- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.521
Fotoğraf istiyoruz.Çok güzel düşünmüş cidden..
haha komedikocalar girmesin bence canım yaptırdığım birçok doğumda kadınlar eşlerine ağzına geleni sayıyordu kocaları yanlarında olsa soğurlar kadından misal bir doğumda kadın Allah belanı versin xxx senin yüzünden çekiyorum bu acıları demişti
ayyyy ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll
doktor için sezeryan kolay ama bizim için zor canım bir ebe olarak kesinlikle normal doğum istiyorum inşallah bir sorun çıkmazsa
kocayla küs kalırsan böyle özenirsin işte git öpte barışın artık çok ayıp
haha komediben de yanımda olsa elini fena ısırırım acı eşiğim düşük olmasına rağmen normal yapma cürret ve inadındayım çünkü
eşimi yanımda asla istemiyorum nerdeyse ergenliğimden beri bunu söylüyorum bi yerde duyduğum kocanın karısını artık kutsal bi varlık olarak görmeye başlaması, cinsel anlamda eskisi gibi yaklaşmaması olayından dolayı... ama birinin girmesi lazım en zor anımız olcak yaa çok heycanlı:) ben annemi sokucam inşallah zaten hemşire soğukkanlı.
evet ben internetten ikisini de izledim. sezaryende kadının karnını ne kadar oydular ne kadar derindeymiş. ben öyle bi çizik atıp alıyorlar sanıyordum. onun iyileşmesi kolay mı. normal doğumda bebek çıkınca hemen iş bitiyor eski haline geliyor. birkaç ay önce bir arkadaşım da doğum yaptı, onun basuru olduğu için sezaryene aldılar son anda basuru patlamış çünkü. ama hala iyileşemedi çok ağrısı var. onu da görünce daha çok iğrendim sezaryenden.
en önemlisi canım sezeryanda çok aç kalıyosun ben açlığa dayanamamki
en iyisi bazı anların sadece bize özel olması... iyi ki girmiyo seninki de boşverevet hamileyken bile tavırları değişiyor. doğumu görseler neler olur kim bilir :)
oyy sonundaaa gelebildimm Allah ım kabus gibi bi gündübi bilseniz başıma neler geldi sabah 11 gibi ben wc de fenalaştım afedersiniz kabız oldum oda beni sarstı resmen...wc de elim ayağım boşaldı tansiyonum düştü karnıma kasıklarıma çok şiddetli ağrılar girdi wcden resmen emekleyerek çıktım salona geldimm ama elim ayağım titriyo boşaldı tüm gücüm ölee yerde yatmışım artık bayıldım mı uyuyamı kaldımm tansiyonummu düştü bilmem..1 saat geçmişti kendime geldiğimde..sonra eşime anlattım zar zor..oda telaşlandı doktora gidelim dedi de istemedim..nihalcime anlattım o ara deyince aradım doktorumda hemen gel nst ye bağlayalım bakalım kasılma falanmı var diye...gittim Allah ım yarım saat uğraştılar bebeği bulmak için kalbini duymak için yok yok ben çıldırcam artık ağlıyorum sinirim bozuldu..nyse 3.hemşire geldi artık sonunda buldu benim eşşşşek sıpasını çok şükür..elime buton verdi kıpraşınca bas diye anam benimki inat etti kıpraşmıyo bi türlü hissedemedim..yse önemli değil önemli olan kalp atışı dedi..o halde bi yarım saat de bağlı kaldım..sonra doktora çıktım çok şükür bi kasılma ağrı sancı falan yok..ult. bakalım dedi..orda bizim sıpaaaaa almış bi elini kafasının altına 1 eli ağzında atmış bacak bacak üstüne keyif yapıyooo..ben orda neler çektim bu hanım keyfindeee...nysekii çok iyimiş yavrum Allah ıma hamd olsun çok şükür...ben araya acil kaynadım uzun uzun bakmadı 10 gün sonra gel dedi...ama herşey yolunda çok da rahatına düşkünn hanımefendi dedi ama benim ömrümden ömür gitti yane...kabus gibi başlayan günüm Allah tan güzel bitti :) büyümüşşş kızım :)
oyy sonundaaa gelebildimm Allah ım kabus gibi bi gündübi bilseniz başıma neler geldi sabah 11 gibi ben wc de fenalaştım afedersiniz kabız oldum oda beni sarstı resmen...wc de elim ayağım boşaldı tansiyonum düştü karnıma kasıklarıma çok şiddetli ağrılar girdi wcden resmen emekleyerek çıktım salona geldimm ama elim ayağım titriyo boşaldı tüm gücüm ölee yerde yatmışım artık bayıldım mı uyuyamı kaldımm tansiyonummu düştü bilmem..1 saat geçmişti kendime geldiğimde..sonra eşime anlattım zar zor..oda telaşlandı doktora gidelim dedi de istemedim..nihalcime anlattım o ara deyince aradım doktorumda hemen gel nst ye bağlayalım bakalım kasılma falanmı var diye...gittim Allah ım yarım saat uğraştılar bebeği bulmak için kalbini duymak için yok yok ben çıldırcam artık ağlıyorum sinirim bozuldu..nyse 3.hemşire geldi artık sonunda buldu benim eşşşşek sıpasını çok şükür..elime buton verdi kıpraşınca bas diye anam benimki inat etti kıpraşmıyo bi türlü hissedemedim..yse önemli değil önemli olan kalp atışı dedi..o halde bi yarım saat de bağlı kaldım..sonra doktora çıktım çok şükür bi kasılma ağrı sancı falan yok..ult. bakalım dedi..orda bizim sıpaaaaa almış bi elini kafasının altına 1 eli ağzında atmış bacak bacak üstüne keyif yapıyooo..ben orda neler çektim bu hanım keyfindeee...nysekii çok iyimiş yavrum Allah ıma hamd olsun çok şükür...ben araya acil kaynadım uzun uzun bakmadı 10 gün sonra gel dedi...ama herşey yolunda çok da rahatına düşkünn hanımefendi dedi ama benim ömrümden ömür gitti yane...kabus gibi başlayan günüm Allah tan güzel bitti :) büyümüşşş kızım :)
Canım geçmiş olsun..Daha bize ne heyecanlar yaşatacak bakalım yavrular..
Çok şükür ki ikinizde iyisiniz..
Çok geçmiş olsun canım:) Neyse sonu güzel bitmiş :) Maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?