- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #14.581
Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
4 lü taramamız için kan verdik.
vee cinsiyetimiz %100 kız
Babamız evde size kısa yazayım dedim
Öptüm hepinizi görüşürüz inşallah
Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
senin ve herkesin sevgililer günü kutlu olsun hanımlar.minik sevgililerimizide unutmuyoruz tabi :))günaydın herkeseeeee
sevgililer gününüz kutlu olsun :)
hly canım cok cok gecmıs olsun cok uzuldm ya ama sonucunun guzel olmasna sevndm:)
Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
senin ve herkesin sevgililer günü kutlu olsun hanımlar.minik sevgililerimizide unutmuyoruz tabi :))
hly7 geçmiş olsun cnm ya
Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
teşekkür ederim pınarcım :) valla bnde çok korktumm ama sıpam iyiymiş çok şükür
aman ıkinzde ıyı olun canım:)
Cnm çok sevindim. Gözün aydınnn demek bir kızçen olacak. Bundan güzel sevgililer günü hediyesi mi olur size.Testleriniz de inşallah iyi çıkacak.Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah cnm.Teyzeleri biz geldik..Bebeğim nasıl büyümüş..154 gr olmuş..4 lü taramamız için kan verdik.vee cinsiyetimiz %100 kız Babamız evde size kısa yazayım dedimÖptüm hepinizi görüşürüz inşallah
Bubacım ne hoşş bir süprizzcanım kocacım bana gül demetı göndermiş şiir yazmıs az önce geldi...yıne bı aglama faslından sonra kendıme geldım..Allahım uzak olsak bıle kalplerımız bır coook mutlu oldum
ayyy çooook tatlıı canıım yaaaaben de epidural normal istiyorum ama dün bi ablamıız beni bikorkuttu normal doğğum hakkıında onunki çok zor olmuşş alttan dikişş atıılmasıı filan çok zorlamıışş onu sonradan yok cinsellikten soğğuyormuşş bilmemne...[/QUOTE
tatlim bazi insanda kotu oldu diye anlatip korkutuyolarya ben cok kiziyorum
benim kuzenimde cok zor dogurmus afedersin altina pisletmis doktor onu sezeryana alsin artik diye
ama ben onun anlatigini hic aklima takmadan dogumumu dusundum
benim birraz zor oldu dogumum aciklik olmadi icin rahimde ama 5 dakika 3 ikinmada kizim cikti
sen kimseyin seni korkutmasina izin verme asla ben hep normal dogum videolari izledim
bende boyle yapicam diye oylede yaptim simdi aglamicam bile kendimi cok guclu yapcam diyoruum
allahin iznile epusural normal en guzeli iyi bi uzman yaptiginda bisin olmaz canim
rahim ici dikisim vardi dista hic yoktu nerdeyse he zevke gelince afedersin hersey normalden de iyi oluyo
hic biis kaybetmiyosun heersey eskisi gibi oluyo kendine bakarsan rahmine bisi olmaz
birde dogum sirasinda kufur edip bela okuyan kadinlar bence kendinde de suc bulsun
o adam onunla cocugu yapiyo ben esimden cok istedim bu bebegi mesela yapalim
birde yavrunu dogurucan hic kotu sozler soylenirmi
ben dogururken hic esime kotu soz dil bisi gecirmedim aklimdan dogursamda kizima kavusam diye bakiyodum
kizlar eskiyi alinti yapamadim kizimla alis verise gitik ogluma cici aldik hediye edicemiz kardesimize elbise aldik
yemelklerimizi yaptik bakalim az dedik simdi esim gelicek
Eki Görüntüle 347088
Eki Görüntüle 347089
Eki Görüntüle 347090
Eki Görüntüle 347091
Eki Görüntüle 347092
kizimla bisiler aaldik sakpali tulumu geikli olan bebetonun 17 tl den 1 tane kalmis 5 tl ye kizlar hemen aldim
hepsi çok güzelller tattlım iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallah ..
Teyzeleri biz geldik..
Bebeğim nasıl büyümüş..
154 gr olmuş..
vee cinsiyetimiz 0 kız
bu arada eşimin sürprizini anlatayım ben de:)
işten gelirken bana kocaman bir buket yaptırmış güllerden, sonra da geçen gün baktığımız benim çok beğendiğim bir spor ayakkabı ve mont vardı, onları da almış canı kocişim, çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?