2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım geçmiş olsun kim bilir ne kadar korktun. neyse çok şükür ikiniz de iyiymişsiniz

Fotoğraf istiyoruz.Çok güzel düşünmüş cidden..

ayyyy ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll

ne güzel canıma fiyet şeker olsun, sana ve kuzumuza şifa olsun :)

Hakkatten güzel olmuş. afiyet olsun canım. Benim kocamda bana iş yerinde otururken belim ağrıyor diye bel yastığı almış. Çok güldüm. Hamile olunca hediyeler böyle oluyor demek dedim:))

evet yaa fotograf istiyoruzzzzzzzzzzzz

canlıarıım çok sağğolun yaaa ama inanıın size yazdıığğıımda hepsini yemişştik çoktan işş ark.larıımla gözüm döndü görünce

annem de ıısrarla diyor ki doğğum anıında ve sonrasıında ilk görmek isteyeceğğin kişşi kocan oluyor ne annen ne başşkasıı. Ben eşşimin doğğuma girmesini çok istiyorum ama olaki sezeryan olursa alıırlar mıı bilmem. Alııyorlar mıı özelde?

canıım önemli olan düşşünmeleridir zaten benim kocacıım çok romantik olabiliyor isteyince bazen beni kıızdıırsa da

ah tatlıım yaa neler gelmişş başşıına öylee:26: şşimdi sen de iyi misin? bebişşin iyi olmasıına çok sevindim kabıız olmamak için bol bol lifli gııdalar tüket canıım

ayy canım geçmiş olsun kim bilir ne kadar korktun. neyse çok şükür ikiniz de iyiymişsiniz

saolasınn pınarcım yaa valla korku endişe sevinç hepsi birbirine karıştı..Allah tan sonuç iyi

canım ya sorma valla.. ben iyiyim çok şükür accık ağrım falan var ama yavrumun iyi olduğunu bildiğim için rahatım en azındann

benn normalde çok dikkat ediyorum canım yediklerime...ama böleee oldu bi kere bidaha olmaz inşallah...

Son düzenleme:
Cnm çok geçmiş olsun. İşte annelik böyle bir duygu... Daha doğmadan maymun ediyorlar bizi :)) Allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın inşallah cnm.

çok geçmiş olsun canım..çok sewindim iyi olmasına bebişinin canım

Cnm çok geçmiş olsun. İşte annelik böyle bir duygu... Daha doğmadan maymun ediyorlar bizi :)) Allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın inşallah cnm.

çok geçmiş olsun canım..çok sewindim iyi olmasına bebişinin canım

saolunn teyzelerii valla bizim sıpaa şimdidenn başladı beni oynatmaya aklımı almaya..bakalım doğunca neler yaşıcazz Allah ım sağlık sıhhat versin deee atlatırım bunları

hly7 canım geçmiş olsun bebişde yada sende bir problem olmamasına sevindim...onunla geçmiş olsun....
bende isterim eşimin doğumda yanımda olmasını ama bu memlekette muayeneye bile eşi almıyorlar ne komıik değil mi kaldı ki doğumda hiç alacaklarını zannetmiyorum.....
hımmmm meyva sepeti mi bende istiyorummmm :)) ama benim kociş alacak olsada burada bulabileceğini zannetmiyorum.....varsada zaten benimki hayatta almaz.. 14 şubat kutlamayı sevmıyor ama akşam yemeğe gidelim diyordu onuda benim canım istemıyor (

luxxor

Afiyet olsun canım..

ehehe sağğol canıım
saolunn teyzelerii valla bizim sıpaa şimdidenn başladı beni oynatmaya aklımı almaya..bakalım doğunca neler yaşıcazz Allah ım sağlık sıhhat versin deee atlatırım bunları

ay ben de bir an önce kuvvetlice hissetmek istiyoum yavrumu artıık her gün hissediyorum ama öyle narin ki pııt pııt diye

sinopeee deli misin kıızz böyle fıırsatlarıı sakıın ha tepmeyin sonra onu da yapmaz olur eşşin nasıılsa istemiyor diye güzelce giyin süslen gidin valla

bencede canım süslen püslen git yemeğe ben öyle yapacağım bizde akşam eşimle yemeğe çıkacağız çünkü

:)) haklısınız ama süslenip püslenmeye gerek yok çünkü burada öle süslenip püslenip gidilecek şık bir yer yok , bulursan güzel şık romantik biyer gidelim dedim ama öle bi yer yok maalesef olsa olsa fast foodcuya gideriz o yüzden pek de gerek görmüyorum aslında yoksa kaçırmamda

saolasın canımm çok şükür herşey yolundaa sende hemen süslen püslenn ve akşama gidiverr ayol ne güzel fırsatın varr bak gitmek isteyipte gidemeyenleri düşün ayol

ay ben de bir an önce kuvvetlice hissetmek istiyoum yavrumu artıık her gün hissediyorum ama öyle narin ki pııt pııt diye

yakındır canım az kaldı seninde...nst de o akdar bekledim hareket etsin diye inat etti oynamadı.. şimdi de kudurdu geldiğimden beri kıpır kıpırrrr

sağol canım..

meleksencim.. canım çok geçmiş olsun.inş. tez zamanda atlatırsınız..
kelebekçim.. güzel haberle gelirisn inş.

inşallah cnm

inşallah cnm

Sorma canım..

Bide doğum yapan anneler ne kadar bakımlı..Benim hep bir tedirginliğim var.Acaba herşeyimle hazır olarak gidebilecekmiyim?

kasma o kadar bence rabbim yardım etsin inş.

epidural sezeryanmı oldun cnm sennnn

meleğimi görmem 3 saat kaldı

ayy allahın gücüne gitmesinde ne çok kar yağdı ya sanki yerdekiler erimiş gibi yine başladı ... her yer buz ödüm patlıyor düşcam diye..

kızlar eşinizi doğuma sokmayı düşünüyor musunuz ?

bende eşimin girmesini istiyorum ama eşim korkuo sanırım bide birinin yazısında okumustum eşi doguma girdikten sonra eşine uzun sure cinsel anlamda yaklasmamıs
canım hamıle kalmadan önce esım hep ıstedıgını söyluyordu ama hamıle kaldıktan sonra ne zaman doktora gıtsek kan alsalar ıgne dahı yapsalar bakamıyordu.ben kıyamıyorum doguma hıc gıremıcem sanıım dedı ve vazgectı:S
flamekıss canım nerelerdesın yoksun bayadır
haaaa bi an tırstımmm ben çok korkuom alttan baktırmaya dogumu nasıl yapacaksam
canım rahatszlanınca hıcbıse umrunda olmuo walla.ben de cok korkuyordum ama gecen gün sırf bebegımın saglık haberlerını alayım dıye baktırdım..bişicik olmuo:)
canım gecmıs olsun coook..yaramaz bı kızcen var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…