2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım kocacım bana gül demetı göndermiş şiir yazmıs az önce geldi...yıne bı aglama faslından sonra kendıme geldım..Allahım uzak olsak bıle kalplerımız bır coook mutlu oldum

canım gecmıs olsun coook..yaramaz bı kızcen var:)

saolasın bubacım :) valla sormaa hem yaramaz hem keyfine düşkünn nasıl başedicez bilemem

canım kocacım bana gül demetı göndermiş şiir yazmıs az önce geldi...yıne bı aglama faslından sonra kendıme geldım..Allahım uzak olsak bıle kalplerımız bır coook mutlu oldum

ayyy ne güzell canımmm Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm

kızlar alıntı yapamadımm hly7 geçmiş olsun tatlım sana ve kuzucuğunaa bende geçen gün kayısı ve kuru üzüm kompostosu yaptım bağırsaklara iyi geliyor sende dene canımm .sinopee hemen hazırlan bencee çıkın dışarıı yiyin yemeğinizii derim benn ama dikkat et kar var demişsin sanırımmm.. şimdiden afiyet olsunnn kuzuna ve sanaa bide enişteyee :)

benim mesaim bitmek üzere çıkıyorum yavaş yavaş
hepiniz hoşkalın iyi bakın kendinize bebişinize kocişinize , öle veya böle nasıl oldugunun bir önemi yok gününüzü kutlayın hatta sevgili dönemlerimizi yadetsek hımm güzel olur sanırım bide küs falan kimsecikler olmasın sahip olamadıklarımızı düşünüp üzülmek yerine sahip olduklarımızı düşünüp mutlu olalım şükredelim...

Bende senin adına çok mutlu oldum canım..Ters çevirip duvara asarsan çok güzel kuruyorlar.Bu zamnlardan kalan anı olarak saklarsın.

ne güzel canımm..mutluluk gözyaşları bunlar...Allah bir ömür ayırmasın inşallah kocandan da bebişindende seni

teşekkür ederim canım ama sanırım eşim de vazgeçmiş olmalıki ekmek varmıydı diye sordu neyse bakalım artık ...

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım

teşekkür ederiz teyzeleriii :)

siz nerde yaşıyorsunuz sinopeecim?

canıım ya kaçtıır soracam unutuyorum sen nerdesin eşşin nerde?Allah kavuşştursun ne kadar güzel bir sürpriz yapmıışş

arkadaşşlar benim şş harfi ve ıı ğğ gibi harflerim tek basmama rağğmen çift çııkııyor bu kıız ne tuhaf yazııyor diye düşşünmeyin olur mu

vaaaaoooww 32 kişşiyiz

Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (22 üye ve 10 ziyaretçi)

1. luxxor,
2. seker_portakali,
3. ELİFNAZ,
4. drvsyldrm,
5. merciii,
6. kupaas+,
7. Bankem,
8. candas,
9. mrymsrdr,
10. Nukleer,
11. skysea2050,
12. pnrali,
13. hly7+,
14. LaMe,
15. habissh+,
16. esradmrts,
17. SM062011,
18. asya60,
19. mehmetsym,
20. huli_b,
21. kozmatik,
22. tubaal

Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..

4 lü taramamız için kan verdik.
vee cinsiyetimiz %100 kız

Babamız evde size kısa yazayım dedim
Öptüm hepinizi görüşürüz inşallah

Ben de söylemeyi unuttum sizlere 3lü taramamıın sonucu çok iyiymişş şşükürler olsun

canıııııım gözün aydıın çok sevindim

maşallah size annesii kızlar bastıı burayıı ...hayırlı haberler alırsınız inşallah .byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…