2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

haha komediben de yanımda olsa elini fena ısırırım acı eşiğim düşük olmasına rağmen normal yapma cürret ve inadındayım çünkü
eşimi yanımda asla istemiyorum nerdeyse ergenliğimden beri bunu söylüyorum bi yerde duyduğum kocanın karısını artık kutsal bi varlık olarak görmeye başlaması, cinsel anlamda eskisi gibi yaklaşmaması olayından dolayı... ama birinin girmesi lazım en zor anımız olcak yaa çok heycanlı:) ben annemi sokucam inşallah zaten hemşire soğukkanlı.

doktor için sezeryan kolay ama bizim için zor canım bir ebe olarak kesinlikle normal doğum istiyorum inşallah bir sorun çıkmazsa

evet ben internetten ikisini de izledim. sezaryende kadının karnını ne kadar oydular ne kadar derindeymiş. ben öyle bi çizik atıp alıyorlar sanıyordum. onun iyileşmesi kolay mı. normal doğumda bebek çıkınca hemen iş bitiyor eski haline geliyor. birkaç ay önce bir arkadaşım da doğum yaptı, onun basuru olduğu için sezaryene aldılar son anda basuru patlamış çünkü. ama hala iyileşemedi çok ağrısı var. onu da görünce daha çok iğrendim sezaryenden.

evet hamileyken bile tavırları değişiyor. doğumu görseler neler olur kim bilir :)

en önemlisi canım sezeryanda çok aç kalıyosun ben açlığa dayanamamki

en önemlisi canım sezeryanda çok aç kalıyosun ben açlığa dayanamamki

evet canım tüm ameliyatlarda öyle. daha önce iki kez ameliyat geçirdim. üçüncüyü istemiyorum açıkçası. onlar farklı şeylerdendi safra kesesi ve apandist. ama ameliyat hoş bişey değil. sezaryen de bir ameliyat sonuçta.

bakın vikipedide ne yazıyor

Sezaryen, doğumun doğal olmadığı durumlarda karın ve döl yatağının kesilerek bebeğin alındığı cerrahi bir işlemdir. İsmini Romalı lider Jül Sezar'ın annesi Aurelia Cotta'nın benzer bir yöntemle Sezar'ı doğurmasından alır.

Luxxor eşin çok iyi düşünmüş bizde yok malesef böyle alışkanlık hediyeleşmeyiz biz gidip beraber alırız herşeyi Zaten istesede küçük yerde olunca dandik bi çiçekten başka bişe yollayamaz öyle meyve sepeti falan burda ne gezeerr Akşam diyorum sana hediye ne alayım benim hediyem karnında diyo hediye almıcak kadar kalas ama gönül alcak kadar iyidir sağolsun Akşamda romantik bi gece geçircez misafirliğe davetliyiz eşimin akrabası ve benim bi arkadaşım evlendiler bide bebişleri var oturmaya çağırdı onlar içinde pek anlam ve önemi yok sanırım bu akşamın romantik romantik oturcaz Ben çıkıyorum kızlar biraz uzanayım. İnternetten sipariş ettiğim cicilerde gelsinde hepsinin fotosunu çeker paylaşırım şimdi biraz uykum var üşendim pazar günü aldıklarımızı çekmeye öptüm hepinizi...

oyy sonundaaa gelebildimm Allah ım kabus gibi bi gündü bi bilseniz başıma neler geldi sabah 11 gibi ben wc de fenalaştım afedersiniz kabız oldum oda beni sarstı resmen...wc de elim ayağım boşaldı tansiyonum düştü karnıma kasıklarıma çok şiddetli ağrılar girdi wcden resmen emekleyerek çıktım salona geldimm ama elim ayağım titriyo boşaldı tüm gücüm ölee yerde yatmışım artık bayıldım mı uyuyamı kaldımm tansiyonummu düştü bilmem..1 saat geçmişti kendime geldiğimde..sonra eşime anlattım zar zor..oda telaşlandı doktora gidelim dedi de istemedim..nihalcime anlattım o ara deyince aradım doktorumda hemen gel nst ye bağlayalım bakalım kasılma falanmı var diye...gittim Allah ım yarım saat uğraştılar bebeği bulmak için kalbini duymak için yok yok ben çıldırcam artık ağlıyorum sinirim bozuldu..nyse 3.hemşire geldi artık sonunda buldu benim eşşşşek sıpasını çok şükür..elime buton verdi kıpraşınca bas diye anam benimki inat etti kıpraşmıyo bi türlü hissedemedim..yse önemli değil önemli olan kalp atışı dedi..o halde bi yarım saat de bağlı kaldım..sonra doktora çıktım çok şükür bi kasılma ağrı sancı falan yok..ult. bakalım dedi..orda bizim sıpaaaaa almış bi elini kafasının altına 1 eli ağzında atmış bacak bacak üstüne keyif yapıyooo..ben orda neler çektim bu hanım keyfindeee...nysekii çok iyimiş yavrum Allah ıma hamd olsun çok şükür...ben araya acil kaynadım uzun uzun bakmadı 10 gün sonra gel dedi...ama herşey yolunda çok da rahatına düşkünn hanımefendi dedi ama benim ömrümden ömür gitti yane...kabus gibi başlayan günüm Allah tan güzel bitti :) büyümüşşş kızım :)

Canım geçmiş olsun..Daha bize ne heyecanlar yaşatacak bakalım yavrular..
Çok şükür ki ikinizde iyisiniz..

Çok geçmiş olsun canım:) Neyse sonu güzel bitmiş :) Maşallah...

Ya bu hamilelerin özeller dahil hiç bir hastaneye hiç bir işlemde tek kuruş ödemeyeceği bir yasanın çıktığını ve ayrıntılarını bilen varmı arkadaşlar?

Canım geçmiş olsun..Daha bize ne heyecanlar yaşatacak bakalım yavrular..
Çok şükür ki ikinizde iyisiniz..

Çok geçmiş olsun canım:) Neyse sonu güzel bitmiş :) Maşallah...

saolun canlarımm valla şükür iyiyiz amaa ben benden gittim resmennn...yahuuu ben ordaaa öldüm öldüm dirildim kalbini duyamadık diyee hanım ordaaa keyif yapıyoo bana mısın demiyooo eşşek sıpasıı annemi üzmeyeyim demiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…