2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

alttan muayene mi yapılıo sana canım ?

hadi yaa çok komik hakkaten

Ayy Allah korusun en büyük korkum o benimde ama kader kısmet inşallah sağ sağlim doğcak bebişler... Sağlık ocağını ihmal etme daha sakin oluyo oralar kelp atışları kan idrar tahlilleri aşılar vs herşeyini takip ediyolar doğmdan sonrada senin ve bebişin kontrolleri vs olcak dediğin gibi.

olur mu yahu, biz ilk bebeğimiz diye acabaya düşüyoruz . sonuçta 14 haftalıkken bebek gayet haraketli oluyor , doktorlar bazen ukalalık yapıyor ya

heralde dünkü yaşadığım olaydan dolayı doktorlara uyuz oluyorum bugün:84:

evet canım aklımıza getirmeyelim kötü şeyler. Allah korusun.
evet bir an öcne sağlık ocağı meselesini halletsem iyi olacak.

siz alttan baktırmayı bende görecektiniz. benim bebeğim tedaviyle oldu ya, tüm kontroller alttan oluyor. 1,5 yıl boyunca en az iki haftada bir kontrole giderdim. direk çatala çıkardım yani. üstelik şu anki 3. doktorum. özellikle de en son iğneli tedavide günlük gidiyordum. hamile kaldığımdan beri kurtuldum alttan muayeneden.

evet canım ebeyim ilaçlarına devam et canım sorun olmaz.doğumda herşey senin elinde canım bebeğini düşünüyosan stres yapmadan kasmadan kolaylıkla doğum yaparsın bende normal doğum yaptıran doktor arayıp duruyorum bütün doktorlar sezeryan yapıyorlar malesef

Desene cnm sende baya uğraştın zar zor bulduk Allah artık bizlere bağışlasın... Bu aylarda alttan muayene tehlikeli sanırım ama son ay dr alttan elini mi sokuyomuş ne bide doğururken ikidebir kurcalayıp bakıyolarmış açılmış mı diye :18:

sezeryan risksiz olduğu için sanırım öyle istiyorlar kolaylarına gidiyor. ama benim doktorum eğer sen istiyorsan ve bir sorun yaşamazsak, normal yaptırmaya çalışacağım dedi.

Kıızlar bu arada benim kocacıım da bana az önce işşyerine şşu mevye buketlerinden yollamıışş yaaa yenilebilir çiçek buketi hamileye verilebilecek en güzel çiçek

Valla en iyisi son ana kadar sancıyı evde çekmek galiba ucuna dayandımı gerisini hastanede halletsinler Burda bi devlet hastanesi bide özel var devletin şartları falan çok kötü özelde sadece benim dr.um normal doğuma giriyo o cesaretlendirirse düşünürüm ancak o günler gelsinde...

evet canım elime çok zor geçti. hala inanamıyoruz bazen. az önce eşimle konuşuyoruz, vay be nerden nereye diyor.
evet son ayda bakıyorlar. ben görümcemin doğumunda görmüştüm doğum sancısı çekrken ebe sürekli elini daldırıp baktı çok huylanmıştım onda görünce. ben de yeni evliydim henüz. sonra işte yeterli görünce doğuma aldılar.
ama sen korkma yine de. bak ben afedersin evlendiğimiz gece vajinismus olmuştum çok sıkıntı çektik. üstelik de 5 yıllık sevgilimdi eşim. ama hiçbirşey yaşamamıştık öpüşmek falan dışında. sonra alttan muayene ola ola alıştım. insan herşeye alışıyor. bebeğim olsun da ben herşeye katlanırım derdim. Allah yokluğunu vermesin. O an gelince Allah bir güç verir sana merak etme. ben öyle inanıyorum yani.

sezeryan risksiz olduğu için sanırım öyle istiyorlar kolaylarına gidiyor. ama benim doktorum eğer sen istiyorsan ve bir sorun yaşamazsak, normal yaptırmaya çalışacağım dedi.

doktor için sezeryan kolay ama bizim için zor canım bir ebe olarak kesinlikle normal doğum istiyorum inşallah bir sorun çıkmazsa

Kıızlar bu arada benim kocacıım da bana az önce işşyerine şşu mevye buketlerinden yollamıışş yaaa yenilebilir çiçek buketi hamileye verilebilecek en güzel çiçek

Hakkatten güzel olmuş. afiyet olsun canım. Benim kocamda bana iş yerinde otururken belim ağrıyor diye bel yastığı almış. Çok güldüm. Hamile olunca hediyeler böyle oluyor demek dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…