2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım:) Luxxor seninde gözün aydın:))

Son düzenleme:
hly canım cok cok gecmıs olsun cok uzuldm ya ama sonucunun guzel olmasna sevndm:)

teşekkür ederim pınarcım :) valla bnde çok korktumm ama sıpam iyiymiş çok şükür

hadi gözünaydın canımmm tekrar hayırlı olsun

senin ve herkesin sevgililer günü kutlu olsun hanımlar.minik sevgililerimizide unutmuyoruz tabi :))
hly7 geçmiş olsun cnm ya

teşekkür ederim parpalm cımmm

merhaba arkadailar bugün kontrolüm vardı doktorum amniyos sıvısını biraz az bulduğunu söyledi az mı su içiyorsun dedi halbuki ben günde 2.5 - 3 lt su içiyorum dedim valla korkulacak bişi yok dedi ama ben yine de kafama taktım moralim bozuldu
bu arada 17+2 haftalık gbeyim

Teyzeleri biz geldik..Bebeğim nasıl büyümüş..154 gr olmuş..4 lü taramamız için kan verdik.vee cinsiyetimiz %100 kızBabamız evde size kısa yazayım dedimÖptüm hepinizi görüşürüz inşallah
Cnm çok sevindim. Gözün aydınnn demek bir kızçen olacak. Bundan güzel sevgililer günü hediyesi mi olur size.Testleriniz de inşallah iyi çıkacak.Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah cnm.

canım kocacım bana gül demetı göndermiş şiir yazmıs az önce geldi...yıne bı aglama faslından sonra kendıme geldım..Allahım uzak olsak bıle kalplerımız bır coook mutlu oldum
Bubacım ne hoşş bir süprizz )) Vallahi ben senin yazdıklarını okuyunca bile ağladım. Hormonlarım alt üst yine bu aralar. Allah ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah :Nazar: Bakalım bizde çıkacağız birazdan benim eşim neler yapmış bize :))

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı doktorum amniyos sıvısını biraz az bulduğunu söyledi az mı su içiyorsun dedi halbuki ben günde 2.5 - 3 lt su içiyorum dedim valla korkulacak bişi yok dedi ama ben yine de kafama taktım moralim bozuldu
bu arada 17+2 haftalık gebeyim

sizde hiç böyle birşey oldu mu ? bir bilginiz var mı?

kupaas cım tebrik ederim cnm hem de gözün aydın kızın olcakmış, allah senin de hepimizde yavrularını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

meleksencim cicilerinize bayıldım. ben bikaçgündür düzgün giremiyorum, kızımla beraber gittik demişsin ciciler alşmaya, demekki kızın iyileşmiş :) senin de gözün aydın diyelim

bu arada eşimin sürprizini anlatayım ben de:)
işten gelirken bana kocaman bir buket yaptırmış güllerden, sonra da geçen gün baktığımız benim çok beğendiğim bir spor ayakkabı ve mont vardı, onları da almış canı kocişim, çok mutlu oldum :)

cok guzel insan kucuk seye bile cocuk gibi mutlu oluyo dilmi canim heleki sevdiginden olunca
benim esimde kirmizi gul buket getirdi arkasina saklamis bos ele geliyo diye dusuneyim diye
sonra iceri girince arkasindan cikardi verdi zaten bana 2 melek verdi daha ne isterim ki esimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…