi görmüştü onda da çok heyecanlandı.
bugün ben muayene için hazırlanırken doktorun benden önceki hastayla konuşmasını duydum. bebeği karnında ölmüş 5 aylık. doktor kürtaj yapmamız lazım diyor. kadıncağız da almasak biraz beklesek belki canlanır doktor bey diye ısrar ediyor. o kadar üzüldüm ki ağladım. Rabbim hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın. inşallah hep birbirimizin iyi haberleriniz alırız.
aynen cnm ben de hissedemiyorum daha. hatta c.tesi doktoruma sordum, 3 aylıkken bile hissedenler var dedim. doktor da bana baya güldü :) ilk gebeliklerde en erken 18. haftada az az hissedilir dedi. ondan önce çocukta ayakları atma kolları atma refleksi olmuyormuş, o yüzden de hissedilmezmiş. 18. haftadan sonra bebek irkilmelere başlıyormuş, sonra da hareketler ve refleksler hissedilir derecede oluyormuş yani korkacak bir durum yok cnm ben de senle aynıyım
alttan muayene mi yapılıo sana canım ?
Yok cnm normal zamanları kastettim.
Ayy Allah korusun en büyük korkum o benimde ama kader kısmet inşallah sağ sağlim doğcak bebişler... Sağlık ocağını ihmal etme daha sakin oluyo oralar kelp atışları kan idrar tahlilleri aşılar vs herşeyini takip ediyolar doğmdan sonrada senin ve bebişin kontrolleri vs olcak dediğin gibi.
Sen ebe misin cnm? Ben bugün aşı oldum ama ilaçlara da devam ediyorum bişe olmaz dimi? Bebişte yavaşladı ama yoruldum biraz temizlik yaptım.
Benim halamın kızıda aynen öyle kocasına baya bi söylenmiş kendimi düşünemiyorum bile bide ben çok nazlıyımdır kan verirken bile içim bi acayip oluyo vajinal muayeneye bile katlanamıyorum çok kasılıyorum Allah korusun doğumdada kasılıp bebeğe zarar veririm diye korkuyorum.
siz alttan baktırmayı bende görecektiniz. benim bebeğim tedaviyle oldu ya, tüm kontroller alttan oluyor. 1,5 yıl boyunca en az iki haftada bir kontrole giderdim. direk çatala çıkardım yani. üstelik şu anki 3. doktorum. özellikle de en son iğneli tedavide günlük gidiyordum. hamile kaldığımdan beri kurtuldum alttan muayeneden.
evet canım ebeyim ilaçlarına devam et canım sorun olmaz.doğumda herşey senin elinde canım bebeğini düşünüyosan stres yapmadan kasmadan kolaylıkla doğum yaparsın bende normal doğum yaptıran doktor arayıp duruyorum bütün doktorlar sezeryan yapıyorlar malesef
Eki Görüntüle 346789
Eki Görüntüle 346790
Eki Görüntüle 346791
ıste 2 gun susuz kalıpta gunlerce zor dogurdugum fıstıgım benım
evet canım ebeyim ilaçlarına devam et canım sorun olmaz.doğumda herşey senin elinde canım bebeğini düşünüyosan stres yapmadan kasmadan kolaylıkla doğum yaparsın bende normal doğum yaptıran doktor arayıp duruyorum bütün doktorlar sezeryan yapıyorlar malesef
Desene cnm sende baya uğraştın zar zor bulduk Allah artık bizlere bağışlasın... Bu aylarda alttan muayene tehlikeli sanırım ama son ay dr alttan elini mi sokuyomuş ne bide doğururken ikidebir kurcalayıp bakıyolarmış açılmış mı diye :18:
Kıızlar bu arada benim kocacıım da bana az önce işşyerine şşu mevye buketlerinden yollamıışş yaaa yenilebilir çiçek buketi hamileye verilebilecek en güzel çiçek
Kıızlar bu arada benim kocacıım da bana az önce işşyerine şşu mevye buketlerinden yollamıışş yaaa yenilebilir çiçek buketi hamileye verilebilecek en güzel çiçek
sezeryan risksiz olduğu için sanırım öyle istiyorlar kolaylarına gidiyor. ama benim doktorum eğer sen istiyorsan ve bir sorun yaşamazsak, normal yaptırmaya çalışacağım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?